Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba DiKKAT ettinizmi bilmiyom ama HANİ demoda diregin birine bir ates ediyo bir panele basiyo iSTE o paneldeki yazilar JAPONCA..
  • Arkadaşlar Belli'ki Killzone 2'deki Karakter Animasyonları Ve Grafikler Muhteşem , Anlamadığım Şey İse Daha Neyin Tartışıldığı ? Killzone 2 Şu An, Görüntü İtibarıyle Şimdiye Kadar Yapılmış En İyi Fps Olma Potansiyelini Taşıyor !!!! Bu Oyunu Halo İle Kıyaslamayın Lütfen
  • Koray bu video senin için.. Animasyon ve sütunlara dikkat

Tıkla

Görüntüler halka gösterimden evel sadece basın mensuplarına yapılmış olan gösteriden alınma sanıyorum. Save'ler ise oyun bitiminde yükleme olmadan geçecek, yapımcı söyledi. HEmen atlamayın yani İyi seyirler...

Not: Server seçip download edin ya da stream edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 16 Temmuz 2007; 23:23:46 >

• Linkte Bir Bozukluk Var Adventure !

EDİT: Düzelmiş Problem Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım-Damı -- 16 Temmuz 2007; 23:25:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Halo dayı dedi olmadı,sora COD4 de COD4 dedi gene olmadı şimdi Bioshock diyo adam.,
    ya hacı illa birinin bu oyunu geçmesi gerekmiyor,bu bir death or alive mevzusu değil....
    amma kaptırdın kendini ya....

dead or alive olcaktı. ayrıca korayın dedikleri doğru gerek kaplama kalitesi gerek patlamalarıyla cod4 daha iyi gibi halo ile kıyaslamak bile gereksiz zaten. bioshock da bomba gibi geliyor killzone2 nin işi yaş gibi kısacası.

• doru la dead olacaktı.
    hay senin kaplamanın....
    başka bildiği yok adamın...
  • quote:

doru la dead olacaktı.
    hay senin kaplamanın....
    başka bildiği yok adamın...

abicim zorla ss leri karşılaştırtma işte :D cod4 genel anlamda grafiksel olarak daha iyi bunu kabul et kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 16 Temmuz 2007; 23:38:38 >
  • Şu videoyu izleyin de COD4, halo maylo kalır mı acaba? Bitmemiş bi oyun bu bitmemiş.. Hey yavum heeyy

Ayrıca Cod 4 diyosunuz, başka da diyn yok zaten şu forum dışında.. YAhu ne gördünüz o oyunda. 2 tane adam yatmşlar çimlere sürünüyolar. Şaka biyana, çok eksik var oyunda da, grafikler falan güzel tamam da o çimenler falan ne öyle ,içinden geçiliyo.. YApmayın etmeyin. bi oyunu bu kadar abartmayın.. Gzel bi oyun sadece, ama o kadar.

Hadi hadi arkadaşlar siz şu gameplayi izleyin de atmosfer görün, savaş görün

• SS karşılaştırma ile oyun karşılaştırması yapılmaz olm.
    ikisi de çıksın bi doğru dürüst gameplay videosu görelim o zaman yaparız karşılaştırmayı.
    fizik olayıında KZ2 çok iyi görünüyor,grafikler konusunda ise yorum için erken daha beta bile değilmiş oyun...
  • ilker, gameplay istiyosan en son videoya bak...
  • bakıyom abi indşiriyom yani.
    kotanın içine tıçıyoz ama olsun battı fişing yan goying
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Şu videoyu izleyin de COD4, halo maylo kalır mı acaba? Bitmemiş bi oyun bu bitmemiş.. Hey yavum heeyy

Ayrıca Cod 4 diyosunuz, başka da diyn yok zaten şu forum dışında.. YAhu ne gördünüz o oyunda. 2 tane adam yatmşlar çimlere sürünüyolar. Şaka biyana, çok eksik var oyunda da, grafikler falan güzel tamam da o çimenler falan ne öyle ,içinden geçiliyo.. YApmayın etmeyin. bi oyunu bu kadar abartmayın.. Gzel bi oyun sadece, ama o kadar.

Hadi hadi arkadaşlar siz şu gameplayi izleyin de atmosfer görün, savaş görün

Öyle deme hocam, şahane görünüyor COD4. Ben seriyi hiç sevmem, oynamamda zaten o yüzden pek heyecanlandırmadı beni ama grafikleri almış yürümüş bu oyunda.

