Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyunu çok büyük istekle almıştım çok iyiydi ama oyun bollaşınca insanın oynayası kaçıyo vede çok oynayan bulunmuyor çevreden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_fx

killzone 2deki gibi odaları göremiyormuyuz. direkt kendimi atıyor oyuna.

Evet direk atıyor bazen boş oyuna soktuğu da oluyor.

Bir gün savaş alanında haritada tek başımayım süper puan yapıyorum silah sesleri var ama kimse görünmüyor. bir ara bir bölümde zaman geçmesini beklerken hareketsiz kalmaktan oyundan attı

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaycafer

23 inç monitor,ps3,move var.Kill zone 3 alsam oynanır mı ?

Demo oynamaya çalışmıştım move olmamıştı sağa sola sapıtmıştı.

Deneyen var mıdır ? 23 INC

Yok mu oynayan bu şekilde ?
  • Bugün bitirdim oyunu. Finali daha dramatikleştirebilirlerdi sanki, çok yalapşap geldi bana. Bir de herkes multiplayer çok zor falan diye şikayet ediyordu, ben gayet rahat oynuyorum.
  • Çok Güzel oyun 3 günde bitti şimdi multiplayer kasıyorum
  • arkadaşlar bu killzone karakterleri arasında bir güç dengesizliği hissediyorum. yani şöleki diğer oyunlarda hile olarak görülen karşı takımdanmış gibi görünmek bu oyunda normal özellik olarak verilmiş. çatışma ortasında birde casus ayıtlıyoruz ki bu hiç hoşuma gitmiyor. sonra sniperlara görünmezlik radarda görünmeme felan var.e yuh artık diyorum bide ölümsüzlük verseydiniz. ben tabiyeciyim diğer karakterlere elim gitmiyor sevmiyorum kaçak dövüşmeyi. ama millet dinlemiyor. gözünü seveyim cs nin. açıkçası onlinedan pek beklediğimi bulamadım.
  • 3. oyuna başlıcamda beyler 2.oyunun hikayesi filan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: farmasi_10

3. oyuna başlıcamda beyler 2.oyunun hikayesi filan var mı?

Var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_fx

arkadaşlar bu killzone karakterleri arasında bir güç dengesizliği hissediyorum. yani şöleki diğer oyunlarda hile olarak görülen karşı takımdanmış gibi görünmek bu oyunda normal özellik olarak verilmiş. çatışma ortasında birde casus ayıtlıyoruz ki bu hiç hoşuma gitmiyor. sonra sniperlara görünmezlik radarda görünmeme felan var.e yuh artık diyorum bide ölümsüzlük verseydiniz. ben tabiyeciyim diğer karakterlere elim gitmiyor sevmiyorum kaçak dövüşmeyi. ama millet dinlemiyor. gözünü seveyim cs nin. açıkçası onlinedan pek beklediğimi bulamadım.

Bu düşüncen de yalnız değilsin. Keskin Nişancıdaki görünmezlik tam anlamıyla saçmalık. Casus'ları görmek ise gayet basit onlar radarda gözükmüyor yeşil olarak. Tabiyecinin duvardan görme yeteneği de saçmalık. Oyunun çok dengesini bozan etmenlerden görünmezlik ile birlikte.

• Beyler oyuna yeni başladım,hangi taraf iyi hangisi kötü anlamadım.Helgastlar galiba şu robot olanlar,ISA'da insan olan taraf.Bunlardan hangi taraf kötü,şuan insanları yönetiyorum.Birde bu oyunun hikayesi filan varsa biri link atsın bitirince okuyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farmasi_10

Beyler oyuna yeni başladım,hangi taraf iyi hangisi kötü anlamadım.Helgastlar galiba şu robot olanlar,ISA'da insan olan taraf.Bunlardan hangi taraf kötü,şuan insanları yönetiyorum.Birde bu oyunun hikayesi filan varsa biri link atsın bitirince okuyim.

İlk önce fake misin diye düşündüm ama teğmenmişsin,anlayamadım
  • Arkadaşlar bilmiyorum benden başka 3D şeklinde oynayan oldu mu ama bence bu oyun 3d oyunlarda bir devrim. İnanılmaz bir şey gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Arkadaşlar bilmiyorum benden başka 3D şeklinde oynayan oldu mu ama bence bu oyun 3d oyunlarda bir devrim. İnanılmaz bir şey gerçekten

Lansman alanında oynamıştım. Gerçekten ben de beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Bugün bitirdim oyunu. Finali daha dramatikleştirebilirlerdi sanki, çok yalapşap geldi bana. Bir de herkes multiplayer çok zor falan diye şikayet ediyordu, ben gayet rahat oynuyorum.

Evet baya bir kötü olmuş sonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Arkadaşlar bilmiyorum benden başka 3D şeklinde oynayan oldu mu ama bence bu oyun 3d oyunlarda bir devrim. İnanılmaz bir şey gerçekten

Hocam bence 3D özelliği tabiki her oyuncu tarafından kullanılamadığı için güme gitmiş.

Killzone 3D hali piyasadaki 3D filmlerin tozunu attırır. Gerçekten harika bir şey. Oyunun atmosferini 10 kat daha iyi veriyor.
  • Bende yeni aldim oyunu aksama baslarim oynamaya bana tavsiyede bulunacak kimse varmi? Nasil oynamaliyim? Hangi zorlukta vs. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehme@

Bende yeni aldim oyunu aksama baslarim oynamaya bana tavsiyede bulunacak kimse varmi? Nasil oynamaliyim? Hangi zorlukta vs. ?

Hocam oyun dediğin zorda oynanır!
    Ki bu şekilde en keyifli halidir.

Selamlar
  • Merhaba arkadaşlar

Bu gün Hayırlısıyla PS3 slim aldım ve Kz3 demoyu indirdim, Ancak videolardamı farklı yoksa tv de mi Bana böyle geldi bilmiyorum o yüzden size danışmak istedim.

Oyun bende azcık daha karanlık ve yani anlatamıyorum ama pastel gibi bu normal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Merhaba arkadaşlar

Bu gün Hayırlısıyla PS3 slim aldım ve Kz3 demoyu indirdim, Ancak videolardamı farklı yoksa tv de mi Bana böyle geldi bilmiyorum o yüzden size danışmak istedim.

Oyun bende azcık daha karanlık ve yani anlatamıyorum ama pastel gibi bu normal mi ?

Evet oyun normalde böyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Hocam bence 3D özelliği tabiki her oyuncu tarafından kullanılamadığı için güme gitmiş.

Killzone 3D hali piyasadaki 3D filmlerin tozunu attırır. Gerçekten harika bir şey. Oyunun atmosferini 10 kat daha iyi veriyor.

Kesinlikle. En iyi 3D destekli oyun kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.