Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonra oyun çıkar %50 kullanıldı sadece.
  • ps3 zaten miladını doldurdu eski bir grafik kartı ve abartılan bir işlemci üç beş efektle sunarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: darksiderx

ps3 zaten miladını doldurdu eski bir grafik kartı ve abartılan bir işlemci üç beş efektle sunarlar

Sadece gülüp geçiyorum...
  • Güç seninle olsun.
  • quote:

ps3 zaten miladını doldurdu eski bir grafik kartı ve abartılan bir işlemci üç beş efektle sunarlar

evet zaten bende çöpe attım ps3
  • golgelerın gucu adına guc ne gezer la bazaarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

O arkadaş daha yeni ps2'ye geçti.Ps3'e geçince görür gücünü.Daha var geçmesine.5-10 sene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

O arkadaş daha yeni ps2'ye geçti.Ps3'e geçince görür gücünü.Daha var geçmesine.5-10 sene kadar.

bız gectıkte ne oldu sankı hlaen gercek gucunu goremedık acaba ne zaman gorecez o arkadas aslında bızden daha sanslı bır bakıma bız gorecez dıye beklerken o gectıgınde beklemeden gorecek

• Guerilla Games bu sefer herşeyin grafik olmadığını bilerek işini yapmalı. Oyuna vuruş hissi ve co-op kesinlikle konulmalı. Önceki oyun kaç yıllık reklam ile çıkmasına rağmen çok kısa sürede unutuldu ve iyi bir satış grafiği yakalayamadı.

Kendi türündeki rakipleri çok daha iyi satış rakamları elde etti tabi birde çok daha fazla oyuncu kitlesine ulaştı.

İnşallah bu sefer bazı şeyleri aşarlar.
  • Neye göre grafikleri geride kaldı?
    Eğer Pc ye göre geride kaldıysa bir çok oyun pc ye konsollardan port edildiği için AA ve çözünürlük dışında şuanda hiç bir artı göremiyorum. Ayrıca tabiki pc ye göre belli bir süre sonra geride kalacak PC upgrade edilebilen birşey. Şahsen TV de bir oyunu 720p olarak oynamak bana yeterli geliyor. Grafikler niye sadece çözünürlükle bir tutuluyor? Çözünürlük başka şey grafik başka şey. Miadını doldurdu falan filan Miadını doldurmayan ne var? Bazı yorumlarda yine fanatiklik olduğu görülüyor. Ps3 miadını doldurduysa bütün konsollar miadını doldurmuş demektir. Objektif yorum yapıyorum diyenlerin çoğu malesef objektif yorum yapamıyor. Her iki konsolda da multiplatform oyunlar aynı grafik kalitesine sahip.
    Xbox la mı karşılaştırıyorsunuz o zaman xbox ın da miadı çoktan doldu.
    Ps3 exc. leri belirli bir kalitenin üzerinde oyunlar oluyor bunu tartışmanın bir anlamı yok. Zaten PS3' ün Xbox tan olan en önemli üstünlüğüde bu (karşılaştırma yapanlara).
    Diğer ps3 exc lerinin gelişimi göz önüne alındığında KZ3 tabiki ilk oyuna göre daha gelişmiş grafiklerle çıkacaktır.
    2. oyun gayet güzeldi özellikle vuruş hissi ve online mod olarak mükemmeldi. Co-Op eklendiği taktirde süper bir oyun olacağını düşünüyorum. Satış grafiklerini başka oyunlarla karşılaştırmanın anlamı yok KZ Ps3' e özel bir oyun Ps3 exc. lerin satış grafiği göz önüne alındığında satışlar normal. Ayrıca 1 milyonu aştığına göre sorun yok demektir. Zaten satışlarda bizim işimiz değil. Bir oyunun devamı çıkıyorsa satışlardan memnun olduklarını gösterir. Bu yazdıklarımı kimse üzerini alınmasın ortaya konuşuyorum kimseye cevap olsun diye yazmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Nasıl da abartıyorsunuz PS3'ü...

