Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: korayg

quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

YAv arkadaşlar bir şeyin iy olabilmes için illaki diğerini kötülemek mi lazım.. TAmam Cod4 de iyidir ama KZ2'deki atmosfer hangi oyunda var? Bir de 7.1 ses ile gelirse tamamdır. 7.1 sistem almak farz oldu PS3 sayesinde.. Göçtük valla ama değer.

Oyun taş gibi arkadaşlar taş, kabul edin. Şu oyunu bayıla bayıla oynamayack adamın niyetinden şüphe ederim.. Lütfen.

Sen COD4 izlememişsin Adventure...Atmosferin, aksiyonun kralı var.Nasıl hangi oyunda var ? HALO3 deki aksiyonları görmedinmi peki ?

Hayır abicim, bak PS3 almak için sebep arıyorum, neden begenmeyelim oyunu hakikaten benzersiz olsa ? Ciddiyim, beklentim gibi olsa KZ2, alacaktım PS3 ama degil...Almak için halen sebep çıkmış degil.Gears of War şu oyunu geçiyor grafik kalitede.Etkileşim vs olaylarında KZ2 önde ama karakter detayında filan benzersiz demeyin.Biraz objektif olun.Kendinizi inandırmak için ugrasıyorsunuz gibi geliyor.

edit : Adventure hakikaten fan ayarında yorumların var.Gears of War grafik haricinde nasıl birşey veremedi yahu..Ondan yüksek puan alan başka bir oyun varmı ? Insane de oyna bakayım kaç saatte bitiriyorsun ? Yani biraz objektif yorum yap.Bari GeOW a laf etme.Karakter modellemesi, grafik kalitesi açısından KZ2 GeOW kadar olamamış.Ayrıca bakalım KZ2 begenmediğin GeOW un yanına ne kadar gelebilecek puanlamalar açısından.

Ayrıca KZ2 videosundada ben geniş bir alan görmedim, geniş alan, serbestlik görelim onuda konuşuruz.Etkileşimi söyledim zaten.

Yoo senin verdiğin cod4 videosunu izledim. ÇOk güzel ama KZ2'deki olay kesinlikle yok.. Hiç zorlamayalım bence. Bu arada abicim herşey grafik değil diyordun hep, şimdi taktın geow daha iyi grafikte diyorsun. HEm de KZ2 bitmrmiş bir oyun. TAmam daha iyi olsun şu aşamada geow, eee?? Kalan unsuerlarda kz2 daha iyi mi? Daha iyi, sen söylüyosun.. E tamam işte almak için bir sebep değil mi bu? Aslında yeterli bir sebep ve sen de alacaksın oyunu çıktığı an.. AMa burd böyle konuşuyosun SEni de anlıyorum... HAlo3 ile hiç karşılaştırma istersen.. Gördüğün gibi, ne uçtu ne kaçtı..

KZ2 mi daha iyi görünüyor Halo3 mü peki diye sorsam sana? Objektif olabilir misin? Peki bi biskrem versem???

• korayg adamların üstündeki elbiseler laminant parke gibi parladığı zaman iyi mi grafik oluyor.ben artık gerçek kumaş kalitesini görmek istiyorum ve bu killzone2 de fazlasıylan var....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

hakanemre,

O görüntülere yaklaşıldı zaten.. Siz kabul etmiyosunuz bence. Aynı olsa görüntüler bu sefer de keşke daha iyisi olsaydı diyecektiniz, bunun sonu yok. HAkkaten gülüyorum sadece.. Olmaz ki bu kadar. Daha 2 hafta evel killzone bırakın bu görüntüleri %50'sine yaklaşsa yine iyi diyen insanlar şimdi CGI'ya yakllaşsaydı diyor.. Merak etmeyin, oyun çıktığında belki de geçecek.. Siz değil miydiniz killzone 2 trailer aslında yapılabilir, son oyunları görünce buna inanıyorum diyen? Lütfen biraz asabır. KZ 2 son nokta olabilir çıktğı an..

Ya abicim nereye yaklaşıldı ? Uzaktan yakından alakası yok E3 2005 videosu ile.Yaw bi açın izleyin iki videoyu.Allah aşkına ya...
    Bide açın Call of Duty 4 ü bi izleyin..Yanyana, peşpeşe , üstüste bi izleyin sadece.

KZ2 kötü degil.Kimsede kötü demiyor görsel olarak.Ama düne kadar "devrim olacak, oyun alemi degişecek" diyen insanlarda şimdi gayet mülayim takılıyor Adventure.Sende buna cevap ver..Sen ne devrimi, oyun dünyasında ne gibi bir çığır görüyorsun o videoda ? Hİç görmedinmi o kalite video diyorum ve sana örnekler veriyorum aç izle diye.Daha ne diyim...

