Hangi video hocam? Killzone'un mu? İzlemedim valla.. Link varsa bi koy da indirelim hocam bi zahmet
Çıksın şu oyun iguanalar gibi oynayalım,ama bu videodaki gibi gelmezse yakarım ulen o E3'ü...
Hocam Live yeni bitti, birazdan stream'e başlarlar. Link veririm.
Ok hocam, özelden bi link atarsan stream için bir zahmet, duacın olurum. Bi ara bilgisayar başından kalkacam çünkü, o sırada kaçırırım ben o linki gözümden
şimdi e3 canlıda izledim killzone 'u. tekrar söylüyorum oyun içinde bir tane adamın saçma sapan yere düştüğünü görmedim. oyun demolarında bile bu kadar detaylı fizik yok bu konuda. adam yere düşerken insan kemik yapısı ve adamın vurulduğu yere göre verdiği tepkiler hakikaten insanın kendisi katil gibi görmesine sabep oluyor. F.e.a.r da ki vurulma sahnelerinden en az 10 kat iyi. gayet samimi olarak söylüyorum bunu.
onun dışında etraftaki fiziklerin detayları mükemmel. her nesne mermiye sahip olduğu direnç ile tepki veriyor. mermilerin çarpıp parçalayamadığı yerlerdeki parlamalar ve çekirdeğin uçusunu bile görebiiliyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: homeedition88
şimdi e3 canlıda izledim killzone 'u. tekrar söylüyorum oyun içinde bir tane adamın saçma sapan yere düştüğünü görmedim. oyun demolarında bile bu kadar detaylı fizik yok bu konuda. adam yere düşerken insan kemik yapısı ve adamın vurulduğu yere göre verdiği tepkiler hakikaten insanın kendisi katil gibi görmesine sabep oluyor. F.e.a.r da ki vurulma sahnelerinden en az 10 kat iyi. gayet samimi olarak söylüyorum bunu.
onun dışında etraftaki fiziklerin detayları mükemmel. her nesne mermiye sahip olduğu direnç ile tepki veriyor. mermilerin çarpıp parçalayamadığı yerlerdeki parlamalar ve çekirdeğin uçusunu bile görebiiliyorsunuz.
yahu ne yazık ya oyun yorumları sadece grafiklerine göre yapılıyor. tamam inanılmaz grafikler oyunun bir +sıdır ama tamamı değildir. hala pcmde starcraft warcraft dungeon keeper heroes fallout morrowind gibi oyunlar oynuyorum ve son 3-4 yıldır çıkan hiçbir oyun pcmde yüklü değil.. benim için herşeyden önce zevk gelir. arkadaşımla sabahlayıp oynadığım heroes 3ü sanal gerçekliğe değişmem. yada warcraftda kesintisiz 24 saat dota oynamayı. artık anlayın grafikler sadece yeni donanım satmak için geliştiriliyor ve iyi grafikli oyunlar oldukça fos çıkıyor örn.doom 3 quake 4 half-life 2 oblivion tüm ea oyunlar o yüzden sslere videolara bakarak hayatta yorum yapmam.
1up oyunun halie gears of war kadar iyi değil diyor,ign başka yönden unreal 3 motorunu ele alıp gears of war'ın halinden daha iyi diyor.gamespy ve gamespot iyi diyor yok şöyle diyor ulan kafam karıştı be hangisine inancam
9 saat diye çok kaçırmışız ağzımızdan yeni videoların gelmesi için 2 saat kafiymiş
Umarım yayarlar adam gibi videoları basınada izleriz güzelce..
Home,
Onlar senin görebildiğin ayrıntılar.. En önemli şeyler yani. Grafiğe gelene kadar tonlaca detay var o oyunda. Hiç nedfesini yorma, gören görüyor. Bir de pre-pre alpha mıydı bu? Aman diyorum.. Bana göre tüm zamanların en iyi FPS'si gelecek 2008'de aha byraya yazıyorum. Crysis de hikaye olacak bunun yanında. Atmosferi yeter..
Guerilla ve Sony çok sağlam ve kendilerinden emin geliyorlar. Trailera yaklaştıracaz yakında dediler, başardılar, şimdi de daha bişey görmediniz traileri da geçecez diyolar ve bence geçecekler.. Bekleyin ve görün..
Adventure
abi zaten kıyafetlerin parlaması, ışığın silahların üzerindeki yansıması falan gibi rengarenk efektlerin eklenmesi günümüz oyunlarında çok dert değil biliyoruz. o yüzden oturup ışık şuradan gelsin, kaplama buradan parlasın diye konuşmanın anlamı yok. bariz bi şekilde fizikler çok üstün. graw2, cod4, geow gibi oyunların parlaklığına ulaşılır zaten. önemli olan oyunun içinde olma hissi. mgs deki gibi yani, konusuyla falan içe alacak seni oyun. killzone fps'lerdeki en büyük eksiği fiziği yemiş bitirmiş bana göre. zaten sürekli ateş edip tek bir noktaya odaklanamadığım oyunda parlak ışığı ne yapayım ki ben.
quote:
Orjinalden alıntı: Adventure
Home,
Onlar senin görebildiğin ayrıntılar.. En önemli şeyler yani. Grafiğe gelene kadar tonlaca detay var o oyunda. Hiç nedfesini yorma, gören görüyor. Bir de pre-pre alpha mıydı bu? Aman diyorum.. Bana göre tüm zamanların en iyi FPS'si gelecek 2008'de aha byraya yazıyorum. Crysis de hikaye olacak bunun yanında. Atmosferi yeter..
