Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki hadi öyle olsun. Umarım bir yeri daha geçemezsin ve bize muhtaç kalırsın. Oh olsun sana.
  • konu pek ilgi görmüyo heralde oynayan kişi sayısı çok az bende kz3 almayı planlıyorum online için server durumları nasıl? doluluk falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

konu pek ilgi görmüyo heralde oynayan kişi sayısı çok az bende kz3 almayı planlıyorum online için server durumları nasıl? doluluk falan

Gayet iyi.
  • Yeni güncelleme gelmiş oyuna. Yeni harita paketi mi gelecek, nedir? Detaylarını bilen var mı?
  • DLC bundle yapmışlardı sanmıyorum yeni DLC çıkacağını. Belki yeni haritalarda bug felan vardır onları düzeltmiş olabilirler. Son DLC'yi almadım bir tek şiddetle tavsiye eden var mı? Yoksa boşver mi diyorsunuz trophy'ler de %88'de kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry

DLC bundle yapmışlardı sanmıyorum yeni DLC çıkacağını. Belki yeni haritalarda bug felan vardır onları düzeltmiş olabilirler. Son DLC'yi almadım bir tek şiddetle tavsiye eden var mı? Yoksa boşver mi diyorsunuz trophy'ler de %88'de kaldı.

Son çıkan dlc bence en güzeli özellikle gerilla savaşı bölümüne eklenen haritalar çok güzel
  • Gerilla Savaşı bana göre değil pek kısa sürdüğü için Savaş Alanı haritaları nasıl acaba?
  • quote:

Gerilla Savaşı bana göre değil pek kısa sürdüğü için Savaş Alanı haritaları nasıl acaba?

Operasyon en iyisi bence ya
  • Savaş alanı haritalarıda güzel oyunu seven herkes almalı zaten cod gibi milleti sömürmüyor son dlc 9 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Gerilla Savaşı bana göre değil pek kısa sürdüğü için Savaş Alanı haritaları nasıl acaba?

Sadece operasyon oynuyorum.
  • Bursa'dan satilik killzone 3 media markt'tan alinma 55 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Bursa'dan satilik killzone 3 media markt'tan alinma 55 tl

Valla fiyat çok iyi 2,5 ay öncesi 2.el ini Abim 70Tl ye almıştıTavsiyem forumun 2.el bölümünede konu açmanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

quote:

Valla fiyat çok iyi 2,5 ay öncesi 2.el ini Abim 70Tl ye almıştıTavsiyem forumun 2.el bölümünede konu açmanız

Actim ama olmus orasi. Neyse elbet satilir. Gt5 ile takasta edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

Operasyon iyi güzel de Hellghast'lar çok avantajlı oluyor bir pusarlarsa keskin nişancı olup iş zor. Bir de kısa sürüyor bana göre değil yani. Yine haritalarda kısıtlama var mı? Sadece Gerilla Savaşı veya Savaş Alanı modunda oynanabilir diye?
  • quote:

quote:

quote:

Sahibinden.com veya gittigidiyor.com a da açabilirsiniz.Fakat gg %10 pay alıyor.Sahinden.com nekadar pay alıyor bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali_80 -- 18 Temmuz 2011; 18:42:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sahibinden.com veya gittigidiyor.com a da açabilirsiniz.Fakat gg %10 pay alıyor.Sahinden.com nekadar pay alıyor bilmiyorum

Yillarsir gg de satis yaptim ama acik arttirma olayini kaldirdiktan sonra bir kere bile girmedim.

• zafer_terry
    Bu bir kısıtlama mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

zafer_terry
    Bu bir kısıtlama mı?

Tabii ki de öyle. Örneğin Blood Gracth (böyle yazılıyor olması lazım) haritası Killzone 2'de Warzone olarak oynanabiliyordu. Killzone 3'te ise sadece Gerilla Savaşı modunda oynanabiliyor. Kaznan Ormanı haritası da öyle. Bu bir kısıtlama değil mi?
  • Warjone modlarını sana yaptırak güççücük haritaların
  • Zafer'e katılıyorum o konuda. Yanlış hatırlamıyorsam bütün haritalar ister Warzone ister TDM olarak oynanabiliyordu küçük büyük ayrımı olmadan.
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.