Şimdi Ara

Killzone3 mü? Grand slam tennis2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 oyun arasında kaldım tenis çok sevdiğim bir spor ama killzone3 türkçe olduğu için cazip elimde 3 tane call of duty oyunu var o yüzden killzone3 e gerek var mı tam emin değilim cevaplarınızı bekliyorum sizce hangi oyunu alırsam daha iyi yapmış olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: achile10

arkadaşlar 2 oyun arasında kaldım tenis çok sevdiğim bir spor ama killzone3 türkçe olduğu için cazip elimde 3 tane call of duty oyunu var o yüzden killzone3 e gerek var mı tam emin değilim cevaplarınızı bekliyorum sizce hangi oyunu alırsam daha iyi yapmış olurum

Killzone 3 seslendirmeler felan bayağı iyi,multiplayer adamı oyalıyor.Ben olsam Virtua tennis 4 alırdım,zevkli modlar var.Arkadaşımla beraber oynuyoruz bayağı sarıyor.
  • Benim önerim forumdan veya GG gibi sitelerden 2. el Killzone 3 alıp, PSN'den Top Spin 4 almanız. Hem forumdan kardeşlikle Top Spin 4'ü yarı fiyatına alabilirsiniz.
  • Top Spin'in diğer iki tenis oyunundan da daha az lisansa sahip olduğu bir gercek.

Fakat Youtube videolarından bile anlayabilirsiniz, Top Spin'in yanında basit kalıyor diğer oyunların oynanışı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamburger mi Adana Kebap mı sorusu gibi olmuş .Call of'lar beni götürür diyorsanız tenis oyunu alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.