Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar HD videoyu izleyin derim başka birşey demem. Gerçekten CGI video ile ayırmakta çok zorlandım. Gördüğüm güzellikleri şöyle bir listeleyeyim;

* Oyundaki yüz animasyonları, ağız senkronizasyonu inanılmaz.

* Videoda vurulup aşağıya düşen hovercraft'in çıkardığı ateş hüzmesine bir bakın, mükemmel.

* Aynı sahnede aşağıya bir göz gezdirin. Şehir detayı ve draw distance inanılmaz. Kesinlikle bir FPS'de böyle dinamik bir ortam görülmedi.

* Kan efekti çok güzel.

* Tüm NPC'ler olması gerektiği gibi hareket ediyor.

* NPC'ler vurulduğunda yüzlerindeki acı ifadesine bir bakın.

* Partikül efekti mükemmel.

* Soft shadows çok güzel uygulanmış.

* Dinamik ışıklandırma harika duruyor.

* Oyunda en ufak AA ya da AF eksikliği yok.
  • İşte HD videodan aldığım screenler.Görüntüler videoda çok çok daha iyi.

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)

devamı gelecek

• Adventure Mpeg4 olarak geçiyor olmalı, yanılmıyorsam Quicktime ile izleyebilirsin.
  • eyvallah
  • Videoyu izleyemeyenler KMPlayer ı indirsin.Codec falan yüklemenize gerek kalmaz hemen hemen bütün formatları çok rahat ve kaliteli şekilde açar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 11 Temmuz 2007; 14:46:47 >
  • Efruz çok heyecan yapmışsın ama yorumlarına katılmıyorum

Asker detaylarının GeOW daki kaliteyle alakası yok.
    Bahsettiğin ateş huzmesi kötü.GRAW2 deki ateş olaylarını hatırlatırım.Hiç begenmedim.Hele trailer ındaki ile zaten ilgisi yok.
    Askerlerin saç vs detaylarını unutmayın, trailerdaki nasıl bundaki nasıl.Kıyafet doku kalitesi yüksek degil.

Uzun lafın kısası CGI dan çok uzak, nasıl ayırt etmekte zorlandın onu anlamadım

Bak CG deki ateş ve detaylar..Heyecan ve aksiyonun havasıyla oluyor sanırım bu yorumlar..HD sini izleyeyim yine yorum yaparım

• Düşük videoyu şimdi izledim...

Bana göre oyundaki atmosfer ve sesler CGI'dan daha iyi.. Orası kesni, gök gürültüleri, şimşekler, havanın durumu bize hakkaten HElghast'ın havayı kontrol ettiğini açıkça gösteriyor. Ortamlar şahane. En azından tam benim tarzım. Geow ile karşılaştıranları şimdi anladım, arkadaşlar 2 oyunun tarız da çok değişik. Sanatsal yaklaşımlar bambaşka. Kullanılan dokular falan her ikisinde de oyunun gerektirdiği yönde.

GRafik olarak CGI'ya çok yaklaşılmış, bunu söylemem lazım. Ama eksikler var. ÖZellikle binalar da ve aracın tepesindeki zemin kaplamalarında. Bunun dışında ışıklandırmalar, animasyonlar ve kan efektleri gerçekten süper. Özellikle adamların kafalarının parçalanmaları inanılmaz geçekten çok başarılı. Grafikler ise genel olarak çok çok iyi. CGI ile karşılaştırılırsa elbette gerideler, ama bunun oyunun son vesiyonunda çözüleceğine kesinlikle inanıyorum, baksanıza arkadşlar yani nerdeyse aynısını yapmışlar..

HD videosunu izleyince daha da detaylı yorum yapacağım. aMa şunu söylemeliyim, oyun şu btimemiş haliyle bile tek kelimeyle atmosfer manyağı bir oyun olmuş. bittiğinde gerçekten 'killer' olacak gibi..

