Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: korayg

quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Nasıl abartı yok yahu ?

Hangi oyunda öyle ışıklandırma, kan efekti gördün ki ? Daha hiç bir oyunda öyle ışıklandırma görmedim.

Cgi videolarına çok yaklaşmışlar daha oyunun çıkmasına 1 sene var kaplamaları illaki düzeltecekler.

Sadece PS3 le takıldıgın için görmemiş olman normal...

ama koray burda sadece ps3 ile takılmayan arkadaşlarda var.mesala efruz... sen onun söylediklerine bile karşı çıkıyorsun halbuki oda 360 sahibi o da görmüş geow i falan.ve efruz senin gibide fan değil tarafsız bir arkadaşımız o yüzden onun söylediklerine katılıyorum.sen hangi oyunda gördün öyle animasyon...

• quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

cidden videoları birçok kez izledim..öyle abartı bir olay yok..metal yüzeylere iyice dikkat ettim..berbat seviyede(bu kadar beklenen bir oyun olduğu için berbat terimini kullandım.) bir yüzey olamaz..kaplamalar sıfır..ama elemanların grafikleri fena sayılmaz..dış mekanlarda çok kötü..grafiklerde herhangibir canlılık veya dolgunluk yok..oyun sadece action dan kurtarıyor..o kadarda olsun artık..grafikleri bana göre ps3 ayarında bir konsola göre vasat..ve ps3 ün en çok beklenen oyunlarından biri..halo3 de beklendiği gibi çıkmayacak..crysis ise cidden açık farkla lider olacak gibi..bioshack şu an crysis a yaklaşan tek oyun..

bonser24 sende bi türlü öğrenemedin daha oyunun pre alpha aşamasında olduğunu.herkes burda bas bas bağrıyor oyun pre alpha aşamasında diye ama sen halan daha yok kaplamalar kötü falan.tamam anladık pc fanısın da bu kadarda olmaz ki.bırak artık şu playstation düşmanlığını..

• quote:

Orjinalden alıntı: sony555

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

cidden videoları birçok kez izledim..öyle abartı bir olay yok..metal yüzeylere iyice dikkat ettim..berbat seviyede(bu kadar beklenen bir oyun olduğu için berbat terimini kullandım.) bir yüzey olamaz..kaplamalar sıfır..ama elemanların grafikleri fena sayılmaz..dış mekanlarda çok kötü..grafiklerde herhangibir canlılık veya dolgunluk yok..oyun sadece action dan kurtarıyor..o kadarda olsun artık..grafikleri bana göre ps3 ayarında bir konsola göre vasat..ve ps3 ün en çok beklenen oyunlarından biri..halo3 de beklendiği gibi çıkmayacak..crysis ise cidden açık farkla lider olacak gibi..bioshack şu an crysis a yaklaşan tek oyun..

bonser24 sende bi türlü öğrenemedin daha oyunun pre alpha aşamasında olduğunu.herkes burda bas bas bağrıyor oyun pre alpha aşamasında diye ama sen halan daha yok kaplamalar kötü falan.tamam anladık pc fanısın da bu kadarda olmaz ki.bırak artık şu playstation düşmanlığını..

valla bende bir zamanlar boyle laflar ediyordum, pcler daha iyidir diye ama yalanmıs.

en kötü konsol arkadaşlar en iyi pc'den iyidir. oyun olayı konsolmuş, gidin ne alıyorsanız alın ps3 basta tabi olmuyorsa, x360, yoksa ps2, yok wii, yok psp ama ne olursa olsun konsol alın oyun icin. pccilere bakmayın, cunku her pcci en sonunda konsolcu olacaktır. kader bu.

• ama hoca pc de bi age of empires bi rise of nation bi empire yapmayıda hiçbi konsol vermez bu tadı behhh
  • Koray,

N'aptın hocam? Ne Conan'ı? Videoyu izledim, HS ile tek benzerliği -o da varsa yani- renk palet. Onun dışında oyun gOW'un yopyası. HEm de çok kötü bir kopya. Hele adamın çıkardığı seslere ne demeli? 'Oh, ıh, eh' Aç Blade of Darkness oyna PC'de kaç yıllık oyun, en kral animasyonlarla adam doğra, kes, biç. Takar Conan'a, hem yılların oyunu. Conan ile kıyaslanamaz bile HS falan, alacağı en yüksk notu söylim sana şimdiden : 6,5 bilemedin 7. Aha buraya yazıyorum

