ya arkadaşlar oyunun başında bir yerde kaldım ne yapacağım yardım edermisiniz .. şu sessiz sessiz ilerleyip askerleri ormanlık alanda tek tek öldürüyoruz hani şu telsiz istasyonumudur nedir oraya giderken sürekli yakalanıp çok hızlı haraket eden suikastçi gibi tipler beni öldürüyor ... ne yapacağız burada ..
Şu iğrençliğe bak abi yaa...Allah aşkına Sony gelecekte şu lanet kutulu oyunları çıkarmasın ya !
SIRF BU YÜZDEN ÖLENE KADAR SAKLAYACAĞIM OYUNLAR VAR !
GOW III UNCHARTED 2 & UNCHARTED 1 (Salak gibi satmıştım normal versiyonu) KILLZONE 2
Killzone 3 bu fiyata düşmesi hayretler verici tek(iki) kelime ile, kz2 bile bu fiyatlarda gezerken.
Oyunu çok uzun süredir oynamıyordum. Bugün online oynamak istedim. Birde baktım 1.12 yama gelmiş. Adamlar bu oyuna o kadar değer veriyorki, hala oyuna yama çıkartıyorlar.
İşte yeni yama içeriği:
KARİYER: - Marksman sınıfının scramble yeteneğini artık manuel olarak aktif edeceğiz, - Mühendis kulecikleri artık daha hızlı hareket edebilecek, düşmanı daha seri bir şekilde tanımlayıp saldırıya geçecekler, - Mühendis kuleciklerinin dayanıklılığı %30 oranında artacak ancak hala tek el bombasıyla patlatılabilecekler,
SİLAHLAR: - stA-2 silahının mermi patlama süresi azalacak ve hasar alanı biraz daha genişleyecek,
HARİTALAR: - Radec Academy haritasındaki tiyatro odasına gerçek zamanlı projektör eklenecek,
SES: - Askerlerin ölürken çıkardıkları abartılı acı seslerinin tonu düşürülecek,
MAÇLAR: - Warzone’da görev puanları arttırılacak, böylece başarılı her görevin ardından daha fazla puan kazanacağız, - Search & Destroy görevlerinde mortar kullanımının süresi 30′dan 60 saniyeye yükseltilecek. Bu sayede oyuncuların haksız rekabet gerçekleştirmesi engellenecek, - Artık bir klan ayrıldığında turnuvalar son bulmayacak, - Klanların bitmiş oyunlara dahil olup skor yükseltmelerini sağlayan sorun ortadan kalkacak, - Maç sonlarındaki bekleme süresi 60 saniyeden 45 saniyeye düşürülecek, - Oyun öncesi lobideki bekleme süresi 30 saniyeden 20 saniyeye düşürülecek,
ARAYÜZ: - Sixaxis’e özel hareketleri menüden kapatabileceğiz. Böylece aksiyonları Yuvarlak tuşu ile gerçekleştirebileceğiz. Bu özellik özürlü oyuncular düşünülerek oyuna dahil ediliyor. - Spawn ekranında haritanın ismini görebileceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: ibrg
ya arkadaşlar oyunun başında bir yerde kaldım ne yapacağım yardım edermisiniz .. şu sessiz sessiz ilerleyip askerleri ormanlık alanda tek tek öldürüyoruz hani şu telsiz istasyonumudur nedir oraya giderken sürekli yakalanıp çok hızlı haraket eden suikastçi gibi tipler beni öldürüyor ... ne yapacağız burada ..
onlar uyanmadan sessizce mümkün olduğunca headshot şeklinde muhafızları vuracaksın. ardından suikastçileri rahat rahat öldürebilirsin...
şu oyunu çok oynamak istiyorum ama bir tam anlamıyla beceremedimki kolla oynamayı :(
serverlar dolumu hala?
quote:
Orijinalden alıntı: patates5
serverlar dolumu hala?
sayılır...
Server'lar dolu da tüm maçlar 7-0 bitiyor. Bir takım spawn noktalarını hemen kapıyor rakip takımı baseden çıkar çıkmaz indiriyorlar. Bu oyunun multisinde denge kelimesinden eser ancak 7-8 kişi iyi oynayan toplayacaksın arkadaşlarınla oynayacaksın.
Son 2 haftadir sürekli KZ3 oynamaya basladim aklima burda gecen sohbet geldi. oyunun cikali 1 sene olmasina ragmen Serverler halen tika basa dolu. KZ2 malesef 7-8 ay sonra 3-4kisi anca vardi servelerde (bazende hic yokdu). KZ2 seven haliyle son bölümü sevmiyor olabilir, ama genel toplum olarak KZ3 baya tutuldu diyebilirim. KZ3 oynuyanlar eklesin beni.Türklerle beraber oynamak pek nasip olmadi..... PSN: Sultan_Zulfi61
Oyun beklediğimden daha iyi çıktı. Grafikler ve savaş atmosferi gayet iyiydi. Helganlar hayatta en nefret ettiğim şey oldu. Oyun dünyasının en kötü düşmanları bunlardır. Sonu açık bitti 4 gelecek herhalde.
çok eğlenceli hale gelmeye başladı sonradan nolduysa, hala serverler dolu bayada sarıyor serverlerde türkleride görmek istiyoruz abi tek kaldım bi kaç kişi dışında :)
Beyler daha önce killzone 2 yi oynuyordum çok beyendim killzone 3 türkçe platinumu takasla aldım.Yalnız goruntu çok kotu geldi gozume killzone 2 ye nazaran , killzone 2 de alternative 2 controlleri ile oynuyordum bu kıllzone 3 te controller secenegı yi ya yok ya ben bulamadım.Bu versiyonda sorun mu var anlamadım.Kontroller secenegını bulamadım ve goruntu çok kotu geldi gozume
quote:
Orijinalden alıntı: vardar052
Beyler daha önce killzone 2 yi oynuyordum çok beyendim killzone 3 türkçe platinumu takasla aldım.Yalnız goruntu çok kotu geldi gozume killzone 2 ye nazaran , killzone 2 de alternative 2 controlleri ile oynuyordum bu kıllzone 3 te controller secenegı yi ya yok ya ben bulamadım.Bu versiyonda sorun mu var anlamadım.Kontroller secenegını bulamadım ve goruntu çok kotu geldi gozume
Görüntü nasıl çok kötü ya. BF3,max payne 3'den bile daha iyi grafikleri var. Ama vuruş hissiyatı fizik motoru eğlence bakımından rezalet. Multiplayerda çok az map var. En son 7 ay önce oynadım bir ara başlarım gene. PSN: TheUtku ekleyin