Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Killzone 2
    E3 2005 vs E3 2007

http://www.gamevideos.com/video/id/13142

Download :http://download.gamevideos.com/13142/gv.com.Killzone2ComparoVideo_640x360.wmv

Kim demişti, Efruz mu, Adventure mı artık bilmiyorum, zamanında realtime diye gösterilen şeyden geri gidilirmi hiç diye bir muhabbet olmuştu HALO3 trailer ı için.Killzone 2 içinde Adventure vermişti sanırım "developerlar yakaladık, hatta geçtik onu, çeneler kapanacak" dediler diye.Artık daha birşey demeye gerek yok heralde...Pre pre pre pre alpha ile geçildiği söylenen video ve trailer karşılaştırması

UT3 meselesine gelirsek

Adventure sen yorumları yine karıştırdın..PS ve PC hiçbir zaman olmaz diyeni ben hatırlamıyorum.Everquest PS2 den beri olan birşey , PC cilerle..FFXI oyle keza...Heraldeki bu iş olmaz diyecek degiliz.Ne dedik ? Bu olay standart olmaz, kendi serverlarını koyan adam yapar dedik.Sunulan hazır bir altyapı yok, Live Anywhere in farkı bu demiştik..UT3 ün en baştan PC cilerle olacagı zaten bilinen birşeydi. Bunuda uzun zaman kaç kere tartışmıştık yanlışmı ?
    Şu kavramları karıştırmasak iyi olacak.Kendi serverlarını kuran olursa yaparsın.Server ını kuramayan garibanlarda nasıl yapacaksın ?

1 sene nereden çıktı onuda bilmiyorum.PS3 ve PC ye hemen çıkıyor, 2008 başlarındada 360 a geliyor..Gamespottan haber
    Bunuda zaten normal demiştik..HALO3 varken kimse ne HAze oynar ne multi UT3 oynar diye.Adamlar yeterli satışı yapamaz.Çok mantıklı bir karar.360 sahipleride bunların eksikliğini zaten hissetmez.Bu yazı dolu dolu geçirecek, uzun yollu o kadar oyun varki.Çıkmaması iyi bile oldu
    Mass Effect, Blue Dragon, Bioshock, HALO3, Too Human gibi oyunlarla zaten günlerimiz dolu halde...Üzülen 360 cı varmı ki, merak ediyorum

quote:

Today, the company revealed that it has also struck a deal with Sony that will certainly boost sales of its PlayStation 3 console. Today at Sony's press event, Mark Rein took the stage to announce that Unreal Tournament III will be exclusive to the PS3 and PC when it is released later this year, and it will allow the importations of mods made for the PC version to the PS3. That exclusivity will remain until "early 2008," when an Xbox 360 version will be released.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Temmuz 2007; 9:46:46 >

• ut3 haberi mükemmel oldu.
  • ya şu konferanstaki adamın takıp oynadığı video yokmu varsa elinde olan link atarmısınız
  • Offf gameplay trailer ı izledim.. Mükemmel gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sfred -- 12 Temmuz 2007; 10:06:23 >
  • Killzone2 2005'deki vidosu ile aynı olmasada,bence çok akıcı ve güzel bir oyun olmuş,kesinlikle oynanmalı.Halo3'ün HD videosunu çok beğendim,Halo3'ü de mutlaka oynamak lazım.Allah izin verirse ikisinide oynayacağım..

Küçük bir nokta:Ama ikisininde daha iyi olmasını umuyordum ne yalan söyliym
  • http://www.gametrailers.com/player/21584.html Bu sanırım arkadaşlar dediğiniz video
  • hasedinden taşşşşşşş gibi çatlayanlar, fanlar, kendini kaybedenler, bitirenler var. onlar kendini biliyor
  • PS3 parayla satılmıyor, alamıyorsun paran olsada, o nedenle çatlıyor insanlar hasetten
  • İLK VİDEO DAHA İYİYDİ KİM NE DERSE DESİN
  • süper bişi yeniizledim 3 sayfa yorumu görebildim ilk defa bu kdr mesaj ın 1 günde atıldığını gördüm ps bölümünde
  • bir oyunun time exclusive olmasının bu kadar insanı mutlu etmesini anlayamıyorum

