Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş gibi sakince fikirlerini belirtsen kimse sana bir şey demez.Ama her ps3 konsu mesajlarını imalı imalı yazarsan eleştirelerede ,saldırılara da katlanacaksın..Ps3 konsunda yazdığın her mesaj faul ile sonuçlanıyor.Kaza olsa neyse diycem de faullerin nerdeyse hepsi kasti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 26 Mayıs 2010; 0:22:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Arkadaş gibi sakince fikirlerini belirtsen kimse sana bir şey demez.Ama her ps3 konsu mesajlarını imalı imalı yazarsan eleştirelerede ,saldırılara da katlanacaksın..Ps3 konsunda yazdığın her mesaj faul ile sonuçlanıyor.Kaza olsa neyse diycem de faullerin nerdeyse hepsi kasti..

PS3 adına konuşmadım ki, Xbox 360'ı da dahil ettim, nesi imalı?
  • Adam gene ceza aldı :D Durup durup aynı şeyi yapıyor ama milleti kışkırtıyor sonra ben birşey yapmadım oluyor
  • Ben anlamiyorum..
    Cifte standart almis basini gidiyor..

Ben bu fanatiklerin isimlerini agzima alip onlarin seviyesine dusmeyecegim ancak kendileri her ps3 konusunda at oynatirken yine bu konuyu acan ve her defasinda faydali haber veren konunun sahibi Daxteroy a NATAL da ki sorunlar konusu basliginda yeni HALO konusunda sirf haber kaynakli girdi yapti diye dovmedikleri kalmisti..
    Adam direkt !!Hep sen xbox konusunda olumsuz haber yapiyorsun !! (haber evrensel bu arada ceviri yapmis arkadas) diye cikisacak kadar suursuz , kendini kaybetmis koynunda xbox ile yatan bi kac tip arkalarina bir kac moduda alarak teror estiriyorlar..

Biride cikip DUR diyemiyor.
    Bakalim ne olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 26 Mayıs 2010; 0:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Ben anlamiyorum..
    Cifte standart almis basini gidiyor..

Ben bu fanatiklerin isimlerini agzima alip onlarin seviyesine dusmeyecegim ancak kendileri her ps3 konusunda at oynatirken yine bu konuyu acan ve her defasinda faydali haber veren konunun sahibi Daxteroy a NATAL da ki sorunlar konusu basliginda yeni HALO konusunda sirf haber kaynakli girdi yapti diye dovmedikleri kalmisti..
    Adam direkt !!Hep sen xbox konusunda olumsuz haber yapiyorsun !! (haber evrensel bu arada ceviri yapmis arkadas) diye cikisacak kadar suursuz , kendini kaybetmis koynunda xbox ile yatan bi kac tip arkalarina bir kac moduda alarak teror estiriyorlar..

Biride cikip DUR diyemiyor.
    Bakalim ne olucak.

• HAHAHA Özlemiştim bu ortamı ya :D

Killzone konu olunca, nasılda hemen tartışmalar başlıyor :D 2 sayfa tartışma dolmuş başlık :D:D:D yakında cezalar havada uçuşmaya başlar, mesajlar silinmeye başlar.

Tırtıksız oyun bekliyormuşuz Peki sen Konsolum nezaman 3K verecek diye içten içe kendini yemiyormusun
    Şaka bi yana, grafik olarak iki konsolda birbiri ile neredeyse aynı, Exclusivelerde PS3 öne geçiyor biraz o kadar.

Killzone 3, yine 2 gibi geldiği zaman grafiksel anlamda piyasadaki bütün oyunları tokat delisi edecektir. Burası garanti. iş ki oyunun senaryosunu geliştirsinler, co op getirsinler vs.!

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

http://uk.ps3.ign.com/articles/109/1092173p1.html

Teşekkürler
  • Oyunu sevmeyenler,sevmedikleri oyunun basligindan neden cikmazlar anlamak mümkün degil.Begenmiyorsaniz hani mutlaka birsey söyleyim diyorsaniz 1 kere söyleyin,böylece herkes oyunu begenmediginizi anlar ama 10 kere tekrar ederseniz bunun adi fanatikliktir.Bazen su "benim konsolum seninkini döver" temali mesajlari okuyunca yaptigim isten nefret etme noktasina geliyorum.

