Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Crysis 2'den de hiçbirşey beklemeyin betasını oynadım felaket lag vardı 1 şarjör boşaltmama rağmen herifler koşmaya devam ediyor.Killstreak olayını çok dengeli yapmışlar,her öldürdüğün düşman yere bir künye bırakıyor onu toplayarak killstreak ödüllerini kullanabiliyorsun.Killzone 3 de ki gibi spawn trap olayları olmuyor daha dengeli ama dediğim gibi çok fazla lag var.

Ayrıca Killzone 3 de oynanabilir 2 sınıf var,tactician ve marksman.Diğerleriyle boşuna uğraşmayın ölüp durursunuz ve münkün olduğunca ortalıkta fazla koşmayın.Update çıkmasını bekliyorum,belki düzeltirler.

Casusu gördükleri an anlıyorlar yakında ya da uzakta farketmiyor. Skill inide açtım hepsinde Casusun, millet kendisine koşanı görünce ateş mi ediyor anlayamadım ?

aynen öyle millet kendisine koşana ateş ediyor. frendly fire açık olsa millet birbirini vurur.

• Dün kz3 ü aldım single da ilerledim baya onlineye geçeyim dedim kd 0.70 şu an artırtmam için ne önerirsiniz?
  • Casus'un 3. slot silahı otomatik değil.
    Altışarlı atıyor.Yani karşına 2 düşman çıktıysa birine tek atarsın ama diğeri kesin vurur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Casus'un 3. slot silahı otomatik değil.
    Altışarlı atıyor.Yani karşına 2 düşman çıktıysa birine tek atarsın ama diğeri kesin vurur.

Turbo açık olunca otomatik gibi ateş eder arada salise bekler yine çıkarır zaten karşında 2 düşman varsa tak diye 2 kafa alınamıyor oyunda sürekli bir kargaşa var bir sıkışma var. Sotede bekleyen alır 3-4 kelle ölmeden
  • Silah altışarlı atınca milisaniyesi falan kalmıyor.Bir atışı anca yarım saniyede tamamlıyor.Vur kaç taktiğine uygun bir silah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocagurbuzh

quote:

quote:

Crysis 2'den de hiçbirşey beklemeyin betasını oynadım felaket lag vardı 1 şarjör boşaltmama rağmen herifler koşmaya devam ediyor.Killstreak olayını çok dengeli yapmışlar,her öldürdüğün düşman yere bir künye bırakıyor onu toplayarak killstreak ödüllerini kullanabiliyorsun.Killzone 3 de ki gibi spawn trap olayları olmuyor daha dengeli ama dediğim gibi çok fazla lag var.

Ayrıca Killzone 3 de oynanabilir 2 sınıf var,tactician ve marksman.Diğerleriyle boşuna uğraşmayın ölüp durursunuz ve münkün olduğunca ortalıkta fazla koşmayın.Update çıkmasını bekliyorum,belki düzeltirler.

Casusu gördükleri an anlıyorlar yakında ya da uzakta farketmiyor. Skill inide açtım hepsinde Casusun, millet kendisine koşanı görünce ateş mi ediyor anlayamadım ?

aynen öyle millet kendisine koşana ateş ediyor. frendly fire açık olsa millet birbirini vurur.

Keşke Friendly fire açık olsa, hatta kendisine ateş edeni otomatik atsa oyun o zaman Casus anlam kazanır biraz daha

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Silah altışarlı atınca milisaniyesi falan kalmıyor.Bir atışı anca yarım saniyede tamamlıyor.Vur kaç taktiğine uygun bir silah.

Vur kaç taktiğine uygun evet ama turbolu kontrolcü hileli demektir. Uncharted 2 de FAL silahı vardı turbo ile bir aldın mı eline yarı otomatik silah uçuyordu durum farklı yani turboda saniyede 20 kez basıyor tuşa sapıtıyor yani kontrolcü o an akşam deneyeceğim sonucu yazarım yine buradan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kocagurbuzh

quote:

quote:

Keşke Friendly fire açık olsa, hatta kendisine ateş edeni otomatik atsa oyun o zaman Casus anlam kazanır biraz daha

Aynen bu dediğin uc2'de var . Gerçekten çok iyi seni aynı herif 2 kere öldürdüğünde oyundan atabiliyorsun veya 2 kere üst üste oyundan kaçarsan para xp vs. gibi şeyler kaybediyorsun ve bunun gibi birçok özelliği KZ3 verseler harika olur ama şimdiden benim online puanım 10/7

• Killzone 3 Retro Pack satin aldim bugün,isteyen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Killzone 3 Retro Pack satin aldim bugün,isteyen var mi?

