Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu kardesime ps3 alırken aldık benim ps3 de bir haftada bitirdik beraber simdi tek kişilik oynuyorum oda bitmek üzere ama hiç multide oynamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milanbaros9

arkadaşlar ben killzone 3 oyununu alacağım fakat killzone 2 yi ve 1 i oynamadım killzone 3 ü oynamam için 1 ve 2 yi oynamam lazım mı?

Not:single player oynuyorum online oynamıyorum.

kz1 ps2 ye cikti ps3 te yok zaten. kz2 yi ise oynamani tavsiye ederim ayrica 3 oyun arasinda en iyi single kz3 te bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

arkadaşlar ben killzone 3 oyununu alacağım fakat killzone 2 yi ve 1 i oynamadım killzone 3 ü oynamam için 1 ve 2 yi oynamam lazım mı?

kz1 ps2 ye cikti ps3 te yok zaten. kz2 yi ise oynamani tavsiye ederim ayrica 3 oyun arasinda en iyi single kz3 te bence.

Kz 3 ün story si kısa dediler doğru mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

Kz 3 ün story si kısa dediler doğru mu?

Ortalama bir fps ne kadar suruyorsa o da o kadar suruyor

edit:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Guerrilla_Killzone_3_Normalde_811_Saat_Suruyor-13190.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 26 Haziran 2011; 18:57:42 >

• Radec ile Tharsis geri dönmüş ya, sırf o yüzden geri alayım diyorum şu oyunu
  • Al abi.Daha başka güzel haritalarda var.
  • tharsis i oynamak daha nasip olmadı. ama radec'i bitirmiş herifler resmen. radec çöplüğü olmuş. bi uzay gemisi mi ne düşmüş akademi üzerine. berbat ...

salamun market bile değişmiş. bire bir aynı bıraksalarmış çok daha iyi olurmuş bence.
  • KZ3 Radec Academy güzel olmuş. Bazı dengesizlikleri de düzeltmişler. KZ2'de basedeki botlar kolay yok ediliyordu birde pusma noktaları daha fazlaydı. Ama Guerilla Warfare modu oynanmıyor ona üzüldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 30 Haziran 2011; 10:52:19 >
  • Arkadaşlar toshiba 40SL733 tv kullanıyorum. Özeliikle bilgarsk bulvarında karanlık yerlerde oyun karlama yapıyor acaba düzeltilebilir bir şey midir?
  • Kronokrator
    Hani oyunda şehre nükleer bomba atılıyorduya.O yüzden aslında o yerlerin nükleer bomba'dan sonraki hallerini oynuyoruz.Yıkımın etkileri.
  • Killzone 2 de Radec Academy en sevdiğim haritaydı,malesef 3 için aynı şeyi söylemek zor.Tamam nüklerden sonraki şehri oynuyoruz ama Radec i savaş alanı yapalım diye haritayı öldürmüşler.Halbuki oraya yakışan death macth ti. Aynı şey Tharsis içinde geçerli,oyunu jetpacklere uydurmak için haritayı katletmişler. Bütün oyun havada ordan buraya atlamakla geçiyor. Ciddi anlamda Guerllia firmasının yeni harita tasarımcıları bulması gerekiyor,bunu sadece ben söylemiyorum. Yerli yabancı çoğu forumlar şikayetlerden geçilmiyor.Ben Ay yıldız klanına üyeyim,oradaki çoğu arkadaşla bu konuda hem fikir
  • Radec hangi DLC ile geldi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Radec hangi DLC ile geldi arkadaşlar?

From the Ashes Pack.

KZ3 vs KZ2

• Ehh biraz diyeceğim ama dersem çok saçma vede ayıp olur.Sonunda oyuna sahip olup oynamak banada nasip oldu.Macera gerçekten şimdi geri döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...F.E.A.R... -- 7 Temmuz 2011; 23:45:44 >
  • türkcesi yanlıs hatırlamıyorsam bir takımın parcası ol ve mac kazan diye bir trophy var o nasıl alınıyor multi tecrübem farklı blm var maclarda kazandım olmadı
  • Clan maçı yap ve kazan anlamında bir şey olabilir.
  • klan daveti gerekli o zmn var mı klanına davet eden
  • Arkadaşlar KZ3 oyununda bir yerde takıldım.SS göndersem yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Arkadaşlar KZ3 oyununda bir yerde takıldım.SS göndersem yardımcı olabilecek var mı?

Bunu yazacağına gönderseydin daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

Arkadaşlar KZ3 oyununda bir yerde takıldım.SS göndersem yardımcı olabilecek var mı?

Bunu yazacağına gönderseydin daha iyi olurdu.

Bayadır konuya yazılmamış(3 gün)

Ondan sorayım dedim hocam ki bu mesajı yazdıktan sonra o bölümü geçtim

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.