Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa arkadaşlar gidin biraz oyun oynayın kafanız dağılsın snyede bir yorum geliyor maşallah bırakın oyun bi çıksın akzone karazone belli olsun.........
  • İzledim videoyu...

Herşey daha iyi belli oluyor.Mermi izi bile kalmıyor.O çit gibi şeye ateş etti, kızarık mermi izi gözümüzün önünde kayboluyor.Demekki fizikti, devrimdi ,CGI kalitesiydi filan yok ortada.Böyle bolca FPS var piyasada.Animasyonları güzel ama helghastlerin.Onları ayrı bir yere koyalım.
    Bu arada düşmanlarda sanki zeki degil gibi geldi.İlk başta iki tanesi ortada başka yere ateş ediyordu.İlk Killzone hortlayacakmı nedir Adventure
    Şimdi o mermi izi kaybolmasına birşeyler yazarsınız yine eminim..Vardır kesin bi sebebi bilmediğimiz.
    Grafiklere girmiyim hiç, Resistance ın nesi eksik diyesim var bundan

• quote:

Orjinalden alıntı: korayg

İzledim videoyu...

Herşey daha iyi belli oluyor.Mermi izi bile kalmıyor.O çit gibi şeye ateş etti, kızarık mermi izi gözümüzün önünde kayboluyor.Demekki fizikti, devrimdi ,CGI kalitesiydi filan yok ortada.Böyle bolca FPS var piyasada.Animasyonları güzel ama helghastlerin.Onları ayrı bir yere koyalım.
    Bu arada düşmanlarda sanki zeki degil gibi geldi.İlk başta iki tanesi ortada başka yere ateş ediyordu.İlk Killzone hortlayacakmı nedir Adventure
    Şimdi o mermi izi kaybolmasına birşeyler yazarsınız yine eminim..Vardır kesin bi sebebi bilmediğimiz.
    Grafiklere girmiyim hiç, Resistance ın nesi eksik diyesim var bundan

yorum yok

• Düzeltiyim capon senin yerine.Diyecek birşeyim yok olabilir yada dur bi kılıf bulalım..

"Mermi izi kaybolması, belkide metallerin akıllı olup kendini tamir etmesi olabilir.KZ2 bu, varmı ya daha iyisi, en iyi fps vs vs" filan falan şeklinde gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 17 Temmuz 2007; 1:34:57 >
  • Mermi izi kalmıyor demek... Vay be, hakkaten halletmeyeceklerdir, öyle böyle deme işlem gücü ister o şimdi Mermi izleri 15 yıldır var oyunlarda yav. Abicim sen o tip önemsiz detaylara baktığın için bütünü kaçırıyosun. Onlar sonradan eklenecek şeyler, dert mi yahu? Amma yaptın.

Yapay zekaya gelince, adamlar son derece zeki NPC'ler yapıyolar, özellikle dinamik bir çevre olduğu için, kırılıp dökülmelerden dolayı kendi yollarını bulmalaı açısından iyi zekaya sahip olmalar şart. Öyle de olacaklar. aYrıca gerece de görecek düşmanlarımız, gece görüş gözlükleri olacak, karanlıkta da aynen ışıkta hareket ettikleri gibi mantklı ve doğru animasyonlarla, fiziklerlke hareket edecekler.. YApımcıyla yapılan röportajdandır bu söylediklerim..

Grafiklere girme bence de hiç.. HAkkaten girme Bu arada Resistance'ın da grafikler çok sağlamdı, normal yani.. O da var

Neyse, killzone2!!!

• Tam istediğim türde cevaplar, beklediğim kişiden geldi...Şaşırmadım desem yeridir..

Cek cakıda bilemiyorum, olur yada olmaz.Şu videoya göre eksik var yani.Kabul ediyorsanız amenna.Mermi izi olayı basit iş evet, neden koymamışlar o zaman, sona bırakmışlarki ? Dokular filan nedir hoca yakından ? 2 GB degilmiydi her level, Bluray filan falan fıstık...Yani kaç oyunda bu kadar kötü durmuyor yakından.Juarez mesela, o kadar fark varki arada..

