Şimdi Ara

kilo alma lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim şöyle bi problemim var 6-7 ay önce mide ameliyatı oldum reflü ve küçük bi fıtığım vardı midede ameliyattan sonra baya kilo kaybettim şimdi kilo almakta zorlanıyorum internetten araştırdım kilo almak için vücut çalışmak gerekiyomuş evde 2 adet dumbel ve plates topu var bunlara şınav ve mekik ekleyip çalışsam düzenli bi beslenme programı yapsam işe yararmı acaba kilo almak için son soru olarak da dumbell plates mekik ve şınav ile çalışırsam mideme bi zararı olurmu çünkü doktor ağırlık kaldırmamamı söyledi ben de mide kısmına fazla yüklenmden bu şekilde çalışmak istiyorum düzenli bi beslenme programıyla bilgili arkadaşlarımın görüşlerini bekliyorum?

• yardımcı olacak kimse yokmu
  • Ağırlık kaldırman yasaksa bu işi unut, çünkü ağırlık kaldırırken ıkınırsın, karın bölgesini çalıştırmıyor olsan da karnına baskı yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ağırlık kaldırman yasaksa bu işi unut, çünkü ağırlık kaldırırken ıkınırsın, karın bölgesini çalıştırmıyor olsan da karnına baskı yapar

anladm saol hocam
  • Mide ameliyatinda ne yaptilar. Turk doktorlar bu isi abartiyor yabanci forumlara da bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Mide ameliyatinda ne yaptilar. Turk doktorlar bu isi abartiyor yabanci forumlara da bak

hocam 2 cm kadar fıtık vardı bide mide girişi genişmiş orayı daralttılar midedeki yiyecek ve sıvının yukarı kaçmaması için .
  • Dikisler patlar falan diye mi yasakladi cunku bir arastir tuvalet yaparken bile sıkıyorsun mideyi agirligin da cok olumsuz etkilememesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Dikisler patlar falan diye mi yasakladi cunku bir arastir tuvalet yaparken bile sıkıyorsun mideyi agirligin da cok olumsuz etkilememesi lazim

aslında amacım sadece kilo almak öyle kaslı bi vücudum olsun derdinde değilim öğrenmek istediğim 2 tane 10 kg lık dumbell şınav ve mekik ne kadar zorlar midemi aslında midemi değilde mide girişi tekrar genişlermi problem orda yani anlicağın sanırım doktoruma gidip tekrar danışmam gerekecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.