Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağlantı hatası oluyor oyun esnasında ama makinenin donmasına hiç denk gelmedim. Oyundan atsa bile yeniden girebiliyorsunuz zaten.
  • @khan_1903

Hayırlı olsun yeni klanınız.:D
    Benimde online oynayasım var ama LMG yi beğenmedim pek, KZ 2 deki kadar kullanışlı değil gibi
    Bu arada Enis ben, bir aralar online oynardık beraber hatırladınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.
    Bağlantı hatası oluyor oyun esnasında ama makinenin donmasına hiç denk gelmedim. Oyundan atsa bile yeniden girebiliyorsunuz zaten.

Benim makina cok donuyor kz3 oynarken. Multiplayerda da donuyor ama single oynarken bolum basi donuyo nerdeyse bi bitiremedim oyunu bu olaydan cok sikildim adam gibi oturup 1 2 saat oynayamiyorum.
  • yaw nerde bu klan ekleyin de oyun helghast görsün bi yokmu ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Guybrush_

@khan_1903

Hayırlı olsun yeni klanınız.:D
    Benimde online oynayasım var ama LMG yi beğenmedim pek, KZ 2 deki kadar kullanışlı değil gibi
    Bu arada Enis ben, bir aralar online oynardık beraber hatırladınız mı ?

Hatırlayamadım kusura bakma :D
    Sta-3 o kadar güçlü değil harbiden de.Kötü olmuş senin için Ama sta-3 ile bot falan atamıyordun, şimdi en azından bir sınıfa aitsin, iyi yönünden bak Enis

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Klan Turnuvaları bölümünde otomatik klan maçı oynanan bi yer var. Bugün 7 kişi toplanıp girdik ama rakip bulamadı oyun. Minimum 4 kişi ile girilebiliyor...

betadada aynı sorun vardı. 4-5 kişi olunca hemen rakip buluyor ancak cok kısı olunca bulmuyor.
  • Warzone modunu KZ2 de de hiç sevmezdim takım iyi olunca spawnkill olayı çok fazla oluyor,bütün çatışma 1 noktada toplanıyor.Gerilla Warfare yani TDM de oynarsak biraz zor yenerler.Hem daha kısa sürüyor hem daha zevkli.Dün sabaha kadar oynadım artık oynayan kimse kalmayınca mecburen çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Warzone modunu KZ2 de de hiç sevmezdim takım iyi olunca spawnkill olayı çok fazla oluyor,bütün çatışma 1 noktada toplanıyor.Gerilla Warfare yani TDM de oynarsak biraz zor yenerler.Hem daha kısa sürüyor hem daha zevkli.Dün sabaha kadar oynadım artık oynayan kimse kalmayınca mecburen çıktım

Bence KZ'un farkı burada ortaya çıkıyor. Tamam fena halde bir karambol oluyor ancak başka hiç bir oyunda o çatışma hissini alamıyorsun, en azından ben bugüne kadar hiç bir benzeri oyunda bu seviyede savaş hissini yaşamadım. KZ2'deki spawn bombaları bu kargaşayı daha da fena yapıyordu, KZ3'de spawn noktaları koyarak bunu biraz azaltmışlar. Gerçi bu da warzone'daki s&d oyunlarının kazanılmasını çok zor bir hale getirmiş. Eğer kritik noktadaki spawn noktası ele geçirilmezse, her öldüğünde tüm haritayı baştan sonra kat etmen gerekiyor.

• Kz3'te dediğiniz gibi tam olmuş çatışma işi.Kz2'de radec academy oynanamıyordu bu yüzden.Zaten kz2'de dengesizlik yapan her şeyi çıkarmışlar.
    Ama warzone olmadan bu oyun olmaz.
  • http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=Sofion

düzenli olarak oynuyorum ekleyen olursa mangaya ya da klana gelirim. headset ve deneyim var (ama sor başarılı mısın diye ı-ıh :D)

psn: Sofion
  • 2 gündür 2 konu basliginada başvuru yaptım.hala beklemedeyim ses yok.millet başvuru yapıyor ~hemen yolluyorum,daha önce yollamıştım gelmedimi,kaç tane psn var senin~ bize gelince tık yok.yollamayın hocam su saatten sonra yollasanız adima klan kursanizda gelmem.Türkiye'nin isleri iste,illa bı tanıdık dostun filan olacak
  • alla alla 15 saattir oyun süresi -- Major I -- olmak üzereyim ama linkime tıklayınca bambaşka şeyler gösteriyo ya site sapıttı ya link bozuk anlamadım.