Devrim oldumu olmadımı ? Oyun dünyasında çığır açtımı açmadımı ?

KZ2 ye kötü diyormuşuz gibi yaklaşmayın olaya.Beklentilerin sonucunu yazıyoruz..

Şu HALO sorularına binaen sorulanlara dair

Tercihim hiç TARIŞMASIZ HALO 3....

Karakter modellemeleri, ışık, efektler, atmosfer, senaryo, multiplayer ve oyunun kalitesi açısından kesinlikle HALO3 diyorum..Ve her durumda daha yüksek review lar alacağına inancım tam..KZ2 malesef Kill edemedi yine.Belki Killzone 3 de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Temmuz 2007; 15:35:12 >

• Bir trailer'a bakıp beklentileri karşıladı mı sorusuna nasıl cevap vericeZ?

Oyun yapım aşamasında daha. Çıkınca veririz cevabı ve şimdi bile çok sağlam oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

Keşke şu görüntülere yaklaşabilseydi çok mükemmel olurdu..

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)

Zaten o görüntülere yaklaşmış durumda.Oyun daha tamamlanmadı.Bu haliyle bile bence çok güzel duruyor.Daha neler söyleyeceksiniz bakalım.

• Clementine halonun videosundan verdiğin ss ler iğrenç duruyor gerçekten.videoları izlemeden konuşmamak lazım.
  • kz2

geow

halo3

siz karar verin

• Devrimden kastın ne peki?? Biz diyoruzki CGI videoya yaklaşıldı, hem de şu aşamada bile.. O videoda da devrim diye ne vardı peki söyler misin? İkisini ayrı tutmak lazım.. Bana göre oynanış, grafik, atmosfer, animasyon, yapay zeka, konu, senaryo, düşmanın hava şartlarını kontrol edebilmesi gibi unsurların bir araya gelmeisyle bir bütün olarak devrim olacak bu oyun.. Geow grafiksel olarak iyi olduğu için devrim olabiliyor da, bu oyun tüm bunları tek bünyede toplayabilince mi devrim olmuor?

Komik olmayın arkadaşlar.. Devrim ya da değil, oyun sağlam geliyor mu? GEliyor.. Bitti. YAhu, zaten olaya bak, oyun o kadar iyiki, bitmediği halde, CGI grafiklere yaklaşp yaklaşamadığını tartışıyoruz.. O derece iyi.

Edit: Koray, zaten öylesine sordum. Elbette HALO diyeceksin, tartışmasız. Bir değil biskremin fabrikasını versem fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 11 Temmuz 2007; 15:38:45 >

• Kesinlikle oyun istediği noktaya ulaşmış gözüküyor.

Daha dün rezalet olabilir derken şu an CGI video ile kıyaslamamız bile bunun işaretidir.
  • AL KORAY AL DA SUS ARTIK ALLAH'INI SEVERSEN KARDEŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 11 Temmuz 2007; 15:41:23 >

• Birde crysis ss koysaydın bütün hepsini eziyo aslında ben killzone2 nin bu grafiklerle devrim olacağını falan hiç sanmıyorum.. Okadar şişirildi şimdi patladı balonu ha oyunda atmosfere diyecek laf yok ama şimdiye kadar çıkmış en iyi grafikli fps falan diyenlere sadece gülerim göz var nizam var hd videosunuda indirdim izledim gayet normal grafikler tatmin edici seviyede ama crysis falan ezer geçer bu oyunu grafikte konsol fanlığı yapıp görmezden gelmeyin bunuda..

imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonZa -- 11 Temmuz 2007; 15:46:05 >
  • Clementine,

KZ2 ve HALO3'ün HD videolarının çalışır linki var mı sende hocam? KMplayer'ı indirdim, artık izleyebilirim sanırım

YA da kimde varsa bi zahmet koysun direk download linik de izleyelim hd'lerini. Halo32ü de koyun ama bi zahmet, nsılsa kardeş oyun oldular Bi de halo başlığı nerelere düşüt, bulamıyorum şu an..
  • Adventure
    Bende diyorumki CGI videoya zerre yaklaşılamamış..İzlediğimiz üst seviye oyun içi grafiklerden bir farkı yok.
    Şimdi yan çizmeyelim devrim vs ne diye.Sende iyi biliyorsun, söylenenleri, yazılan, çizilenleri.Nasılki Crysis için "devrimsel gfx ler" deniyorsa, bunun içinde deniyordu.
    Ayrıca AI dan girip, animasyon ve atmosferden ,,senaryodan çıkmışsın.Bunlarda başarılı oldugunu nasıl anladın 2 dk lık videoda ?
    Filmlerinde 2 dk lık trailer ına bakarsan süper dersin, izlersin igrenç çıkar.
    Hele bi dur, oyun çıksın bi incelemeler yapılsın.Şu an anca grafiksel olarak birşeyler yazılabilir.Ne AI, ne senaryo ne başka birşeyden bahsedemeyiz.2.5 dk lık videodada fps olarak, oyun içi denen kısımlar fazlaca yoktu dikkat edersen.Scripted animasyonlar var genelde...
    Saglam gelip gelmediğini bilemeyiz.Ben gfx olarak benzersiz bulmuyorum , bittimi bitti..Şu etapda tek konuşabilecegimizde budur.Diger noktalarda bir fikir yürütemezsin.