Killzone 2 hakkında daha fazla konuşmak bundan sonraboşa kürek çekmektir. Oyun gösterildi, yapımcılar söyleyeceklerini söylediler. Bu gördüklerimizin daha da iyisini beklemeliyiz, şok olacağımızı vedaha hiçbirşey görmediğimiz ısrarla belirtiyor adamlar. Şimdi sorarım size, CGI'yı bu derece yakalayabilen bir ekip, bu verdiği sözü de tutacağını kabul edersek bu oyunun bitmiş halinin ortalığı yıkacağını söyleyebilir miyiz söyleyemez miyiz? Animasyonların ve diğer şeylerin daha %50'sini gördüğümüzü söylüyor adamlar.. Kaplamalara takılmayın, efektlere takılmayın hepsi pre-pre alpha diyolar. YAni herşeyin farkındalar. Ama burda insanlar 'pre-pre alpha' muhabettiyle dalga geçiyolar. pre-aplha muhabetti başka oyunda da yapılmıştı, sonucu gördük. Sanırım ordan etkilendiniz, ama burda durum farklı, ona benzemez bu oyun açıkçası. Çünük kumaş belli, gördük, inceledik. Adamların derdi, atmosferi, kaotik ortamı, o yoğunluğu yaşatmak oyunda. Grafiklerden çok ilk etapta bu hissi vermek istemişler bu E3 görüntülerinde. Onun için 'yetiştirmeye' çalışmışlar. Bunu kendileri söylüyolar, okumuyosunuz ki röportajları, söyleşileri.. ARatın Google'dan milyon tane yazı çıkacak..

Son olarak, 'Killzone'u 3 yıldır ancs bu hale mi getirmişler?' diyosunuz da, sormazlar mı adama 2004'ten beri, yani tam 3 yıldır 'Halo3'ü bu hale mi getirebilmişler?' diye? Hangi oyunun hangi hale geldiği belli. Biri Eylül sonu çıkıyo, öteki 2008 ilk çeyreği gibi. aRadaki fark belli, daha da açılacağı kesin. Görend e zannederki Killzone 3 yıldır, Halo ise 3 aydır geliştiriliyor. Birisi daha tecrübeli üstelik, ötekisi ise genç bir firme, E3'de tanıtılırken bile 'genç yapımcımız da geldi işte' diye lans edilen adamlar.. Aman diyim, geleceği parlak adamların, Killzone devri geliyor.. Hem de sağlam geliyor. İstediğiniz kadar kabul etmeyin, itiraz ve inkar edin ama gerçek bu.

Killzone, start the fight! (Finishmiş, daha başlamadıki savaş bitsin)

• biri 3. videonun linkini verebilirmi?
  • görecez bakalım öve öve bitiremedikleri Crysis i
  • ilk yayınlanan video dan sonra bu video hayalkırıklığı yarattı biraz bende.. mermilerin duvara etkisi, diğer karakterler ile olan etkileşim, bunları, efektler bu video da yok.. umarım iyi bişeyler çıkarırlar da Ps3 almak için sebebim olur..
  • Tüm videolari hd olarak izledim
    grafikler gears of war un gerisinde,oynanis ve atmosfer güzel..bir zamanlar fake bir eleman vardi oyun cgi dekinin aynisi cikacak diyordu ben encok onun surat seklini merak ediyorum
  • Arkadaşlar bu görüntüleri yeni falan değilki.. Bu gördüklerimizi firma yayımlamıyor.. e3 07 konferansı içinde 15 dk lık gerçek oynanışın içinden kesip biçilen görüntüler bunlar.. Yoksa firma böyle aptal videolar koyar mı hiç?
  • Doğru,kimi yerlerde Cgi'yi bile geçmişler,adam keyiften 4 köşedir şimdi
  • quote:

Ciger diyen elemanda PS3 varmı acaba, merak ediyorum

sende var mı hacı?
    yok...
    ee o zaman hangi mantıkla nereye varmaya çalışıyon?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Doğru,kimi yerlerde Cgi'yi bile geçmişler,adam keyiften 4 köşedir şimdi

yooo biraz daha abart,gercek hayatinda ötesine gecmis de bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: m4hs3r

Tüm videolari hd olarak izledim
    grafikler gears of war un gerisinde,oynanis ve atmosfer güzel..bir zamanlar fake bir eleman vardi oyun cgi dekinin aynisi cikacak diyordu ben encok onun surat seklini merak ediyorum

