Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ilerde başvuru yapmak isterim eğer kapanmazsa killzone3de siz coşmussunuz ben daha 4 5 saat oynadığım için şu sıralar sizin bir işinize yaramam alımlar kapanmazsa inş beraber oynarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Bende ilerde başvuru yapmak isterim eğer kapanmazsa killzone3de siz coşmussunuz ben daha 4 5 saat oynadığım için şu sıralar sizin bir işinize yaramam alımlar kapanmazsa inş beraber oynarız

Zaten alım kapama diye birşey olmayacak. onun için hiç sıkıntıya gerek yok.
  • Başvuruları ne zaman değerlendiriceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Başvuruları ne zaman değerlendiriceksiniz

bugün akşam bir araya gelince görüşeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Arkadaşlar bu gece 10 gibi toplanıp birkaç oyun oynayalım en az 7, 8 kişi olarak...Isınılanım yavaş yavaş... Artık maç yapmalara başlarız sonra...

Beni yazın.Söylediğiniz Saatte geleyim.(Gelmeden önce bir ısınma maçı yapalım.Bu arada oyunu az önce bitirdim sonu beni resmen üzdü. NE KADAR VASAT BİR SON ARKADAŞ YA )
  • arkadaslar bende klanınıza katılmak ıstıyorum mumkunmu? oyunu sımdı yenı bıtırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 26 Şubat 2011; 21:50:58 >
  • Eğer maç olursa size zahmet PSN'den yazın şuan GTA EFLC oynuyorumda , ona göre çıkıp KZ3'e geçeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into The Wild

http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=Skylife1905

Klan daveti bekliyorum arkadaşlar. ..

Arkadaşlar cevap bekliyorum ama ipleyen yok yahu ?

• quote:

quote:

bugün görüşülecek dedik niye bukadar acele ediyorsunuz anlamadım ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocagurbuzh

quote:

quote:

bugün görüşülecek dedik niye bukadar acele ediyorsunuz anlamadım ki.

İki konuya da yazdığım halde ilk defa şimdi cevap verdiniz . .
    Biraz daha ilgili olunsa herşey çok daha güzel olur arkadaşlar . .

• SLM ARKADAŞLAR BU KONU HAKKINDA KONUŞMAK VE DÜŞÜNDÜKLERİMİ SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM BEN
    SPYdir . ARKADAŞIMLA VE CEM ARKADAŞIMLA MUHABETİMİZ VAR ŞİMDİ BURDA HERKEZ CLAN OLMA SEVDASINDA CALAN YAPICAK ARKADAŞLARDA İŞİ KASMAKTA .KZ2 DE BÖYLEYDİ SONRADAN OYUN OYNAMAK İÇİN ADAM ARAANDI BULUNMADI BENCE HERKEZE ŞANS VERİLMELİ ARTI OYUN ŞUAN 110YTL CİVARINDA KAÇ KİŞİ HEMEN ALIR ?ÇOĞU ARKADAŞ 1.2 AY GEÇSİNDE FİYAT DÜŞSÜN DİYE BEKLİCEK O NEDENLE ALIŞMIŞ OLAN ARKADAŞLARA FIRSAT VERİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM VE KZ3 HARİTALARI BAYA KARMAŞIK BİR AN ÖNCE ALIŞTIRMA YAPILMALI DAHA SONRA UYGUN OLMAYAN ARKADAŞLAR OYUNA ALINMAZ .SIKINTI YARATMAYA GEREK YOK.
    SAYGILAR
    ESKİ PSN:BMW508
    YENİSİ:SUAT508
  • :| Adam gibi 1 maç yaptık ya dağıld herkes sonra. 6-0 yenildik arkadaşlar neydi o öyle
  • Ben burdaki arkadaşlara Arkadaşlık isteği yolladım kabul ederlerse sevinirim clan olmasada arada takılırız belki

Asp3ndore666
    BlackEagle_TR
    GaIatasaray35
    kocagurbuzh
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

:| Adam gibi 1 maç yaptık ya dağıld herkes sonra. 6-0 yenildik arkadaşlar neydi o öyle

Ana teması yabancı oyunculara TÜRK'ün gücünü göstermek olan bir klandır.
  • ne gelen var ne giden ben yine de tekrar edeyim:

http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=Sofion

Psn: Sofion

Arkadaşlar deneyim ve headset var beni de eklerseniz sevinirim. Akşamları online ım. Mesela bu akşam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

quote:

:| Adam gibi 1 maç yaptık ya dağıld herkes sonra. 6-0 yenildik arkadaşlar neydi o öyle

Ana teması yabancı oyunculara TÜRK'ün gücünü göstermek olan bir klandır.