Sen COD4 izle hoca.Şöyle gözün gönlün açılsın, gerçek askerler, çatışmalar filan.Valla bariz fark var.Babalar gibi.
  • Haha olm senin cevapların yanında benimkiler ne ki? GAyet mantıklı.. YAni sen şimdi diyosunki mermi izi olmayacak KZ2'de öyle mi? Bu mudur yani?

COD4'ü izledim, süper diyorum zaten ben de. ANimasyonlarda en fazla onlar yaklaşmışlar şu aşamada KZ2'ye. KZ2 ile anca Cod4 kapışır zaten şu an, gersii yalan söylim sana.. Ha KZ bittiğinde ne durumda olur bilemem..

2gb evet, detaylar, ortamlar.. kırık dökük yapılar, hepsi de parçalanabilir. Katman katman sütunlar.. Ecek acak diyoruz biz, doğru söylütyosun ama hep de ediyolar ve dediğimiz de çıkıyo. CGI gibi olacak dedik 2 yıl evel ve oldu. böyle öngörüye can kurban demen lazım.

HAlo ne oldu? Ecek acak dediniz, şimdi oyun birden Multi kralı oldu, single nemsiz oldu, grafiklerin önemi kalmadı vs vs.

NEyse, KZ2 ile kapışacak tek oyun var konsollarda O da cod4. Bu kadar basit. (mermi izlerinin de kralı geli meak etme sen hiç)

• halo 2 nin single'nın grafikleri, über-fiber-süper ola-caktı... ne oldu?

killzone'un altında kaldı yazık garibim halocuk
  • Olmayacak demiyorum, yok işte..Basit dedigin olayı niye koymamış hoca adamlar ? Şu anda yok işte.Trailer ı geçen, çeneleri kapatacak olan videolar işte.
    COD4 yaklaşmayı bırak geçmiş gitmiş yaw KZ2 yi her türlü..Bu kadarmı gerçekçi olur ? Grafik olarak hiç karşılaştırmam.

CGI ile alakası yok, CGI daki doku kalitesi böylemi ? Yakından bakılınca nedir o görüntüler ? Yani kırık dökük nesnelerle 2 GB oylemi ? Onca oyunda var bunlar.
    Hepside parçalanabilir degil üstelik KZ de.. Sen tabii Area 51 : Blacksite da görmedin.Şimdi bunlar süper geliyor.Almadınki Almanyadan bi 360.

HALO singledada koyacak geçecek şu oyuna..Multisinden zaten şüphemiz yok.Grafiklerdende oyle..Korkmayan adam çıkardı karşısına.PS3 ün tek rekabet edebileceği FPS di, ondada yemedi işte.Tek başıma takılayım diyor 2008 de..Ayarlarlar boş bir zamanı.Başka rakip olmadan, çıkarırlar....

Her video ile kötüye gidiyor yaw oyun.Ne iş anlamadım

• Black Site area'yı niye görmeyeyim, bitek sen mi izliyosun düntyadaki videoları hocam anlamadım ki? YAda bitek sen mi oynuyosun oyunları? İzledim o da iyi. Ama KZ2 ile karşılaştırılamaz.. Bu kadr basit. Mermi izi de takılabilecek son nokta, başka bişey kalmadı sanırım geriye Koyatlar koray koyarlar, sen merak etme. Mermi izi diyip geçme. Tüm kaplamalar, dokular halledildiklten sonra gelecek olan bişeydir o. İllaki olacak. Cod4 geçek bir ortamda geçtiği için sana 'gerçekçilik' açısından daha yakın geliyor. KZ2 de fantazi de var, daha doğrusu bilim kurgu. İkisinin kulvarı ayrı. Grafik olarak ise karşılaştırmak çok yanlış, birinde gemi, basit evler gibi dümdüz kaplamalar var nerdeyse, diğerinde detaylı kaplamalar. Fark var arada. YAkından baktığında Cod4'deki kutu da kalitesiz duruyor.. Bunlar komik şeyler bence. HAlo'da mesela yakına gitmene bile grek yok, 50 metreden ne kadar dandik kaplama varsa görüyosun alayını NEyse halo'yu katmayacaktık zaten, onu geçtik toptan..

