Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPYdir

quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007
    Klandan ayrılmak istiyorum..doğru dürüst giren olmuyor , klan macı yapılmıyor , bir anlamı yok malesef.sonuçta hepimiz profesyonel oyuncularız ve onumuze bakmamız gerekiyor.artık bir degisiklik şart ve Ay Yildiz klanına transfer olmak istiyorum görüşmelere başladım.yönetimden yardım istiyorum teşekkürler :-))

Kardes seni bu klana kim aldiki?! Listede ismin yok , ruyadamisin? Bizim klan tagi TÜRK yani TüRK değil biri büyük Ü biri küçük ü üye oldugun klanın kaptanı kimse onunla görüş o sayfada şikayetini dile getir ayrıca son mesajlarını silebilirsen sevinirim kardes çünkü konuyla alakasız. Teşekkürler.

Yanlışlık olmuş , klan isimleri karışmış olabilir insanlık hali.rahatsızlık verdiysem özür dilerim.lakin bu kadar sert tepki niye , bu gerginliğin sebebi nedir bilmiyorum ama cokta umrumda değil açıkcası tınn kardess. uzatmayayım siliyorum mesajları.

• Konu GÜNCEL !
  • Sınavlarımın yoğunluğu nedeniyle birkaç ay ps3te online olamıyacam ..

Mobilden DH yi takip ediyorum .. Kalın sağlıcakla ..
  • Killzone 3 platinum...
  • hadi arkadaşlar klan maçı yapalım boşuna mı kuruldu klan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 17 Mart 2011; 21:34:08 >
  • @alperakg

soruna cevap olur diye umuyorum.

quote:

...oyunun su hali ile klan maci falan yapilmiyor, girdigimiz klan maclarinda maalasef gordukki bu oyun bir killzone 2 degil, millet marksman alip biyerlere pusup oyun ceviriyor. Kimle maca giricegimizi belirleyemiyoruz, bazen yarim saat klan maci arayip bulamiyor, sonra diyoruz iyi bari guerilla warfare girelim dedigimize pisman oluyoruz, cunku karsi takim ya camping yapiyor yada marksman takiliyor. Su ana kadar 9 klan maci yapildi 5'i kazanildi ve 4'u kaybedildi. Klan sistemi ve mac sistemi degismedigi surece maca girmek bile bile lades demek. Su gelen update maalasef beklenen update degil, iste bu sebeple klan maclarina simdilik girmiyoruz, kendi aramizda mac ayarlayabiliriz. Mac icin yinede israrli olunursa gercekten iyi bir takim kurulup cikilabilir ancak bu takimin kokune kadar camper zihniyetli olmasi sart.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Daha önce de konuşmuştuk bu tip konuları, ama betayı oynarken bu tip sorunlar gözüme batmamıştı; fakat tam sürümden sonra uzun vadede, oyun bazı konularda gerçekten sınıfta kalıyor. Neyse düzeltmelerini beklemekten ya da KZ4'ü beklemekten başka seçenek yok şuan da... Ama dediğim gibi en azından kendi aramızda belli günlerde maç yapsak, hiç fena olmaz. Klanın bir anlamı olur az çok...

Yapariz tabi ama kendimiz toplanip misal 6 kisi 7 kisi oyun bizi alip 2 kisinin oldugu odaya sokuyor. Update'den sonra denemedim gerci ama matchmaking systemi tam bir fiyasko, yada diyelim biz 3 kisi oyuna girdik sonra 5 arkadas geldi uzerimizden join oldu karsi takima dusuyorsunuz faction degistirmek gibi bir sansinizda yok. Private game kurup birbirimize karsi mac yapmamiz zaten imkansiz, ben acikcasi en son 7 kisi toplanip ayni squad altinda karsi takimda 2 kisinin oldugu odaya girdigimizde daha fazla oynamak istemedim bu oyunu, zaten o 2 kiside cikinca 7 kisi haritanin ortasinda hoplayip ziplayip amacsizca birileri girermi diye 5 dakika bekliyoruz, genelde maca gireceksem 2-3 kisilik bir squad ile giriyorum en azindan kalabalik bir odaya dusebiliyorsunuz, ha bu seferde baslamis 0-3 olmus oyuna dogal olarak kaybeden takimin yanina sokuyor, cunku sayica az olduklarindan ve yer oldugundan, yani ne server list var secemiyoruz girecegimiz odayida. Gokhan arkadasiminda dedigi gibi bu oyuna Klan sistemi ayip olmasin diye konulmus hani 2. oyunda vardi buna koyalim demisler, ama 2. oyundakinin 10'da 1 bile etmiyecek bir klan ve squad sistemi mevcut, squad sistemi arkadaslarimi haritada eflatun noktacik olarak gozukmesinden baska esprisi yok, ha bide beraber ayni oyuna sokuyor, ama squad liderinden spawn olamiyorsun. Killzone 2'de 4 kisilik 8 tane squad kurulabiliyordu ve squadlar liderinden spawn olabiliyordun, ve bu takim oyununu etkiliyordu en cok hayatta kalabilen kimse lider o seciliyordu cunku uzerinden dogabiliyorsun, takim oyununu oyle bir baltalamislarki killzone3'te dusundukce uzuluyor insan.

