Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kan dökülüyor evet ama sıyırıyor adamceyizi mermiler.. Eeee savaşa ölmeye gelmiş adamıda etkilemeyiversin değilmi sıyırıklar.. Onunda mı animasyonunu yapsalardı yani
  • RAgdol,

O güçlendirme demirleri.. Depreme yönelik yani. Dikkat edersen baya iç kısımda aslında...

• 2cm içerden neyi güçlendiriyorsun hocam, tıraş Adam gibi yıksaydık kolonu, ardından bina dökülseydi Black'teki gibi. Öyle sıvanın içinden donatı göstermeyle uyutamazlar bilinçli oyuncuyu
  • Aynen devam mı
  • Ragdol,

Hocam illaki yıkılıyodur, dediler zaten. Yıkım olacak yıkımmm..

wnchstr,

Hem de tam gaz
  • Yaw şu gifdeki animasyona da bir kılıf buldun ya helal olsun sana koray
  • Şu oyunlar çıksada oynasak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Ragdol,

Hocam illaki yıkılıyodur, dediler zaten. Yıkım olacak yıkımmm..

wnchstr,

Hem de tam gaz

Yıkılsın hocam, büyük organizasyonların adamı olmalı oyuncu, öyle tek tek öldür nereye kadar. Bina yıkılsın, tesisat boruları düşmanların bir taraflarına kaçsın, fırlayan radyatörler kafaları yarsın, DieHard tarzı aksiyon olsun isterük
  • Olacak mirim olacak.. Olmaaa mı?

quote:

Killzone 2 is a hostile theater of war, with a gritty look to the environments that players will find are highly dynamic and destructible.

Guerilla'dan E3 sonrası yapılmış bir röportajdan aklımda kalan bir söz...

• Yukarıdaki hd resimlerin trailerdaki köprüdeki resimlerden ne farkı var??Al sana CGI....Birde arkadaşlar siz hangi kaplamadan bahsediyosunuz??Anlamadım neresi kötü?Adam hareket halinde iken tüfeği blur olamazmı ss de??Bence çok hoş durmuş...Bu oyunda kaplamayı animasyonu hala eleştirebilecek insan varsa art niyetlidir kavga yaratma amaçlı forumlarda takılıyodur...Haybeye tartışmayın yok kameo ss si yok bilmemne şu ana kadar görülmemiş bi oyun içi video gördünüz işte sallamayıverin bakalım bide.. efendi desinler bi kerede...
  • İyi iyi, benim soruma cevap yok.

Biliyordum olamayacağını zaten de, 800 kişilik xbox kontur-gerilla ekibi özel taktiklerle saldırmıştır şimdi diye de aklımdan geçmiyor değildi.

Fizik ve animasyon konusunda herkesle hemfikir olduğumuza göre diğer konulara geçelim. Cevapları üstünkörü okudum, evet kaplama kalitesi çok iyi değil. Modeller üzerindeki kaplama fena sayılmaz ama bazı çevrede kullanılanlar hoş gözükmüyor. Biraz düzeltilir, bolca ışık gölge oyunuyla da donatılırsa kimse tutup da duvarın kapmalasına zoom yapmaz dürbünle.

Bu arada ıskalama olayından ziyade bu askerlerin bir health barı var. Gerçekçiliği o kadar kurcalayacak olursak tek mermiyle yere kapaklanması gerek değil mi? Çok takmayın öyle şeyleri. Health barı dibi boylayana kadar hamsi gibi kıpraşması doğaldır adamın.

• quote:

İyi e Koray, adam saydırırken ıskalıyo ama, sen kabul etmesende. Görmüyo musun arkadaki duvara isabet ediyo kurşunlar? İyi dikkat et duvara toslayan ilk kurşunlardan dolayı toz oluyo duvarda, toz çıkıyo.. Lütfen.

Bu arada Sony konferansında gösterilen oyun içi videoyu izlememişsin belliki.. GAyet güzel duvarlar parçalanıyo. Bi izle derim. Zaten daha uzun oyun içi video var. Vesseldan indiklerinde direk oyun içine giriyo, crosshair çıkıyo. Trailerı gibi değil yani.. Fizikleri de iyi görürsün. İnan bana izle..

