Bildirim
Kilo alamıyorum. Öneri?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende seninle ayni durumdayim senden 3 yas buyuk olmama ragmen kilomuz ayni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Universiteye gidince alirsin. Hic mi alamiyorsun? 30 undan sonra ister istemez alacaksın. Kilo iyi bisey degil bosver
Gerçekten çok rahatsız ediyor bu beni spora gidersem alabilir miyim sizce kilo? Sanmıyorum çünkü yağlar kasa dönecek ve tamamen zayıflamama yol açacak -
Ayrıca senin gibilere "yediǧini inkar ediyor derler" Bir kaç tane arkadasim vardi senin gibi. Yiyip yiyip kilo almayan. Sonra hepsi gobek birakti 30 dan sonra
Bak şimdi biladerimciler gelir birazdan
Tamam zayıf olmak güzel ama ben aşırı zayıfım :( -
Bende asiri zayifim alamiyorum cikolata tatli ne varsam yerim ama nafile
+1 Aynısı -
Neyse benden baska insanlarda asiri zayifmis ama biryere kadar kendimi avutuyorum ondan sonra gine uzulen taraf ben oluyorum boyle olmaz yazin doktora gidecem
Spor + yemek biliyorum çok yiyormussun gibi geliyor ama yemiyorsun bende kilo alamıyordum ama spor yapmaya başlayınca iştahım da arttı ve gerçekten yemedigimi anladım,şunu da söyleyeyim şu anda spor salonuna gitmiyorum evde antrenman yapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor,kilo alıyorum ama göbek alıyorum ve bu daha kötü bir görüntü oluyor ,ağırlık altına girip bacak ve kol geliştirerek kilo alirsan çok daha estetik bir vücudun olur.
Spora yazıl yağların kasa dönüşmesi diye birşey yoktur 50 kiloda zaten çok bi yağ bulunmaz (boyunu bilmiyorum tahmini 1.70 dir diye dusundum)
Özet:Spora başla hem hayatın güzelleşir hemde kilo alırsın fit bir vucudun olur.
Ne kadar yersen ye kilo alamazsın. Ben üniversitenin ilk yılında fitnessa başlamıştım. Spor yapa yapa 53 kilodan 62 kiloya kadar çıkmıştım. Sonra sporu bırakınca zamanla o kilolar da gitti. Düzenli bir spor hayatı kilo almanı ve bedenini dengede tutmanı sağlar.
Tek kişilik bir sorun değilmiş bunu anladım -
Kardeşim bende öyleyim lise 3e gidiyorum zayifim kollarim ince genelde yazin kisa kollu takiliyor millet ben biraz utaniyorum ama agirlik kaldirmaya basladim 5kg gunde 10\15 kere cekmek iyi geliyor yeni basladim olumlu sonuc aliyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
25 kg pirinç unu alıyosun kardeşim..her gece bunun bi kilosunu 1 litre süt ile ocakta pişiriyosun..güzelce yiyosun..25 kilo pirinç unu 91 bin kaloriye denk gelir..sen bunun hergün 9/1 ini alacaksın..1 ay sonra 14 kilo almış olursun..bunu dene sonra gel yanıma
ekmek ye yemekten çok ekmek ye zaten o anlık doyurur 1 saat sonra yine acıkısın kilolu insanların kilo verememe sebebi ekmektir zaten. ekmek + ice tea kola vs. abanırsın
sonra da diyabet olunca kilo veremiyorum diye konu açarsın.
herşeyin bi zamanı var bekle üniversite alırsın zaten kilo 20 yaşından sonra bu sefer de fazla gelir durdurmaya çalışırsın. nerden mi biliyorum? senin yaşındayken ben de 50 kiloydum şimdi 23 yaşındayım 65 kiloyum boy da kısa olunca sırıtıyor tabi 65 kilo göbek falan -
ailen fakirse, alacağın paranın limiti azsa, ünide karın doyurmak baya bi pahalıya patlıyor, sıkıntıya düşersin. o yüzden bilerek daha da zayıflayabilirsin. üni bitince alırsın kilonu. en iyisi bence. -
Maalesef alamıyorum diye birşey yok yemiyorsun demekki aldıklarının kalori hesabını yaparsan gerçeği görürsün. -
Ben de 15 yasindayken 60 kiloydum.. 3-4 sene ye kilo alirim dedim. Baya iyi yedim.
Sonra ne mi oldu hala 60 kiloyum.
Allah belani versin metabolizma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- nay nay nay nay nanay fon müziği
- karadeniz şivesi cümleler
- suka ne demek
- modiwake yan etkileri
- emin sucuk güvenilir mi
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X