Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SEMiZ

Beklediğimizin çok altınada olmuş aynı motorstorm vidyosuna benzemiş ilk izledigimiz vidyo neydi oyle ama oyun çıkınca anladık killzone 2 de böyle olmuş

Bu tür yorumları okudukça Guerillla'nın ne büyük iş başardığını daha rahat anlıyabiliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Ahhh ahh keşke şu oyunların tanesi 120 YTL olmasaydıda bende alabilseydim bi PS3

Kafası çalışanlar 120 ytl vermiyo, birbirlerine kargo ile gönderip yada elden değiştiriyolar.
  • bu xcilerinden sıcak ve killzone başlarına vurmuş herhalde.ne söylediklerinden bihaberler.uçmuş bu adamlar yaw.
  • Ya o değilde bu oyunun çıkış tarihi ne zaman beyler yada demosu falan ne zaman geliyo çok merak ediyorum doğrusu bilen birileri varmı
  • IGN'de Yeni Yayınlanan Oyun İçi Resimleri

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 11 Temmuz 2007; 16:35:38 >

• tartışmayın bi. bence kz2 taş olmuş evet. yaklaşmış CGI ya elinden geldiğince. tamamen aynı olması zaten çok zordu. hayır ps3 kaldırabilir ama daha o kadar detaylı kullanamıyorlar aleti. ilerde olacak ama o CGIdaki grafikler oyunlarımızda. geow'a gelince evet onun da grafikleri harika gözüküyor. oynamadım ama kz2 kadar var. aralarında seçim yapamıyorum. halo 3 ise evet o da çok güzel olmuş. yani multiplayer grafikleri bu ne lan dedirtiyordu ama şimdiki videodakilerle o sorunu aşmışlar gayet güzel. bu 3 oyun arasında seçim yapılmamalı bence çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz. neden çünkü oyunlarda grafiği etkileyen renk paletleridir birazda. halodaki bazılarına çocukça gelir, bazılarına gerçekçi gibi. yine diyorum grafikleri kesinlikle çok yakın, renk kullanımı değişik. ayrıca oyunların kalitesi hakkında kimse bir şey söylemesin geow hariç. çünkü daha çıkmamış oyunlar üzerinde konuşuyorsunuz. korayg özellikle sen halo 3 daha iyi olacak kalite oynanabilirlik derken dikkat etmelisin. çünkü daha çıkmamış bir oyun hakkında konuşuyorsun ve duygusal konuşuyorsun. ps3 tarafıysa yine öyle duygusal konuşuyorlar tartışma çıkıyor.

• akıl var mantık var bi tarafta teneke kutudan adamlar, ne bi emotion ne bişey, admalar beton gibi... verir tabi net görüntü... açıp tekrar tekrar izlemeniz lazım KZ2 deki insanların yüzlerini... Geçin haloyu, KZ2 OWNS.... bitmiştir yani... XboX ta ilgimi çeken oyun MAss Effect, inşallah alıp onu oynarız bol bol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

akıl var mantık var bi tarafta teneke kutudan adamlar, ne bi emotion ne bişey, admalar beton gibi... verir tabi net görüntü... açıp tekrar tekrar izlemeniz lazım KZ2 deki insanların yüzlerini... Geçin haloyu, KZ2 OWNS.... bitmiştir yani... XboX ta ilgimi çeken oyun MAss Effect, inşallah alıp onu oynarız bol bol.

Doku kalitesinden bahsediliyor, maddenin doğasından degil.HD videosundada izlersen askerlerin kıyafetlerinin düşük kalite olduğunu görebilirsin.Mimik dedigin nedir ? Ara videoların hepsinde mimik var.
    Gears of War ve Lost Planet inde var oyle geçiş videoları.Kaç kere izledim acaba birşeymi kaçırıyorum bu KZ2 de diye ama yok.Videonun başındakilerin görüntüleri gerçekten iyi degil.HALO daki masterchief ve Elite lerin detayı çok daha iyi..Bırak Halo yu, GeOW dakiler yeterli.Neyin iddiasıdır bu onuda anlamıyorum.Doku ortada işte.Kimse yüksek kalite diyemez o konuşan askerlere.Oyun içinde ise yüz zaten görmüyorsun, hepsi maskeli, ne emotion ne mimik Oldumu serhan şimdi...

