Şimdi Ara

KILLZONE 2 SONUNDA İN GAME VİDEO(yeni bir video daha) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
0
Favori
18.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Adventure

quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

sen çok beğenmiş olabilirsin oyunu ama bence rezalet.... ben şahsen bu grafikte bir oyuna para vermem

Hmmm anlıyorum seni... Ani darbeler böyle yapabiliyor bazen.

ani darbemi? yok daha neler.yahu oyun güzel olsa ilk başta kendim sevinirim bir yıl önceki oyun daha güzel gözüküyor ani darbe diyorsun.
    gears of war gibi oyunları oynamadığına veriyorum.

• AAAaaa CİĞER ! ( KILLZONE 2 oluyor bu arada ) => miyav miyav miyav
  • Dur bakalım neymiş şu yeni meret, iniyor şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAM3Z

quote:

Orjinalden alıntı: Resqect23

ben şahsen bu grafikte bir oyuna para vermem gider ps3 de cod4ü filan alırım.

ee bu mantıkla halo3'ü üstüne para verseler almazsın

malesef bu killzone2 için geçerli, diğerini hem 4 ytl ye oynayacağım hemde daha iyi grafiklerle.

• Advent çok fanısın bu oyunun ben onu anlıyorum...COD4 videosunda cimler demişsinde, yagmurlu havadaki gemiye yaptıkları çıkartmayı izlememişsin sanırım...Işıkmı istiyon, animasyonmu, ekip çalışmasımı, grafikmi, efektmi ? Hepsi var.
    Hava saldırıları , indirmeler, gece savaşı...KZ2 mi COD4 mü deseler şu an, hiç düşünmem COD4 derim..Sende KZ2 dersin eminim ondan

edit : Bu arada oyunu göklere çıkartırken iyi, eleştirenler oldumu tü kaka...Bakalım ne zaman o olgunluğa erişecek bazıları.Şurada birşey tartışılırken arada yine çocuk esprileri almış yürümüş.Ciger diyen elemanda PS3 varmı acaba, merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 17 Temmuz 2007; 0:14:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Advent çok fanısın bu oyunun ben onu anlıyorum...COD4 videosunda cimler demişsinde, yagmurlu havadaki gemiye yaptıkları çıkartmayı izlememişsin sanırım...Işıkmı istiyon, animasyonmu, ekip çalışmasımı, grafikmi, efektmi ? Hepsi var.
    Hava saldırıları , indirmeler, gece savaşı...KZ2 mi COD4 mü deseler şu an, hiç düşünmem COD4 derim..Sende KZ2 dersin eminim ondan

hoca vidyoyu indir izle allah aşkına devrim yaratıyor bu oyun hakikaten crysis ile halo neymiş.

• indiriyom da 256K ile anca işte...1 mbitten düştük, 256 lar 1 mbit olcak diye..Bekliyoz, ama 25 ytl yede limitsiz 256 işte.Cillop gibi..İşyerinde olsaydım 3-5 sn sürermiydi bilmem indirmesi
  • adamlar gerçek savaştan kamerayla çekilmiş görüntüleri bile KZ2 diye verseler ona bile kulp takacaklar var forumda hala sizde tartışıyorsunuz, bence bırakın oyunu birilerine ispat etmeye çalışmayı, zaten oyun tüm dünyaya kendini ispat etti
  • bende kotaya yazık ettim ona yanıyorum şu anda bizede en yakın zamanda 256 yolları gözüktü tt'un gözü körolsun.
  • Öncelikle oyuna para vermeyen ve daha iyi grafiklisini oynayacağım diyerek Halo'yu kasteden Respect'i kutluyorum. Abi sen sat o PS3'ü ciddiyim bak.

Video hakkında yapacağım yorum yok. Bu oyun gönlümün Crysis'i ve en az Crysis kadar yüksek notlar alacak. Bakın şuraya yazıyorum, bu oyun hiçbir oyun sitesinden 9 altında puan almayacak. Bu kadar emin konuşuyorum. Videoyu izleyin kıla çöpe takın eleştirin ama genel atmosfer mükemmel gerçekten.

Önceki yorumlarıma ekleyeceğim tek şey, haritaya baktıkları sahnede harita üzerinden birşeyler anlatan amcamın suratındaki kırışıklar falan, yüz animasyonu harikaydı. Oyunda kaliteli kaplama da kullanılmış özellikle modellerden gördüğünüz gibi. Gerisi de düzeltilecektir diye umuyorum.

Bu arada amcam kolonun arkasına saklandığı yerde bilerek mi ıskalıyor nedir hasar modellemesini göstermek için.

