home abicim bu tip yaratıkların laflarını kafaya takacak degilsin ya..Ben güldüm sadece, garibanın durumuna..Ne bastırılmış, ne ezilmişki böyle patladı velet...Yazık yani.Haline acıdım..Yoksa küfredince bana, yada anama birşey olmuyor.Kendi sütü bozukluğudur...
quote:
Orjinalden alıntı: hakanemre34
Videodan görüntüler bana pek nextgen gelmedi..Çok kalitesiz gibi geldi..Gears of war ı dövermi sizce..
hd videoyu izle
quote:
Orjinalden alıntı: durin
Yahu arkadaşlar çekinmeyin öyle bidon, kapak gibi şeylerle uğraşmayın.
Bakın bir FONY ne yapmış Koray kardşeimize direk ana avrat gitmiş. Hayır buradaki sözü sayılır arkadaşlar da demiyor böyle size 0.5 litrelik şişe verelim gibi mesajlar yazanların ağzının payını. Valla ortam süper, seviye inanılmaz. Artık ben de bir küfür yerim heralde.
aynen kendimize bi çeki düzen verelim , foruma girdiğimde koca koca harflerle açılan küfürlü başlığı görünce hem şaşırdım hem utandım, ayıp be killzone ,halo bunlar için yapılanlara bak , gerçi herkes burada aile terbiyesini gösteriyor ,bravo.
quote:
Orjinalden alıntı: sony555
hakanemre öyle bende çekerim gow dan adi ssler sonra veririm buraya ondan sonra olur kötü grafikli oyun soruyorum sana hakanemre video varken ben neden sslere bakayım ki.o verdiğin ssler ile videodaki grafikler arasında dağlar kadar fark var
Eee ben anlamadım şimdi videodan çektim o resimleri kendim yapmadımki..
quote:
Orjinalden alıntı: Noodfan
quote:
Orjinalden alıntı: silex
ışıklandırmalar güzel kaplamalar kötü +frame rate de ciddi düşüşler var. hd videoda daha belirgin olacaktır.
Belki oyun içinde görebilirz ki , sanmıyorum video da frame problemi olsun. Yapımcıların ve video yayınlayanların buna dikkat edeceğine eminim.
videoyu izlemediysen izle, eğer dikkatini verirsen görebilirsin. ayrıca bu tarz sorunlara yapımcıların pek dikkat ettiği söylenemez,keza aynı sorun, condemned, graw2 gibi oyunların oyun içi videolarında da görülüyor. (en azından gametrailers.com sitesinde izlediklerimde)
biri küfürmü etti? Oha ya.... insan olun arkadaşlar, tamam tokat mokat bi yere kadarda çüşünüz yani kısaca, tabiki kendini bilmez bi kaç serseri... koray mesajı görmeden ben silinmiş kim oldugunu bilmiyorum ama o hayvanın yaptıgı hareket yüzünden ps3 sevenler adına ben özür dilerim...
quote:
quote:
hakanemre öyle bende çekerim gow dan adi ssler sonra veririm buraya ondan sonra olur kötü grafikli oyun soruyorum sana hakanemre video varken ben neden sslere bakayım ki.o verdiğin ssler ile videodaki grafikler arasında dağlar kadar fark var
tamam işte hakanemre zaten videonun görüntü kalitesi pek iyi değil bi de ordan resim alınca daha kötü duruyor.
quote:
Orjinalden alıntı: aoktar
Arkadaşlar renderlanmış grafik kalitesinde oyun içi grafik şu an pek mümkün değil. Hele bu tarz oyunlarda. Evvela konsolların rami yetmez. Sonuçta bu sahnelerin pek çok kısmı renderlanıp kaplama haline getiriliyor. Önemli olan oyundaki genel his. Atmosfer ve efekt olarak çok büyük ilerleme gözüküyor. Deformasyonlar ve nesnelerin birbiriyle etkileşimlerinde, mermilerin bıraktığı hasarlar da çok başarılı. Tam bir savaş atmosferi yakalanmış gibi duruyor. Animasyonlar da harika. Umarım oynanır bir demo çıkarırlar da tadına bakarız.
Güzel yorum olmuş Bencede önemli olan CGI olup olmadığı değil ne kadar yaklaşabildiği, atmosferi ne kadar verebildiği.
Birazdan videoyu bulup izleyeceğim.. Sanırım tokatlama var
Durim kardeş, herkes çok iyi olduğunu söylüyor sen CGI video gibi olmadıını söylüyorsun. Yapma be hocam, etme eyleme.. CGI bambaşka bir sebepten dolayı yapılır. Ulaşılmak istenn noktadır ki buna yaklaştığını okuyorum heryerde. Bu arada bu oyunun bitmiş hali mi?? 2008'de mi ne çıkacağı söyleniyor. Aman diyorum.. GErçekten FPS'lerin kralı geliyor olabilir..
BEn bir izleyeyim de tüm videoları, Halo3 dahil.. Sonra yorumum gelecek..
Arkadaşlar IGN 'de HD trailer var ama IGN Insider hesabınız olması gerekiyor.
Adamların dini imanı para olmuş yahu.
HD videoya ulaşan olursa bizimle de paylaşırsa sevinirim. Şimdi ben bir Halo 3'e bakacağım Xbox cephesine geçiyorum.
ya arkadaşım bence bu saçma, Blurlu ve Buğulu bir ortamda, hareketin yoğun oldugu bi ortamda çektiğin SS in, hemde HD olmayan bir videodan alınmış bir SS üzerinde konuşuyorsun... yani videoya bakınca apaçık görüyorsunki fizik, ışık, modellemeler hepsi gayet başarılı... senin düşündüğün şekilde bi SS almak için oyunu eline alman ve Durağan bi halde SS alman lazımki sağlıklı bi grafik gösteren SS olsun, anlatmak istediğimde açıklayıcı olabildimmi bilmiyorum ama , derdimi anlattımherhalde... biri FPS düşmesi demiş mesela YUH abi nerde gördün FPS düşmesini derim ben ona. bu videonun HD sinde ışıklandırmayı kaliteyi çok daha iyi göreceksiniz bence.... benim eleştridiğim nokta bu videoda her zamanki gbii Softshadows...
quote:
quote:
2005 teki görüntülerden bir diğer eksiği renkler bence..Eski renkler çok daha güzeldi..Bakalım oynanış falan nasıl olacak..
videoyu tekrar izliyorum,ve fpsdeki düşmeleri göstereceğim, tabi dikkatini vermek isteyen görür.
Ozan veya Koray a sorim o zaman, ben bu korayın veridği halo3 HD indirilebilir videoyu çektim ama sabahtan beri bi türlü izleyemiyorum codec sorunu yüzünden. hangi player veya codec lazım izlemek için, açamıyorum.?
quote:
Orjinalden alıntı: Clementine
HD videoya ulaşan olursa bizimle de paylaşırsa sevinirim. Şimdi ben bir Halo 3'e bakacağım Xbox cephesine geçiyorum.
bir pc kullanıcısı olarak grafikler çok hoş gerçekten, ps3 gücünü göstermeye başlamış, bence bu oyuna rakip anca crysis olabilir.
Hd video'ya ulaşmak lazım. Link bulan olursa lüfen versin.
quote:
Orjinalden alıntı: Clementine
efruz merak etme psn ye fuul hd videosunu verirler birazdan
quote:
Orjinalden alıntı: power2
bir pc kullanıcısı olarak grafikler çok hoş gerçekten, ps3 gücünü göstermeye başlamış, bence bu oyuna rakip anca crysis olabilir.