Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Radgol, hocam sormada adama yaramış. Başlangıç için 1.5mlyon $, yıllık 550.000 dolar maaş + prim mrim banada verseler ne yalan söyliyim bende istifa ederim
  • Dreamcast'i batıran adamı anladılar sonunda, "bizi de batırmasın bu?" dediler tabi.

@ Neutral

Umut abi hiç ortalarda gözükmüyorsun?
  • Vallahi, adam bir yolunu bulup çıkıyor aradan. Artık EASports'un derdi oldu demekki.
  • Neutral, ben kalite olarak degil, stil olarak HS gibi dedim.Dikkatini çekerim.O hafif flu havaya ve renk paletine sahip.Yoksa Conan denen oyun ortalama bir oyun olursa iyi.
    GT5 den ise bir cacık olmaz yine..PGR4 ve Forza 2 varken...Hep replaylerle gaz vermek nereye kadar dimi....Yine duvarlara çarpa çarpa döneriz artık

Neyse konuya dönelim.

Killzone 2 vs GeOW

Videoyuda izleyebilirsiniz...

Download the Video

• GT5'den cacık olmaz mı? Hahaha doğru diyosun Koray, cacık olmaz tabi, şampanya olur şampanya. Kulvarlar farklı. Cacığı diğerleri olsun, anca yani..

Bu arada Killzone'un hepsi oyun içinden alınma, Geow'un 2. ve 4. SS'i direkt oyun içi değil.. Ha ama oyun motorudur, neyse.. HAla kasıyosun be birader. Yedi bitirdi bu oyun seni 16 sayfadır

Edit: Bu arada henüz %50 animasyon ve grafiğini gördünüz denilen, bitmemiş ve 2008'de çıkacan bir oyun ile çkalı yıl olmuş bir oyunu karşılaştımak da taktire şayan. Helal olsun Killzone'a ki bitmemiş bir oyun olarak bile 'geçilemeyen' bir oyuna rakip oldu.. HElal olsun helaall!! 360'ın tek gerek next-gen oyunu bir yıl evel çıktı, doğru ama hala onu geçen hatta yaklaşan bir başka oyunu da yok. Bak o da garip. Neyse, bekliyoruz Epic'ten yeni bir PS3 exclusive. Güzel olacak KZ2'den sonra, kaymağı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 18 Temmuz 2007; 10:19:57 >

• Koray yanlız dikkat ettim Killzone'un en dandik SS'leriyle GeoW'un en iyi SS'leri yani

Hem yani ishal gibi bulaşıcı bir şekilde hala SS olarak dandik kaplama resimleri koyuluyor.Beyler walla ayıp artık.GeoW'dan da dandik kaplamaları gösteren SS'ler bulundu.Killzone2'de de illaki bulunur.E3 2005 Killzone2 den bile dandik kaplama bulurum ben.Yani şöyle SS koyup komik duruma düşmeyin.

Koray sana değil lafım yanlız.Sen videosunuda koymuşsun.Örnek olsun arkadaşlara

Edit:Verilen videoyuda izledim.Yorumlarım sadece bu izlediklerime göredir.

Öncelikle Killzone2'de ki kan efekleri kesinlikle daha güzel.
    GeoW çevre kaplamalarında biraz daha önde
    Karakterlerde Killzone2 galip
    Animasyonlar Killzone2
    Hava koşulları 2 oyununda da ortamına göre yeterli.Atmosferi 2'side çok güzel sağlıyor.
    Patlama ve silahtan çıkan ışık efekleri,parçalanma efeklerinde GeoW'un üstünlüğü var.
    Oynanış zevki olarak GeoW'u tek geçerim.Çünkü daha Killzone2'yi oynamadım

Killzone2 pre pre...Alpha olmasından dolayı eksiklikleri giderilecektir bence.Yapımcılarınında ağzındn duyduğumuz kadarıyla daha %50 sini gördük.Bence Killzone2 sağlam geliyor..Yani açıkçası beklediğimi ben fazlasıyla aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solid_Snake -- 18 Temmuz 2007; 11:06:44 >

• Koray, abi aynı resime mi bakıyoruz ben anlayamıyorumki bazen seni? Yoksa sende gifler açılmıyormu? Cacık macık, hani Ahmet Çakar vari tavırlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Neutral, ben kalite olarak degil, stil olarak HS gibi dedim.Dikkatini çekerim.O hafif flu havaya ve renk paletine sahip.Yoksa Conan denen oyun ortalama bir oyun olursa iyi.
    GT5 den ise bir cacık olmaz yine..PGR4 ve Forza 2 varken...Hep replaylerle gaz vermek nereye kadar dimi....Yine duvarlara çarpa çarpa döneriz artık

Neyse konuya dönelim.