Abicim nereye toz çıkıyor ? Ne duvarı ne tozu ? HD videosunuda izledim kaç kere.Bahsettiğin Extended video.Nasıl bakıyorsunuz yaw.Iska geçse duvarda delik, parçalanma olsa diycem oda yok.Nereye gidiyo mermiler belli degil.
    Resmen burada saçmalık var işte.Bari bunu kabul edin.Yani kusursuz oyun muamelesi yapıyorsunuz resmen.Açın izleyin tekrar tekrar..3:33 de başlıyor işte sahne.Oyunun daha pre-alpha olmasına veriyorum.

Clementine sende taktın animasyona.Sırf animasyonla oluyosa tamam.Kusursuz oyun o zaman.Fizik olarak üstün birşey yok bu videolarda.Kol yada bacaktan vurunca ayrı bir tepki varmı onu göremiyoruz.Bu kadar animasyona olacak diye düşünüyorum.Gösterseler iyi olurdu.

Parçalanan sütunlar derken Area 51 Blacksite demosunu oynayanlar görmüşlerdir.Hadi biz fanız, atıyoruz, Raistlin (Tugy) e sorun o anlatsın bari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 16 Temmuz 2007; 19:28:16 >

• Valla ben oldukça umutluyum oyundan. Konsolların Crysis'i oldu benim gözümde. Bir de Haze var ona da bakacağız. Halo ise multiplayer arenasında etkili olacaktır. Single olayını göreceğiz onun da. Yayınlanan videosu hayli yetersizdi, o zaman o oyun da kötü çıkacak diyip kestirelim mi? Videoyla olmaz bu işler bir gelsin hele. Tabi multi diyorum ama multiplayerda da UT3 fena tokatlar gibi geliyor Halo'yu. Göreceğiz bakalım oyunlar çıksın hele, hangisi güzelse onu gönüllerin Crysis'i yaparız.
  • Mesele şuki HALO nun geçmişi parlak..Bunun ise parlak degil.O nedenle HALO nun iyi olacagından süphem yok.Ha buda iyi olurmu ? Olabilir tabii.Kötü olacak diyende yok zaten.Şu videolardan siz kusursuz , süper, aşmış diyorsunuz, bizde eksikleri söylüyoruz.Uçmak ne kadar serbestse, eleştirmekte o kadar serbest.Kimse dellenip, gücenmesin.Ben videoyu sn sine kadar verdim.İsteyen açar bakar.

UT3 filanda birşey yapamaz HALO ya.Her durumda deli satacak.Grafik, multi olarak farkını epey gösterecek.Hep diyorum, hodri meydan, çıksın kendine güvenen karşısına..Ben bu kadar eminim..Oynayanlarda oldukça begenmiş zaten ve videosundanda belli aksiyonun düzeyi ve oynanış.
  • Oyun aşmış değil de, bekleneni vereceğe benziyor desek daha doğru olur. Tüm ögeleri bir ele alırsak, atmosfer olsun dinamiklik olsun, ışık gölge oyunları animasyonlar ve fizikler olsun (düzeltileceğini düşündüğüm) patlama efektleri olsun çok kaotik ve güzel bir atmosfer sunmuş. Tek sorun kaplama kalitesinin bazı yerlerde gerçekten çok düşük olması. Pre-pre alpha hali bile bu kadar etkileyiciyse oyunun düzgün çıkma ihtimali yüksek. Hala da (bariz şekilde) o videoya ulaşmış değiller, ama bazı alanlarda yaklaşmışlar. O CGI videoya asla inanmadım ve oyunun o seviyede çıkacağına da inanmıyorum. Belki birkaç sene sonra...
  • yapımcılar şimdi oyunu herşeyiyle tanıtsalar beklemenin pek bi anlamı kalmazdı, adamlar 2 yıl boyunca tek bir SS bile sızdırmadılar medyaya böylece mükemmel bi pazarlama statetijisi gösterdiler bence, insanlar hevesle bu oyunu bekledi, bu videolardada insanlara bekledikleri kadarını verdiler daha fazlasını değil, şimdi belli aralıklarla oyunun beklentisini artıracak hamlelerde bulunacaklar (adamlar gerçekten çok iddialı konuşuyorlar ve bazı konulara sanki bilerek düşük tutarak mesela patlama efektleri yada kaplamalar gibi bunları geliştirerek tam anlamıyla istediklerine ulaşacaklar) böylece oyun çıktığında emin olun oyuna hücum olacak, nasıl yayınlanan videolarla tüm dünya çalkalandıysa
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

quote:

İyi e Koray, adam saydırırken ıskalıyo ama, sen kabul etmesende. Görmüyo musun arkadaki duvara isabet ediyo kurşunlar? İyi dikkat et duvara toslayan ilk kurşunlardan dolayı toz oluyo duvarda, toz çıkıyo.. Lütfen.

