Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Yahu hadi multinin oynayışını, spawn sistemini, sınıfları baştan aşağı değiştirdiniz. E be arkadaş o güzelim klan sisteminin neresi battı da bu hale soktunuz onu, anlaşılır şey değil.

Şaşırmamak elde değil bu duruma, hiçbir oyunun yanına bile yakalaşamayacağı bir klan sistemi vardı.Klan maçı teklifi, teklifi değiştirip kabul etme, istediğin ayarlarla istediğin saate turnuva kurma veya kurulmuş bir turnuvaya katılabilme, kazanınca final maçı veya kaybedince 3-4.lük maçı, valor heyecanı (hele ki büyük oynamışsan, biz arkadaşlarla heyecandan ölüyorduk ) gibi bir sürü özellik vs..Valor işi belki kötüye kullanılabiliyordu ama büyük heyecan yaratıyordu,belki sadece o değiştirilebilirdi.Nereden nereye diyesi geliyor insanın Haritalar da maça uygun değil açıkçası, bir Blood Gracht, Radec, Tharsis'deki gibi zaten klan maçları olmaz.Oyunu yaparken daha kz2'nin en büyük özelliğini uçurmayı hedeflemişler da ayıp olmasın diye tutmuşlar gibi sanki Kz2'deki ortamın olmayacağı, veteranların ve klanların kalmayacağı kesin.Mahvetmişler oyunu bu yönden.

• quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Yahu hadi multinin oynayışını, spawn sistemini, sınıfları baştan aşağı değiştirdiniz. E be arkadaş o güzelim klan sisteminin neresi battı da bu hale soktunuz onu, anlaşılır şey değil.

Şaşırmamak elde değil bu duruma, hiçbir oyunun yanına bile yakalaşamayacağı bir klan sistemi vardı.Klan maçı teklifi, teklifi değiştirip kabul etme, istediğin ayarlarla istediğin saate turnuva kurma veya kurulmuş bir turnuvaya katılabilme, kazanınca final maçı veya kaybedince 3-4.lük maçı, valor heyecanı (hele ki büyük oynamışsan, biz arkadaşlarla heyecandan ölüyorduk ) gibi bir sürü özellik vs..Valor işi belki kötüye kullanılabiliyordu ama büyük heyecan yaratıyordu,belki sadece o değiştirilebilirdi.Nereden nereye diyesi geliyor insanın Haritalar da maça uygun değil açıkçası, bir Blood Gracht, Radec, Tharsis'deki gibi zaten klan maçları olmaz.Oyunu yaparken daha kz2'nin en büyük özelliğini uçurmayı hedeflemişler da ayıp olmasın diye tutmuşlar gibi sanki Kz2'deki ortamın olmayacağı, veteranların ve klanların kalmayacağı kesin.Mahvetmişler oyunu bu yönden.

Oyunun MP kısmını yapan kişi değişmiş olabilir mi ? Öyle bir söylem okumuştum ben

Mercenaries i yapan bir kişiden bahsediliyordu. Günah keçisini merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Şu başlığı yeni gördüm. Bu güncellemeler gelmedi sanırım!?

KZ2'deki gibi olmasa da custom games ve modlar üzerinde daha fazla kontrol ve seçenek imkanı, istediğin seviyedeki oyuncularla oynama imkanını gibi şeylerin geleceği belirtilmiş. Bunların hepsi vardı zaten, madem geri koyacatınız ne diye çıkarttınız?

http://community.killzone.com/t5/Killzone-3-PS3/Developer-Updates-FAQ-Please-read-before-posting/td-p/727197

Adamların 2 senede yaptıkları, olan şeyleri kırpıp update'le geri getirmek.Tebrik etmek lazım Zaten hazır olan sistemi koruyup üstüne koyacaklarına geriye gitmişler resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

quote:

Oyunun MP kısmını yapan kişi değişmiş olabilir mi ? Öyle bir söylem okumuştum ben

Evet, maalesef ondan kaynaklanıyor.Kz2'nin multiplayer designer'ı Eric Boltjes'di.Onun gitmiş olması kz'u geriye götürmüş açıkçası.

• Ayrica bu oyun Sony'nin en buyuk exclusivelerinden biri, saka gibi. Treyarcha helal olsun Cod'da klan sistemi gostermelik var belki ama onun disinda kontrat sistemi olsun, haritalar olsun bircok yenilik getirdi, ha gerci dedicated servers olmadigi ve lagli derelerde yuzdugum surece Cod'u sevmiyecegim ama online olarak bir oyunu tasarlamaktan bahsedersek Killzone 3'teki ekip sinifta kalir, KZ2'de var olan herseyi kirp sonra oyunun cikisindan 1 ay veya 2 ay sonra patchle geri getir, daha maca girdigimde kendi takimimdakilerin sesini bir bir kisiyorum bunun icin kisayol tusu yok... Sizlerinde saydigi birsuru dengesizlik, ve bu oyun exclusive...
  • Sadece DM oynamak için süper bir oyun diyorum kısaca, ama diğer görevleri yapmak ve bu konuda ki sorunlu anlatımlarla birlikte bu oyun adamı hasta eder. Ama update ile forumlarındaki şikayetleri dinler düzeltirlerse güzel bir şeye de dönüşebilir.
  • quote:

quote:

quote:

