Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün askerlik şubesinde ufak bir işim vardı onu halletim o yüzden PS3'ü açamadım bile.Tebrikler,kim haritanın neresinde duracak,kim hangisi sınıfı seçecek onu bir maçta ayarlasak herkes rolünü ezberlese daha iyi olur.Fena oynayan adamlar var,sürekli grup halinde 3-4 kişi dolaşıyorlar.Dün gece bir maçta rakip takım baseden çıkamadı,heryere mayın döşüyorlar ve LMG ile eğilerek ilerliyorlar.Aşırı güçlü yapmışlar bu silahı.
  • Vay be benim clan ne hale gelmiş.

KZ2'de açmıştım , strongiron'a devrettim , oda spydir'a devretmişti en son. KZ3'te de açmışsınız. İnsan onursal başkan diye yazar ya..

KZ3'ü aldım arkadaşlar , umarım severim multisinide geri dönerim bıraktığım yere..

Benim için bir şart geçerli değildir heralde ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 1 Mart 2011; 1:26:44 >

• başladım oyuna single bitti sonunda mp'ye de 1-2 saate captainim
  • killzone da Feet Foot da varmış öğrenmiş olduk. The Russians klanına denk gelmeyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Vay be benim clan ne hale gelmiş.

KZ2'de açmıştım , strongiron'a devrettim , oda spydir'a devretmişti en son. KZ3'te de açmışsınız. İnsan onursal başkan diye yazar ya..

KZ3'ü aldım arkadaşlar , umarım severim multisinide geri dönerim bıraktığım yere..

Benim için bir şart geçerli değildir heralde ??

Yav ne yaptin Senceru kardes corba etmissin, strongiron'dan devralmadim ben TRZN(TurkZone'u) Ilkerden devralmistim yani simdiki DH nickiyle Since1903. Birde senin klan'in dedigin klan TRZN yani TurkZone bu klan ise TÜRK tagli TÜRK isimli klan, bu ismi ilk alan kisi C-Tranger haliyle onursal baskan olucaksa TÜRK klaninda C-Tranger olur, hakki yenmesin diye yazayim o da vakti olmadigindan bana devretti.

Senin actigin [TRZN] TurkZone klaninda zaten ilk mesajda(benim acitigim TurkZone klan konusu) senin ismin her daim mevcut, Tesekkurlerimizle beraber, orada onursal baskanliginda mevcut hala, ama gelip bir kere bile oynamadin bizle ayri konu, TRZN ben almayi dusunuyordum ama almadim eger o tag hala mevcut ise bence oyunu alip klan tag'ini ve ismini kap hocam. Bize katilmak istersende gel, zaten Captain I seviyesine cikarsin kisa surede ratio konusundada 1'in altinda olmayacagini dusunuyorum. Fakat KZ2 gibi yapma bu oyundada azicik oynayip futbol oyunlarina doneceksin gibi bir his var icimde...

• Dün gece güzel 2 maç yaptık ama bu klan maçları olayı böyle oyunun rastgele bulacağı rakipten ibaretse çok kötü. Yani istediğimiz takımla maç yapma, maç teklif etme olmadıktan sonra ne anlamı kaldı ki... Umarım gelecek updatelerle bunu değiştirirler. Yoksa bu oyunun online'ı KZ2'ye göre çok uzun ömürlü olmaz. Klan turnuva maçına girip oyun rakip bulacak mı diye beklemek ayrı bir mesele zaten. Dün 4 kişiydik de buldu. Kalabalık olunca bulabilmesi daha zor olacak. Mesela Pazar günü 7 kişiyle girdik bulamadı. Gerçi 7 olduğumuz için bulamamış olabilir, 8 olsaydık belki bulacaktı... :) Böyle işte...
  • Evet TRZN klanının kurucusu Sencer kardeşimdi.O da bana devretti fakat ben de bi zaman sonra askere gideceğim ve yoğun olduğum için Hakan'a (SPYdir) devrettim.Saolsun Hakan benden sonra baya ilgilenmişti klanla,yani çok emeği geçmiştir.Bana kalırsa KZ3'te de aynı klanla devam edelim derim, hatta bu fikrimi Hakan'a ilettim.Klan 2. yılını devirdi bu aralar :) Hazır bu isim 2 yıldır biliniyorken Liderliğini Hakanın yapması şartıyla [TRZN] TurkZone'den devam edelim derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Dün gece güzel 2 maç yaptık ama bu klan maçları olayı böyle oyunun rastgele bulacağı rakipten ibaretse çok kötü. Yani istediğimiz takımla maç yapma, maç teklif etme olmadıktan sonra ne anlamı kaldı ki... Umarım gelecek updatelerle bunu değiştirirler. Yoksa bu oyunun online'ı KZ2'ye göre çok uzun ömürlü olmaz. Klan turnuva maçına girip oyun rakip bulacak mı diye beklemek ayrı bir mesele zaten. Dün 4 kişiydik de buldu. Kalabalık olunca bulabilmesi daha zor olacak. Mesela Pazar günü 7 kişiyle girdik bulamadı. Gerçi 7 olduğumuz için bulamamış olabilir, 8 olsaydık belki bulacaktı... :) Böyle işte...

Yalnız işin ilginç yanı 18 kişi mevcut ve bunun dışında alınmayı bekleyen 15 kişi daha var. 3,5 kişi ile oluyorsa ne anladım bu klan işinden?

