Şimdi Ara

Kilo alma problemi olanlar.. Body'e başladım..Paylaşımlarımı yapacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
25.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler benı yanlıs anlamayın agresıf felanda degılım bınlerce kışı konumda vucudumu beyendı yardım ıstedı bırseyler ekledı ama bölesinı görmedım yaa tamamen kıskanıyoo baska bırsey degıl hadı onuda geceyım akıl vermeye calısıyoo hadı onu da geceyım bana laf sokmaya calısıyo ama msnde azının payını verdım 178-67 kıloda olan bır sahıs ustelık kendı cabasında vucut yapmıs bırıı şekıl almıs bırıne sen kalk 5 kılo ver yoksa gorul olursun yok abı böle bırsey yaa bıde kendıyle kıyaslıyoo ustelık 24 yasındaymıs sanırım cocuk felanda degıl hanı öle demıstı en son neysee ne zaman donanımhabere uye alımı bıter ozman sevıyelı uyeler artar yada paralı yapsınlar yoksa kımse bılgı paylasmaz yanıı zevkı kalmaz hıcbırseyın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

beyler benı yanlıs anlamayın agresıf felanda degılım bınlerce kışı konumda vucudumu beyendı yardım ıstedı bırseyler ekledı ama bölesinı görmedım yaa tamamen kıskanıyoo baska bırsey degıl hadı onuda geceyım akıl vermeye calısıyoo hadı onu da geceyım bana laf sokmaya calısıyo ama msnde azının payını verdım 178-67 kıloda olan bır sahıs ustelık kendı cabasında vucut yapmıs bırıı şekıl almıs bırıne sen kalk 5 kılo ver yoksa gorul olursun yok abı böle bırsey yaa bıde kendıyle kıyaslıyoo ustelık 24 yasındaymıs sanırım cocuk felanda degıl hanı öle demıstı en son neysee ne zaman donanımhabere uye alımı bıter ozman sevıyelı uyeler artar yada paralı yapsınlar yoksa kımse bılgı paylasmaz yanıı zevkı kalmaz hıcbırseyın

oy oy oy ağla biraz daha emzik versinler sana burdakiler.. evet senin vücudunu çok kıskanıyorum. hep bir sumo güreşçisi olmak istemişimdir ben değilde senin olmana çeyrek kaldığı için kıskandım işte ne yaparsın :)))

herneyse vücudun sana güzel görünebilir. zaten zevkler ve renkler tartışılmaz.. ama kaba bi görüntü vermiş. çok şişik naturellikten uzak.. yani daha pek çok şey sayabilirim. ve teşbihimde hata yoktur bilirsiniz... kız arkadaşın olunca ona sorarsın beni nasıl buluyorsun diye. o sana gereken cevabı verir.

• Ya arkadaşım kıskancağına fotoğraf koysana herkes görsün rezilliği
  • valla beyler ben ne dıyeyım kı bu adama adam tutturmus sen ıgrencsın dıyor yaa kaba felan bıde kız arkadasına sor felan ya nerem kötu kı adamı zorla katıl etcek baska bırsey degıl yaa
  • Sen fotonu koydunmu foruma?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amet

Ya arkadaşım kıskancağına fotoğraf koysana herkes görsün rezilliği

• dostum bende başladım.Bir mahsuru yoksa şu listeyi ya PM den ya da foruma koyarsan çok güzel olur.Ben evde başladım.Kendim yapacağım inşlallah.Break dans la uğraşmak istiyorum.Kopter vs hareketler var caf caflı baya.kas istiyot baya bu iş. BU yüzden.Hem şekil olur..Bu arada boyum 1.82 kilom 65 sizce uygunmuyum ?.
  • ben fotografımı daha önce koymuştum dur bakıyım deniyim bi daha koymayı.[simage][/simage]
  • Arkadaşlar tekrar geldim iyi geceler dilerim.. Öncelikle tartışacak arkadaşlar burayı kirletmese memnun olacağım burada bir şeyler paylaşmak istiyorum sizinle ....

ikincisi bana salon sahibinin söylediği temel şeylerden bahsedeceğim .. Yapıp bir anlık hevesle başlanıp biterse hiç bir halta yaramayacagını öncelikle söyleyelim .. Bende daha yeni başladım ve çok kararlıyım .. SAdece body yetmeyecek bize verilen beslenme programı gayet güzel yapılmış birazdan taratıp o programı sizinle paylaşacağım .. Kararlı ve sabırlı olmak gerekiyor .. Evde kendiniz değil de bir üstadın yanında başlarsanız hem sağlıklı düzenli bir şekilde vucut gelişiminizi sağlarsınız hem de bir çok ekipman ile çalışma imkanı bulursunuz..