• Hehe oyunun zorla fanı yaptınız insanı olm Valla ben Killzone'u herzaman severek oynadım. Black ve Killzone en severek oynadığım FPS'ler oldu -Duke nukem, NAM ve blood'dan sonra tabi)... Ne yaparsın, bizde böyle..

Sen tabiki hiç düşünmeden cod4 diceksin, aksini söylemek hata olur, hatt düşünmeyi bırak oyunları görmeden bile dersin cod4. BU arada HAlo3 'den Cod4'e geçiş görüyorum, hayırdır?? HAlo bitti cod4 sırada galba

Bu arada hakkaten 1 mbit olacaktı hani bu 256'lıklar??? TUgy demişti.. HAla bekliyoruz yaa

Edit: Koray, sen videoyu niye çekiyosunki abicim? Gerek var mı ki? YAz yorumunu geç, belli zaten, hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 17 Temmuz 2007; 0:24:31 >

• Önce mario ile geldiler olmadı ! Sonra halo dediler olmadı ! Sonra bioŞOK dediler yine olmadı ! Şimdi Cod 4 diyolar yok buda olmadı !

SIRADAKİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clementine

Öncelikle oyuna para vermeyen ve daha iyi grafiklisini oynayacağım diyerek Halo'yu kasteden Respect'i kutluyorum. Abi sen sat o PS3'ü ciddiyim bak.

valla efruz ben grafiksel anlamda halo yu daha üstün gördüm daha ps3 ü bile olmayan fanlar atlar şimdi direk onda biliyorum ama ben böyle sulu boya gibi blur la kapatılmış
    kaplamalar istemiyorum onun dışında animasyonlar ve ışıklandırmalara lafım yok.

Rs-X-dr @ nickinden akli dengen belli oluyor yorum yapmada bari buda bir insandır deyip geçelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resqect23 -- 17 Temmuz 2007; 0:33:59 >
  • HALO bitermi ya.Onu anmaya gerek görmüyorum.Savaş konsepti olarak COD4 ü KZ2 ye tercih ederim
    HALO3 epik bir destan.Savaş denmez ona.O tektir her zaman.Oylede olacak zaten.

http://www.gametrailers.com/player/22227.html

izleyin bu arada.Conan.Arada farklı lezzet olsun.Grafikler HS yi andırıyor, oynanış GOW u...Yalnız bunun farkı Kimmeryalı Conan olması.Oradan kazanıyor
    Amca koydumu kol bacak koparıyor, ikiye bölüyor filan.Heryerde kan banyosu olmuş...Buda iyi olacak gibi..İzleyin derim
  • Tamam da abi para verilmeyecek oyun dersen direk çöp kategorisinde oyun olmuyor mu?
  • Ben de Conan'ı arıyodum tam iyi oldu

Bu arada 'epik' destan zaten abicim

Killzone'da tek olacak, yok öyle
  • sırf kendini xbox fanı olarak gostermemek icin benim ps3 umde var diyen birinide gordum ya ne diyim artık

yazık ps3 e verdigin paraya 1300 ytl i 4 e bolsen xbox360 a cıkmıs cıkıcak her oyunu alırdın bi de ustune niye bu kadar para verdin

yazık gunah millet ps3 diye delirirken adam sırf bende ps3 te var ben cok tarafsızım!! diyebilmek icin ps3 almıs

acil sifalar diliyorum bu sahısa

video yeni indi oyundaki tek eksik patlamalar olmus bunu herhangi biri bile anlıyorsa adamlar coktan anlamıstır onlerinde 6 ay sure var patlama olayınıda hallederlerse cok harika bir oyun olur

umarım multiplayer ozellikleride iyi olur,kotu olursa bu kadar guzel grafik ve oynanısa sahip bir oyuna yazık olur gercekten..

• quote:

Tamam da abi para verilmeyecek oyun dersen direk çöp kategorisinde oyun olmuyor mu?

efruz onu biranlık sinirle söyledim ama o detaysız grafikleri gow dan sonra bu kadar iddialı bir oyunda görünce ps3 e verdiğin paraya acımıyormusun şahsen ben acıdım.
  • quote:

Tamam da abi para verilmeyecek oyun dersen direk çöp kategorisinde oyun olmuyor mu?

Yav bırak abicim ya, bak ben bıraktım.. Amaç belli.
  • Oyun gelsin sonra acırım parama şimdiden niye acıyayım yahu.

Hoş benim PS3'ü ne amaçla aldığım da belli. KZ2 için acımam parama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 17 Temmuz 2007; 0:44:55 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.