Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun kendi içinde var :) ayrı ayrı lobyler gibi:) bu arada beni de alırsanız arkadaşlar ctesi pazarları hafta içi de akşamları TURK adı altında oynamaktan gurur duyarım.Engineer da herşeyim mevcut.http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=zealous21 iyi akşamlar ;)
  • Sunucuları ayırmaları güzel bir olay bence. Herkes kendi bölgesine yakın sunucuyu seçer ve hızlı bir oyun oynayabilir. Ayrıca zaman dilimi konusunda da fark olmayacağından, gecenin bir saatini beklemek zorunda da kalmazsınız. Akşam saatlerinde Avrupa sunucuları çok kalabalık oluyor. Ama sabaha doğru herkes yavaş yavaş yataklarına yol alıyor tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Oyunda bölge kilidi yok ki. Herkes istediği bölgeye oynayabiliyor. Ben mi yanlış biliyorum yoksa?

Alt yapı zaten güçlü SCE nin kendi oyunlarında, Worldwide play yap kardeşim, elin JP lisi ile de oynayalım Avustralyalısı ilede Arabı ile de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongunoz

oyunun kendi içinde var :) ayrı ayrı lobyler gibi:) bu arada beni de alırsanız arkadaşlar ctesi pazarları hafta içi de akşamları TURK adı altında oynamaktan gurur duyarım.Engineer da herşeyim mevcut.http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=zealous21 iyi akşamlar ;)

İlgilenen arkadaş varsa;

''www.killzone.com'' verdiğiniz siteye ''Sign Up'' olmaya çalışıyorum fakat online adı kabul etmiyor acil yardım !

psn heskey2008 fakat kabul etmiyor anlamadım bu şişi?

Katılım şartlarını okursanız sevinirim.

• Abi giremiyorsan linkin son kısmındaki arkadaşın psn si yerine kendininkini yaz.Ben o şekilde girdim.
    http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=ben1997hasan
    Daha captain olamadım ama iki güne olurum heralde.
    Birde robotlara tek veya 2 attığı için vc-9'a sahip bir sınıf kullanmak istiyorum artık.
    Tactician ve İnfitilor arasından hangisi daha iyi sizce?
    Bir yerlere sızmayı pek beceremiyorumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 6 Mart 2011; 20:58:53 >
  • Oyun 3 gün önce alındı 1haftaya kalmaz dediğiniz rütbeye ve kd ye gelmeye çalışıcağım.

Mic var

Uc2 de coop modunda ilk 100deydim fakat 3-4 ay oldu oynamayalı geçilmişimdir deatmatch'da ise ilk 50. olarak sıralamada yer alıyodum.

Kz3 de ise böyle bi başarı yapabilirim.

@neo3435 teşekkürler
    http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=heskey2008

Uygunsa davet gönderirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Oyunda bölge kilidi yok ki. Herkes istediği bölgeye oynayabiliyor. Ben mi yanlış biliyorum yoksa?

Alt yapı zaten güçlü SCE nin kendi oyunlarında, Worldwide play yap kardeşim, elin JP lisi ile de oynayalım Avustralyalısı ilede Arabı ile de

Altyapı güçlü de, bir Almanya'daki sunucuya bağlanmak var bir de Japonya'dakine. Arada büyük ping farkları olur. Herkes kendi yakınlarındakine bağlanmak zorunda oyunun akıcı ve zevk verir nitelikte olması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: NicoBelick

Oyun 3 gün önce alındı 1haftaya kalmaz dediğiniz rütbeye ve kd ye gelmeye çalışıcağım.

Mic var

Uc2 de coop modunda ilk 100deydim fakat 3-4 ay oldu oynamayalı geçilmişimdir deatmatch'da ise ilk 50. olarak sıralamada yer alıyodum.

@neo3435 teşekkürler

Rutbenizi Kaptan I seviyesine cekin davitiyenizi yollucam rationuzuda dusurmeyin fazla

Kurallari tekrardan gozden gecirin(bkz. ilk sayfa)

• rica ederim yardımcı olsuysam sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

quote:

Orijinalden alıntı: NicoBelick

Oyun 3 gün önce alındı 1haftaya kalmaz dediğiniz rütbeye ve kd ye gelmeye çalışıcağım.