Ortam dümden parçalanabilir o-la-cak! Daha 2 gün evel söyledi adamlar yahu röportajda.. Gördüğümüz herşey göreceklermizin %50'si, var mı daha ötesi? (kafiyeye bak). Ona bakacak olursan save'ler de upuzun sürüyo, onu özellikle belittiler mesela hiç olmayacak diye.. Dert ettiğin şeylerin hepsi düzeltilecek, bi açıcan bakacanki oyun inanılmaz, kafayı yicen oynarken, halo dayı da arkada şarap içecek, benim zamanım egeçti diyecek, herkes erecek muradına..

• arkadaslar bunca tartismadan sonra ne denir ciksada alsak bu KILLZONE 2 (ne zaman cikiyor bu arada )
  • COD4 ün videolarını izledim.. Bariz bir şekilde grafik olarak killzone dan geride. Fakat oyunda çok geniş bir alan var. Savaş ortamı fena değil.. Fakat korayın abarttığı kadar bir oyunda değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Olmayacak demiyorum, yok işte..Basit dedigin olayı niye koymamış hoca adamlar ? Şu anda yok işte.Trailer ı geçen, çeneleri kapatacak olan videolar işte.
    COD4 yaklaşmayı bırak geçmiş gitmiş yaw KZ2 yi her türlü..Bu kadarmı gerçekçi olur ? Grafik olarak hiç karşılaştırmam.

CGI ile alakası yok, CGI daki doku kalitesi böylemi ? Yakından bakılınca nedir o görüntüler ? Yani kırık dökük nesnelerle 2 GB oylemi ? Onca oyunda var bunlar.
    Hepside parçalanabilir degil üstelik KZ de.. Sen tabii Area 51 : Blacksite da görmedin.Şimdi bunlar süper geliyor.Almadınki Almanyadan bi 360.

HALO singledada koyacak geçecek şu oyuna..Multisinden zaten şüphemiz yok.Grafiklerdende oyle..Korkmayan adam çıkardı karşısına.PS3 ün tek rekabet edebileceği FPS di, ondada yemedi işte.Tek başıma takılayım diyor 2008 de..Ayarlarlar boş bir zamanı.Başka rakip olmadan, çıkarırlar....

Her video ile kötüye gidiyor yaw oyun.Ne iş anlamadım

Her video kötüye gidiyor diyorsun ya, koray ben senin heavenly sword zamanlarını bilirim. Oyuna dair her görüntü her video koyduğumda yada koyulduğunda "olumsuz yorumlarına bahane olarak oyunu başta benle büyük merakla beliyordum, ama görülen o ki sürekli kötüye gidiyor. Ninja theory'den takımdan ayrılanlar vsler var, işler hiçte bildiğimiz gibi değil, şu kaliteye bak" gibisinden cart curt konuşup duruyordun gene. Aradan birkaç ay sonra dayadık önüne Heavenly sword'un ne alemde olduğunu. Haa o günden bugüne sesin soluğun kesildi gitti. Bu bir

Forzaya konuştun durdun, hertürlü takıyor gt'ye şeklinde. Koray dedim ki bak sus Polyphony bu, rakibini gömer sütüne beton bina diker. Gt5 herdaim takacak. E3'tede bunu göre gördü. Gt5in E3 sonrası etkilerini araştır

Halo dedin dedin durduk yere yaygara çıkardın ha halo'nunda biletini kestilermi? kestiler. E hadi bakalım yolunuz açık olsun gayri...

Killzone ile ilgili yazılan abidik gubidik şeylerin neye bağlanacağı belli. Soru mu yani bu kurşun niye iz bırakmıyor? İnciğine cıncığına kadar olsaydı pre-pre alpha olmazdı zaten. Bak adam bizim gibi kaplamaya laf atanlar için önceden, kafadan ne demiş?

- Don’t forget one thing: This game is PRE-pre-alpha! So, not PRE-Alpha, PRE-PRE! So, please don’t start some “Hey, can you see that texture poppin’ up! PLEASE, stop it, ok? There will be much more details, effects and so on. Give us some time.