OLEY BENİM KONSOLUMA GELCEK ONLAR OYNAYAMAYACAK NAHAHAH mantığını kınıyorum

time exclusive olmasını rekabeti arttırır diye savunanlar çıkar şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lt.Chuck

bir oyunun time exclusive olmasının bu kadar insanı mutlu etmesini anlayamıyorum

Time exclusive port olayında ilk çıkan konsol için avantajdır. İlk hangi konsola yapılıyorsa oyun o diğerine nazaran daha iyi olur. Oldu da port yapmadılar ikincisini de(zor), o zaman her konsola da güzel olur.
  • quote:

bir oyunun time exclusive olmasının bu kadar insanı mutlu etmesini anlayamıyorum

Bakalım kimseden yorum gelecek mi?
  • ARKADAŞLAR OBJEKTİF OLALIM ILK VİDEO ÇOK GÜZEL VE BEKLENTİLER HEP O VİDEO DAKİ GİBİ OLMASI IDI NE YAZIKKI 2 YIL SONRA OYUN BENCE 2005 TEKI GORUNTULERE PEKTE YAKLASMAMIS SIMDI EGER CIKIP 2005 TE O VIDEOYU GOSTERMESELER OYUN SU HALIYLE GERCEKTEN COK GUZEL AMA BIR KERE 2005 TEKI GORUNTULERI IZLEYEN BIRI ARADAKI FARKI COK NETLIKLE GOREBILIYOR KIYASLAMA YAPMADAN OLMUYOR NE YAZIKKI OYUN BU HALDE CIKARSA BENCE BEKLENTILERI KARSILAMAZ GERCEKLER HEP ACIDIR VERILEN SOZLER TUTULMALI SONY BUNU BIZE PS2 DEDE YAPTI KILLZONE 1 ICINDE COK HEYECANLA BEKLEYENLERDENDIM HEP DERGILERDE RESIMLERINE BAKAR VIDEOLARINI IZLERDIM SONRA NE OLDU OYUN CIKTI HEVESLA ALIP EVE KOSTUM TAKTIM PS2 IME SONUC HUSRAN OYUN GUZELDI AMA NE YAZIKKI BASTAN VAAD ETTIKLERI HIC BIR SEYI VEREMEDI SONY SOZUNU BU KEZ TUTMALI INSANLARI KANDIRMAYI BIRAKMALI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_Thematrix

ARKADAŞLAR OBJEKTİF OLALIM ILK VİDEO ÇOK GÜZEL VE BEKLENTİLER HEP O VİDEO DAKİ GİBİ OLMASI IDI NE YAZIKKI 2 YIL SONRA OYUN BENCE 2005 TEKI GORUNTULERE PEKTE YAKLASMAMIS SIMDI EGER CIKIP 2005 TE O VIDEOYU GOSTERMESELER OYUN SU HALIYLE GERCEKTEN COK GUZEL AMA BIR KERE 2005 TEKI GORUNTULERI IZLEYEN BIRI ARADAKI FARKI COK NETLIKLE GOREBILIYOR KIYASLAMA YAPMADAN OLMUYOR NE YAZIKKI OYUN BU HALDE CIKARSA BENCE BEKLENTILERI KARSILAMAZ GERCEKLER HEP ACIDIR VERILEN SOZLER TUTULMALI SONY BUNU BIZE PS2 DEDE YAPTI KILLZONE 1 ICINDE COK HEYECANLA BEKLEYENLERDENDIM HEP DERGILERDE RESIMLERINE BAKAR VIDEOLARINI IZLERDIM SONRA NE OLDU OYUN CIKTI HEVESLA ALIP EVE KOSTUM TAKTIM PS2 IME SONUC HUSRAN OYUN GUZELDI AMA NE YAZIKKI BASTAN VAAD ETTIKLERI HIC BIR SEYI VEREMEDI SONY SOZUNU BU KEZ TUTMALI INSANLARI KANDIRMAYI BIRAKMALI

...sen bu in game izledıkten sonra boyle yorum yapıyosan senın oyun zevkınden suphe duyarım..hayatında boyle atmosfer,böyle etkileşim hangi oyunda gördünüz....bütün oyun siteleri,bütün forumlar cosmus,siz hala ne sayıklıyosunuz....oyun boyle cıktı dıye hasetınden catlayanlar var be