Mic var

@neo3435 teşekkürler

Rutbenizi Kaptan I seviyesine cekin davitiyenizi yollucam rationuzuda dusurmeyin fazla

Kurallari tekrardan gozden gecirin(bkz. ilk sayfa)

Benden kd beklemeyin neden?
    Genellikle rakibin üzerine doğru giderek oynarım atıyorum 45 kill varsa 65 death oluyor yani base yaparak oynamayı pek sevmem.
    Demek istediğim;
    Öldürme sayım yüksek olur ama Kd'den bi hayır beklemeyin

• http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=ben1997hasan
    Şuan captain 1 değilim adam görürsünüz baya az kaldı.
    Az öncede wavrl mezarlığında 10975 puan yaptım.Bu da referansım olsun.

• Ilinia Visari Helghan'in kara gulu...

Hasan kardes goruyorumki sniping'e abanmissin, yanlis hatirlamiyorsam sen diyordun klaslar cok dengeli diye daha beta doneminde, ama diger klaslara elini surmemissin. Ben demistim klaslar dengesiz diye simdi bircok kisi diyor, kaptan 1 ol davetini atacagim, ama sniping camping disinda siniflarida gelistir lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 8 Mart 2011; 4:27:35 >
  • quote:

Ilinia Visari Helghan'in kara gulu...

Hasan kardes goruyorumki sniping'e abanmissin, yanlis hatirlamiyorsam sen diyordun klaslar cok dengeli diye daha beta doneminde, ama diger klaslara elini surmemissin. Ben demistim klaslar dengesiz diye simdi bircok kisi diyor, kaptan 1 ol davetini atacagim, ama sniping camping disinda siniflarida gelistir lutfen

Kardes bende seviye 27 oldum.seviye 45 filan oluncami davet yolluyorsunuz? Yoksa 1-2 kere multiyi bitirmek mı gerekli?? Psn: shadowsluck07

• @shadowsluck007 sen zaten TuRK klanina uyesin, ayrica

quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

2 gündür 2 konu basliginada başvuru yaptım.hala beklemedeyim ses yok.millet başvuru yapıyor ~hemen yolluyorum,daha önce yollamıştım gelmedimi,kaç tane psn var senin~ bize gelince tık yok.yollamayın hocam su saatten sonra yollasanız adima klan kursanizda gelmem.Türkiye'nin isleri iste,illa bı tanıdık dostun filan olacak

bir dedigin bir dedigini tutsun kardes, zaten uye oldugun bir klan var, konu uzamasin iyi oyunlar herkese.

Su beklenen 1.04 update gelmedi gelemedi, bukadar bekleyis milleti KZ'den soguttu resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 8 Mart 2011; 10:46:34 >
  • quote:

@shadowsluck007 sen zaten TuRK klanina uyesin, ayrica

quote:

2 gündür 2 konu basliginada başvuru yaptım.hala beklemedeyim ses yok.millet başvuru yapıyor ~hemen yolluyorum,daha önce yollamıştım gelmedimi,kaç tane psn var senin~ bize gelince tık yok.yollamayın hocam su saatten sonra yollasanız adima klan kursanizda gelmem.Türkiye'nin isleri iste,illa bı tanıdık dostun filan olacak

bir dedigin bir dedigini tutsun kardes, zaten uye oldugun bir klan var, konu uzamasin iyi oyunlar herkese.

Su beklenen 1.04 update gelmedi gelemedi, bukadar bekleyis milleti KZ'den soguttu resmen

ben 1 haftadır oynamıyorum. gerçi updatede sniper değişmedikten sonra ne anladımki. kz3 yerine black ops yada pixel oynuyorum. :D

• quote:

@shadowsluck007 sen zaten TuRK klanina uyesin, ayrica

quote:

Ben o mesajı taa ilk sayfalarda yazmıştım konu ilk açıldığında.baktım sizden ses seda gelmedi davet gelmedi,listelerde milletin adı geçerken benimki hala askidaydi , bende arkadaşların kurduğu klan davetini kabul etmiştim.yani o alıntı yaptığın mesajdan sonra.yoksa aynı anda 2 klandada olmak gibi bir beklentim yoktu olamazda.ayrıca artık klana filanda gerek kalmadı crysis 2 nin cikmasi için geri sayıma başladım gün sayıyorum..yinede teşekkürler

• Ayrıca spydir kardes , bizim özümüz sözümüz birdir.bizde yamuk olmaz,bunuda bilmeni istedim
  • oyun oyun oyun neymiş kill sayısı killsayisina mı bakıcanız yoksaverilen gorevimi tamamlama
    Biraz su frag manyaklıgından kurtulun adam oldurme ısı zaten ısın kolay kısmı
  • Bugüne kadar gt5 haric hic multi oynamadım cok şey kaybetmisim gibi geliyo bi anlasam bu islerden bende üye olmak isterim ama bu konularda kimse çaylaklarla ugrasmak istemez herhalde
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.