Sofion ismiyle ben de iki gündür bekliyorum arkadaşlar. Amacımız beraberce oyunun keyfini çıkarmak. Nasıl ekleniriz aranıza bilmiyoruz ama sadece tanıdıklar falan giriyosa açık açık söyleyin lütfen.
  • beni ekle ama ilk single bitirmem çok az kaldı ama bana yer ayır hatta yaz klana bityer bitmez mp'deyim yarına biter eklermisin 2 mesajım bu headset mevcut
    PSN : PaypayTR
  • Selam arkadaslar öncelikle davet bekleyen arkadaslardan gecikme için özür dilerim, haftasonu taşındım yerleştim bitti, dün gündüz vakti internetim vardı ancak hala yerleşme sürecinde oldugum için oyuna falan girmedim öğleden sonra bağlantımı kaybettim servir sağlayıcımı arayıp görüştüm kendileri tarafından bir problem olmadıgı söylendi. Bu mesajı iPhone 3g ile atıyorum. Eğer yönetim üyelerinin vakti olursa başvuruları değerlendirirlerse netim geldiginde davetiyeleri göndereceğim yine sabır gösteren arkadaslara teşekkürler.

Diğer bir nokta ise yönetim su anda 4 kisi olmasına rağmen klana davetleri sadece lider gonderebiliyor ve kz2'deki ofiserlik sistemi oyunun bu haliyle mevcut değil, Buda davetiyelerin gecikmesindeki diğer engel. Sonuc olarak teknik bir arıza yasıyorum kimseyi es geçtiğim yok.

Bu mesajımı okumadan gecen arkadaslara, okuyan arkadaslar durumu bildirirse sevinirim.

Yeniden Yönetimdeki arkadaşların vakti olursa başvuruları gözden geçirip değerlendirirlerse davet gonderilicekleri belirlerse, kendilerine en kısa sürede ulaşılacak.

Anlayışınız için teşekkürler.

• @SpyDir

killzone.com'dan chromeden olmuyor galiba
  • açıklama için tşkkür baglantınız düzelince eklerseniz sevinirim. bu size 1.nci forma 5. mesajım :D

psn : Sofion

nitekim bunu da özel msj yapıyorum diye formun orta yerine yazmışım.. olacak olacak zamanla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofion -- 27 Şubat 2011; 21:04:03 >
  • Bugün iki kere kilitlendi makine, az önce de olunca çıktım artık oyundan. Asp3ndora666 arkadaşım 2 kere mangaya davet etti ama bir türlü giremedim oyununa. Ben avrupa bölgesinde oynuyorum, beni davet eden kişinin bölgesinin farklı olması oyuna dahil olmamı etkiler mi? Bir de o sanırım türkçe kullanıyor, benimki ingilizce, bu etkilemiş olabilir mi?
  • Arkadaslar baglanti problemimi cozdum en nihayet, Klan liderligi devredilmis olsada, henuz davetiyeler tarafimdan gonderilmiyor,bu sebeple bana psn'den veya buradan surekli nerede davetiye seklinde baski yapmak yerine sabir gosterirseniz sevinirim, butun talepleriniz burada mevcut ve siralamaya gore gonderiliyor, Klan listesinide davetini alanlari ekleyerek guncelleyecegim. Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=Ecz_________Emre

K/D oranını 0.86dan 1.39a çıkardım. Bir kaç tane de foto koyuyuorum referans olması için...
     Killzone 3 [TÜRK] Klanı  Killzone 3 [TÜRK] Klanı

Hocam isminde kaç tane _ var senin ya? Neyse sen beni ekle PSN'den öyle atayım daveti...

o ne oyle yaa bizimde ismimiz çıkmış çaktırmadan araya kaynamışız
    emre hocanın ismi dehşet kimse unutmaz ben unutmadım mesela çok belli ediyor kendini oyundada
    ikinci resimdeki kill lerin yarısı benim sayemde yaptı zaten habire bizi avladı sniper oldu,kuş gibi vuruyordu bi rahat bırakmadı robotları parçaliyim

-------

beyler oyun içinde bazen kazandıgımız özellikler oluyor ,örnek hızlı hedef alma ve hızlı şarjör değiştirme gibi...

ben bi şeyi anlamadım bu özellikleri almak için oyun içinde belli bi kill mi yapmak lazım yoksa killstick mi ?

• Senin bir özelliği çok kullanmana göre veriliyor galiba.
    Beta'da her adam öldürüşümden sonra şarjör değiştirdiğim zaman hızlı şarjör değiştirme veriyordu.
    İşte özellik kazanıyon.
    Gene hızlı şarjör değiştirme den örnek vereyim.
    Misal m82 ile normal şarjör değiştirişini biliyorsundur.Bunu kazanınca direk sağ koldan şarjör değiştiriyor ve silahı kurmuyor.Daha hızlı şarjör değiştirmiş oluyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.