bana hocanın söylediği diger bir notu da ileteyim devam edipte bırakırsanız vucudun şeklinin daha da kötüye gideceğidir... Devamlı yapacagımız bir spor olsun ;)

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: lapces

ben fotografımı daha önce koymuştum dur bakıyım deniyim bi daha koymayı.[simage][/simage]

tühhbee tam resmini ekliyordun ki yaptılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

quote:

Orjinalden alıntı: lapces

ben fotografımı daha önce koymuştum dur bakıyım deniyim bi daha koymayı.[simage][/simage]

tühhbee tam resmini ekliyordun ki yaptılar

kesin kısa boylu göbekli biriydi
  • arkadaşım taratmadın mı hala şu listeyi ? burda listebekliyoruz. Her neyse sana da bana da her kese başarılar..Allah kolaylık versin ne diyeyim
  • 87akin-izmir 'e laf yok arkadaşım hiç takma benim vicut senin biraz geriden gelmiş hali.Seninki gibi olması için elimden geleni yapıyorum. Daha kapışacaz biz seninle.

Lapces misin lapcases misin nesin. Fake'sin ulan sen fakee. Adın gibi kendinde sahtesin. Anca forumda polemik yapıyosun. İnsan da biraz gurur olur. Kaybol lan sana göre değil bu forum. Biliyorum bidaha üyelik alıcaksın alırsan ve bunları okursan bu laflar sana kapk olsun.
  • Hocam listeyi paylaşırsan sevinirim. Benim de kilo alma problemim var. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

Arkadaşlar tekrar geldim iyi geceler dilerim.. Öncelikle tartışacak arkadaşlar burayı kirletmese memnun olacağım burada bir şeyler paylaşmak istiyorum sizinle ....

ikincisi bana salon sahibinin söylediği temel şeylerden bahsedeceğim .. Yapıp bir anlık hevesle başlanıp biterse hiç bir halta yaramayacagını öncelikle söyleyelim .. Bende daha yeni başladım ve çok kararlıyım .. SAdece body yetmeyecek bize verilen beslenme programı gayet güzel yapılmış birazdan taratıp o programı sizinle paylaşacağım .. Kararlı ve sabırlı olmak gerekiyor .. Evde kendiniz değil de bir üstadın yanında başlarsanız hem sağlıklı düzenli bir şekilde vucut gelişiminizi sağlarsınız hem de bir çok ekipman ile çalışma imkanı bulursunuz..

bana hocanın söylediği diger bir notu da ileteyim devam edipte bırakırsanız vucudun şeklinin daha da kötüye gideceğidir... Devamlı yapacagımız bir spor olsun ;)

saygılar

Paylaşımlarını bekliyorum bende birkaç güne bir salona gitmeyi düşünüyorum. bakalım eğer faydalı olursa bende burda paylaşırım herşeyi

• çok kaslı ve çok kilolu olanlarda iğrnç kokuyor be hocam(ter)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFB_SİNAN

çok kaslı ve çok kilolu olanlarda iğrnç kokuyor be hocam(ter)

Ne çok kas ne çok kilo, herşey standart olsun
  • Bu arada akın(umarım ismin budur:) 1.78 e 67 kilo cidden abes bir durum. boy kilo oranın çok bozuk.
  • Sabah : 3-5 adet haslanmış yumurta,bal,zeytin,süt veya %100 meyve suyu
    Ara: 2 ad.haşlanmış patates
    Öğle : 150-250 gr et(blaık,tavuk,hindi veya kırmızı et) ,sebze yemeği,pilav(makarna da olur) ve salata
    Ara: Bir avucu geçmemek şartıyla kuru üzüm ,ceviz,fındık
    Akşam : 150 -250 gr et,makarna(pilav ya dahaşlanmış patates olur) ,yogurt,çorba
  • bu beslenme programında hatalar var.karbonhidratları ve proteinleri aynı öğün alırken diğer öğünler ikisindende yoksun(ona oranla az)

ayrıca antrenman öncesi ve sonrası olarak ayarlanması lazım ve ceviz kuru yemiş gibi besinler akşam yemeğinden sonraki öğün yemeli ve ılık bir süt ile günü bitirmeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 24 Haziran 2008; 2:20:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.