Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Para verdiniz, oynayın bari" demeye getiriyor oyun herhalde.

Düzeltme: Bu arada, oyuna herhangi bir güncelleme gelmemiş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ouyyhş , bayağı rank düşmüşüm.Kaç gündür oynamaya vakit bulamıyorum. Bugün Gri yıldız olana kadar kasmayı hedefliyorum.Artık marksman'ı mi öldürür yoksa infiltrator'u mu bilmem ama kasmam lazım - moralimi bozmuyacağım artık - K&D Ratio düşecek gibime geliyor
  • dün akşam az daha gamepad'i televizyona fırlatıyordum.resmen çıldırttı beni.her şey iyi bu operasyon bizim diyorum.ama bir ölüyorsun oyunun
    bütün gidişatı değişiyor.

öyle yerlerden spawn ediyor ki.sen ya aşağıda ya da savunmasız yerde , düşman ise yukarıda ya da korunaklı bir yerde oluyor.

zamanla yarıştığın için olay yerine koşturuyorsun ama nafile, millet pusu kurmuş, spawn noktalarını tutmuş, bütün oyun öyle gidiyor
    çünkü elden bir şey gelmiyor.

ayrıca feci lag olmaya başladı.örn: casulardan biri üzerime koşmaya başladı.bende kafasına bütün şarjörü boşalttım ölmedi.
    (daha doğrusu öldüğünün farkında değil) geldi beni bıçakladı, 1-2 saniye sonra nihayet öldü ve bana öldürme puanı verdi.

keza öldürdüğüm adam hemen arkamdan doğdu ve pompalı ile beni eşşek cennetine yolladı.

başka bir komik olayda ise, demir yığının içinde doğmuştum.bir türlü hareket edemiyordum.kurtulmak için el bombası ile intihar etttim.

ortalığı yıkarken, oyundan atmaları söylemiyorum bile.

leş sayım 1895 gibi bir şey. 2000 yapıp bırakırım herhalde artık. multiden çok soğudum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Ouyyhş , bayağı rank düşmüşüm.Kaç gündür oynamaya vakit bulamıyorum. Bugün Gri yıldız olana kadar kasmayı hedefliyorum.Artık marksman'ı mi öldürür yoksa infiltrator'u mu bilmem ama kasmam lazım - moralimi bozmuyacağım artık - K&D Ratio düşecek gibime geliyor

KD düştü diye moralini bozuyorsan ve bu senin için çok önemliyse Robotla kas çok rahat KD 2 olabilir :D
  • Ratio kasmamak lazım. Çatışmaların ortasına girdiğiniz zaman zaten ratio yükseltmek pek kolay olmuyor. Bazı haritalarda bir noktara birleşiyor zaten çatışma. Siz de ortasında olduğunuzda olayların, en iyi ihtimalle 3 kişiyi indirip ölüyorsunuz. Bu söylediklerim sniper kullananlar için geçerli değil tabi. Onlar soteci
  • Multi Beni iyice soğutmaya başladı. Oyunu da 4-5 gün önce 4.5 saatte bitirmişim normal seviyede , onunda yeni farkına vardım .çok kısa bir senaryo.

Neyse Multi de yine eleştirmem ereken bölümler var

1- FROZEN DAM - OPERATİONS

Eğer Helghast iseniz ve ISA'lar yukarıda ki köprünün Spawn noktasını almışsa....Spawnı tuttuk demektir...Pompalıyla adam 30 metreden kafa atıyor . Onuda geçtim birde bug mudur hack midir anlamadım onuda yazayım !

2-JETPACK BÖLÜM (Adını Hatırlamıyorum) - WARZONE

Helghast doğmuşum. Herşey normal.Oyun normal seyrinde gidiyor , Taktisyen spawn noktasında doğdum , Marksman oldum. Pusuda adam avlıyorum taki trh91 diye bir oyuncu ortaya çıkana kadar. Adam HACKER MIDIR - BUGGER mıdır bilmiyorum ama normal oynamadığı kesin.

*GÖRÜNMEZLİK APIYORUM - 8 X SNİPER İLE ONU NİŞAN ALIYORUM AMA BEN KAFAMI ÇIKARMADAN DAHA DOĞRUSU NİŞAN ALMADAN BENİ VE ARKAMDAKİ ADAMI AYNI ANDA VURABİLİYOR VE ÖLMÜYOR . TAKTİSYEN - ELİNDE ASSAULT VAR VE BANA DA TAKIMDAN ADAMA DA AYNI ANDA TEK ATIYOR...

en sonunda beni günaha soktu ve oyunda kendi kendine DisConnect oldu

MULTİ PLAYER MOD CANIMI SIKMAYA BAŞLADI .