• koray en önemlisi dediğin oyunlarda kz2 deki animasyonların ası yok mimik detayına kadar yapmış adamlar yahu ne cod4 ne graw2 nede gow da var bu animasyonlar ışıklandırmalarda cabası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karabeyefe

Video hakkında ki eleştirilerim;

1. si karakter modellemeleri COD 3'den pek farklı durmuyorlar. Videodaki karakterlerle buradakiler arasında bariz olarak poligon, detay ve kaplama farkı var. Videoda kirpiklerine kadar belli modeller burada yerlerini sıradan karakterlere bırakmışlar. Bunun nedeni ise basit bu kadar fazla karakteri bir arada göstermek her babayiğidin harcı değil PS3 dahil...

2. si Patlama efeklerine dikkatlice bakın etrafa saçılan nesnelere, videodakinin yakınından geçmiyorlar.

3. olarak mekanın video aşırı karanlık olduğunu görüyoruz, bazı gölgeler o kadar yoğunlarki detayları örtüyorlar.

4. İlk başlangıçda askerler silahlarını kontrol ederlerken birisininki takılıyor komutanları onunla ilgilenirken dizi omuzuna girip çıkıyor. Her şeyi geçtim bari bu tip hataları next-gen olarak ballandırılan bir oyunda görmeyelim...

5. Tekrar söylüyorum ama oyun grafikleri RS: Vegas ve GRAW2'den çok daha iyi değiller... Karakterler hemen vegas'ı hatırlatıyorlar zaten...

COD 4 çok çok daha başarılı duruyor. Her iki konsolda da en çok konuşulan oyun olacak bence.

Sen bir daha izle videoyu

• Hadi geow bir derece ama özellikle sadece multi grafiklerini görebildiğimiz Cod4 ile kıyaslama fazlasıyla abartı olmuş. ign'de, gametrailers da izlediğim cod4 multi grafikleri adamların tek tip animasyonlu ölme şekilleri diğer tarafta bomba patladığı zaman hem dengeli hemde fizik kurallarına uygun uçan adamlar var.

Şunu açıkça iddia ediyorum arkadaşlar ki görün oyun çıktığı zaman herkes bu konuda hemfikir olacak, bu oyundaki fizik ve insan hareketleri (animasyonları) kesinlikle başka bir oyunda göremeyeceğimiz cinsten. Ateş hattında yere atan, yüksek bi yerden atlayan adamların hareketleri, onca yapay zekanın çalışması...