Çok büyük kayıp denilen Neil Alphonso vardı. KZ2'deki level desinger. Ama onun dışında kim gelmiş ya da gitmiş olursa olsun, bir sistem bu kadar değişmez. Bence GG, KZ2'de yaptıklarının, KZ3'de ne kadar doğru ve yanlış olduğunu da test ediyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 2 Mart 2011; 14:51:49 >

• Her şeyi geçtim herşeye eyvallah diyorum, görev modlarını zaten çok sevmiyorum kaldı ki klanda maç yapacak kadar iyi oyuncu değilim 1 vurur 1 ölürüm bana kalır 1
    Bu ara menü nedir öyle ne facia bir durumdur neyi ifade eder bu kadar mı basit olur.
  • beyler oyun mis,mantığı kaptım alıyorum sniperi,görünmez olup adamları spawn noktasını tam net görecek bi yere yatıyorum.valla en son bi 42-4 yapmıştım ondan sonrada 32-2 yapmıştım bu jetpack işi çok iyi olmuş birde sniperle tek mermiyle 2 adam filan öldürülüyor deneyip gördüm,k/d oranım iyi valla eklerseniz oynarız
    psn:dogukan95

sniperde iddalıyımdır

bu arada lvl 24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_5 -- 2 Mart 2011; 18:37:19 >
  • DH nickimi de ekleyin arkadaşlar Skylife1905'in yanına . .

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

quote:

quote:

Çok büyük kayıp denilen Neil Alphonso vardı. KZ2'deki level desinger. Ama onun dışında kim gelmiş ya da gitmiş olursa olsun, bir sistem bu kadar değişmez. Bence GG, KZ2'de yaptıklarının, KZ3'de ne kadar doğru ve yanlış olduğunu da test ediyor olabilir.

Valla hocam, test ediyorsa hala bukadar sureden sonra yazik onca yapilan betaya, demekki biz 60$'lari killzone 3 betasi icin verdik, sagolsun bize yarim bitmis bir oyun satan GG'yi kutluyorum. Bu oyunun multisi bana betadan farkli gelmiyor, updatele gelecek daha onlarca ozellik var yinede hicbiri tam degil, daha bakalim kac update cikacak.

Harita Paketi olanlar bilir, bazen warzone arattinizmi illa Salamun aciliyor quit deyip gene aratiyorsunuz varsa yoksa Salamun, gina gelene kadar bide Salamunda oynadinizmi baska haritada secilemiyor, GG'nin buna getirdigi oneri preferred map kismindan baska bir harita secip aratmamiz, bazi hatalar o kadar luzumsuzki, sanki adamlar ilk defa multiplayer bir oyun hazirliyorlar.

• Az once twiterdan yapilan duyuruya gore onumuzdeki birkac saat Killzone serverler'i offline olacakmis, ve akabinde update gelicekmis, bakalim umariz bircok eksik giderilir. Gerci Killzone 2 kivamina gelebilmesi icin daha bir 5-10 update gelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Az once twiterdan yapilan duyuruya gore onumuzdeki birkac saat Killzone serverler'i offline olacakmis, ve akabinde update gelicekmis, bakalim umariz bircok eksik giderilir. Gerci Killzone 2 kivamina gelebilmesi icin daha bir 5-10 update gelir...

kz2 yi 2 sene bıkmadan oynadık. kz3 2 hafta dayanamadık bu nasıl bir oyun olmuş.
  • Merak etmeyin, 3-5 güncelleme sonrasında kendine getirirler oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocagurbuzh

quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Az once twiterdan yapilan duyuruya gore onumuzdeki birkac saat Killzone serverler'i offline olacakmis, ve akabinde update gelicekmis, bakalim umariz bircok eksik giderilir. Gerci Killzone 2 kivamina gelebilmesi icin daha bir 5-10 update gelir...

kz2 yi 2 sene bıkmadan oynadık. kz3 2 hafta dayanamadık bu nasıl bir oyun olmuş.

Güncelleme sonucu nedir acaba ? , yav oyun güzel ama onLine mod el verişli değil.Düzeltilir umarım
  • slm killzone.com dan link ekliyecektim ama nerden yapacağımı anlamadım birde hata veriyor.derecem çavuş 3.
    psn:alperakg klana katılmak isterim eklerseniz sevinirim.
  • herkes oyundan dert yanıyor almasam daha iyi galiba bi süre BC2 ye devam ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

herkes oyundan dert yanıyor almasam daha iyi galiba bi süre BC2 ye devam ozaman

İsabet olur
  • Ya bi harita paketi aldım, hep o haritalarda açıyor oyunu. Harita seçimi yapmak da istemiyorum, otomatikte hepsi. Ama nedense hep iki haritada dönüp duruyor oyun. Uyuz oldum. Şansa bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Ya bi harita paketi aldım, hep o haritalarda açıyor oyunu. Harita seçimi yapmak da istemiyorum, otomatikte hepsi. Ama nedense hep iki haritada dönüp duruyor oyun. Uyuz oldum. Şansa bak

Update gelene kadar harita seçiminden başka bir çaremiz yok, saçma sapan bir hata maalesef :(
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.