• COd serisi ben de oynamam ama grafikleri iyi tabi hatta çok iyi. Ama KZ2'de grafikler, o fizikler, ışıklandırma atmosferle birleşince hakkaten şu an başka oyun eline su dökemiyo şu görüntülerdn konuşursak. Olay o, yoksa elbette süper bi oyun. Ama KZ2 daha süper, izle videoyu
  • Xbox360 sahibiyim, açıkçası Killzone, Havenly Sword ve GT-5`i görünce (Ozellikle GT5) Xbox360`ı satıp, Ps3 almaya karar verdim. Tabi Halo 3`ü oynadıktan sonra yapıcam..

Bu arada beni en çok etkiliyen ne Killzone nede Havenly Sword. Bence GT-5 grafiksel olarak hepsinden önde. Ama Killzone mu Halo3 mü daha iyi derseniz, doku kalitesi, kullanılan teknolojiler ve genel görünüm olarak Halo 3 derim. Ama animasyonlar Killzone`da daha iyi bence. Görünüm olarak dusuk çözünürlükteki dokular kullanılsada blur efekti ile fark hissettirilmemiş ve daha yumuşak bir görünük kazandırılmış (Killzonun son Conclusion videosunda bir ara hata sonucu blur efekti devre dışı kalıyor, o sırada açığa çıkan dokular gerçekten kalitesiz)..
  • Vay vay vay vay hocam o ne videoymuş hakikaten, o nasıl bir oynanıştır, helal olsun adamlara. Bu arada, bu sefer iyi oynamış kerata
  • quote:

bakıyom abi indşiriyom yani.
    kotanın içine tıçıyoz ama olsun battı fişing yan goying

izle sen izlede kaplama kalitesi görünce giden kotana yan.

adven verdiğin vidyoyu iki üç defa art arda izledim ama adamın demir kapıya cover aldığı bir yer varki hakikaten rezalet bu kadarıda olamaz dedirtecek cinsten o kaplamalardamı değiştirilcek acaba oyun çıkana kadar?bir ps3 sahibi olarak güzel sövdüm guerillayı.bunun yanında fizik motoru tamam iyi güzel ama bu kaplamaların 10 katı bir yıllık oyun gow da var hemde dibine girdikçe bozulmayan cinsten olanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 16 Temmuz 2007; 23:47:40 >

• quote:

adven verdiğin vidyoyu iki üç defa art arda izledim ama adamın demir kapıya cover aldığı bir yer varki hakikaten rezalwt bu kadarıda olamaz dedirtecek cinsten o kaplamalardamı değiştirilcek acaba oyun çıkana kadar?

İşte beklediğimiz bir yorum.. Adım gibi de biliyodum bu yorumun geleceğini. Sen git de bir COD4, HAlo3 izle. Bu nasıl bir mantıktır yahu.. Oyun bitmemiş, yarmış gitmiş hala kaplama diyo. TAmam hocam sen alma oynama, beğenme biz oynarız

Artık ne diyeceğinizi şaşırdınız yahu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

quote:

adven verdiğin vidyoyu iki üç defa art arda izledim ama adamın demir kapıya cover aldığı bir yer varki hakikaten rezalwt bu kadarıda olamaz dedirtecek cinsten o kaplamalardamı değiştirilcek acaba oyun çıkana kadar?

İşte beklediğimiz bir yorum.. Adım gibi de biliyodum bu yorumun geleceğini. Sen git de bir COD4, HAlo3 izle. Bu nasıl bir mantıktır yahu.. Oyun bitmemiş, yarmış gitmiş hala kaplama diyo. TAmam hocam sen alma oynama, beğenme biz oynarız

Artık ne diyeceğinizi şaşırdınız yahu..

sen çok beğenmiş olabilirsin oyunu ama bence rezalet.cod4 ile halo3 üde izledim halo dada ufak tefek beğenmediğim yerler var ama bunda hakkaten kapı resmen sulu boya çalışması gibi çıkmış.patlamalarıda çok sönük gördüm eleman bombayı salladı koca kolon tık demedi.neyse oyun bundan biraz daha iyi olacak işte alır oynarsınız çok beğendiyseniz ben şahsen bu grafikte bir oyuna para vermem gider ps3 de cod4ü filan alırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

sen çok beğenmiş olabilirsin oyunu ama bence rezalet.... ben şahsen bu grafikte bir oyuna para vermem

Hmmm anlıyorum seni... Ani darbeler böyle yapabiliyor bazen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

ben şahsen bu grafikte bir oyuna para vermem gider ps3 de cod4ü filan alırım.

ee bu mantıkla halo3'ü üstüne para verseler almazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAM3Z -- 17 Temmuz 2007; 0:01:29 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.