Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: durin

Aced boşuna çeneni yorma dostum. Şu anda arkadaşlar bir patlama yaşıyorlar. Son 1 senedir PS3 öyle tepetaklak gidiyordu ki sarılacak bir şeyler gerekiyordu. Aha o da Killzone oldu. Kimse 2 sene önceki CGI yı görmüyor bile. Açın seyredin arka arkaya da arada ne kadar fark var bir bakın. Aslında hepsi biliyor arada dağlar kadar fark olduğunu ama söylemek yürek ister işte.

Aynen katılıyorum.Nerde 2005 teki video nerde şimdiki yayınlanan video.Bu kadar fazla yüksekten uçmadan daha düzeyli bi şekilde oyunu yüceltebilirsiniz ama sanırım ps3'ten ilk defa böyle güzel bişeyler gördüğünüz için fazla heyecanlamışa benziyorsunuz.Hemen halo mario falan gibi anlamsız benzetmeler gelmeye başlamış.Killzone 2 çok güzel olmuş ama size burda taklalar attırıcak kadar da değil.Fazla uçmayalaım..

• quote:

Aced boşuna çeneni yorma dostum. Şu anda arkadaşlar bir patlama yaşıyorlar. Son 1 senedir PS3 öyle tepetaklak gidiyordu ki sarılacak bir şeyler gerekiyordu. Aha o da Killzone oldu. Kimse 2 sene önceki CGI yı görmüyor bile. Açın seyredin arka arkaya da arada ne kadar fark var bir bakın. Aslında hepsi biliyor arada dağlar kadar fark olduğunu ama söylemek yürek ister işte.

Dostum anlayamadığın tek şey cgi'ın ne olduğu sanırım. Herkes bu hataya ddüşüyor ya da bunun hata olduğunu bilmelerine rağmen inatla kötülemek için böyle bir karşılaştırmaya gidiyor. Hoş karşılaştırmaya gitsende göreceğin fark dediğin gibi çok büyük falan değil. Bunu sadece biz değil bu videoyu canlı olarak izlemiş site editörleride söylüyor. ign 'e oyunun içinde olduğumuzu anlayamadık, meğerse izlediğimiz şey oyuniçiymiş diye açık açık yazmış.

Cgi demodur oyun yapılmadan hazırlanana bir demodur. 2005 de çıkan görüntüler, fizikler ps3de gerçekleşir dediler. bunun aynısı olacak demediler. netekim özellikle fiziklerin gerçekleştiğini görüyoruz. tekrar ediyorum oyunda hem dinamik ışıklandırma, hemde stabil ışıklandırma bir arada kullanılmış. adamların yüzlerindeki detaylarda kolay kolay bir daha göremeyeceğiniz kadar iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

koray bence halosuna dert yanıyodur nıye bole çim grafikleri yaptın niye böle kağıttan ağaçlar yaptın herşeyin ışıklı silahlar olmadığını söledim ama dinlemedin bak killzone2 tokatladı bizi yanağım acıyo

kanka çevrimdışında okuodur bunları

• Mesele işte bu...Sansasyon.....Halo3 killzone gazlamalarına oyle bir tutulmuş ki insanlar burunların dibindeki onlardan daha iyi oyunları farkedemiyorlar...GeOW ve Killzone2 daki gibi gölgeye boğulmamış inanılmaz güzellikteki grafikler,ışıklandırma...Sinematik bir kurgu ve trailerdaki gibi devamı gelirse star warsı aratmayacak müzikler..Mass Effect;
    Assasins creed sadece gameplaye getirdiği enfes yaniliklerle bile halo3 ve killzone2 den daha çok üstüne yorum yapılmasını hakkettiğini düşünüyorum..
  • yazdıklarına katılıyorum +1903 kadar, tek eleştirilebilecek noktası bence videonun (başkada bişey bulamadım) aslında iki şey, bir o dizin oumuzun içine girmesi (ki bu her oyunda oluyor ,ama keşke olmasa) birde Ps3 ün kronik hastalıgı olan SOFTSHADOWS... bunların dışında herşey mükemmel bence...
    quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

quote:

Dostum anlayamadığın tek şey cgi'ın ne olduğu sanırım. Herkes bu hataya ddüşüyor ya da bunun hata olduğunu bilmelerine rağmen inatla kötülemek için böyle bir karşılaştırmaya gidiyor. Hoş karşılaştırmaya gitsende göreceğin fark dediğin gibi çok büyük falan değil. Bunu sadece biz değil bu videoyu canlı olarak izlemiş site editörleride söylüyor. ign 'e oyunun içinde olduğumuzu anlayamadık, meğerse izlediğimiz şey oyuniçiymiş diye açık açık yazmış.

Cgi demodur oyun yapılmadan hazırlanana bir demodur. 2005 de çıkan görüntüler, fizikler ps3de gerçekleşir dediler. bunun aynısı olacak demediler. netekim özellikle fiziklerin gerçekleştiğini görüyoruz. tekrar ediyorum oyunda hem dinamik ışıklandırma, hemde stabil ışıklandırma bir arada kullanılmış. adamların yüzlerindeki detaylarda kolay kolay bir daha göremeyeceğiniz kadar iyi.