Guerilla ve Sony çok sağlam ve kendilerinden emin geliyorlar. Trailera yaklaştıracaz yakında dediler, başardılar, şimdi de daha bişey görmediniz traileri da geçecez diyolar ve bence geçecekler.. Bekleyin ve görün..
Hocam atmosfer dediğin sadece grafikle sesle olmaz.Konuyla olur,senaryo anlatımıyla olur,kontrollerle olur,program hatası olmadan olur.Kontroller biraz kötü olsun veya oyunda bikaç tane ufak program hatası olsun bak nasıl o atmosfer baltalanır.Artı tüm zamanların en iyi fpsi demekle çok büyük iddia ediyosun kusura kalma fps'yi yaratan doom ve yeni çığırlar açan half life yanında killzone ancak bok yer.
Ne killzone'muş be.
Halo tokatlayacaktı güyya, Halo'nun gücü yetmedi emektar GeOW'la birlikte saldırdılar. O da yetmedi şimdi efsane Doom'la Half-Life'la üst üste bindiler geliyorlar.
Home,
Yav zaten parlak ışık mışık hikaye, gerçekçişil için HDR'yi çok yerinde kullanmak şart.. Oyunun kurgusu da önemli. Hava kapalı, Helghast hava şartlarını bile yönetir hale gelmiş, bulutlu ortam var elbette parlak olmayacak ortam. Sisli puslu olacak. Gerektiğinde de ışıl ışıl olacak patlamalardaki etki artsın. İşte KZ2 burda devreye giriyor. Zaten siteler de ordan dem vurmuş. Half life 2 lost coast muydu neydi, HDR'yi kapatmak zorundasın, o kadar parlak yapmışlarki.. Örnek yani bu..
Killzone dediğin gibi tam doğru yolda.. O atmosferde kaç saat multiplayer zamanı geçiririm bilmiyorum. Hayatımda ilk multi oynamak için can attığım oyun oldu bu.. Bol bol saklanabileceğimizi devasa mekanlar falan.. of diyorum. Dümdüz arazi değil yani, ordan oraya kılıç kalkan koştur misali
Fena kapışacaz ilerde desene
half life 1 i 8 sene önce, doom 3 ü 12 sene önce oynamıştık.
quote:
Orjinalden alıntı: Clementine
Ne killzone'muş be.
Halo tokatlayacaktı güyya, Halo'nun gücü yetmedi emektar GeOW'la birlikte saldırdılar. O da yetmedi şimdi efsane Doom'la Half-Life'la üst üste bindiler geliyorlar.
Hocam kimsenin fanlık yaptığı yok sadece gelmiş geçmiş en iyi fps denecek olması bana göre saçma bu kadar basit!haa tamam aşmış grafikler var oynanabilirlik vs olur gerçekten killzone 2 bir klasik olurki klasik gibi duruyor zaten.Ama türü belirleyen oyunları ezip en iyi fps denmesi asıl fanlık ve saldırıdır.
Ne gereği varki şimdi araya HalfLife'ı, Doom'u, GeOW'u filan sokmanın. Hayır amaç nedir? Bu arada "Atmosfer senaryo ve oynanışla olur" diyenlere sormazlarmı "Birader bu oyunda onların olmayacağını nereden çıkardın?" diye?
quote:
Orjinalden alıntı: alex_webster
quote:
Orjinalden alıntı: Clementine
Ne killzone'muş be.
Hocam kimsenin fanlık yaptığı yok sadece gelmiş geçmiş en iyi fps denecek olması bana göre saçma bu kadar basit!haa tamam aşmış grafikler var oynanabilirlik vs olur gerçekten killzone 2 bir klasik olurki klasik gibi duruyor zaten.Ama türü belirleyen oyunları ezip en iyi fps denmesi asıl fanlık ve saldırıdır.
Kim kime saldırıyor, iyi misin sen? Bir de kimsin acaba? NEyse..
Oyun 2008'de bundan daha dagfazla geliştirilirse, adamlar da bişey görmediniz şok olacaksınız diyolarsa o zaman bu oyun tüm zamanların en iyi FPS'si de olur oyunu da olur.. İşine gelmiyosa da gelmez. Hayırlı akşamlar sana..
Yemişim gow'u gow olayı xboxçıların killzone 2'le karşılaştırmak istemesinden dolayı olan bi olay.Ben adventure'ın lafına takıldım bu kadar basit.sabahtan beri yazıyorum arada türü belirleyen klasikler varken ve daha oyun oynanmamışken gelmiş geçmiş en iyi fps olması imkansız.aşırı manyak grafikler etkileşim vs var.ama tam sürüm gelsin test edilsin tamamen elden geçsin ondan sonra gelip babacan işte en iyi fps olmuş densin.şimdiden eski oyunları kuralları belirleyen oyunları ezip geçmek ve kral yapmak mantıksız.
Benim görebildiğim kadarıyla herkes durumdan memnun.
PS3 sahiplerinin beklediği oyun geliyor. Herkes mutlu, sevinçli.
360 sahipleri için de oyun gayet sıradan, PS3 alma sebebi değil. Paraları cebinde kalacak haliyle sevinçliler.