GFX olarak, COD4 den yada GeOW dan da iyi degil.Aynı tip oyunlar oldugu için bunlarla karşılaştırıyorum.

edit :sfred şu kötü resimleri koyup durma.GeOW dan sonra çekilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Temmuz 2007; 15:43:38 >

• PS3'e gıcığına inat yapanlar acaba Bill amca tarafından burada maaşlı falanmı çalıştırılıyorlar.Yada kendi maaşlı elemanlarıda iyi türkçemi biliyolar.
  • Beklenen video geldi demek :)

HD olarak izledim, KZ2 rulzz diyorum başkada birşey demiyorum
  • : ) HADİ KORAY HADİ sende al bir tane ps3 rahatla dosturm artık.

Sende kurtul, bizde kurtulalım
  • BEn o saydığım unsurlar, oyun o şekilde geldiğinde devrim olacak dedim. Videodan bunları gördüm demedim koray. Oyunun başından beri söylenenler bunlardı ben onları saydım. Devrim benim için odur. HErşeyde çıtanın yükseltilmesi. Sadece grafikler iyi olursa grafiklerde devrim olur (geow),sadece senaryo olursa senaroda olur (fahrenheit) vs diye gider bu olay. AMa herşey çok üst seviyede olursa o zaman o oyun genel olarak devrim demektir.. Ne bekliyosunuz ki, oyunun sizi içine alıp savaştırmasını mı? Ha bakın, bu atmosferle onu da yapar kz2

Bu arada halo ve kz atmosferini aman diyim karşılaştırmayalım.. BAmbaşka alemler ikisi de.
  • en buyuk ps3 arkadaslar
  • Neyse bu muhabbetler bir yere varmaz...Herkesin kendi gözü var, zevki var..Ben izledim HD sinide, SD sinide her neyse, şok olmadım, PS3 almak için gazada gelmedim..Trailer la alakada göremedim..Eger hakikaten etkileseydi ,neden söylemeyeyim yada gidip PS3 almayayım..PSOne, PS2 aldıgım gibi PS3 de alırdım, devrimsel KZ2 yi oynardım.

Bana şu etapta COD4 ve HALO3 daha cazip geliyor, bioshock vs de dahil...Birde oyun çıksın review lara bakarız, son haline bakarız, o zaman şaşırır ve şok olursak gider alıveririz bi PS3, olur biter...Şimdi eleştiriyi kaldıramayan holiganlar var arada.Kabullenmek istemiyorlar bazı şeyleri, o nedenle uzatmanın manasıda yok..
    Allah sevdiklerine bagışlasın deyip geçelim..Ben Bioshock, COD4 ve HALO3 ü daha heyecanla beklemeye devam edeyim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xry

Bu arada frame düşmesi diyen arkadaşlara kocaman bir + diyorum.o kıytırık videodan hemen de anladınız frame düşmesini ne adamsınız yaa.yabancı foruma yazın bunları size biyerleriyle gülerler.bi de uzman gibi yorum yapıyosunuz.

Arkadaşım, öncelikle tartışmanı yapacaksan bunu seviyeli bir şekilde yapmanı sana tavsiye ediyorum.
    Evet frame düşmesini hemen anladım,bunun için ilah olmam gerekmiyor. Biraz bilgisayar geçmişi ve 1 çift göz yeterli.
    Kıytırık video dediğin 25 fps. Hd video dediğin de 25 fps. Sen video ufaldıkça,kıytırıklaştıkça fps nin 25 den daha aşağıya mı düştüğünü ima ediyorsun? Eğer öyle düşünüyorsan,yanlış düşündüğünü hemen belireyim. Görüntü ne kadar kalitesiz olursa olsun, 25 fps, 25 fps olarak kalır. Gir youtube a,ne kadar kalitesiz,kıytırık video var değil mi? gears of war u orada incele bakayım,frame rate düşmesi görebilecekmisin? göremezsin. Ardından graw2 yi incele youtube da,bak bakalım ne farkedeceksin.

imza: Frame rate uzmanı Silex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silex -- 11 Temmuz 2007; 15:50:28 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.