Demişki; "texturea mekture'a laf atarken yaygara yapmayın be birader, durun 2dk. Bu sadece pre-pre alfa. Finalde çok çok daha fazla detay efek olacak. Susunda sadece zaman verin.."

Cod4e gelince feci derecede abarmışsınız. 116mblık hd videosunu izledim. Bu bildiğimiz cod kalitesi. Cod serileri zaten herzaman süper olmuştur, cod4 ile de nextgene geçiş yapmış grafikleri, çok güzel süper ama killzonedan iyi değil. Biridefa call of duty serilerin alayı benzer ve açık mekanlarda geçer, bu yüzden detay yoktur kullanılan texture sayısı sınırlıdır. Fazlasına gerekte yoktur. Bu geçmiş serilerdede böyleydi 4dede böyle olacak görüldüğü üzere. Cod zaten herzaman alınası oynanası bir oyunda geçin be birader killzone ile grafik karşılaştırmasını.

resquect23, sende bırak dönekliği 10 sayfa önce benden arakladığın killzone avatıyla gezinip oyunu övüyordun şimdi halo avatarı çakmışsın, haloya laf kondurmuyor birde üstüne killzonue karalıyor. Ula olm bi sabit dur yerinde. Ama ezilenin tarafında olman takdire şayan bak

• quote:

Orjinalden alıntı: Neutral

Her video kötüye gidiyor diyorsun ya, koray ben senin heavenly sword zamanlarını bilirim. Oyuna dair her görüntü her video koyduğumda yada koyulduğunda "olumsuz yorumlarına bahane olarak oyunu başta benle büyük merakla beliyordum, ama görülen o ki sürekli kötüye gidiyor. Ninja theory'den takımdan ayrılanlar vsler var, işler hiçte bildiğimiz gibi değil, şu kaliteye bak" gibisinden cart curt konuşup duruyordun gene. Aradan birkaç ay sonra dayadık önüne Heavenly sword'un ne alemde olduğunu. Haa o günden bugüne sesin soluğun kesildi gitti. Bu bir

Forzaya konuştun durdun, hertürlü takıyor gt'ye şeklinde. Koray dedim ki bak sus Polyphony bu, rakibini gömer sütüne beton bina diker. Gt5 herdaim takacak. E3'tede bunu göre gördü. Gt5in E3 sonrası etkilerini araştır

Halo dedin dedin durduk yere yaygara çıkardın ha halo'nunda biletini kestilermi? kestiler. E hadi bakalım yolunuz açık olsun gayri...

Killzone ile ilgili yazılan abidik gubidik şeylerin neye bağlanacağı belli. Soru mu yani bu kurşun niye iz bırakmıyor? İnciğine cıncığına kadar olsaydı pre-pre alpha olmazdı zaten. Bak adam bizim gibi kaplamaya laf atanlar için önceden, kafadan ne demiş?

- Don�t forget one thing: This game is PRE-pre-alpha! So, not PRE-Alpha, PRE-PRE! So, please don�t start some �Hey, can you see that texture poppin� up! PLEASE, stop it, ok? There will be much more details, effects and so on. Give us some time.

Demişki; "texturea mekture'a laf atarken yaygara yapmayın be birader, durun 2dk. Bu sadece pre-pre alfa. Finalde çok çok daha fazla detay efek olacak. Susunda sadece zaman verin.."

Cod4e gelince feci derecede abarmışsınız. 116mblık hd videosunu izledim. Bu bildiğimiz cod kalitesi. Cod serileri zaten herzaman süper olmuştur, cod4 ile de nextgene geçiş yapmış grafikleri, çok güzel süper ama killzonedan iyi değil. Biridefa call of duty serilerin alayı benzer ve açık mekanlarda geçer, bu yüzden detay yoktur kullanılan texture sayısı sınırlıdır. Fazlasına gerekte yoktur. Bu geçmiş serilerdede böyleydi 4dede böyle olacak görüldüğü üzere. Cod zaten herzaman alınası oynanası bir oyunda geçin be birader killzone ile grafik karşılaştırmasını.