Nesini gülüp geçiyorsun hocam? Alet çıkalı 4 sene oldu, tırtıksız oyun için dua edeceğimize hala o güç bu güç peşindeyiz.

la benim xbox 360 bölümüne mesaj atmam yasak, bu intihar bombacısı ps3 başlıklarından çıkmıyor. çifte standarda bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Neye göre grafikleri geride kaldı?
    Eğer Pc ye göre geride kaldıysa bir çok oyun pc ye konsollardan port edildiği için AA ve çözünürlük dışında şuanda hiç bir artı göremiyorum. Ayrıca tabiki pc ye göre belli bir süre sonra geride kalacak PC upgrade edilebilen birşey. Şahsen TV de bir oyunu 720p olarak oynamak bana yeterli geliyor. Grafikler niye sadece çözünürlükle bir tutuluyor? Çözünürlük başka şey grafik başka şey. Miadını doldurdu falan filan Miadını doldurmayan ne var? Bazı yorumlarda yine fanatiklik olduğu görülüyor. Ps3 miadını doldurduysa bütün konsollar miadını doldurmuş demektir. Objektif yorum yapıyorum diyenlerin çoğu malesef objektif yorum yapamıyor. Her iki konsolda da multiplatform oyunlar aynı grafik kalitesine sahip.
    Xbox la mı karşılaştırıyorsunuz o zaman xbox ın da miadı çoktan doldu.
    Ps3 exc. leri belirli bir kalitenin üzerinde oyunlar oluyor bunu tartışmanın bir anlamı yok. Zaten PS3' ün Xbox tan olan en önemli üstünlüğüde bu (karşılaştırma yapanlara).
    Diğer ps3 exc lerinin gelişimi göz önüne alındığında KZ3 tabiki ilk oyuna göre daha gelişmiş grafiklerle çıkacaktır.
    2. oyun gayet güzeldi özellikle vuruş hissi ve online mod olarak mükemmeldi. Co-Op eklendiği taktirde süper bir oyun olacağını düşünüyorum. Satış grafiklerini başka oyunlarla karşılaştırmanın anlamı yok KZ Ps3' e özel bir oyun Ps3 exc. lerin satış grafiği göz önüne alındığında satışlar normal. Ayrıca 1 milyonu aştığına göre sorun yok demektir. Zaten satışlarda bizim işimiz değil. Bir oyunun devamı çıkıyorsa satışlardan memnun olduklarını gösterir. Bu yazdıklarımı kimse üzerini alınmasın ortaya konuşuyorum kimseye cevap olsun diye yazmıyorum.

Ah bu 4 senede bunları anlayanların az olması o kadar saçma geliyor.Yazını çok beğendim ellerine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: arjantin

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Nasıl da abartıyorsunuz PS3'ü...

Nesini gülüp geçiyorsun hocam? Alet çıkalı 4 sene oldu, tırtıksız oyun için dua edeceğimize hala o güç bu güç peşindeyiz.

la benim xbox 360 bölümüne mesaj atmam yasak, bu intihar bombacısı ps3 başlıklarından çıkmıyor. çifte standarda bak

Bunu söylememeliydin. Az sonrada uzaklaştırırlar seni dostum...

• Herkes grafik grafik diyorda benim aklıma takılan konu şu, şimdi PS3 yanılmıyorsam 2006 gibi piyasaya çıktı. Buda demek oluyorki 2006 yılının var olan grafik teknolojisini kullanıyor. Şimdi siz 4-5 yıllık bir grafik çipinden bugüne kadar görmediğiniz güzellikte ve detaylı grafikler bekliyorsunuz. Açıkçası olacak şey var olmayacak şey var :)
  • abi beni şikayet eden .:BBR:., bluelabel ve fallout muydu bikaç kişi xbox başlıklarında tartışma çıkartıyorum diye şikayet ettiler, doğru tartışma çıkarttım ama tabii ki tartışma olacak, kavgaya meyleden dengesizler varsa benim kabahatim değil. herneyse bu 3 kişi maşallah ps3 başlıklarının hepsinde varlar. miex'i ekleyelim, herkesin dalga geçtiği üstad görücez, bakalım ne kadar adaletliler, şikayet ettim miex'i.
  • arkadaş ps3 2006 da çıkınca bütün yetenklerini 2006 da göstermek zorundamı.nasıl bir bakış açısı bu?
  • sımdı soyle bır durum var makına 4 yıl once cıkmıs olması grafıksel olarak suan ıcın cok daha ıyı olması gerekmezmı dıye bızler dusune duralım acaba ne zaman cıkacak dıye egerkı suan cıkacak oyunların makınanın cıkıs tarıhıne gore yargılarsak o zman mukemmel grafıklerde oyun oyun oynamamız gerekmezmıydı yada sony nın ben 10 yıllık makına yaptım sozu ne olacaktı - naughty dog un uncharted 2 de gordugunuz ne kı asıl graafık uc3 de olacak demesı - hazıran ayında update ıle 3D gelmesı ve Kıllzone 3 un 3D desteklı olması
    konamının lord of shadow oyunuyla grafıksel devrım olacagı demesı oyun dunyasında grafıksel olarak nasıl degılde ne sekılde teknoljı kullanılarak oyun oynayacagımız soz konusu.