Bu arada Sony konferansında gösterilen oyun içi videoyu izlememişsin belliki.. GAyet güzel duvarlar parçalanıyo. Bi izle derim. Zaten daha uzun oyun içi video var. Vesseldan indiklerinde direk oyun içine giriyo, crosshair çıkıyo. Trailerı gibi değil yani.. Fizikleri de iyi görürsün. İnan bana izle..

Abicim nereye toz çıkıyor ? Ne duvarı ne tozu ? HD videosunuda izledim kaç kere.Bahsettiğin Extended video.Nasıl bakıyorsunuz yaw.Iska geçse duvarda delik, parçalanma olsa diycem oda yok.Nereye gidiyo mermiler belli degil.
    Resmen burada saçmalık var işte.Bari bunu kabul edin.Yani kusursuz oyun muamelesi yapıyorsunuz resmen.Açın izleyin tekrar tekrar..3:33 de başlıyor işte sahne.Oyunun daha pre-alpha olmasına veriyorum.

Clementine sende taktın animasyona.Sırf animasyonla oluyosa tamam.Kusursuz oyun o zaman.Fizik olarak üstün birşey yok bu videolarda.Kol yada bacaktan vurunca ayrı bir tepki varmı onu göremiyoruz.Bu kadar animasyona olacak diye düşünüyorum.Gösterseler iyi olurdu.

Parçalanan sütunlar derken Area 51 Blacksite demosunu oynayanlar görmüşlerdir.Hadi biz fanız, atıyoruz, Raistlin (Tugy) e sorun o anlatsın bari..

Bu konuya kesin bir cevap aranıyorsa şöyle açıklayım.. Extended video 3:33 açın tekrar izleyin.. Kamera açısına göre ateş edilen karakterin kalçasının sol tarafında duvar kısmında turuncu lekeler görünüyor.. Bu da kurşunların ilk etapta karaktere değilde duvara isabet ettiğinin bir bakıma kanıtı oluyor

• 3.28'de adamın kaskından sekip tavana sıçrayan kurşuna 50. defa filan baktım.. Bu kadar güzel detay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 16 Temmuz 2007; 20:58:19 >
  • Koray, abicim dikkatli bakmıyorsun anladığım kadarıyla. Burda bu kadar 'ıskalıyo' diyen adam var bir sen 'nerde ıskalıyo' diye soruyosun. Sence normal mi bu? İyi dikkat et, namlunun ucuna, sol tarafa çekiyo ilk ateş ettiğinde ve adamın sağ tarafından geçen kurşunlar arkasından duvara giriyor, işte orda belli oluyor.. NAsl izliyosun anlamıyorumki kardeş.

Bu arada biz oyuna kusursuz demiyoruz, animasyonlara kusursuz dedik. Aksine sen her gösterdiğimiz bir kusur buldun, sorun orda. Gerçi animasyonların daha iyisini kimse gösteremediya neyse

Bak en önemli hata şu, HAlo'yu geçmişinden dolayı en iyisi yapıp Killzone'u da haksz yere yermek. Biz Killzone'u değil, gözümüzle görülen KZ2'yi tartışıyoruz abicim, mal ortada. Halo'yu oynayıp beğenmişler mi? E iyi.. Peki 15 dakka boyunca KZ2'yi gören siteler??? Adamlar bayılmışlar.. Yani ign, gamespot vb onlarca site neler yazdı neler ama hala göz göre göre bazı şeyleri çarpıtıyosun. Killzone 2 gösterilen görüntüler ve ilk intibalar arasında HAlo'nun çok önünde yer aldı ve E3'ün en dikkat çeken ve beğenilen oyunuyudu. Bu kadar basit..

• Halo dayı dedi olmadı,sora COD4 de COD4 dedi gene olmadı şimdi Bioshock diyo adam.,
    ya hacı illa birinin bu oyunu geçmesi gerekmiyor,bu bir death or alive mevzusu değil....
    amma kaptırdın kendini ya....
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.