Killzone 2 vs GeOW

ya baksana dostum burda playstation bölümünde adam gibi oyun tartışmaya çalışıyoruz vey ben hergün ps3 oyunlarını okumayı istiyorum ama sen burayı niye baltalıyosun, ps3 oyunlarında xbox360 oyunlarını gösterip adamı sinir ediyosun

xbox360 oyunlarından bi cacık olmaz tamam mı bunu o kafana iyi sok, ps3 herzaman xbox360 dan daha iyi olacakır,, bidaha böyle eziklikler yapma lütfen

• walla korayg nin şuursuz yazılarını azım açık okudum!! adam bu yazdıklarıyla bilgisayar başında sinir krizi geçiren ,tırnaklarını çok seri bi şekilde yiyen ,aynı zamanda aynı oranda kafasınıda yemiş biri gözüküyor

bi aralar bi video yayınlandı 15 yaşında çocuğun teki bilgisayarda doom oynarken krize giriyordu klavyeyi falan kırıyordu aynı onun gibi olmuş yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

walla korayg nin şuursuz yazılarını azım açık okudum!! adam bu yazdıklarıyla bilgisayar başında sinir krizi geçiren ,tırnaklarını çok seri bi şekilde yiyen ,aynı zamanda aynı oranda kafasınıda yemiş biri gözüküyor

bi aralar bi video yayınlandı 15 yaşında çocuğun teki bilgisayarda doom oynarken krize giriyordu klavyeyi falan kırıyordu aynı onun gibi olmuş yaw

her hafta bir ceza alıyorsun bıkmadınmı arkadaş yahu bari mantıklı birşeyler yazda adam cevap versin.

• Son killzone2 videosunuda izledim ve şuna karar verdim, xbox360 da böyle mükemmel bir oyun yok ve olamazda, harika iş çıkarmış adamlar ya.

grafikler falan inanaılmaz
  • Kim ne derse desin Killzone 2 şahane bir oyun olacak biraz gerçekleri görelim ona göre yorumlar yapalım illa diğer konsolla karşılaştırma yapmak artık can sıkıyor benim babam senin babanı döver hesabı bu ne ya geçin bunları artık...
  • ama hakketten benim babam senin babanı döver

yok be dostum ps3 çook üstün bi konsol zaten xbox360 a göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeXtSuM

ama hakketten benim babam senin babanı döver

yok be dostum ps3 çook üstün bi konsol zaten xbox360 a göre

Ben Xbox360 PS3'den üstündür demedim ki zaten merak etme bende PS3'den yanayım zaten PS3'e de sahip biri olarak yazıyorum bu mesajları için rahat olsun
  • hehe tamam ozaman ps3 ün müükmmel olduğunu bildiğini görmek beni mutlu etti yaws, çok manyak şahane bi konsol, insan oyun oynarken bozulcak diye tırsmıyo
  • İşte burada yanıldın dostum yakından tanıdığım bir konsol teknik servisi öyle demiyor son bir ayda ısınma problemi sonrasında konsol kapanması ve açılmaması nedeniyle bir hayli konsolun servise geldiğini söyledi ben de PS3 sahibi ve hayranıyım ama doğruya doğru o kadar da sorunsuz bir makine değil bu meret ben daha yeni değişim yaptım sıfır makineyi! Keşke daha az sorun çıkarsa...
  • ...

vazgectim...SS ve videolar yeterlidir görmek isteyenlere...Ulu PS3, kutsal PS3, uzay konsolu diyeyimde alınmasın çocuklar..Milyar vermişler, canları sıkılıyor sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 18 Temmuz 2007; 13:51:32 >
  • quote:

...

vazgectim...SS ve videolar yeterlidir görmek isteyenlere...Ulu PS3, kutsal PS3, uzay konsolu diyeyimde alınmasın çocuklar..Milyar vermişler, canları sıkılıyor sonra

killzone halo'yu.

gt forza yı..

tokatladımı?

-tokat manyağı yaptı mübarek...

işte o zaman susacaksın eyy xboxçu

• Fakeler ve fonyler yüzünden forumda adap,muhabbet kalmadı.Korayg hepinizi 3e katlar bilgide,ama sırf laf.İnşallah nextli üye MyNameIsNobody'nin fake'inin fakei değildir.
  • quote:

...

adam bide trip yapmış yaa

killzone 2 halo 3 ü,

gturismo 5, forza 2 yi...

....

anlsadın sen onu
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.