Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 çeşit co-op olacak. Biri hikaye diğeri de özel görevler için. Örneğin: MW2'deki ''special ops'' görevleri gibi özel görevler olacak ve 4 kişi oynanacak. Bir de hikayeyi oynayacağımız 2 kişilik Co-op bulunacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

- Guerilla Games is also working on a 2 player coop mode
    - And on a 4 player objective coop mode

Umarım bunlar hayata geçer.Dehşet zevkli olur oynaması.

İkisinin arasındaki co-op mantığının farkı nedir ?

2 kişilik olan single player,4 kişilik olansa özel coop modu.Yani öyledir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whoops

tridef programıyla half life 2 yi 3d oynadım bir süre. (1080p çözünürlükte lcd televizyonda) açıkçası muhteşemdi. derinliği ciddi ciddi hissediyorsunuz. çatısı kısmen yıkılmış binanın içinden üstten geçen uzay gemisine bakarken veya koridorda ilerlerken 3. boyut muhteşem oluyor. ancak gözü fena yoruyor onu da söylemem lazım. görüntünün de yüksek çözünrlüklü olup büyük ekranda olması daha verimli sonuç çıkmasını sağlıyor. denemek isteyen olursa link altta. kullanımı çok kolay.

_http://www.tridef.com/home.html

Allah razı olsun ne diyeyim, Crysis'i 3D oynattın bana. :)
  • Ya bu Naughty Dog Crash'in yapımcısı değil mi ?
  • Their Planet..Our War.. KILLZONE 3

3 yeni ekran görüntüsü

http://www.bolumsonucanavari.com/Oyunlar-Killzone_3-802-5.htm#E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazuki -- 24 Mayıs 2010; 18:55:36 >

• naughty dog uncharted in yapımcısı.ama crash ın da yapımcısı olması lazım.
    şu zırhları görünce helghast olasım geliyor.hele hele helghast sniper oyunun en karizma adamı.ha tabi adamım radec.
    keşke rico yaşayacığna garza yaşasa idi.maymun gibi bir şey bu rico.ama garza hem mühendis hem keskin nişancı(öyle yazıyor) varmı daha iyisi.mal rico yüzünden gitti adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 24 Mayıs 2010; 19:00:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazuki

Their Planet..Our War.. KILLZONE 3

3 yeni ekran görüntüsü

Resimler çok sıradan geliyor ya nedense bir gelişme yok gibi

• Her şeyiyle bir Helghast dili oyunda olacak ve öğrenebileceğiz.
    şu olayı anlmadım.helghast dili öğrenebileceğiz derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Her şeyiyle bir Helghast dili oyunda olacak ve öğrenebileceğiz.
    şu olayı anlmadım.helghast dili öğrenebileceğiz derken?

Elf dili gibi düşün.
  • şunu merak ettim
    sizin vuruş hissi olarak beklentiniz ne?
    silahın ekrandan çıkacak gibi tepip adamın her mermi yiyişinde o yöne doğru sallanması falanmı?
  • Genel görüş ne diyor..
    http://www.gamerankings.com/ps3/928377-killzone-2/index.html

He gerisi bir iki ufak çatlak sesden başka hiçbir şey değil..Onlarda kaideyi bozacak cinsden değil zaten..
    Killzone 2 kalitei bir oyundur o kadar..
  • silah çeşitliliği yeterli ma 1-2 silah eklense çok güzel olur.
    ayrıca bu oyun öyle bir oyunki hem bilimkurgu hemde gerçekçi olmaları lazım.
    yani gidip
    plasma,yıldırım silağı,otomatik rokeatar gibi absürd şeyler pek olmaz bu oyunda.
    yani o kadar kolay değil bu oyun için silah kurgulamak.
    ama silah detayları müthiş.sedece vc 32 için bu oyunu oynadığım oluyor.
  • Benim anlamadığım nokta neden ''Killzone 3'ten İlk Detaylar!!'' konusunda insan ısrarla oyunun kötü olduğunu yada kendisinin beğenmediğini kabul ettirmeye çalışır ki.Yani örneğin;tekken 6'yı sevmedim diye gidip o konuya oyun kötü şöyle böyle yazmam,oynayanların yada sevenlerin de tadını kaçırmam.Ne gereği var?Zaten beğenmediysen mantıken o oyunla ilgili konulardan uzak durman gerekir.Bence tamamiyle art niyet bazı arkadaşların yaptığı.
  • Daha net bilgiler sony tarafından gelir. Suan eklenenler fasofiso gibi. Bu arada canım cekti atayım biraz bari.
  • tamamen yıkılabilir çevre bu platformda imkansız diyen bir arkadaş olmuş.. red faction gormedi sanırım bu arkadaş
  • Ana mesaj düzenlenmiştir.
  • henüz oyun çıkmadığına göre şimdiden önyargılı konuşmanın anlamı yok. bekleyip görecez triler filan çıkarsa ancak fikir verebilir. e3 ü bekleyecez sanırım.
    çıkış tarihini net olarak bilen varmı ? bir arkadaş mayıs 2011 demiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Hazuki

Their Planet..Our War.. KILLZONE 3

3 yeni ekran görüntüsü

Resimler çok sıradan geliyor ya nedense bir gelişme yok gibi

Aslında gelişme baya var , karanlık alanların ön plana çıktığı bir killzone 2 yok artık bu resimle beraber, herşey açık ve net

detaylardaki gelişmeler çok iyi, askerlerin botları ve kıyafetlerindeki detayı rahatlıkla görebiliyoruz.

• Ss'lere pek güvenmiyorum.Ama umarım yanılırım.Co-op olması sevindirdi.Co-op olsun çamurdan olsun
  • EVEEEEEETTT

KZ3 piyasaya yavaş yavaş bilgileri vermeye başladı... Bu çok iyi bir durum. çunku GOW3 ünde çıkmasından sonra piyasada beklenen bir oyun kalmadı gibibişey oldu... KZ3 bu ateşi tekrardan yakacaktır... ilk çıkan Konsept çalışmalarına bakıp grafiksel gelişme falan muhabbeti yapmanıza gerek yok bence :) Oyun illahaki kendini geliştirecektir. bundan kimsenin şüphesi olmasın.. Sonuçta bu oyunun genlerinde var TOKAT :)

KZ3 FOREVER :D

Başlık güzel olmuş bu aradaç
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.