Neyse konuya gelirsek,Kz2'yi cok büyük umutlarla beklemistim ciktigi gün aldim ama beni sarmadi,bana göre degildi.O nedenle 3. oyunu hic beklemiyorum acikcasi ama saglam bir kitlesi var onlar adina cok güzel haber.
  • Guvendikleri birileri olmasa bu kadar israrci olamazlar diye dusunuyorum ben..
    Live de modlarla iki geyik cevirip burda mod gibi gezip, asip kesen ve emir tekkakki eden az insan gormedik biz ve hala da goruyoruz..
  • Kasatka, yönetimden hic bir arkadasin böyle birsey yapacagini sanmiyorum.Dediginiz üyeler kim bilmiyorum ama onlar belki kendilerince öyle düsünebilirler ama yönetimden birinin gidipte arkadaslarina "siz fanlik yapin ben sizi korurum" diyecegine ihtimal vermiyorum.
  • Her oyun çıkmadan önce PS3'ün tüm gücünü kullanıyor mevzusu yapmasalar olmayacak sanki. Bu kadar şişirince oyunu sonrası hezeyan oluyor bizim için, oyunu seveceksek bile ulan adamlara bak yine yalan dolan kandırdılar bizi deyip karşıt görüş oluşturuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Guvendikleri birileri olmasa bu kadar israrci olamazlar diye dusunuyorum ben..
    Live de modlarla iki geyik cevirip burda mod gibi gezip, asip kesen ve emir tekkakki eden az insan gormedik biz ve hala da goruyoruz..

Hocam gerçektende böyle birşey yok. Uzun süre Live'da takıldım ve buradaki Xbox 360 bölümündeki arkadaşlarla parti odasında birçok kez bir araya geldik. Hiçbir üyenin ne modlardan böyle bir talebi nede buna dair düşüncesi vardı. Çok konulardan konuşurduk hatta birçok kez girdiğim parti odasında oyuna dalıp muhabbet etmediğim ama dinlediğim oluyordu o zaman bile böyle bir muhabbet geçmedi.

Ne üyeler böyle birşey ister nede yöneticiler bunu kabul eder.

• Geçen gün dergi taramalarını görünce kalbim duruyordu az daha, bu neslin en kaliteli oyunlarından biride KILLZONE 2'dir. Bu kadar gerçekçi bir savaş atmosferini başka hiç bir oyunda göremedik. Şimdi de bu oyunun 3.sü geliştiriliyor. Zamanında dediğimiz gibi, 2.oyunun üstüne bir şeyler koyacaklarsa; KRAALLLSINNN !! demek istiyorum kısaca.

Bu arada Yiğit, heyecanın çok net anlaşılıyor yav.. O ne mükemmel bir başlıktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 26 Mayıs 2010; 17:44:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Teşekkürler

birşey değil abi her zaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Teşekkürler

birşey değil abi her zaman

bende tesekkur ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: ICOSolidEye

Geçen gün dergi taramalarını görünce kalbim duruyordu az daha, bu neslin en kaliteli oyunlarından biride KILLZONE 2'dir. Bu kadar gerçekçi bir savaş atmosferini başka hiç bir oyunda göremedik. Şimdi de bu oyunun 3.sü geliştiriliyor. Zamanında dediğimiz gibi, 2.oyunun üstüne bir şeyler koyacaklarsa; KRAALLLSINNN !! demek istiyorum kısaca.

Bu arada Yiğit, heyecanın çok net anlaşılıyor yav.. O ne mükemmel bir başlıktır..

Kanka konu açarken inan elim ayağım titriyordu. Şimdi ki ruh halim anlatılmaz, yaşanır...

• Killzone 3 diyorum başka bişi demiyorum
  • Yukarıda bir yerde vuruş hissi yok denmiş! Eee yok artık... Arkadaş gözünü kapatarak oynamış sanırım, o vuruş hissini anca bu şekilde göremez...

Son hız devam GG!
  • bu oyunda vuruş hissi yoksa mw ve bc de ateş bile edilmiyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.