Bu oyun bu şekliyle çıkmayacak bu açıklandı oyunun şu hali daha % 50 si.Eğer oğuz dan bahsediyorsan bence söyledikleri çıkıyor ve biz o sahneleri oynayacağız artık bundan hiçbir şüphem yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 17 Temmuz 2007; 21:47:04 >

• yanlız RS in verdiği SS lere gdikkatli bakarsanız Grafiklerin CGI dan hiç geri olmadıgını görürsünüz, sizin gözünüz renk seçimlerindeki soğukluğa aldanıyor arkadaşlar... dikkatli bakın lütfen, CGI da daha açık canlı ve sarı renkler kullanılmış, bu renklerden Eser Yok E3 2007 videosunda, ama grafik kalitesi olarak CGI ya çok ama çok yakın oldugunu görürsünüz... tabi görmek istemiyorsanız o başka. kaplama konusu ise çok komik... düzeltilmesi en kolay şeylerden biri.. o kadar çok güzel şey varken videoda, boş şeylere takılıyorsunuz...
  • quote:

quote:

gerçek hayatında ötesini görmek istiyorsan gt5 e bak

• quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

quote:

quote:

gerçek hayatında ötesini görmek istiyorsan gt5 e bak

sony araba yarisinin ne anlama geldigini anlatiyordur. killzone 2yi merakla bekliyoru mgerekirse 5 oyun karsiligi takasa yaparim

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

yanlız RS in verdiği SS lere gdikkatli bakarsanız Grafiklerin CGI dan hiç geri olmadıgını görürsünüz, sizin gözünüz renk seçimlerindeki soğukluğa aldanıyor arkadaşlar... dikkatli bakın lütfen, CGI da daha açık canlı ve sarı renkler kullanılmış, bu renklerden Eser Yok E3 2007 videosunda, ama grafik kalitesi olarak CGI ya çok ama çok yakın oldugunu görürsünüz... tabi görmek istemiyorsanız o başka. kaplama konusu ise çok komik... düzeltilmesi en kolay şeylerden biri.. o kadar çok güzel şey varken videoda, boş şeylere takılıyorsunuz...

Görmek istemedikten sonra oho.. Koray'ın Killzone ile sorunu yok ki. Adam Sony ile kafayı bozmuş..

• quote:

Yazına kısa ve net cevaplar vereyim ana başlıklarla...

Heavenly Sword için söyleyecegimizi söyledik.Wow dedirtmediği gibi düşmanların oldukça malak oldugunuda yazmıştık.Conan aç izle istersen.Grafik kalitesi HS gibi, farkı dövüşlerin daha gerçekçi olması.Parça pinçik kopup, kan deryası ortalık..Daha iyi oyun demiyorum ama efekt olarak daha iyi, grafik olarak benzer.

GT5 geçti yani ??? Hasar yok hasar.CGI ve replay videolarlamı geçti Forza yı ? Gülerim

HALO nun biletini psboylar kesti..Oda herzamanki gibi onların bileti kesecek.Bu degişmez bir kader.Buda fanca bir yorum...

KZ2 de bir sürü eksik saydık.Mermi izimi kaldı aklınızda sadece ? Düşen doku kalitesi, kalmayan mermi izleri, parçalanmayan nesneler vs...Pre-pre alpha olmasına veriyoruz ve bu videoya göre konuşuyoruz diyede belirttik.Tekrar tekrar yazdırıyorsunuz aynı şeyleri.2008 de çıktıgında tekrar bakarız.3 senede buraya gelebilmişler, bravo yani...

COD4 tartışmasız daha iyi duruyor KZ2 den.Gemi sahnesi, gece çatışmasının oldugu mekan (helikopter filan düşüyor o video), kapıyı patlattıkları açık alandaki grafikler, animasyon ve aksiyonlar..KZ2 dediginiz oyunda gördüğünüz en büyük mekan nedir ? Küçük mekanlarda görüyoruz oyunu, 2GB lık mekanlar yani

Bir sürü oyun saydık KZ2 den iyi duran ama begendiremiyoruz.Videoları orada, açın bakın..Oynayın hatta..Gears of War, COD4, Bioshock...
    Komple yokedilebilir mekanlar mı ? Battlefield Bad Company

Mermiyle dagılan duvarlar, sütunlar ? Area 51 : Blacksite..Grafik, efekt ,deli ışık bolca mevcut.Oyun kalburüstümü olacak peki ? Sanmam...

Uzun lafın kısası, Killzone 2 iki senenin sonunda piyasada bulunamayan, oyunlarda olmayan neyi sundu, nasıl devrim yaptı ?