EE hocam TÜRK'ün gücünü göstermek istiyorsak daha iyi dereceler almamız gerekmiyor mu Yenilmemiz değil YENMEMİZ GEREKİYOR ki YABANCI OYUNCULARA TÜRKÜN GÜCÜNÜ Gösterelim ! Bu konuda size katılmıyorum.

• Klana girebilmek için ne yapmak gerek daha anlamadimki? K/D 1.03 ve level 17 deyim.galiba tanıdık olması gerek oda bizde yok.neyse canınız saolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocagurbuzh

Arkadaşlar klanımıza girmek istediğiniz için teşekkür ederim. ama ben bakıyorumda daha çoğu kişi oyunu daha yeni almış yada ilk defa oynuyor. henüz daha silahları bile açılmamış oyunculura var. tabiki biz bunlara bakmıyoruz ama en azından rütbelerimizi "Captain I" olunca atarsanız tekliflerinizi daha güzel olur. hem o zaman K/D Ratio da ortaya çıkmış olur.

silah açma konusunda sizinle hemfikir değilim. mesela bir kişi en iyi pompalı ile oynuyor olabilir yada sniper ile. Sonraki silahları açmasının ona bir yararı olmayacaktır. tabi mayın gibi aksesuarlar olmalı o ayrı birşey yada extra mermi. İkinci olarakta benim şahsi fikrim K/D ratiosu yuksek adam oyunu çok iyi oynuyor anlamına gelmez. isteyen herkes iyi oynasın kotu oynasın ratiyoyu istediği seviyeye çekebilir. Misal alırsınız sniperi yanınada mayın soteye yatar beklersiniz. Bunun klan maçlarında hiçbir yararı yoktur ancak ratio baya yuksek olur.

Mesela benim düne kadar 6 unlock puanım vardı harcayacak yer bulamadım. Taktikçideki 3. silahı açmamın bana pek bir yararı yok çünkü. Gerçi boşta bekleyeceğine işe yarasın dedim açtım ya neyse

sizin için rütbe yada tüm silahların açık olması önemliyse bence bunu klan sayfasında belirtin. yoksa onlarca basvuru alırsınız ve cevap vermediğiniz için konuda homurdanmalar başlar. Hatta başlamış bile. Sizin klana adam almada seçici olmanız güzel. Hatta hemen cevap vermemenizde güzel ancak birde karşı taraftan bakmak lazım. Başvuru yapan adam klana üyelik konusundaki tüm şartları taşıyor. Başvurusunuda yapmış sizden yanıt bekliyor ama yanıt gelmiyor. Adamda diyorki bunlar benimi araştırıyor acaba yaşım kilom siyasi görüşüme göremi alacaklar? istatistikler orda ya alırsın ya almazsın bu kadar basit diyor.

Kısaca demem o ki bence bu klan başvurusu için belli şartları biraz daha ağırlaştırın yada başka çözümler üretin. Yoksa hergün birçok başvuru gelecek sizde en iyi adamları almak için başvuru yapanları sürekli bekleticeksiniz. Bu durumda başvuru yapanları huzursuz edecektir.

Yukarıda yazdıklarımı yanlış anlamayın hiçbirini sizi eleştirmek yada beni klana alın diye yazmadım.Zaten benim K/D ratiom 1 in altında. Bir umut başvurduk ama bakalım Klan konusunun kirlenmemesi ve tartışmaların olmaması için şu başvuru olayını bir gözden geçirin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 27 Şubat 2011; 2:41:37 >

• quote:

Hee yaa, o çok fenaydı. İlk defa bu kadar aciz kaldığımı hissettim, hiç bir şey yapamadım yahu, hatta bir ara daha spawn olduğum an öldüğüm oldu art arda... Ama dün baya lag vardı ya da ben de mi sorun vardı anlamadım. Adamlar çok geç ölüyordu, zaten Mawlr'daki oyunda bağlantı kopunca da çıktım.

Bugün de toplanmaya çalışalım, dün az kişi geldi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.