Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar yaptılar yapacaklarını dünden bir tane ss ile ortalık karıştı. bugünkü video ile bi bomba etkisi millet şimdi SONY ne zaman çıkacak diye bekliyo bi atom bombası falan patlasada ortada x360 falan kalmasın diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

quote:

Orjinalden alıntı: power512

sen bu yorumu bile yapma bence

ben bunu aylardır söylüyorum. ps3'ün derdi adamı geriyor. nasıl musallat olduysa artık ps ve sony markalarına, vardır bir sebebi...

welcome back, nerelerdeydin, gözlerimiz yollarda kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Temmuz 2007; 20:55:21 >
  • bu arada videonun en çok hangi bölümünü beğendiniz?
    benim havorilerim
    1- yanımızdan geçen geminin yarattığı türbülans
    2-düşman askerlerini mermi yağmuruna tutup etrafın kan gölüne döndüğü sahne
    3-sütunun arkasındaki düşman askerine ateş ederken sütunun dağılması
    4-düşman askerinin korunarak ters ateş etmesi (sanki gerçekten düşününyomuşi gibi bi his yaratıyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agent Orange

Süper olmuş,başka denilecek birşey yok.

Koray G..... isimli dünya çapında bir oyun editörü varmışda bizmi bilmiyormuşuz,müşerref oldum,gerçekten ülkemizde böyle değerler,koruma alanı ilan etmek lazım bu tip arkadaşları.

koruma mı tedavi mi?

emareler: 7/24 ANTİpstation
    teşhis: sonyfobi
    tedavi: killzone 2 dicem ama hiç ışık göremiyorum kendisinde. yanıt vermiyecektir tedaviye.

sallayın, çalkalayın kardeşim korayı, morayı... işte karşımızda deli gibi kz2. hem çıkana dek daha neler olacak neler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agent Orange

Süper olmuş,başka denilecek birşey yok.

Koray G..... isimli dünya çapında bir oyun editörü varmışda bizmi bilmiyormuşuz,müşerref oldum,gerçekten ülkemizde böyle değerler,koruma alanı ilan etmek lazım bu tip arkadaşları.

bu iki oluyor... sıcakta beyni sulanan çok olunca foruma atıyorlar kendilerini. sanırım kendilerini bu şekilde tatmin ediyorlar.
  • resqect bende anlamıyom bu elemanları..3-5 postu olan geliyor birşeyler geveliyor.Birileri paso hortluyor ya, kim artık bilemiycez.
  • bazı arkadaşlar özel getiriyor olabilir bunları foruma.yada dediğin gibi fake olabilirler çünki daha iki msg da bu ne şiddet ne celal.

bu arada belirtmeden edemiyeceğim şu yorumada bittim. ''Süper olmuş,başka denilecek birşey yok.'' doğru oyun hakkında yazıcak bilgi yok zaten ne yazasınki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 11 Temmuz 2007; 21:25:47 >
  • Neyi Tartışıyorsunuz ? Görünen O ki Çok Sağlam Geliyor Killzone 2
  • Adamlar yapmıs bizlerede tebrik etmek düser ama sahsen Resident Evil 5 bana daha iyi geldi fanatikce demeyin ve sadece Resident Evil 5'in yeni videosunu izleyin.Adamlar hicbirsey demeden sessiz sedasız neler yapmıs bir gorun derim filmi yoksa oyun mu ayırt edemiyebilirsiniz soyliyeyim bastan

Killzone 2 ise Ps 3'e can katacaktır ve suan icin Halo 3'den hakaten onde tabi Halo serisinin populerlik avantajı hala üst seviyede sürüyor zaman neler gostericek bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

resqect bende anlamıyom bu elemanları..3-5 postu olan geliyor birşeyler geveliyor.Birileri paso hortluyor ya, kim artık bilemiycez.

yahu bu adamlarin seninle derdine koray yaw. birseyler geveleyip duruyorlar . bu arada COD4 cok nefis ya. e3 'de tek on plana cikan oyun bence o olmus.
  • arkadaslar biraz elimizdekilerin degerini bilip oyle yorum yapsak?

futbol macı olur 1-0 yenersin keske 5-0 yenseydik deriz

elimizde 100 ytl olur,bu parayı en iyi nasıl degerlendirebilirim yerine 200 ytl m olsa xx + yy alırdım deriz?

bu mantıgı anlayamıyorum..

1 fake ss ile butun e3 u sallayan, videosuyla butun e3 e damgasını vuran internette 10binlerce yorum milyon a yaklasan video izlenim sayısı varken(ilk gununde) nedir bu cekememezlik(umarım lafım istenen yere ulasır)

isten eve geldim ilk isim hd video sunu indirmek oldu killzone 2 nin. boyle aksiyon,oynanıs,grafik i olan baska bir fps gormedim ben simdiye kadar..

varsa dogru duzgun elestiriniz yapın..elestiri demek kıyaslama yapmak degildir..haze e 1ton laf soyleyen biri gelip burda haze daha guzel diyebiliyor..boyle birinin oyun hakkında yapıcagı elestiri gereken yerlere ulasabilir mi?dogru duzgun elestiriyi herkes kabul edebilir de 1 dedigi bi dedigine gore celiskili ,sadece yazmak icin yazanların yorumlarını gorunce uzuluyorum gercekten..ya da onemli olan oynanıs diyen biri gelip burda xx oyunun grafikleri bu oyundan daha guzel diyebiliyor?celiskininde bi limiti var

oyun hakkında yapabilecegim tek elestiri oyunun bana biraz karanlık gelmesi idi ama daha sonra tekrar dusununce (savas ortamını falan) normal oldugunu etrafta bombalar vs ler patlarken agaclar cicekler bocekler olamayacagı aklıma geldi daha onceki cgi video da bulunan aracları bu video da gorucegimi dusunuyodum goremeyince uzuldum gercekten..keske araclarla ilgili bi seyler de sıkıstırsalarmıs video a

oyunu acımazsızca elestiren,temsili video u bile elestiren,cgi video nun %50 si olsun yeter ps3 cu lere diyenlere yeterli bir cevap olmus oyunun su anki hali daha onlerinde 6-7 ay bir sure var gamestop taki tarih dogruysa(subat 2008)insallah mgs4 kasım gibi cıkarda ozamana kadar dayanabiliriz mgs4 te olmazsa haze var onu alırız o da idare edebilir grafikleri de kz2 den daha guzelmis zaten