tabı sony nın move u olsun xbox ın natal ı olsun pıyasada kapısma suresını ne kadar uzun vadelı yasar orası bılınmez ama gercek olan su kı her ıkı platformun kullanıcılarıda ayrı olacagından onlar kendı aralarında tartısıp kalp kırmaya devam ede dursun sahsen ben elımde ps3 oldugu ıcın sadece ondan teknolojının nımetını kullanıyorsa ondan yararlanacagım kesın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 25 Mayıs 2010; 23:54:30 >

• Şimdi yanlış anlaşılmasın bende PS3 sahibiyim vede makinamdan çok memnunum. Ancak demek istediğim şuydu 4 yıl önce atıyorum Nvidia ve Ati kartlarda dx9 teknolojisi vardı. Dx 10 2007 yılında piyasaya çıktı dolayısıyla çiplerde öyle. Dx 11 ise bundan 7*8 ay önce. Şimdi bu tekniklerin bize sunduğu ışıklandırma gölgelendirme gibi efektleri 4 yıllık bir makinadan beklemek bence hata olur. Zaten sizde görüyorsunuz PS3 oyunlarında ne AA yapılabiliyor nede birçok oyunda ki buna exlerde dahil 1080p modu aktif edilebiliyor. Bu çok doğal çünkü grafik çipinin kapasitesi belli. Yapan fimada belli (Nvidia) Bu firmanın 2006 da ürettiği çiplerin teknolojiside belli. Ben açıkçası makinanın grafiklerinden çok menunum ancak çok da fazla beklentiye girmemek gerekir diye düşünüyorum. Buda benim şahsi fikrimdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denorath

Şimdi yanlış anlaşılmasın bende PS3 sahibiyim vede makinamdan çok memnunum. Ancak demek istediğim şuydu 4 yıl önce atıyorum Nvidia ve Ati kartlarda dx9 teknolojisi vardı. Dx 10 2007 yılında piyasaya çıktı dolayısıyla çiplerde öyle. Dx 11 ise bundan 7*8 ay önce. Şimdi bu tekniklerin bize sunduğu ışıklandırma gölgelendirme gibi efektleri 4 yıllık bir makinadan beklemek bence hata olur. Zaten sizde görüyorsunuz PS3 oyunlarında ne AA yapılabiliyor nede birçok oyunda ki buna exlerde dahil 1080p modu aktif edilebiliyor. Bu çok doğal çünkü grafik çipinin kapasitesi belli. Yapan fimada belli (Nvidia) Bu firmanın 2006 da ürettiği çiplerin teknolojiside belli. Ben açıkçası makinanın grafiklerinden çok menunum ancak çok da fazla beklentiye girmemek gerekir diye düşünüyorum. Buda benim şahsi fikrimdir :)

Konsolları sadece ekran kartı olarak ele almamak gerekir konsolların çalışma mantığı çok daha farklı. Ayrıca PS3 directX kullanmıyor. Bunun yanısıra PS3 AA yapabiliyor (Tabiki PC deki gibi değil). Konsollar donanım açısından daha verimli kullanılıyor çünkü upgrade şansı yok. Geliştirmeler sadece donanımsal olarak değil yazılımsal olarakta yapılıyor (örnek olarak ps2 GOW2) Bu yüzden ortaya mevcut donanımla kaliteli işler çıkabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 26 Mayıs 2010; 0:21:59 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.