Şimdi Ara

Kilo alamıyorum (Beslenme eksikliği) Weight Gainer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sayın dostlar, akranlarım,abilerim spor hayatıma 2011'de ilk başladığımda 155 boy 46 kilo cılız bir şeydim, şimdi yaş 17 boy 175, kilo 61-62 , benim bir derdim var o da kilo almak, son 4 aydır boydbuilding yapıyorum ama kilom yerinde sayıyor, kaslarda problem yok görünümümden memnunum ama kilo alamamak yani kas büyütemem sadece fitleşmek beni üzüyor açıkcası, hesapladım ve sorun beslenmede sanırım gerektiğinden fazla yemiyorum her ne kadar hergün pilavımı makarnamı eksik etmesem de,kusana kadar yesem de yetmiyor sanırım, sizce Weight Gainer almalı mıyım? çünkü bu kilo olayı psikolojik olarak da etkiliyor beni, en azından 65-67 kiloya ulaşmak istiyorum, protein tozu da kullanmak geçti aklımdan ama günlük en az 70-80 gram proteinimi alıyorum hatta bazen 100 e ulaştığım oluyor o yüzden gerek görmedim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

Selamlar...Sevgiler...Saygılar...

Sayın dostlar, akranlarım,abilerim spor hayatıma 2011'de ilk başladığımda 155 boy 46 kilo cılız bir şeydim, şimdi yaş 17 boy 175, kilo 61-62 , benim bir derdim var o da kilo almak, son 4 aydır boydbuilding yapıyorum ama kilom yerinde sayıyor, kaslarda problem yok görünümümden memnunum ama kilo alamamak yani kas büyütemem sadece fitleşmek beni üzüyor açıkcası, hesapladım ve sorun beslenmede sanırım gerektiğinden fazla yemiyorum her ne kadar hergün pilavımı makarnamı eksik etmesem de,kusana kadar yesem de yetmiyor sanırım, sizce Weight Gainer almalı mıyım? çünkü bu kilo olayı psikolojik olarak da etkiliyor beni, en azından 65-67 kiloya ulaşmak istiyorum, protein tozu da kullanmak geçti aklımdan ama günlük en az 70-80 gram proteinimi alıyorum hatta bazen 100 e ulaştığım oluyor o yüzden gerek görmedim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Gelişmen için kilonun 2 katı kadar protein alman lazım 70 gram az gainer gereksiz bir takviye bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• IOzguur kullanıcısına yanıt
    hocam bu kilo olayı benim için gerçekten büyük problem şuan bile 2 tabak makarna önümde duruyor yemeye zorluyorum kendimi ama kilom yerinde sayıyor, daha fazla da yiyemiyorum artık, günlük şartlar zorluyor beni, ne yapayım peki nasıl kilo alayım ben? ekmeğe falan yüklenip gereksiz yağ kazanmak da istemiyorum.
  • Bende 4. aydayım ve kilo alamıyorum. İlk ay 52.250, ikinci ay 53.350, üçüncü ay 53.750 çok yavaş alıyorum maalesef hele ki üçüncü ay için sadece 400 gram almışım. Hocam da bana gainer tavsiye etti bugün.
  • 40 gundur yapiyorum,57den 62ye ciktim. Hala da devam ediyor kilo alisim. Gainerda kullandim zamaninda,yine de alamadim. Duzenli spora gidiyorum,aklima geldikce yemek yiyorum ve protein tozu kullaniyorum. İse yariyor mu protein tozu bilmiyorum,bu kiloyu toz olmadan aldim. Kullanmaya baslayali 1 hafta oldu,kilo almamda cok yardimci olmaz biliyorum ama az da olsa hizlandirir dediler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim'in başında başladım bende daha önce hiç spor salonuna gitmemiştim.
    Başlarken 62 kiloydum şu an 69-70 kiloyum şu an. Takviye ürün kullanmıyorum ben de durdu sanki bende de kilo artışı.
  • Nutrishop'dan Kilo Alma paketi !

198 TL

Her bir ölçekte tam 1000 kalori !
    63 g Protein.
    168 g. Karbonhidrat.
    BCAA ve sindirim enzimleriyle mükemmel formül...
    http://www.nutrishop.com.tr/Muscletech/muscletech-mass-tech-performance-series-2-vitamin-ve-shaker-hediyeli-1839

+ hediye kalsiyum-magnezyum-çinko (100 tablet)
    + hediye Vitamin E (50 kapsül)
    + hediye shaker
    + kargo bizden
    + Farmatek güvencesi, uzman kadro ve profesyönel destek...

http://www.nutrishop.com.tr/Muscletech/muscletech-mass-tech-performance-series-2-vitamin-ve-shaker-hediyeli-1839
     Kilo alamıyorum (Beslenme eksikliği) Weight Gainer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Protein ihtiyacımı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.