Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum en iyi olmak kolay değil tabi eski yeni bir sürü rakibi var. bizde gördüklerimize göre değerlendiriyoruz. gördüğümüz grafik ve fizik motoruydu oyunun ve göründüğü gibi çok çok çok üstün fizik konusunda. buna dayaanarak ve henüz gelişim aşamasında olduğunu da bilerek diyoruz ki bu oyun en iyisi olacaktır...

adven,

ne diyosun abi multi'den çıkar home gideriz. arada dışarı çıkan olursa sonyericsson telefonu ile bir manzara çeker home'a tek bir tuşla upload eder biz de oralara bakar sanal bir yaşam süreriz gibime geliyorr
  • alphla bile değilmiş daha yuh artık bu grafikleriyle bile mükemmel olmuş sadece kaplama eksikliği var biraz onuda aşarlar, ben şahsen grafikten çok atmosfer ve fiziğe önem veren biriyim ama bu oyunda herşey var, advanture bencede bu oyun yılın FPS si olur hatta belki yılın oyunu bile olur (heavenly sword veya Mass effect olmazsa)
  • ya şimdi 2008demi geliyor bu oyun
  • Oyun betonarme etkisi yaratacak bazılarının üstünde anlaşıldı bu olay
  • alex_webster,
    Halflife Doom tabiki klasiklerdir, bu oyunda Adventure'un beklentilerini karşılabilirse onların arasına girecektir. Nasılki HL hayranları HL2 Ep2 ve Ep3den çok şeyler bekliyor benim gibi, Adventure da sevdiği bir oyunun devam oyunu böyle inanılmaz bir trailerla çıkınca oyunun o klasikler arasına gireceğini öngörüyor/ umuyor. Bunda anlaşılmayacak, uzatılacak ne var anlayamadım. Tabiki oyun rezalet de olabilir, ama şu an için öyle düşünmemizi gerektirecek birşey yok
  • Salla Ragdol hocam yav.. amaç belli zaten, belli olmuyor mu? O da biliyo neyin ne olduğunu, ne demek istediğimi ama işte ne yaparsın..
  • Bu Killzone muhabbeti sıktı iyice.

MGS boğazıma oturdu zaten yumruk gibi. Ne yapmışlar adamıma öyle ya. Bir ara hepsi kafasına silahı dayayıp sıkacak sandım, öyle karamsar bir tablo vardı ki anlatamam.
  • mgs deki snake'in hic bir zaman kahraman olamadim sadece yasli bir katilim ben lafi ile bu serideki karamsarlik ve duygusallik aynı zamanda savas karsiti fikirleri oyunu benim gozumde 10 kat daha degerli yapti. kesinlikle kojimanın dedigi gibi sinematografik yapiyi trailerinda bile farkettim.
  • Mgs videosundaki oynanışın yanında texture boyutları 128*128 olsa bile sesimi çıkarmam yahu. Raiden neler yaptı yaw öyle.
  • Ayrı başlık açtım MGS için. Burayı işgal etmeyelim.

Benden Killzone konusuna bu kadar arkadaşlar, vallahi sıkıldım. Kusura bakmayın ama komikleşmeye başladı yorumlar çünkü. Hem komikleşti hem de seviyesizleşti bu başlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure
    Koray,

Dev mekanlar, açık, kapalı
    - TÜm araçları kullanabilme
    - Multiplayer
    - Yapay zeka
    - Senaryo
    - Yeni alet edevatlar çok iyi (bubble shield, mine, taşınabilir turret, platform vs)

Bunların hepsi KZ2'de de olacak, tüm araçları kullanabilme dışında hepsinin üst seviyede olduğu belli zaten. Multisi kuşkusuz iyi olacak, zaten herhalde millet can atar bunun multisini oynamaya. HEle hele HAlo'nun multisinden daha iyi grafik verecektir, onu da ekleyelim tabi.. YApay zeka zaten söylenenler belli, görülen de o yönde, sağlam olacak. Senaryo killzone'da da çok iyiydi. HElghast tasvirleri falan çok başarılı, işleyiş de keza öyle. TAbi oyuna ön yargıyla yaklaşınca senary.o falan fark edilmioyordur.. Yeni aletler falan zaten bellidir. Hepsi iyi olacak, eh bunlar aten iyi olusa bitmiştir olay, grafik olarak zatn tokatladı HAlo'yu.. HEm de halo ekimde mi ne çıkacak, KZ2 2008'de.. Yorum sizin

Üst seviyede oldugu nereye belli yapma etme abicim.Neye göre söylüyorsun yahu bunları ? Yaw bu ne killzone fanlığı..Olmayan şeyleri en üst yapıp, yılların Halosunuda tokatladın geçtin be hoca..Grafik olarak tokatlamadı abicim.SS leri koyduk, dokuları, ışık, HDR vs çok daha iyi.Diger kalan noktalarda daha kendini gösterip ispatlayacak.Üst seviye filan bunlar temenni Adventure...Senaryosunu geç.HALO evreni, cizgi romanları, kitapları var, filmi de geliyor....Onda iyi bunda iyi..Bakıyorsun, ortada 2 dk lık harala gürele bi video ama nasıl oluyorsa her alanda üst seviye oluverdi Killzone 2..Sonrada fan degilim diyon Adventim..Olmuyor...

Hayır Ekimde çıksaydıda bi görseydik.Kaçıyo adamlar, attılar 2008 e..Ak koyun kara koyun belli olsaydı yahu şöyle..Kaç sene oldu hala pre pre pre pre alpha yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Temmuz 2007; 0:22:32 >

• Koray, abi izledinmi Basın konferansındaki Gameplay'i? Yapımcısı oynadı oyunu?
  • E sen demedin mi Killzone grtafik açısından daha iyi olkabilir ama hede hödö diye demin?