• HD screenlere devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 11 Temmuz 2007; 14:51:13 >

• Valle ne diyeyim Koray ben öyle düşünüyorum daha iyisini görene kadar. Gayet samimi yorumladım inanıp inanmamak size kalmış. Keza karşılaştırdığım oyunlar da elimden geçmiş çoğu bitirdiğim oyunlardır onu da söyleyeyim diğer arkadaşlar kafadan konuşuyor demesin.
  • korayg takmis e32005 teki trailer a o zaten bir fanteziden baskasi degil simdilik o traileri kenara koydugumuzda karsimizda inanilmaz atmosferi olan super bir fps var dahasi gelecek korayg senden zaten sony ye asigim demeni beklemiyoruz sen ucus bucuslu halo3 unu beklemeye devam et ha bide cis rengi yeni halo konsolu cikacakmis onuda bekliyorsun hayrini gor ii halo lar sana
  • YAlnız Resident Evil 5 falan bile arada kaynadı ha.. HErşeyi arada kaynattı KZ 2, helal olsun
  • Lionheart arkadaşım çok teşekkürler Nasıl detaylardır bunlar ; yüz mimikleri , sakallar , tırnaklar.. Duygu seli oluşturdular bende. Yok mu AA eksik diyebilicek bir babayiğit ?
  • ohhhh HD ile normal video arasında baya bir fark varmış.
  • Galiba karakter modellemelerini çok iyi yapamamışlar..Özellikle 3. resimde belli oluyor..
  • Hocam aksine karakyer modellemeleri çok iyi. KAsmasan diyorum

bu oyun bitmemiş hail arkadaşlar.. Oyun şu haliyle bile çıksa piyasaya felaket yani, bittiğinde ne olur bilemiyorum. Daha da çok uğraşacaklarını söylüyodu adamlar yanlış hatırlamıyosam

Edit: Tek merak ettiğim tireşim ne alemde? Sanırım touchsensi adapte ederler bu oyuna, öyle görünüyor.. HAdi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 11 Temmuz 2007; 14:57:33 >
  • Yüklediğim resimlerin hepsi 1280x720 çözünürlüktedir.

• Lionheart ın verdigi resimlerde herşey açık...Ne devrim, ne görmediğimiz bir grafik sunuyor..Arada scripted görüntülerde vardı elbette.Trailer ın etkisini arttırmak için ama şunu rahat söylüyorum.Bu grafikleri gördük aylar önce..Bu asker detaylarından daha iyilerini aylar once gördük, oynadık.İsteyen olursa güzel örnekler koyabilirim
    Yanyana olur hatta :)

Bu arada düne kadar trailer gibi olacak diyen adam şimdi kalkmış ona fanteziydi diyor.Oda ilginç..

HALO3 olayına gelirsek, KZ2 , HALO killer olmaktan hayli uzak.Call of Duty 4 ve Haze KZ2 den daha iyi duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

Galiba karakter modellemelerini çok iyi yapamamışlar..Özellikle 3. resimde belli oluyor..

Saygısızlık etmek istemem ama farklı resimlere mi bakıyoruz acaba? Şu ana kadar gördüğüm en iyi karakter modellemeleri, bence farklı alanlara yönelin eleştri olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

Galiba karakter modellemelerini çok iyi yapamamışlar..Özellikle 3. resimde belli oluyor..

Dostum sen hd videoyu iyi izle.Orda herşey daha süper.Ayrıca karakter modellemeri de süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 11 Temmuz 2007; 15:01:42 >
  • Hocam abartmasan olmaz dimi.

Haze nereye KZ2 nereye yahu.

Lionheart'ın verdiği resimler video içinden alınmış haliyle böyle olacak tabii, hareketli videodan capture resimlerin kalitesinin nasıl olacağını sen de biz de biliyoruz yahu kendin inanmayacağın şeyler söylüyorsun yapma hocam böyle. HD video var açın onu izleyin herşey ortada.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.