Var , olmaz mı ?
  • quote:

lag çok önemli değil.(beta) tam sürümde bir problem olacağını zannetmiyorum. ''dengeli'' kelimesi benim için çok önemli.
    umarım en kısa zamanda ps3 için beta çıkar.

kz3 için söylediklerinize katılıyorum. sağlam 2 sınıf (tactician / marksman) ve sağlam 2 silah (M82 / StA 52 ) var.

• Arkadaslar Killzon3 de iki sinif is yapar Engineer ve Snijper gerisi bos.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

Arkadaslar Killzon3 de iki sinif is yapar Engineer ve Snijper gerisi bos.

Engineer ne işe yarar bi örnekler misin? Bir de Taktiseyeni nasıl sildin attın. Spawn noktası ele geçirmeden oyun kazanmak imkansız warzone'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

Arkadaslar Killzon3 de iki sinif is yapar Engineer ve Snijper gerisi bos.

Bırak...
    Her bölge için özel item(jetpack,makina vs.) aldığın için ona ateş edecek etkili silah lazım mesala engineer da en sonda açılan ağır makinalı çok etkili ama cursor çok açılıyor, ve bunun nedeniyle ateş ettiğinde havaya ateş edebiliyosun ama jetpacklileri vurmak için 1 e 1...
    Sniper' ci bence donmuş baraj ve mezarlıkta etkili.C-TRanger'in dediği gibi tactian olmazsa olmaz, bi kere onun özellikleri çok süper mapta targetları görebiliyosun mesala sen engineer ile 5 kere taş çatlasın 7 kere repair yaparsın sonra unutursun,ee başka bide makina kurabiliyosun onuda casusla vuruyorum sağ yada sola kayarak ateş ettiğinde roket sana denk gelmiyor.Bildiğiniz üzre keskin nişancı uçanları 2 vuruşta hallediyor basen xp kasacak olursam cephanenin yanına geçerım 2 vuruşla hallederim, adamların yarısından çoğu tactian hepsi uçanları atıyor 5 ini vursam 250 xp 2 tane atsa her biri 500xp gerçekten kolay bi çözüm.Bilgisi olmayanlar için yazayım dedim, işe yararsa ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicoBelick -- 10 Mart 2011; 19:05:30 >

• Sniper sınıfının killzone 2'de amele olduğunu düşünürdüm ama burdaki daha kötü çıktı.
    Sniper sınıfı ile ya vc-32 alıp görünmezlik açıp bir yere pusacaksın ki bu öyle bir tüfekki m244 makineli tüfeğinden daha fazla sekiyor.Bir sniperin sadece kafasını görürken bir şarjör sıktım ve hepsi ayrı ayrı yerlere sekti.Hafi eğilmesem nefes alma diyeceğim ama bildiğin sekiyor tüfek.Bu yüzden quick scope gibi bir şeyde mümkün değil.
    Yada sta-52 alıp tactician'dan farksız dolanacaksın.
    İdiotun önde gideni bir sınıf olmuş başka da bir özelliği yok.
    Markman hiç bir b.ka yaramayan bir sınıf.Barajı falan boşverin.
  • killzone 3 onlineye girebilen var mı ?
  • Casus ve Taktikci kral sınıflar, mühendis ve medik acil update istiyor bence bom boş hiç bir halta yaramıyorlar

RE Spawn süresi 4 sn. saçmalığı 16 saniyeye hatta daha fazlada olabilir çıkmalı
  • quote:

Casus ve Taktikci kral sınıflar, mühendis ve medik acil update istiyor bence bom boş hiç bir halta yaramıyorlar

RE Spawn süresi 4 sn. saçmalığı 16 saniyeye hatta daha fazlada olabilir çıkmalı

Bence medic kalkmaı.Ek bir paket ile alınmalı (Örneğin ; PSN Store'da 1-2 $'a Re-Spawn aleti olcak alıcaksın o her karakterde olacak istediğin adamı - özellikle de takım arkadaşlarını - yakındaysa kaldıracaksın...Afedersiniz medic sınıfından bi b.k olmaz.