resquect23, sende bırak dönekliği 10 sayfa önce benden arakladığın killzone avatıyla gezinip oyunu övüyordun şimdi halo avatarı çakmışsın, haloya laf kondurmuyor birde üstüne killzonue karalıyor. Ula olm bi sabit dur yerinde. Ama ezilenin tarafında olman takdire şayan bak

hah soyle ya, forumda aklı basında insanlarda var, eline saglık dostum.

quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Black Site area'yı niye görmeyeyim, bitek sen mi izliyosun düntyadaki videoları hocam anlamadım ki? YAda bitek sen mi oynuyosun oyunları? İzledim o da iyi. Ama KZ2 ile karşılaştırılamaz.. Bu kadr basit. Mermi izi de takılabilecek son nokta, başka bişey kalmadı sanırım geriye Koyatlar koray koyarlar, sen merak etme. Mermi izi diyip geçme. Tüm kaplamalar, dokular halledildiklten sonra gelecek olan bişeydir o. İllaki olacak. Cod4 geçek bir ortamda geçtiği için sana 'gerçekçilik' açısından daha yakın geliyor. KZ2 de fantazi de var, daha doğrusu bilim kurgu. İkisinin kulvarı ayrı. Grafik olarak ise karşılaştırmak çok yanlış, birinde gemi, basit evler gibi dümdüz kaplamalar var nerdeyse, diğerinde detaylı kaplamalar. Fark var arada. YAkından baktığında Cod4'deki kutu da kalitesiz duruyor.. Bunlar komik şeyler bence. HAlo'da mesela yakına gitmene bile grek yok, 50 metreden ne kadar dandik kaplama varsa görüyosun alayını NEyse halo'yu katmayacaktık zaten, onu geçtik toptan..

Ortam dümden parçalanabilir o-la-cak! Daha 2 gün evel söyledi adamlar yahu röportajda.. Gördüğümüz herşey göreceklermizin %50'si, var mı daha ötesi? (kafiyeye bak). Ona bakacak olursan save'ler de upuzun sürüyo, onu özellikle belittiler mesela hiç olmayacak diye.. Dert ettiğin şeylerin hepsi düzeltilecek, bi açıcan bakacanki oyun inanılmaz, kafayı yicen oynarken, halo dayı da arkada şarap içecek, benim zamanım egeçti diyecek, herkes erecek muradına..

adven dostum, biraz evvel geceki sorunumu cozdum, ve artık hd fragmanları ps3 ile izleyebiliyorum.

killzone'un hd fragmanını izledim ps3 ile.

öyle böyle degil, o kücücük goruntuden izlemek hicbisiymis. tam ekranda gercek atmosferi hissediyorsunuz. feci bisiy olmus, yurtdısında forumların, game degerlendirme sitelerinin yıkıldıgı kadar var, oha dedim. nasıl basardılarsa helal olsun.

hepimize next generation'un hakkını veren ilk oyun hayırlı olsun arkadaslar, inanın buyuk ekranda ps3'unuz ile (19 inch benq hdmi cıkıslı monitor kullanıyorum.) izlediginizde oyunun buyuklugunu goruyorsunuz. ilk defa bir fps de kendimi bu kadar oyunun icinde hissettim. bravo sony, bravo oyunun yaratıcıları.

iyi sabahlar herkese.

edit: fragmanın basında takılmalar oluyordu, once pendrive ın data aktarım hızının dusuk olmasına bagladım ama sonra cd'ye yazıp baktıgımda yine basta takılma oldu, fragmanın kendi takılıyor, mgs 4 te olmamıstı boyle birsey. dvd ye yazıp denemekten usendim dogrusu aynı sey olacaktı muhtemelen, fragmanda bir sorun var galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 17 Temmuz 2007; 4:39:04 >

• nejat80,

HD fragman olayını halledebildiğine sevindim hocam.. SAnırım o monitörde o fragmanı HD olarak izlediğinde oyun çıktığında 3 aşağı 5 yukarı nasıl etki yapacağının bir ön izlemesini yaşamışsınıdır sanırım.

• Tamam Killzone 2 ve Halo 3 fos. Dağılın bakayım.