• Valla ben önce maçı kazanmayı garantilemeye bakıyorum. Warzone'da skor bizim lehimize 4 olup garantileyince kalan raundlarda ver elini k/d.
  • Arkadaşlar şu davet olayına bir standart getirelim. Manga daveti gönderiyorsunuz, iyi hoş ama daveti kabul ettiğimde mevcut oyunumdan çıkmak zorunda kalıyorum. Bu da iyi hoş ama yeni oyunda 2 el sonra davet eden arkadaş çıkıp gidiyor Bu da pek iyi olmuyor. Bu yüzden klan kapışmaları haricinde çoğunlukla manga davetlerinizi kabul etmezsem kusuruma bakmayın. Az önce de zaten birlikte oyun oynadığım bir arkadaş manga daveti yolladı. Bu tür konulara biraz daha dikkat edersek bence hiç de fena olmayacak
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Retro mapleri ben beğendim klasik 2 mapin gündüz hali

Marjinal konuyu takip et şayet cevap alamazsam kişiden sana satacağım 3 TL ye ok ???
  • Son 4 gündür sürekli ağ bağlantı hatası ve lagdan dolayı oyunu oynayamadım. Yeni patch ile bu sorunlar düzeltilmiş deniyor, umarım öyledir. Oyundan soğuma noktasına geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Retro mapleri ben beğendim klasik 2 mapin gündüz hali

Marjinal konuyu takip et şayet cevap alamazsam kişiden sana satacağım 3 TL ye ok ???

Selam takip ediyorum ve pm'nizi bekliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Son 4 gündür sürekli ağ bağlantı hatası ve lagdan dolayı oyunu oynayamadım. Yeni patch ile bu sorunlar düzeltilmiş deniyor, umarım öyledir. Oyundan soğuma noktasına geldim.

Aynı sorundan müzdaripiz...Ulan son zamanlarda işte bu oyun 1 sene gider dediğimiz bir oyun çıkmadı arkadaş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Retro mapleri ben beğendim klasik 2 mapin gündüz hali

Selam takip ediyorum ve pm'nizi bekliyorum

quote:

Son 4 gündür sürekli ağ bağlantı hatası ve lagdan dolayı oyunu oynayamadım. Yeni patch ile bu sorunlar düzeltilmiş deniyor, umarım öyledir. Oyundan soğuma noktasına geldim.

Aynı sorundan müzdaripiz...Ulan son zamanlarda işte bu oyun 1 sene gider dediğimiz bir oyun çıkmadı arkadaş ya

Bugün işten 17 gibi çıkacağım o zamana kadarda cevap gelmezse buradan yazarım gönderirsin 3 TL
    Akşam eve gittiğimde de veririm retroyu sana

• Kıll zone 2 hiç oynamadıgdan görmedigim iki haritayı kıll zone3 retro map packle aldım. özellikle salamun pazarı muhteşem bence yeni haritalardan bile güzel. Yeni çıkıcak Steel Rain map harita paketinin ne zaman çıkacagı konusunda bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Kıll zone 2 hiç oynamadıgdan görmedigim iki haritayı kıll zone3 retro map packle aldım. özellikle salamun pazarı muhteşem bence yeni haritalardan bile güzel. Yeni çıkıcak Steel Rain map harita paketinin ne zaman çıkacagı konusunda bilgisi olan varmı?

KZ2 den kalan herşey çok güzel Salamun Market ayrıca güzeldir. Kaldı ki gündüz olması daha güzel olmuş "KZ2 de gece haritasıydı o"
  • quote:

quote:

Kıll zone 2 hiç oynamadıgdan görmedigim iki haritayı kıll zone3 retro map packle aldım. özellikle salamun pazarı muhteşem bence yeni haritalardan bile güzel. Yeni çıkıcak Steel Rain map harita paketinin ne zaman çıkacagı konusunda bilgisi olan varmı?

KZ2 den kalan herşey çok güzel Salamun Market ayrıca güzeldir. Kaldı ki gündüz olması daha güzel olmuş "KZ2 de gece haritasıydı o"

Sen böyle değince fark ettim, KZ3'de gece haritası yok yahu!? La bu adamlar daha önce yaptıklarını niye yapamadılar bu sefer! İçeriğine baktığımız zaman KZ2, resmen üçüncü oyun gibi duruyor.

• quote:

quote:

quote:

Sen böyle değince fark ettim, KZ3'de gece haritası yok yahu!? La bu adamlar daha önce yaptıklarını niye yapamadılar bu sefer! İçeriğine baktığımız zaman KZ2, resmen üçüncü oyun gibi duruyor.

Salamun market haritasının gece olmasıda çok güzel olur. gece halini görmek için kıll zone 2 oynuyacagım yeni steel rain mapdaki harita lardan biride yagmurlu olucakmış, fps oyunlarını pek sevmezdim ama kıll zone 3 muhteşem. Saatlerce başından kalkılmıyor.

• Şu saat itibarıyla oyuna giremedim. Oyuna giriliyor diyor kalıyor, az önce net tarifesini 1 mbt ten 8 mbt çıkardım sorun ondanmı oldu. Yoksa oyun serverlerindemi sorun var arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=A_Lee

Sonunda....

şu forumda engineer sınıfını pek seçen yok tebrik ederim.bende ağırdan ağırdan bu sınıfın kilitlerini açıyorum.mermi problemi yüzünden her

takıma lazım .

• şu mangaya davet edilme olayını tam olarak açıklayabilecek kimse var mı? Dün akşam oynarken arkadaş bana davet atıyor, ben kabul etmeye basıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Acaba benim o mangaya katıldığımı gösteren bir uyarı vs. çıkıyor mu? Kabul ettikten sonra oyuna dahil olmadan bekliyorum ama bir sonuç elde edemiyorum. Bizim klandaki arkadaşlar avrupa'da mı oynuyor yoksa başka bölgelerde mi? Artık tiksinmeye başladım bu multiplayerdan
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.