2. İse Evet en kral sınıf . Casus. HEP ONUNLA OYNUYORUM.İLK ZAMANLAR EZİKLERİN SADECE GÖRÜNMEZLİKLE 7X MELEE YAPTIĞIMI BİLİRİM.AMA ŞU SON GÜNLERDE CASUSU GEÇTİM TAKTİSYEN BİLE İŞE YARAMIYOR. O İĞRENÇ RADAR BOZUCU ŞEYLER YÜZÜNDEN

• 1.04 YAMASI GELDİ.

a süreye sahip olacak ve kazanmak için 50 yerine 100 öldürme puanına ihtiyaç duyacağız
    Performans - Server’da parti oluşturma süresi azalacak
    Menü - Mesaj alan oyuncuya rozetli uyarı ekranı gelecek
    Menü - Oyun öncesi ekranda Reward lar (ödül) otomatik şekilde kayacak
    Menü - Menüye gitmek istediğimizde Botzone’u durdurabileceğiz
    Menü - Tek tıkla ekip daveti atabileceğiz
    Güvenlik - Güvenlik ve hack sorunlarına karşı bazı önlemler alınacak

İyileştirmeler:
    Stabilite - Credits ekranındayken multiplayer davetini kabul ettiğimizde ortaya çıkan bug giderilecek
    Stabilite - Harita arası geçişlerde yaşanan takılmalar giderilecek
    Oynanabilirlik - Jetpack’leri bıraktıktan sonra oluşan hasardan korunacağız
    Oynanabilirlik - The Assassination Executioner madalyaları sadece Deadly Assassin öldürmelerinde toplanacak
    Oynanabilirlik - Silahla yapılan Cloak (görünmezlik) öldürmeleri görünmezliğimizi 1. ve 2. Cloak seviyelerinde ortadan kaldıracak
    Oynanabilirlik - Global – Medic’lerin uçan Triage Droid’leri, oyuncu maçı terkettiğinde kaybolacaklar
    Oynanabilirlik - Cloak ve Disguise özellikleri artık manuel olarak kapatılamayacak
    Oynanabilirlik - Exo kullanımında ortaya çıkan denge sorunları giderilecek
    Oynanabilirlik - Başka yetenek seçmenize rağmen Silent Footsteps yeteneğinin hala aktif kalması sorunu ortadan kalkacak
    Hareket - Akmir Snowdrift ? Artık cephane kutusunu kullanıp bota ulaşabilecek ve haritanın biraz dışına çıkabileceğiz
    İşlevsellik - Diski çıkarma işlemi artık daha ”nazik” olacak (Bu ne demek anlamadık)
    Trophy’ler - İlk eklentideki ‘Little Big Weapons’ Trophy madalyasını almak için roketatar ve StA2 silahlarını da kullanabileceğiz
    Klan İşlevselliği - Oyundan çıkıp tekrar dahil oyuncular, artık tek başlarına maça devam edebilecekler
    Menü - Find game – Operations – Mode tanımındaki yazım hatası giderilecek
    Menü - Klan oyununa dahil olurken beliren yanlış mesaj sorunu giderilecek
    Menü - Spawn-screen – İkinci silahı da ana silah seçtiğimizde, silah tanımının ekran dışında kalması sorunu giderilecek
    Menü - Kilit menüsündeki The Spot ve Mark tanımları düzeltilecek

Menu - Menülerde yaşanan pek çok hata giderilecek

Alıntıdır:http://www.psturkiye.com/2011/03/04/killzone-3-1-04-yamasi-haftaya-geliyor/

• Bugün anormal şekilde harita seçmeden oyuna girdiğimde direk salamun market(pazarı) na atıyor.Değişmiyorda.
    Sniper baya güzel gelmeye başladı alıştıkça.
    M66 fazla güçlübir silah.Bazen normal bir sta-52 gibi kullandığım oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.