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha)
  • cidden videoları birçok kez izledim..öyle abartı bir olay yok..metal yüzeylere iyice dikkat ettim..berbat seviyede(bu kadar beklenen bir oyun olduğu için berbat terimini kullandım.) bir yüzey olamaz..kaplamalar sıfır..ama elemanların grafikleri fena sayılmaz..dış mekanlarda çok kötü..grafiklerde herhangibir canlılık veya dolgunluk yok..oyun sadece action dan kurtarıyor..o kadarda olsun artık..grafikleri bana göre ps3 ayarında bir konsola göre vasat..ve ps3 ün en çok beklenen oyunlarından biri..halo3 de beklendiği gibi çıkmayacak..crysis ise cidden açık farkla lider olacak gibi..bioshack şu an crysis a yaklaşan tek oyun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neutral

- Don�t forget one thing: This game is PRE-pre-alpha! So, not PRE-Alpha, PRE-PRE! So, please don�t start some �Hey, can you see that texture poppin� up! PLEASE, stop it, ok? There will be much more details, effects and so on. Give us some time.

Yazına kısa ve net cevaplar vereyim ana başlıklarla...

Heavenly Sword için söyleyecegimizi söyledik.Wow dedirtmediği gibi düşmanların oldukça malak oldugunuda yazmıştık.Conan aç izle istersen.Grafik kalitesi HS gibi, farkı dövüşlerin daha gerçekçi olması.Parça pinçik kopup, kan deryası ortalık..Daha iyi oyun demiyorum ama efekt olarak daha iyi, grafik olarak benzer.

GT5 geçti yani ??? Hasar yok hasar.CGI ve replay videolarlamı geçti Forza yı ? Gülerim

HALO nun biletini psboylar kesti..Oda herzamanki gibi onların bileti kesecek.Bu degişmez bir kader.Buda fanca bir yorum...

KZ2 de bir sürü eksik saydık.Mermi izimi kaldı aklınızda sadece ? Düşen doku kalitesi, kalmayan mermi izleri, parçalanmayan nesneler vs...Pre-pre alpha olmasına veriyoruz ve bu videoya göre konuşuyoruz diyede belirttik.Tekrar tekrar yazdırıyorsunuz aynı şeyleri.2008 de çıktıgında tekrar bakarız.3 senede buraya gelebilmişler, bravo yani...

COD4 tartışmasız daha iyi duruyor KZ2 den.Gemi sahnesi, gece çatışmasının oldugu mekan (helikopter filan düşüyor o video), kapıyı patlattıkları açık alandaki grafikler, animasyon ve aksiyonlar..KZ2 dediginiz oyunda gördüğünüz en büyük mekan nedir ? Küçük mekanlarda görüyoruz oyunu, 2GB lık mekanlar yani

Bir sürü oyun saydık KZ2 den iyi duran ama begendiremiyoruz.Videoları orada, açın bakın..Oynayın hatta..Gears of War, COD4, Bioshock...
    Komple yokedilebilir mekanlar mı ? Battlefield Bad Company

Mermiyle dagılan duvarlar, sütunlar ? Area 51 : Blacksite..Grafik, efekt ,deli ışık bolca mevcut.Oyun kalburüstümü olacak peki ? Sanmam...

Uzun lafın kısası, Killzone 2 iki senenin sonunda piyasada bulunamayan, oyunlarda olmayan neyi sundu, nasıl devrim yaptı ?

SOn sözümüzüde oyunlar çıkınca söyleyecegiz.Kimse bir yere kaybolmasın

• Nasıl abartı yok yahu ?

Hangi oyunda öyle ışıklandırma, kan efekti gördün ki ? Daha hiç bir oyunda öyle ışıklandırma görmedim.

Cgi videolarına çok yaklaşmışlar daha oyunun çıkmasına 1 sene var kaplamaları illaki düzeltecekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Nasıl abartı yok yahu ?

Hangi oyunda öyle ışıklandırma, kan efekti gördün ki ? Daha hiç bir oyunda öyle ışıklandırma görmedim.

Cgi videolarına çok yaklaşmışlar daha oyunun çıkmasına 1 sene var kaplamaları illaki düzeltecekler.

Sadece PS3 le takıldıgın için görmemiş olman normal...
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.