• quote:

2. klan maçını da kazandık. Yine 3 kişi, karşı 4... (kocagürbüz düşme artık... )

http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/myclan.html?clan_name=TÜRK

internetimde sorun vardı. düzelttim. siz gittikten sonra 3 kez mac yaptık hakanla. keşke daha önce düzeltseydimde sizinle warzone yapabilseydim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Dün gece güzel 2 maç yaptık ama bu klan maçları olayı böyle oyunun rastgele bulacağı rakipten ibaretse çok kötü. Yani istediğimiz takımla maç yapma, maç teklif etme olmadıktan sonra ne anlamı kaldı ki... Umarım gelecek updatelerle bunu değiştirirler. Yoksa bu oyunun online'ı KZ2'ye göre çok uzun ömürlü olmaz. Klan turnuva maçına girip oyun rakip bulacak mı diye beklemek ayrı bir mesele zaten. Dün 4 kişiydik de buldu. Kalabalık olunca bulabilmesi daha zor olacak. Mesela Pazar günü 7 kişiyle girdik bulamadı. Gerçi 7 olduğumuz için bulamamış olabilir, 8 olsaydık belki bulacaktı... :) Böyle işte...

Yalnız işin ilginç yanı 18 kişi mevcut ve bunun dışında alınmayı bekleyen 15 kişi daha var. 3,5 kişi ile oluyorsa ne anladım bu klan işinden?

Öyle denk geliyo bazen hocam, bazı akşamlar da çoğu kişi online oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocagurbuzh

quote:

2. klan maçını da kazandık. Yine 3 kişi, karşı 4... (kocagürbüz düşme artık... )

internetimde sorun vardı. düzelttim. siz gittikten sonra 3 kez mac yaptık hakanla. keşke daha önce düzeltseydimde sizinle warzone yapabilseydim :D

Olsun hocam sorun değil şaka söyledim. :) İlk maç kolaydı zaten yarı yarıya fark attık. Zaten o gerillaydı. Ancak ikinci maç terletti biraz Warzone olunca...

Bu arada SPYdir'a pm attım PSN'deyse bi söylermisin bakıversin...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kocagurbuzh

quote:

Olsun hocam sorun değil şaka söyledim. :) İlk maç kolaydı zaten yarı yarıya fark attık. Zaten o gerillaydı. Ancak ikinci maç terletti biraz Warzone olunca...

Bu arada SPYdir'a pm attım PSN'deyse bi söylermisin bakıversin...

birazdan girince söylerim. birde gerilla oynarken herkes sniper oluyor biz adamları göremiyoz onlar bizi görüyor. onun için sniperin tüm özelliklerini açana kadar gerillaya karşıyım.

• Ya aslında Gerilla seçmeyecektik orda da, warzoneda rakip bulamadı oyun o yüzden onu bi deneyelim dedik... Ben de pek sevmiyorum sadece death match olayını...
  • quote:

Ya aslında Gerilla seçmeyecektik orda da, warzoneda rakip bulamadı oyun o yüzden onu bi deneyelim dedik... Ben de pek sevmiyorum sadece death match olayını...

zaten biz kz2 de clan macı yapacağımız zaman gerillayı kapatıpta yolluyorduk teklifleri. çünkü adamlar 1 adam öndeyse yatıyorlar base öyle oyun bitiriyorlardı.
  • Bende çok düştüm dün gece ya deliricektım en sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Bende çok düştüm dün gece ya deliricektım en sonunda

valla benim sorun benden kaynaklanıyordu zaten biliyordum. burda karmaşık bir ağ kullandığım için düşüyordum. şimdi ps3 doğrudan modeme bagladım sorun çözüldü.
  • Klandaki arkadaşlar, hangi gün hangi saatte oynayacağımızı buradan yazarsanız daha iyi olacak sanırım. Dün akşam 20.15'e kadar oyundaydım, sadece bir kişi online görünüyordu. Ben hep birlikte katıldığımız maçlar yapmak isterim. Bu önerimi dikkate alırsanız sevinirim. Akşama görüşürüz...
  • quote:

Klan sistemini berbat etmişler tek kelimeyle, kz2'nin sistemini aynen korumaları bile yeterdi.Değiştirecekleri tek şey valor konusunda boost yapanları engelleyebilecek bir sistem getirmekti.Yoksa sonra Gabriel handsome is the best vs. gibi klanlar türeyebiliyordu

http://www.killzone.com/kz/clan.psml?kz_clan_id=265853

• quote:

Orijinalden alıntı: theadramelech

Klandaki arkadaşlar, hangi gün hangi saatte oynayacağımızı buradan yazarsanız daha iyi olacak sanırım. Dün akşam 20.15'e kadar oyundaydım, sadece bir kişi online görünüyordu. Ben hep birlikte katıldığımız maçlar yapmak isterim. Bu önerimi dikkate alırsanız sevinirim. Akşama görüşürüz...

Aslında herkes hergün online oluyor da saatler pek uymuyor. Öğrenciler sanırım 8 9 gibi bırakıyor, diğer arkadaşlar 10'dan gece 1 2'ye kadar online... Mesela dün biz 12-1 arası maçlar oynadık ben 1'de bıraktım, benden sonra devam etmiş arkadaşlar. Eğer belirli saatlerde maç alabilme şansımız olsaydı KZ2 şu saatte maç var toplanalım diyebilirdik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Klan sistemini berbat etmişler tek kelimeyle, kz2'nin sistemini aynen korumaları bile yeterdi.Değiştirecekleri tek şey valor konusunda boost yapanları engelleyebilecek bir sistem getirmekti.Yoksa sonra Gabriel handsome is the best vs. gibi klanlar türeyebiliyordu

http://www.killzone.com/kz/clan.psml?kz_clan_id=265853

Abi şu sayfaya baktımda kz2 de kan maçlarının replayınden tut attığın kurşun sayısına kadar hertürlü istatistik vardı. nereden nereye

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.