Bildirim
Killzone 3 Collector's Edition Sorun
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
oyunun içinden kod varmı ya. -
Normal versiyonunda yok arkadaşımda bu collectors te var anlamadım gitti -
bende normal versiyonu var .kod yok galiba -
UK PSN'de denediniz mi acaba? -
Öncelikle kodun ne işe yaradığını öğrenmek lazım. Bildiğim kadarıyla Collector's Edition, multiplayer oyununuzun ilk 24 saatinde normal oyunculardan iki kat daha fazla deneyim kazanmanıza izin veriyor. Ayrıca bu süre zarfında bütün silahlar açık oluyor. Ekstra haritalar falan da var. Büyük ihtimalle bunları açmaya yarıyordur. -
collector's edition içeriği
killzone 2'den 2 adet harita paketi..
Killizone 3 soundtrack
killzone 3 teması
24 saat tüm silahlar ve aksesuarlar açık..
24 saat 2 kat fazla puan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 23 Şubat 2011; 13:18:39 > -
Serverlar resmi olarak açılmadıysa onla ilgili olabilir bence? -
Kodun çalışmamasının nedeni, PSN Store un güncellenme tarihine yetişmemiş olmasıymış. Store un bir sonraki güncellenmesinde, bugün yani, kod kullanılır hale gelecekmiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozi_41
Arkadaşlar sony centerdan Collector's Edition versiyonunu dün aldım
Oyunun içinden çıkan redeem code u avrupa türkiye vsvs hangi psn de denediysem kabul ettiremedim
Bu code yanlışmı veya çalınmış olabilirmi yada aktif olmamış olabilirmi nedir bunun problemi daha önce yaşıyan oldumu
Kardeş bende geçen gün aldım çoklu oyuncuya girdim kutunun içerisinde kod olmasına rağmen kod istemedi şimdi de oynuyorum kod falan girmeden girdim collector editons'a.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X