Yine killzone 2'de turnuvalar vardi saati ve kac kisilik oldugu yazan 4 takim katilabiliyordu giris icin valor yatiriyordun, bedava olanlarida vardi, sonra takimlar eslesiyordu ilk maclardan kazananlar 1.lik ve 2. macina cikiyordu, kaybedenlerde 3. macina. Heyecanla bekliyorduk o saatleri, ve kiminle maca cikicagimizi biliyorduk buna gore katiliyorduk o turnuvalara. Kimse kusura bakmasin Killzone 3'u bu kadar kotuleyip neden klan kurdunuz diye, yani gordugumu soylemeyip mutlu bir tablo cizmek yalan soylemek olur. Bakalim 6 ay sonra belki bir update gelirde duzelirse ne ala , gerci inancimi coktan yitirdim onca betadan sonra gele gele gene bu geldi, belliki karar verilmis dedigin gibi killzone 4'u bekliyecez, umarim su oyunun online kisminda calisan ve bu sistemi dizayn eden veya edenlerin isine son verilip yeni bir ekip kurulur.

• bilgi için sağol.

1.06 güncelleme geldi işallah bunla düzelmiştirde klan maçı yaparız.güncellemeyi ben yükledim
  • Klan Üyeleri En iyi 20.
    Hafta sonu baya bir oynayıp 2 rütbe atladım.
    Düzenli olarak oynamaya devam ediyorum bakalım.
    Umarım klan sisteminde bi gelişme olur...

• son 2 haftadır hiç online oynayasım gelmiyor... Gittikçe RANK düşüyorum.
  • Bende de oyundan platinum aldıktan sonra hafif bir heves kaybı olmuştu ama son 3-5 gündür oldukça istekli ve hevesli oynuyorum. Özellikle haritaları iyice öğrenip silahlara ve sınıflara aşina oldukça istekli oynuyorsun. Dün bi maçta 13000 küsür XP topladım...
  • TEBRİKLER GERÇEKTEN İYİ BİR SAYI 13000
  • değerli klan üyeleri...
    bu klanın amacı sadece fasülyeden topluluk oluşturmak mı?yoksa beraber oyun oynamak mı?baştan buyana gündüz veya akşam açıyorum çatlasın 1-2 kişi çevirim içi.ya gecenin bi yarısında mı oynuyorsunuz anlamadım.saygılarımla
  • C-TRanger
    Oyun içimi yoksa puanlar çarpılınca mı?
    Oyun içiyse tebrikler.
    Ben 12000 geçilmez sanıyodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Klan Üyeleri En iyi 20.
    Hafta sonu baya bir oynayıp 2 rütbe atladım.
    Düzenli olarak oynamaya devam ediyorum bakalım.
    Umarım klan sisteminde bi gelişme olur...
    http://i55.tinypic.com/wtjf5f.png

Benim puanım oyunu ne kadar sevdiğimi gösteriyor 500 saatten fazla oynadığım, platinum aldığım kz2'den sonra kz3'ü 1 haftada bıraktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

C-TRanger
    Oyun içimi yoksa puanlar çarpılınca mı?
    Oyun içiyse tebrikler.
    Ben 12000 geçilmez sanıyodum.

Oyun içi değil yahu oyun sonu puanlar çarpılınca. Warzone oynuyordum 40 küsür kill yaptım, takım birincisi oldum, bir bomba kurdum bir bomba çözdüm, 3 ribbon, maç puanı vs falan derken 13000 oldu.
  • Ben oyun içi 10975 yapmıştım.
    Takım son anda kurduğum bombaları bi türlü koruyamadığı için 11000'i geçemdim.
    Daha sonra en fazla 8000 yapabildim zaten oyun içi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

değerli klan üyeleri...
    bu klanın amacı sadece fasülyeden topluluk oluşturmak mı?yoksa beraber oyun oynamak mı?baştan buyana gündüz veya akşam açıyorum çatlasın 1-2 kişi çevirim içi.ya gecenin bi yarısında mı oynuyorsunuz anlamadım.saygılarımla

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 22 Mart 2011; 23:11:16 >
  • çok sardı bu kz3.bir ara bıraktım şimdi her akşam onlinedayım.bayağıda kaptım bişeyler.son 3 maşın 3ünde de lider oldum heyt beee
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.