Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SS'lere bakıp umudum azalmıştı.Ama az önce videoyu izledim ve CGI'ya acayip bir şekilde yaklaşan Geurilla ekibini kutluyorum.Killzone gerçekten show yaptı.Mükemmel olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Guerilla uyuyan Kara Devi uyandırdı.. Korkun Gazabından

• quote:

Orjinalden alıntı: SPYdir

PS3'ün içinde 7800 ayarı kart var diyenleride görmek isteriz, herşeyi pc'ye odaklı düşünen kardeşlerimizde gelsin 2 satır yazsınlar cell+rsx

SPY dir onlar kendi xboxlarından alışmıtı pc mantığına hoş görmek lazım taş devrinde kaldı onlar kullandıkları teknolojiyle

ayrıca günü lafı SPY dır dan alıntı

SONY OWNS E3

video mu videoya gelince birilerine bidon kapağı oldu

helal olsun sony ye bidaha halo3 malo3 mario3 demeyin

• http://ps3.ign.com/articles/803/803129p1.html

Ign'inin yorumlarıda mükemmel olduğu yönünde özellikle. Işıklandırma konusunda daha önce hiç bir oyunun bu kadar etkileyici olmadığını belirtmiş yazar.

Ayrıca o kan fışkırması ne olmuş öyle... Dehşet birşey..

Online zevki düşünemiyorum beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

quote:

PS3'ün içinde 7800 ayarı kart var diyenleride görmek isteriz, herşeyi pc'ye odaklı düşünen kardeşlerimizde gelsin 2 satır yazsınlar cell+rsx

SPY dir onlar kendi xboxlarından alışmıtı pc mantığına hoş görmek lazım taş devrinde kaldı onlar kullandıkları teknolojiyle

ayrıca günü lafı SPY dır dan alıntı

SONY OWNS E3

video mu videoya gelince birilerine bidon kapağı oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: Akşahin

arkadaşlar görünen o ki akşamda MGS4 oyun için videosu gelirse SONY şov yapar. Microzort olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 11 Temmuz 2007; 13:05:28 >
  • Yahu 1 senedir amma dolmuşsunuz meğerse. Tamam ilk video kadar iyi olmamış ama diye başlayan cümleler var. Eee biz ne tartışıyoduk 2 senedir? CGI gibi olmaz kardeşim yalan diyorduk şimdi kendiniz diyorsunuz o trailer kadar olmamış ama güzel diye. İki tane çöpten adam koysalar ona da oynayacktınız heralde!

Kimse kendini kandırmasın. nerede Devrim? Devrimlik ne var şu oyunda? Haaa eli yüzü düzgün allah için. O da size yetmiş anlaşılan. Şu video CGI ın yanından ötesinden berisinden geçmiyor.
  • KORAYG nerelerdesin dostum
  • Arkadaşlar iki konsola sahip bir oyuncu olarak söylüyorum ne Halo3 ne de Killzone 2 trailerları beni tatmin etti...Beklentilerimin çok çok gerisinde...Fakat E3 tede kanıtlandıki gerçekten çok sağlam bir oyun geliyor...Mass Effect...Oyun dünyasına ismi gibi bir etki yapacagını düşünüyorum...Bu oyunun filmi çevirilmezse ben bu işten anlamıyorum 18 senelik oyuncu olarak...Bırakın killzoneu halo yu mass effect videosunu bir izleyin..
  • Cgi 'yı aratmıyor gayet net bir sekilde söyleyebilirim bunu. ign'e bile aynı şeyi söylüyor. dusmanların vurulurken verdikleri tepkiler vucutlari ile f.e.a.r dan kat kat iyi olmuş. fizikler çok çok iyi. lutfen gears of war gibi grafikler ile cilalı oyunlar ile kıyaslamaya kalkmayın. bu oyundaki fizikler kolay kolay gerçekleşmez. özellikle hellgast lerin yüz detayları inanılmaz net. ışıklandırmalar da çok gerçekçi. hem dinamik, hem de tek yönlü ışıklandırma var oyunda daha ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony555

KORAYG nerelerdesin dostum

utancından gıremıyor olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: durin

Yahu 1 senedir amma dolmuşsunuz meğerse. Tamam ilk video kadar iyi olmamış ama diye başlayan cümleler var. Eee biz ne tartışıyoduk 2 senedir? CGI gibi olmaz kardeşim yalan diyorduk şimdi kendiniz diyorsunuz o trailer kadar olmamış ama güzel diye. İki tane çöpten adam koysalar ona da oynayacktınız heralde!

