Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar oyunu yeni aldım 1-2 sorum var

1)multide hızlıca nasıl level atlarım tavsiyeleriniz ve taktiklerinizi verirmisiniz
    2)jetpack nereden bulurum ve nasıl kullanırım
  • Jetpack sadece Tribün meydanı haritasında mevcut. (DLC haritalarını saymassak). Hızlı level atlamak istiyorsan görev yapıp çok adam vuracaksın. Tavsiye sınıfım Tabiyeci'dir M82 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer_terry

Jetpack sadece Tribün meydanı haritasında mevcut. (DLC haritalarını saymassak). Hızlı level atlamak istiyorsan görev yapıp çok adam vuracaksın. Tavsiye sınıfım Tabiyeci'dir M82 ile

yani ilk gidip kapan kullanıyor anladığım kadarıyla ve bir sorum daha var killstreak olayı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Jetpack sadece Tribün meydanı haritasında mevcut. (DLC haritalarını saymassak). Hızlı level atlamak istiyorsan görev yapıp çok adam vuracaksın. Tavsiye sınıfım Tabiyeci'dir M82 ile

yani ilk gidip kapan kullanıyor anladığım kadarıyla ve bir sorum daha var killstreak olayı varmı?

Killstreak olayı yok Call of Duty gibi. Bir süre sonra oynadıktan sonra multiplayer'ı bazı dengesizlikler seni oyundan soğutabilir şimdiden uyarayım son olarak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

quote:

Killstreak olayı yok Call of Duty gibi. Bir süre sonra oynadıktan sonra multiplayer'ı bazı dengesizlikler seni oyundan soğutabilir şimdiden uyarayım son olarak

milleti sğuttuğu belli zaten 4 gündür konuya birşey yazan olmamış bu arada dengesizlikler dediğiniz neler?

• Sınıflar arası dengesizlik örneğin Tabiyeci ve Keskin Nişancı oluyor herkes. Mühendis veya Sıhhıye bulmak oyunda çok zor zaten hak vermiyorda değilim millete. Silahları da oldukça kötü. Haritaların yapısı da hiç hoşuma gitmedi açıkcası spawn sistemi zaten türünün tek örneği. Ama yine de o harika grafikleri ve ses efekleri için oynayabilirsin.
  • quote:

Sınıflar arası dengesizlik örneğin Tabiyeci ve Keskin Nişancı oluyor herkes. Mühendis veya Sıhhıye bulmak oyunda çok zor zaten hak vermiyorda değilim millete. Silahları da oldukça kötü. Haritaların yapısı da hiç hoşuma gitmedi açıkcası spawn sistemi zaten türünün tek örneği. Ama yine de o harika grafikleri ve ses efekleri için oynayabilirsin.

teşekkürler bilgiler için
  • Çıktığın günden geçen hafta çıkan dlc lere kadar neredeyse hergün oynuyordum.Ta ki en sevdiğm killzone 2 haritalarını kz3 e uyarlayıp katletiklerinden sonra,resmen oyundan soğudum.
  • bu arada bundle harita paketi alıpta ortak arayan varsa olabilir parası neyse veririm
  • Nası sadece sniper ve tabiyeci var?
    Bir bölümde en az 2-3 medic(Bu sınıfın silahları gayet güzel,ayrıca medic botu destek sağlıyor.) ,2-4 arası engineer (Silahları herkesten iyi yakın mesafede) duruma göre bol bol casus görüyorum.
    Sniper hiç bir haritada iş görmüyor.Çoğu harita küçük.
    Tabiyecilerde varsa bile işe yaramıyor,bölge kapan yok çünkü.
    Spawn sistemi bf serisindeki conquest tarzı bayrak kapma durumu.Türünün tek örneği değil hatta güzel bir örneği.
    Kolay level atlamak istiyorsan engineer oyna.Sta-3'ü açtıktan sonra rahat rahat iş görürsün.
    Silahları kötü bile gelse cephane sorunu yok.Kuleciklerde iyi iş görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 23 Temmuz 2011; 10:20:50 >
  • Arkadaşlar killzone 3 ü istanbulda yada dh de 60 lira 70 lira civarına bulabileceğim bir yer varmı ? en ucuz 90 liraya buldum arkadaşta gördüm türkçesini harikaymış pek bu tarz oyun oynayan birisi değilimdirde :D
  • Kıll zone 3 bende iki tane var biri hiç kullanılmamış kutu kitap herşey tam türkçe, istanbuldayım 60 tl veririm. Düşünürsen pm. Konu dışına çıktık ama özür.
  • Sağolun ilgilinize teşekkür ederim yanlış yere baktığımı anladım forumu gezince buldum , arkadaş bana yakınmış 65 liraya verdi sıfırını gerçi sizinki daha uygunmuş ama iyi bir arkadaştı tanıştığıma memnun oldumhttp://forum.donanimhaber.com/m_50906828/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50906828
  • Bu oyun pc için çıksa varya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Nası sadece sniper ve tabiyeci var?
    Bir bölümde en az 2-3 medic(Bu sınıfın silahları gayet güzel,ayrıca medic botu destek sağlıyor.) ,2-4 arası engineer (Silahları herkesten iyi yakın mesafede) duruma göre bol bol casus görüyorum.
    Spawn sistemi bf serisindeki conquest tarzı bayrak kapma durumu.Türünün tek örneği değil hatta güzel bir örneği.
    Kolay level atlamak istiyorsan engineer oyna.Sta-3'ü açtıktan sonra rahat rahat iş görürsün.