• Assasins creed konusunda haklısın getirdiği yenilikler takdir edilecek cinsten ancak Killzone 'un hakkınıda yememek lazım. Eminim xbox sahibi arkadaşlarımızda keşke oynayabilecek olsam diyordur
  • @home

2005'de Sony, gösterilen videonun oyun içi olduğunu iddia ediyordu. Şimdi ise bazıları %95 yaklaşmış vs diyorlar. Bunu söyleyebilmek için ya 2005'de yayınlanan videonun cep telefonu versiyonunu izlemek gerek ya da PS3'ü o videolar ardından TR dan 1500YTL ye almış olmak gerek diye düşünüyorum. Oyun güzel olabilir, beğenmiş olabilirsiniz fakat videoların yanından geçemez alaksız bir şey olmuş...
  • Homeedition senin gibi mantıklı şeyler yazan adamla tartışmaya canım feda.

2005 yılındaki Trailerı nasıl görmezden gelebilirim. 2 senedir Killzone böyle olacak devrim yaratacak çıkınca yer yer oynayacak laflarını şimdi unutalım mı yani? Evet Killzone'un gerçekten güzel bir oyun olacağı belli. En azında Killzone I gibi patlamayacak orasını anladık ama görününen şey ile olacak denen şey arasında dağlar kadar fark var. Ben burada GOW dan daha iyi bir grafik göremiyorum. Trailerdaki o aksiyon bütünlüğünü göremiyorum.

Ha bunu isterseniz altlata bin tane yazın. isterseniz çcoukların yapacağı bidon oldunuz gibi espriler yapın ne fark eder? IGN deki adamın gözüde göz bizim gözümüz de göz. Görüyoruz işte CGI sanmışta başta sonra oyun içi olduğunu anlamış. Daha ilk admaların gözüktüğü yerde 2005 Trailerı ile arasındaki fark bariz olarak gözüküyor.

Ben yine söylüyorum bu kadar çok bağrış çığrışın nedeni PS3'e gönül vermiş arkadaşların aylardır devamlı iç karartıcı haberler almasıdır.

• Moruk Psikolog musun sen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

quote:

koray bence halosuna dert yanıyodur nıye bole çim grafikleri yaptın niye böle kağıttan ağaçlar yaptın herşeyin ışıklı silahlar olmadığını söledim ama dinlemedin bak killzone2 tokatladı bizi yanağım acıyo

bencede kanka

@Airbase

kardeş sen niye çırpınıyosunki bukadar sanırım kapak gevşek gelmiş sana 0.5lt lik kapak olurmu???

• saat 19.00 ola hayrola. Beyler kendimize gelelim videodan görülen o ki oyun çok iyi. 60 fps de stabil oynanırsa bu oyun yenmez tadından.
  • Oyun 2005'teki iddia edilen oyun içi grafiklerde böyle olacak savını tutturamamış. Ancak ışıklandırma, parçacık efektleri, modellemeler ve karakterlerin hareketleri hoş olmuş. PS3 için iyi bir yapım yolda...

Benim bir şey dikkatimi çekiyor, son zamanlarda. Çıkan oyunların neredeyse tamamında iki konseptin dışında bir şey görülmüyor. Birincisi DX10 grafikleriyle gelen parlak ve bugulu atmosfer, ikincisi kasvetli hava veren kahverengi ve sarının tonlarındaki kaplamalar. Artık sıkıcı olmaya başladı.
  • PUAHAHAHAHAHAHAHAHAHH
    quote:

@Airbase

kardeş sen niye çırpınıyosunki bukadar sanırım kapak gevşek gelmiş sana 0.5lt lik kapak olurmu???
  • Hangi FPS oyununda var şu draw distance, bu yoğunluktaki grafiklerde?

Geow demeyin oynadık onu da. Mükemmel bir yapım ama kusura bakmayın KZ2 iyi tokatladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 11 Temmuz 2007; 13:29:28 >
  • hayatımda ılk defa boyle bır atmosfer goruyorum....kendını oyunun ıcınde hıssetmek bu olsa gerek...nerden koydunuz su cgı yı sey pardon oyun ıcını ızlemekten ısı gucu bıraktım valla
  • Oyun içi grafikler için video çok güzel olmuş.Alırsam Ps3 artık pişman olmam.
    Not:Video 2005'teki kadar iyi değil ama bu oyunu oynamak için can atıracak kadar iyi
  • Bırakın milletin bağırış çağırışının muhakemesini yapmayı konu Killzone ondan bahsedelim uzman hekimliğiniz başka yerlere saklayın internette psikoloji üzerine çok güzel forumlar var oralarda paylaşın bunları, onu geçelimde yabancı forumlar çalkalanıyor şu anda artık E3'ün gözü Sony Konferansında şu video ile geriye beklemekten başka şey kalmıyor E3'ün galibi belli oldu

SONY OWNS E3
  • Akşam da MGS show'u var. Hakikaten E3'de kırdı geçirdi Sony bu sefer.

Olması gereken de buydu yoksa camdan aşağı fırlatacaktım konsolu.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

quote:

bencede kanka

@Airbase

Spirit of fly ne kadar seviyesiz biri olduğun belli.Bana kapak muhabbeti yapma 3-5 yaşındaki çocuklar gibi.Bir de çok matah birşey söylemiş gibi smiley'ler atma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirBase -- 11 Temmuz 2007; 13:35:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

Hangi FPS oyununda var şu draw distance, bu yoğunluktaki grafiklerde?

Geow demeyin oynadık onu da. Mükemmel bir yapım ama kusura bakmayın KZ2 iyi tokatladı.

helal olsun sana efruz konuşhadi gow uda görmesek neyse yani .allah aşkına soruyorum size bu killzonedeki insan suratı modellemelirini gowda gördünüz mü?adamların suratları parıl parıl parlıyor.insanın yüzü laminant parke gibi parlarmı yaw.işte herşey ortada kz2 haloyuda gow uda tokatladı işte.
    KİLLZONE 2 GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.