Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theadramelech

şu mangaya davet edilme olayını tam olarak açıklayabilecek kimse var mı? Dün akşam oynarken arkadaş bana davet atıyor, ben kabul etmeye basıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Acaba benim o mangaya katıldığımı gösteren bir uyarı vs. çıkıyor mu? Kabul ettikten sonra oyuna dahil olmadan bekliyorum ama bir sonuç elde edemiyorum. Bizim klandaki arkadaşlar avrupa'da mı oynuyor yoksa başka bölgelerde mi? Artık tiksinmeye başladım bu multiplayerdan

Bişeyleri araştırıp,öğrenmek gerekiyor . . Her fırsatta oyuna bk atmak yakışmıyor .

Manga teklifini kabul ettikten sonra mevcut oyununuzdan çıkın,mangaya girmiş olucaksınız . . Çoklu oyuncu modundaki ekranda eğer mangadaki kişilerin yanındaki kutucuk dolu(kırmızı) ise onlar oyuna girmiş demektir . Etkin oyuna gir , diyerek oyuna katılabilirsiniz . .

• Arkadaşım olmuyor diyorum. Ben deniyorum ama bugüne kadar kimse ile aynı oyunda bulunmadım, anlamak istemiyor musun? Oyuna ne istersem atarım, ben sorunumdan bahsediyorum, yardımcı olmayacaksan yorumda bulunma lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theadramelech -- 5 Mart 2011; 15:02:36 >
  • quote:

Arkadaşım olmuyor diyorum. Ben deniyorum ama bugüne kadar kimse ile aynı oyunda bulunmadım, anlamak istemiyor musun? Oyuna ne istersem atarım, ben sorunumdan bahsediyorum, yardımcı olmayacaksan yorumda bulunma lütfen...

Olmaması gibi bir ihtimal yok. Sana davet atıldıktan sonra eğer oyundaysan oyundan çıkıp, oyunda da değilsen de ister invite bölümünden ister xmb'den daveti kabul edip, birkaç saniye için grubun içine giriyorsun. He girmiyorsa bağlantıda bir problem olmuş olabilir, tekrar davet gönderirler denersin ve girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

quote:

şu mangaya davet edilme olayını tam olarak açıklayabilecek kimse var mı? Dün akşam oynarken arkadaş bana davet atıyor, ben kabul etmeye basıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Acaba benim o mangaya katıldığımı gösteren bir uyarı vs. çıkıyor mu? Kabul ettikten sonra oyuna dahil olmadan bekliyorum ama bir sonuç elde edemiyorum. Bizim klandaki arkadaşlar avrupa'da mı oynuyor yoksa başka bölgelerde mi? Artık tiksinmeye başladım bu multiplayerdan

Bişeyleri araştırıp,öğrenmek gerekiyor . . Her fırsatta oyuna bk atmak yakışmıyor .

Manga teklifini kabul ettikten sonra mevcut oyununuzdan çıkın,mangaya girmiş olucaksınız . . Çoklu oyuncu modundaki ekranda eğer mangadaki kişilerin yanındaki kutucuk dolu(kırmızı) ise onlar oyuna girmiş demektir . Etkin oyuna gir , diyerek oyuna katılabilirsiniz . .

• Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler, sorun neydi bilmiyorum ama tüm us adresle sorunsuz arkadaşın oyuna katılabildim. Ben de Tr'deki tüm saveleri silip ayarları da sıfırladımi şu an katılabiliyorum oyuna. Maalesef sizin söylediğiniz şekilllerde de olmadı, ben de en son bu çözümü denedim, şimdi sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trex_Tr

Bende klana katılmak istiyorum

Psn:Trex_Tr

Kilzone 3(Stats)

Oynama saatim:23:45-05:00 arası
  • Bende sonunda aldım retro paketini.haritaların biri hoşuma giderken biri çok karışık geldi.ilerleyen günlerde operasyon modunada yeni haritalar çıkarmaları lazım.en zevkli bölümün 3 haritası olması hoş değil.sonuçta bir süre sonra sıkıyor insanı.herseye rağmen güzel bit multisi var.silahların az olması,haritaların yetersiz olması bir yana o grafikler için bile oynanır taa ki battlefield veya mw3 cikincaya kadar..daha uzun soluklu olacağını sanmıyorum hatta cryssis 2 çıkınca takaslamayi bile düşünüyorum sonuçta her çiçekten bal almak lazım :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=mshinQda

uygunsa davet gönderirseniz memnun olurum.

Katılım Şartlarını okursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocagurbuzh -- 5 Mart 2011; 23:48:02 >
  • http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=Kaan_619

Uygun görüyorsanız benide clana davet edebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan9

http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=Kaan_619

Uygun görüyorsanız benide clana davet edebilirmisiniz?

Yöneticilerle görüşülecektir. en kısa zamanda cevap vermeye çalışacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocagurbuzh -- 6 Mart 2011; 9:37:33 >
  • ilk mesaj guncellendi
  • Black Ops'da dlc ve double xp haftasının olması kötü oldu valla, hangi oyuna gireceğimi şaşırdım .Killzone'a da bir an önce patch gelse iyi olacak.
  • arkadaşlar genelde siz hangi bölgede oynuyorsunuz?Asya,avustralya falan var ya?
  • Arkadaşlar davetiniz için teşekkür ederim umarım hep birlikte oyunda TÜRK'lerin gücünü gösteririz. Herkese iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ongunoz

arkadaşlar genelde siz hangi bölgede oynuyorsunuz?Asya,avustralya falan var ya?

Ben hep Avrupa bölgesinde oynuyorum, diğer arkadaşlar da öyle oynuyordur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Orijinalden alıntı: ongunoz

arkadaşlar genelde siz hangi bölgede oynuyorsunuz?Asya,avustralya falan var ya?

Ben hep Avrupa bölgesinde oynuyorum, diğer arkadaşlar da öyle oynuyordur sanırım.

Oyunda bölge kilidi olması gereksiz olmuş, ileride (2 yıl diyelim yada 3 herneyse) oyuncu kalmayacak o zamanda bölge bölge dölaşırız artık
  • Oyunda bölge kilidi yok ki. Herkes istediği bölgeye oynayabiliyor. Ben mi yanlış biliyorum yoksa?
  • Oyunda bölge kilidi yok ancak serverları ayırmışlar Avrupa Amerika vs diye hangisinde istersen onda oynuyorsun. Motorstorm PR'te de öyleydi
  • İlgilenen arkadaş varsa;

''www.killzone.com'' verdiğiniz siteye ''Sign Up'' olmaya çalışıyorum fakat online adı kabul etmiyor acil yardım !

psn heskey2008 fakat kabul etmiyor anlamadım bu şişi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.