• HALO dan şu anda önde görünen tek yanı grafik olabilir.Oda videolara göre oyle.Oyunların son hallerinde belli olur herşey.
    Onun haricinde HALO dan önde olmasını gerektirecek bir veri yok elimizde
    HALO nun iyi oldugu noktalar
    - Dev mekanlar, açık, kapalı
    - TÜm araçları kullanabilme
    - Multiplayer
    - Yapay zeka
    - Senaryo
    - Yeni alet edevatlar çok iyi (bubble shield, mine, taşınabilir turret, platform vs)

Aklıma gelenler.Bu konular oynanışta çok önemli şeyler.Killzone 2 deki detay özellikleri gördükçe daha iyi ölçülebilir

• HALO deyince aklıma hep muzaffaer izgü nün bu kitabı geliyor küçükken okumuştum

hatta bi ara level dergiside bu dayı ve masterchief arasındaki bağlantının sırrını çözmek istiyordu......
  • videpyu izledim simdi ve bukadarda insan kendini tatmin edemez be kardesim beklentileri yuksek olan bir oyunda bukadarmi kaplama eksikligi olur bukadarmi soguk olur bir oyun acin BLACK SITE AREA oyununa bakin ne farki var bu kadarda abartilmaz ya
  • video az once ızledım ve helal olsun tebrıkler dedım.... vıdeo yu 2005 dekı gıbı baslatmaları ıyı olmus '' bakın ne kadar benzettık dercesıne'' grafıkler cok guzelll vıdeonun sonundakı kafa parcalama kanlar mukemmel bır helgesht ın ters sekılde ates etmesı ısıklandırma savas atmosferı bıde sanırım mekanlarda 5-6 adam yok cok fazla kısı olmasıda savas ortamı hıssını arttırıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

HALO dan şu anda önde görünen tek yanı grafik olabilir.

ya sen değilmiydin halonun grafikleri kz2den çok üstün diye şimdi ne diyosun iyimisin
  • Animasyon ,fizik , iyi de o kaplamalar ne.Oyun güzel geliyor ama kimse kendini kandırmasın 2005'deki haline uzak ,hem de bayağı.Abartmaya da gerek yok güzel oyun hoş oyun (özellikle animasyonlar) ama TRAİLER'deki hava yok.Özellikle o havada uçan şey vurulup düşerken ki alevlere bakın bir de 2005 E3 dekine bakın ve kendinizi kandırmayın.Ama oyun güzel bunu kimse inkar etmez.
  • playstationım(MEMLEKETIM)

celli rsxine blueray discine
    Bin can feda tek bir oyununa
    Her kosesi teknolojim ezilir yanar icim
    Bir baskadir benim sonyim

Lay Lay...

gt sine mgsisine killzonenuna
    heyecan ararsan kos motorstormuna
    Yeniden dogdum dersin ps3 alır gelırsın
    Bir baskadir benim sonyim

Lay Lay lay laylaylay lay lay
    lalalaylaylalaylay biiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr baskaadııııııııırrrrrrrrrrr benıııııııııııımmmmmm SONYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYİMMMMMMMMMMMMM

• Of ya arkadaşlar amma kastınız.. Gidin Black Site Area oynayın o zaman. Adamlar Pre-pre alpha diyolar, bitmedi diyolar, şok olacaksınız, daha yarısını gösterdik animasyonların diyolar neler diyosunuz. Ayrıca pre-pre alpha olduğunu dünkü tartımada da açıklandığını söylemiştim, dikkatinizi çekerim. Yayınlanan ilk kz2 ss'i için de pre-pre alpha dediler. Adam foruma girip onayladı bunu, kendi söyledi. YAni doğru..

Koray,

Dev mekanlar, açık, kapalı
    - TÜm araçları kullanabilme
    - Multiplayer
    - Yapay zeka
    - Senaryo
    - Yeni alet edevatlar çok iyi (bubble shield, mine, taşınabilir turret, platform vs)

Bunların hepsi KZ2'de de olacak, tüm araçları kullanabilme dışında hepsinin üst seviyede olduğu belli zaten. Multisi kuşkusuz iyi olacak, zaten herhalde millet can atar bunun multisini oynamaya. HEle hele HAlo'nun multisinden daha iyi grafik verecektir, onu da ekleyelim tabi.. YApay zeka zaten söylenenler belli, görülen de o yönde, sağlam olacak. Senaryo killzone'da da çok iyiydi. HElghast tasvirleri falan çok başarılı, işleyiş de keza öyle. TAbi oyuna ön yargıyla yaklaşınca senaryo falan fark edilmioyordur.. Yeni aletler falan zaten bellidir. Hepsi iyi olacak, eh bunlar aten iyi olusa bitmiştir olay, grafik olarak zatn tokatladı HAlo'yu.. HEm de halo ekimde mi ne çıkacak, KZ2 2008'de.. Yorum sizin

• Hocam, basın konferansındaki ingame videoyu izledinmi? Yok böyle birşey, bugünkü trailer tıraş resmen yanında.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.