Kimse kendini kandırmasın. nerede Devrim? Devrimlik ne var şu oyunda? Haaa eli yüzü düzgün allah için. O da size yetmiş anlaşılan. Şu video CGI ın yanından ötesinden berisinden geçmiyor.

Adamım sen inanıyormusun ya bu yazdıklarına yoksa gıcıklığına mı yazıyorsun çünkü eğer biraz zaman ayırıp Gametrailers'ın Ign'nin Gamespot PSU'nun forumlarına bir göz atarsan dünya ne düşünüyor biz ne düşünüyoruz görürsün evet bu oyun -oynu derken çekiniyorum kendilerine- bir devrim ve VİVA LA REVULATION

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 11 Temmuz 2007; 13:10:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sony555

KORAYG nerelerdesin dostum

Adam şimdi 2005'deki trailer'ın ss ni alıyor karşılaştırmak için
  • Bu konudaki kullanıcılar: kelto3, homeedition88, ***Respect***, serhanuygur, tahrikmili, kralemre, TylerFCI, ozgurdonanimhaber, resE, Lionheart, Nindalf, Noodfan, Mindhunters, DarKSpideR99, durin, emre_81, Sfred, Spirit_of_sLy, iKSBAKs, ParacelciuS, sony555, by C., SPYdir, gamma, Ozan23, lament, Akşahin, darkd66, muyendiz

ilk kez bukadar çok insanı gördüm dumur oldum

ama videoya daha bi dumur oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

quote:

koptum dostum halo malo mario

• Aced boşuna çeneni yorma dostum. Şu anda arkadaşlar bir patlama yaşıyorlar. Son 1 senedir PS3 öyle tepetaklak gidiyordu ki sarılacak bir şeyler gerekiyordu. Aha o da Killzone oldu. Kimse 2 sene önceki CGI yı görmüyor bile. Açın seyredin arka arkaya da arada ne kadar fark var bir bakın. Aslında hepsi biliyor arada dağlar kadar fark olduğunu ama söylemek yürek ister işte.
  • Bende iki konsola sahip biri olarak ps3 adına sevindim tamam trailer gibi degil ama killzone kendini geliştirmiş bayağı.Oyun bundan kötü gelseydi işler sony adına çok kötü gelişecekti gerçekten
  • ya abicim grafikler parlak oluncamı güzel oluyor? videoyu tekrar tekrar izliyorum inceliyorum, o fizik insanlardaki vurulurkenki detaylar falan, Muhteşem ya.... Ortalık sütliman oldu, hadi kulp takın hadi beyler. "şimdi kendisine ss ler ve başka yerlerde yapılmış yorumalrdan derliyorlardır, burada diyecekleri bir lafa destek bulmak için, ama tokat gibi indi konuşacak bişey yok.. tek dicekleri ilk video kadar iyi değil.... e sorarlar aynı şeyi diğer oyunda yaşadı niye sesiniz çıkmıyor. haha...
  • koray bence halosuna dert yanıyodur nıye bole çim grafikleri yaptın niye böle kağıttan ağaçlar yaptın herşeyin ışıklı silahlar olmadığını söledim ama dinlemedin bak killzone2 tokatladı bizi yanağım acıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

ya abicim grafikler parlak oluncamı güzel oluyor? videoyu tekrar tekrar izliyorum inceliyorum, o fizik insanlardaki vurulurkenki detaylar falan, Muhteşem ya.... Ortalık sütliman oldu, hadi kulp takın hadi beyler. "şimdi kendisine ss ler ve başka yerlerde yapılmış yorumalrdan derliyorlardır, burada diyecekleri bir lafa destek bulmak için, ama tokat gibi indi konuşacak bişey yok.. tek dicekleri ilk video kadar iyi değil.... e sorarlar aynı şeyi diğer oyunda yaşadı niye sesiniz çıkmıyor. haha...

Çok ağır konuşuyorsun kardeş.. Gitme üzerlerine bu kadar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.