edit: bir de şehir içinde hareket eden elektrik kabloları, rüzgarın esmesi ile kalkan tozlar onca hengamenin içinde o kadar hareket ve fizik hakikaten oyunu benim gözümde bir numara yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeedition88 -- 11 Temmuz 2007; 17:05:50 >
  • oyunu ben çok beğendim, beni en çok etkileyen kısımları hava grafikleri, kan efektleri (bundan iyisini görmedim bu güne kadar), gerçiği alanın büyüklüğü ve harika fizikleri grafiklerin hala geliştirildiğini ve bu haliyle bi mükemmel olduğunu söylemeye gerek bile yok (hem ortam hasar alabiliyor hemde inanılmaz geniş, düşman sayısı ve patlama efektleride var )
  • Abartmayalım, aman diyeyim. MS konferansı çok kötüydü hakikaten, konferans ellerinde patladı resmen. Fakat KZ2 de beni hiç tatmin etmedi. COD4 ile arasında bir fark göremedim.Halo3'ten çok çok güzel, ama COD4'ün üzerine söylediği çok laf yok gibi geldi bana. Belki çok fazla şey bekliyordum CGI videodan sonra. O partikül efektleri CGI'ın yanına bile yaklaşamıyor maalesef. Videoyu 10 defa filan izledim yüksek çözünürlükte, evet şahane görünüyor ama ilk video ile alakası yok. Tat kaçırmak istemem ama kendimizi de kandırmayalım. Sony konferansı bir başlasın, bakalım nedir ne değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 11 Temmuz 2007; 17:19:14 >
  • eh be koray hiç oldumu şimdi? ya videoyu nasıl izledin sen herkeste maske var diyorsun oyunda??? Oyunun kapağına bakıp gözü ışıklı adamlar gibimi sanıyorsun herkesi? anlamadım ki? videoyu izlersen oyun içindede herkesin kafasında kask olmadıgını, Suratların mimikli oldugunu, görürsün yani ne emotion ne mimik var dediğin şey külli uçtu gitti ya koray ya. ayrıyeten scripted bile desen cut scene lar oyun içi oldugundan o dediğinde ayrı bi yerden batıyor, HALO da nerde yüz nerde çeşitlilik? haa bana kaskların rengi değişik de de tam güleyim... "daha geçen günlere kadar PS3 ün bi demosuna (real time bi şehir renderi vardı) yok çeşitlilik yoktu oydu buydu diyordun, haloda ne çeşidi var? askerlerin nerdeyse hepsi birbirinin aynısı ya. senin o zamanki mantıgına bakılırsa, bu durumda netlik çok normal yani, demek ki yüzler görünseymiş falanmış filanmış halo bu kadarını bile veremicekmiş, bumudur senin mantıgın ile?" HD videosunu izlersen o dandik videodaki kalitelerden çok çok daha iyi oldugunu görürsün durumun... GeoW la çok rahat kapışabilecek durumda, Geow oynamadım ama verdiğin SS lere dayanarak söylüyorum... yani gerçekten şunu halo3 ten önde görmeni anlayamıyorum, tamam E3 2005 i veremedi diyorsun tartışılır, Devrim olmadı dersin tartışılır ama şu halo ile karşılaştırma ama ya. oldumu koray

quote:

Orjinalden alıntı: korayg

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

akıl var mantık var bi tarafta teneke kutudan adamlar, ne bi emotion ne bişey, admalar beton gibi... verir tabi net görüntü... açıp tekrar tekrar izlemeniz lazım KZ2 deki insanların yüzlerini... Geçin haloyu, KZ2 OWNS.... bitmiştir yani... XboX ta ilgimi çeken oyun MAss Effect, inşallah alıp onu oynarız bol bol.

Doku kalitesinden bahsediliyor, maddenin doğasından degil.HD videosundada izlersen askerlerin kıyafetlerinin düşük kalite olduğunu görebilirsin.Mimik dedigin nedir ? Ara videoların hepsinde mimik var.
    Gears of War ve Lost Planet inde var oyle geçiş videoları.Kaç kere izledim acaba birşeymi kaçırıyorum bu KZ2 de diye ama yok.Videonun başındakilerin görüntüleri gerçekten iyi degil.HALO daki masterchief ve Elite lerin detayı çok daha iyi..Bırak Halo yu, GeOW dakiler yeterli.Neyin iddiasıdır bu onuda anlamıyorum.Doku ortada işte.Kimse yüksek kalite diyemez o konuşan askerlere.Oyun içinde ise yüz zaten görmüyorsun, hepsi maskeli, ne emotion ne mimik Oldumu serhan şimdi...

• 2 ay sonra 15'ime girecem
  • YETER !

Bu mesajımdan sonra tartışma çıkaracak bir mesaj daha atılsın inanın bana en ağır cezayı verdireceğim. Kabadayıların bu forumda işi yok.
  • AA eksik deniyordu Ps3 Anti-Aliasing yapamıyordu KZ2 için yorumunuz nedir hdr, aa? Yorumları alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 11 Temmuz 2007; 17:45:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: power2

kz2

geow

halo3

siz karar verin

3'ünüde manda gibi oynarım oynamazsam bana

• Oooohaa Çok iyi ya.
  • dış mekanlar guzel olmuş ,yıldırımlar filan atmosfer savas ortamı gibi.haritalarıda iyi hazırlanmışsa baya zevkli bir oyun bizi bekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.