• arkadaşım ne kandırması bal gibi benzemiş bana göre ama sana göre benzememişte olabilir
  • quote:

Oynayacak oyun sayısı az olduğu için arkadaşlarda, böyle time exc. olunca bile oyunlar "nıahahaha" şeklinde sevinebiliyorlar fakat bilmiyorlar ki biz oyun bolluğunda ne oynayacağımızı şaşırıyoruz ve UT3 e zerre kadar ilgi gösteremeyecek kadar meşgulüz hit oyunlarla. Tabii anlayamazlar bu durumu henüz oyun bolluğu yaşamadıkları için ve böyle time exc. lere bile sevinirler kendi çaplarında :)

Sony'yi, kullanıcılarını Time exc. oyunlara dahi sevindirecek kadar düşük oyun yelpazesinde tuttuğu için de kınıyorum. Sony kullanıcıları bu durumlara düşmemeliydi ama ne yazık ki oluyormuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Temmuz 2007; 11:38:23 >

• o değilde düzelmiyor xboxum

clamp replacement da olmazsa board değiştiricem ağustos sonu gibi :(
  • Arkadaşlar "TIME EX" deyip geçmeyin ve hiçte küçümsemeyin ! Eğer bir rekabetten söz ediliyor ise ? Ki ediliyor bu çok büyük derin darbedir . Evet başka konsol sahibi arkadaşlara üzülüyoruz .NAsıl onlar bizim için üzülüp gelip PS odasına OLUMLU OLUMLU yazılar karalıyorlar ise !!! Bizde okadar üzülüyoruz ( ANLIYANA ! ).

Gelelim kuru fasulyenin faydalarına . ÖRNEK 1 : MGS xbox 1'e çıktı mı ? Evet çıktı ! Ne zaman ? 1 yıl sonra
    Unreal 3 'de , Haze'de ancak 1 yıl sonra çıkar başka konsollara ! SONY çok derin bir darbe vurdu ( Kimse göz ardı etmesin bunu ! )
    2 MUHTEŞEM ( FPS'yi ) ex yapmak her baba yiğidin harcı değil

SONY boş beleş oyunları SONSUZ ex alacağına , zaten 1 yıl sonra oyun eskir demiş mantıklı hareket etmiş ve time ex yapıp parasını da kurtarmıştır !!! SONY demek çok şey demek ama tanımak ve bilmek lazım ! Oyun eksiksiği değil bolluğu olacaktır bir kaç ay içinde . PS1'den biliyorum + PS2'den biliyorum , PSP'den biliyorum . E3'ten biliyorum . Ne çok şey biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rs-X-dr -- 12 Temmuz 2007; 11:57:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rs-X-dr

Arkadaşlar "TIME EX" deyip geçmeyin ve hiçte küçümsemeyin ! Eğer bir rekabetten söz ediliyor ise ? Ki ediliyor bu çok büyük derin darbedir . Evet başka konsol sahibi arkadaşlara üzülüyoruz .NAsıl onlar bizim için ne üzülüp gelip PS odasına OLUMLU OLUMLU yazılar karalıyorlar ise !!! Bizde okadar üzülüyoruz ( ANLIYANA ! ).

Gelelim kuru fasulyenin faydalarına . ÖRNEK 1 : MGS xbox 1'e çıktı mı ? Evet çıktı ! Ne zaman ? 1 yıl sonra
    Unreal 3 'de , Haze'de ancak 1 yıl sonra çıkar başka konsollara ! SONY çok derin bir darbe vurdu ( Kimse göz ardı etmesin bunu ! ) 2 MUHTEŞEM ( FPS'yi ) ex yapmak
    her baba yiğidin harcı değil . SONY boş beleş oyunları SONSUZ ex alacağına , zaten 1 yıl sonra oyun eskir demiş mantıklı hareket etmiş ve time ex yapıp parasını da kurtarmıştır !!! SONY demek çok şey demek ama tanımak ve bilmek lazım ! Oyun eksiksiği değil bolluğu olacaktır bir kaç ay içinde . PS1'den biliyorum + PS2'den biliyorum , PSP'den biliyorum . E3'ten biliyorum . Ne çok şey biliyorum

seni seviyorum..biliyosun dimi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.