Şimdi Ara

Kilo alamıyorum. Öneri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende senin gibiydim protein ve süt ürünleri tükettim şu an hem boyum uzadı hem kilo aldım çok iyi oldu.
  • Aynı problem bende de var almamız lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yediğini sanıyorsun ama yemiyorsun bu kadar fazla. Kalori hesabını yap günlük. Spor yapman da şart yoksa göbek gibi belli yerlerde oluşur kilo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamburger ye
  • spor+gainer.Şunuda unutma günlük alman kalori miktarının üstünde 300-400 yükleme yaparsan anca alabilirsin kilo.yani 2000 ise 2300+
  • Benim bir fitness'a gitmem gerekiyor. Boyum 1.83-1.87 civarında. Babadan gelen bir boy yani boylarımız uzun. Günlük uyabileceğim bir yemek çizelgesi lazım. Şu pirinç süt olayını denesem mi bilmiyorum. Ciddi misiniz o pirinç süt karışımının kilo aldıracağına

• Yaw ben bunu anlamıyorum .Sınırsız cips kola tüketebiliyosun ve kilo almıyorsun .Neyse kötü bişey olarak görürsek

güçsüzlük dış görünüş vs. Kilo almanın yolu spor ve sağlıklı beslenmeden geçer .Günlük yaktığından daha fazla kalori

alacaksın .Pirinç, patates, makarna gibi öğünler tüket .
  • Eczaneden sipraktin şurubunu al.Kendine bir yemek listesi hazırla 3000 kalorilik.6 ay içinde 10 kilo garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnlockyMan

Gerçekten çok rahatsız ediyor bu beni spora gidersem alabilir miyim sizce kilo? Sanmıyorum çünkü yağlar kasa dönecek ve tamamen zayıflamama yol açacak

yağlar kasaaa kaslar ağaca ağaçlar ormanaaa

• Teşekkür Ederim Herkese Çok Sağolun.
  • Gastroenterolojiye görünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Bak şimdi biladerimciler gelir birazdan

Niye bozuyorsun ki? Tam da yazıyordum.

• zamanunda üniversteye 53 başlayıp 81 bitirdim şimdi 75 im..ümidinizi kaybetmeyin derim
  • kardeşim ne bu takıntı anlamıyorum . Üni gidince ye iç yat yapacağından banko alırsın arkadaşlarımın %60-70 i öküz gibi oldular. İlla kilo alacam diyorsan yemek yemek yerine ekmek yiyeceksin. Hala alamıyorum diyorsan metabolizma hızlandırıcı falan artık .Oda olmaz diyorsan hamur işi aban yatmadan önce özellikle metabolizma yavaşken göm hamur işini hala alamıyorsan boşver
  • Dostum istediğin kadar bağışlarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yediğini zannediyorsun sadece .Günümüz gıdalarıyla beslenen abur cubur şekerli içeceği çok tüketen bir bünyenin kilo almaması imkansız.
  • Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    18 yaşında 50 kilo çok az yemek yiyin biraz yaşını gösteriyormusun peki?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.