"Kulecikler iş görüyor.
    Tabiyeci işe yaramıyor.
    Kolay level atlamak istiyorsan engineer oyna.
    Sniper hiçbir haritada iş görmüyor."

BOT ALANI oynuyorsun herhalde. Seni çoklu oyunculu moda alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Nası sadece sniper ve tabiyeci var?

Spawn sistemine katılmıyorum. Türünün berbat bir örneği bana kalırsa! Nerede spawn bombası nerede bu! Spawn bölgesi kime yakınsa, taktiksel avantaj tamamen bir tarafa geçiyor ve diğer taraf çok zorlanıyor. Öldüğün zaman, çatışma bölgesine yakın yerdeki spawn bölgesini ele geçirmemişse takımın, en baştan koş babam koş...

• Laflarımı iyi evirip çevirmişsin iyice.
    Tabiyeci işe yaramıyor demedim varsa bile genelde bölge almıyorlar.Yada hiç olmuyorlar.Genelde çoğu haritada m224 ve sta52'lere vuruluyorum.Tabiyecilerin botları dışında pek kendilerini gördüğüm veya dikkat çekici bir durumları olmuyor.Guerilla warfare falan oynuyorsun sanırım.Orda durum nasıldır bilmem.

Kulecik kurmayı da bilmiyor olabilirsiniz.Doğru ve gerekli yerlere kurduğunuz zaman gayet işe yarar aletler.Doğru bir noktada 3-5 kill alabiliyor.Zaten kulecikler 10-20 kill alacak kadar güçlü olamaz.Yeterince savunma yapıyorlar.
    Ve oyunu öğrenmek ve level atlamak için en iyi sınıf bence mühendis.Silahları kolay kullanımlı,yetenekli kolay kullanımlı daha ne olsun.

Sniper sınıfının kd yükseltmekten başka işlevi yok sayılır.Bazı haritalarda işi yarasalarda genelde pusup duruyorlar.
  • Arkadaşlar KZ3 en başta spawn sistemi berbat, ay yıldız klanında çıktığı günden beri düzenli olarak oynadım. Sınıf olarak tabiyeci seçerim ki KD filanda hiç umrumda değil,görevleri kazanma uğruna gerekirse 50 defa ölür yinede noktaları almaya çalışırdım. Spawn noktlarının en kötü yanı bir kere ana noktaya aşırı derecede yakın olmaları.Örneğin Mawlr graveyarda helganların ana noktanın hemen dibinde haritada öyle küçük filan değil,krateri deseniz ortadaki tek spawn noktasını kim alırsa oyunu o takım kazanır,bulvar yine benzer,isa lara yakın yeri alan oyuna hemen hakim oluyor.Heleki yeni çıkan haritalarda berbatı bir adım daha ileri taşımayı başarmışlar,burda iyi bir alkışı kesinlikle hakediyor,bunu çok az firma yapar. Killzone güzel oyun,vuruş hissi,savaş atmorferi vs. çok çok iyi.. ne varki harita tasarımcıları kimse hiç bir halttan anlamıyor,gidip forumları dolaşın herkes bundan şikayetçi ama her yeni haritada benzer hataları tekrarlamaktan geri kalmıyorlar.

• Tabiyecinin herifleri duvardan görme ve tüm herkesi radarda görebilmesi bile dengenin ne kadar bozuk olduğunu gösteriyor. Tabiyeci olarak çok rahat 40/4 Kill/Death'ler yaptığımı hatırlıyorum.
  • quote:

Tabiyecinin herifleri duvardan görme ve tüm herkesi radarda görebilmesi bile dengenin ne kadar bozuk olduğunu gösteriyor. Tabiyeci olarak çok rahat 40/4 Kill/Death'ler yaptığımı hatırlıyorum.

Son dönemde işler daha farklılaştı,şimdilerde tabiyecinin uçan robotçuğu direk head shot yapıyor,normal vurmadabile direk gözün kararıyor. Uçan kuşlardan bazen çekilmez hal alıyor oyun,duvardan görme olayı ise artık işe yaramıyor,sadece casusları görüyor birde vurduğun adamı
  • 
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.