VAlla üst seviye üst seviyedir. Adamlar bahsettiler ne zamandır ne yapacaklarını. Ben ona göre konuşuyorum işte. Eh vaadleri yerine getirmekte ne kadar başarılı olduklarını da kanıtladılar.. Görüyoruz videoları..

Yahu tüm dünya çalklalandı, bi sen bi de 1-2 arkadaş kaldı kabul etmeyen HAdi bana fansın diyosun, 360cılar bile bayıldı, hlalodan daha iyi olduğunu kabul edyio çoğunluk.. Onlarda mı ps fanı? Geçelim bunları..

Zaten bir iki 360 fanı dışında da yorum yapan yok, ses seda kesildi nedense Cengaver gibi sen kaldın..

• pre pre alfa olmasi olumlu 2008den once cikacagi yaziyor. ancak 2008 e kadar beklerim ben bu oyunu. oyunda arac gostermediler hic oysaki var deniliyordu.. bakalim bu ay icinde psn'ye oynanabilir demo gelebilirmiş miş...
  • Olmuyor Advent olmuyor
    " HALO dan şu anda önde görünen tek yanı grafik olabilir.Oda videolara göre oyle.Oyunların son hallerinde belli olur herşey. "

Videoların hazırlanışına göre dedim.Birisi direk gameplay oldugu gibi, öbürü reklam amaçlı film trailer ı hesabı manasında..
    Yahu hala diyonki adamlar dedide ondan üst seviye hede hödö...Nasıl karar veriyosun bende diyorum.Her yapımcı oyununu över.Ne oyunlar gördük yapımcıların agzından, balon gibi söndü gitti.Buna dayanarakmı HALO dan daha üst seviye oluyor multisi, yapay zekası yada araç kullanımı vs vs
    yapabiliyormu adamın bubble shield ? Döşüyormu mayın, turret elde geziyormu, istediği yere koyuyormu ? İlla bunlar olacak degil tabii, sadece bu özellikler gibi yada bunlardan iyi ne var mesela özgün ?
    Şimdi dünya çalkalandı filan geçelim bunları, milletin tepki bizim forumdaki aç PS fanlarınınkinden farklı degil.Adamlar dolmuş kaç yıldır.GeOW dan iyi karakter modeli olmayan karakterleri görülmedik şeyler ilan edip çıktınız.Biraz ayaklar yere bassın...COD4 daha iyi duruyor ? Hayır multi bi oyun, neden daha iyi diyeyim COD4 için ?

Diyorumya, Killzone zamanındada yaptıkları gibi süper video hazırlayıp insanları etkilediler.Bungie verdi parça pinçik oyun videolarını geçti, hatası burada...
    Ama bunu önceki oyundada gördük, Killzone zamanındada...Sonu aynı olmasın diyoruz bizde.

Herşeyde üst oldu, tokatladı geçti filan...Eh bea..Ne diyeyim yani..PS3 ünü alda oyna bari artık bir an önce.

Ve bak önemli birşeyi unutuyorsun
    MS genelde bu seneyi (bi RE5 sanırım 2008), Sony elindeki tüm kozları gösterdi...Aradaki en önemli fark bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 12 Temmuz 2007; 0:42:57 >

• Koray yapma etme abicim fena değil işte oyun görüntüleri.
    hani ne kadar kandıracaksın kendini bak senden başka kimse kötü demiyor çek bi kendini bi kenara düşün taşın sonra sakin kafayla otur yaz...
    Halo da Halo.Kurtlar Vadisi çok mu seyrediyon sen?
  • YAv abi imisin sen koray? Ne trailerı? Adamlar gameplay gösterdiler.. %100 in game.. Oyunu ps3'e taktığında o şeklilde başlayacak ve oyunu ooynayacaksın. TEk fark hud yokç. aDam 3 gündür açıklıyo bunu forumlarda.. BEn de ilettim yani dün burda.. Kesmediyse, yeni videoya bak. Oynuyo işte adam.

IN GAME

Yeterli midir??? Yoksa ona da mı inanmadın? Yok artık, inanamam....
  • koray hocam sadece grafik diyip geçmeyin oyundaki fizik motoru müthişti. dediğim gibi daha önce bu kadar iyi ölüm sahneleri, vurulan adamların bu kadar gerçekçi tepki verdiğini ve vurulduktan bi kaç sny sonra düştükleri yerlerin hacimli olarak kan akıttığını da göremedik.

bunlarin yani sira mesafe konusunda henüz bir şey göremedik kz2 de. ayrica bahsedilen araclarida. hala bunlar icin bekletilmek guzel degil. online icin gerekli olan bu iki seyin e3 de gosterilmeyisi sinir bozucu oldu benim acimdan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

Yeni Video
    http://www.gametrailers.com/player/21584.html

Oyun gerçekten mükemmel gözüküyor. Ancak beni asıl etkileyen şey, grafiklerinden çok animasyonlardaki akıcılık oldu. Adamların hareketlerindeki akıcı animasyonlar ve tepkiler oldukça hoş gözüküyor. (Bu da SS'le değil, sadece oyun içi video ile belli olacak bir şey)

Fakat kafama takılan bir nokta var. Özellikle yakın çatışma anlarında yavaşlama (FPS düşüklüğü) gördüm. Örnek olarak video'nun 2:10 - 2:15 arasındaki kısmında çok göze batıyor. Bunun sebebi acaba oyundan mı, yoksa çekimden mi? Gerçi çekimden olsa neden sadece yakın çatışmada olmuştur, bilemiyorum. Bana biraz ilginç geldi açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.