SOn sözümüzüde oyunlar çıkınca söyleyecegiz.Kimse bir yere kaybolmasın

conan'ın grafikleri HS gibi? koray sen cidden akıllanmasın. Conan yoktu zamanında n3ü diline dolaşmıştın sonuç ortada. HD videosu önümde oyunun, Conan'ın grafikleri yakınından geçemez hevanly'nin. Oyun tamamen çakma bir oyun, aksiyon animasyon kopuk kopuk, efekler ise feci. Alacağı notuda adven gayet iyi söylemiş. Gow kopyası yapmışlar ama açık konusmak gerekirse Gow'un 1'i bunu 3le çarpar üstüne karesini alır

Valla ister güül, ister ağla. Yazık ki bir videosu bile yetiyor yani hehe. Hasar konusu içinse sadece firmaların arabalarında hasar istememesi bahane olarak öne çıkıyor. Bunun dışında GT5'te kusursuz bir hasar sistemi için her arabanın her bir panelinin ayrı olarak normal ve hasarlı olmak üzere 2 şekilde modellendiklerini söylüyorlar. Her ikisi içinde farklı ışıklandırma ve gölgelemede kullanılmış. E bunları haybeye yapmıyorlar olsa gerek. Söylenene göre sonradan bir güncellemeyle gelebilirmiş. Yani zemini hazır, araba modellemeleri ona göre yapılıyor gelmemesi için bence sebep yok

Kimsenin biryere kaybolduğu yok zaten, yeterki sen kaybolma. Hali hazırda bir iddiamız var zaten

Aha Moore'da istifa etmiş zaten microsoft'tan, kolundan dövmelerle oyun duyurusu yapanda çıkmaz artık

• Peter Moore'un fişini çekmişler..

quote:

It's official: Peter Moore Leaving Microsoft! ($550k salary, $1.5M signing bonus, &) #1
    Updated:

Peter Moore Resigns From Microsoft to Return to Northern California

Don Mattrick appointed to head Microsoft's Xbox and Games Business.

REDMOND, Wash., July 17 /PRNewswire-FirstCall/ -- Microsoft Corp. today announced that Don Mattrick, a former president at Electronic Arts Inc. (EA), will lead the Interactive Entertainment Business (IEB), which includes overseeing the Xbox(R) and Games for Windows(R) businesses. Peter Moore, who currently serves as corporate vice president of IEB, has decided to move his family back to the Bay Area for personal reasons and has secured another opportunity in the video games industry.

(Logo:http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20000822/MSFTLOGO)

Mattrick will take over as the senior vice president of IEB at Microsoft, effective July 30. Mattrick was the founder of Distinctive Software Inc., which operated as a private company from 1982 until its merger with EA in 1991. Mattrick held various senior positions within EA, most recently as president of Worldwide Studios, until his resignation in February 2006. In February 2007, Mattrick began working with the Entertainment and Devices Division at Microsoft as an external advisor.

"Peter has contributed enormously to the games business since joining Microsoft in 2003 and we are sad to see him go," said Robbie Bach, president of Entertainment and Devices Division at Microsoft. "Since that time, he presided over the global launch of the Xbox 360(TM), spearheaded a revitalized and rebranded Games for Windows business, and helped steer the console's ascent."

Moore has decided to return with his family to Northern California, where they lived until he took the position at Microsoft. Moore will remain at Microsoft to assist in the transition through August and will then return to the San Francisco Bay area.

"While Peter will certainly be missed, we are delighted to have one of the industry's most talented and passionate veterans on board to lead the business," Bach said. "Don is well-known and respected throughout the industry for his deep knowledge, technical expertise and management savvy. Under Don's leadership, the games team is looking forward to embarking on our biggest holiday ever, with a wide-ranging roster of some of the most highly anticipated titles."

Mattrick brings 23 years of games industry and development experience to the strong Microsoft management team, having helped bring to life such celebrated game franchises as the "Need for Speed," "Harry Potter" and "The Sims" while at EA.

"Over the past two decades, and the past few months in particular, I've worked closely with many of Microsoft's top leaders and I've always been impressed by their talent, passion and commitment," said Mattrick. "I'm thrilled to join an already strong team that's delivering truly amazing gaming experiences to customers around the world. I've never been more excited about the future of the industry, and firmly believe Microsoft will lead the next great innovations in gaming."

Founded in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") is the worldwide leader in software, services and solutions that help people and businesses realize their full potential.

Kaynak : NeoGAF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 18 Temmuz 2007; 2:48:36 >

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.