Şimdi Ara

Kilo alma problemi olanlar.. Body'e başladım..Paylaşımlarımı yapacağım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
25.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

Bu arada akın(umarım ismin budur:) 1.78 e 67 kilo cidden abes bir durum. boy kilo oranın çok bozuk.

http://www.karpuz.com/saglik/ideal_kilo_hesabi.htm

burdan bı hesapla canım orantısızmı ıyımı kötumuu zayıf bır vucuda kıloyu kas olarak aldırıp sekıl verdırmısım cok sukur ve suan kılom boyum normalken vucutlu gözukuyorum bence bu en guzelı her yerımde orantılı ayrıcaa

sen bu ısın profesörumusun hee

Kilo alma problemi olanlar.. Body'e başladım..Paylaşımlarımı yapacağım

sence vucutta bı anormallık varmı kılo boy vs geccen onu yaa boyla kılo aynı olcakmıs ıdeal ıkılo ıcın boydan 10kg gerıde olmalı 178-78 degıl 68 kılo olucak dusun ben 67 kılo ıle bu haldeyım göbek yok yağ yok, bu bayandada erkekdede gecerlı mantıklı dusunsene söle zaten kızların boyu bızden kısaa dogal olarak kılolarıda dusuk olmalı bos bos konusmaa ayrıca arkadasın dıyet lıstesı bence gayet normal zaten o ögle ve aksam yedıgı etler gereklı proteını karsılayacaktır ve yedıgı yemekler kılo almasına yarıyacaktır zaten arkadas yenı baslıyor hocası ona neyı spordan önce neyı sonra yığecegını söler sen rahat ol

ayrıca patatesı hasladıktan sonra tuzlamadan tadı cıkmıyor ama tuz kas gelısımını etkılıyor dıye okumustum yanı patatesı sade yemekte fayda var sen yınede hocana sor oda buyuk ıhtımal böle sölıcek

87akınizmir evet haklısın bu işi bildiğin vucudundan belli bence vucudun çok iyi gerçekten biraz daha kilo alırsan gerçtekn muhteşem olursun .. Ama su an da süper...
    inşallah bende de bir faydası dokunur kardeşim .. 1 sorum olacak sana ne kadar sürdü bu vucudu elde etmen ..?

• quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

boy 1,79
    kilo 47
    arkadaşlar sizce bende bady e gidiyimmi kilo alırmıyım

dostum sen baya zayıfsın. gerçi bende zayıfımdır. benim boy 1.72 kilom 59. cidden bi çözüm bulmak lazım.yemekle olmuyor çünkü yemem düzgün hatta fazla bile ama bünyem kilo almaya müsait değil çok fazla yakıyor bişey yapmamama rağmen.seninde sorunun böyle sanırsam.

aynı sorun bu bady e gidilerek cozulurmu bide orda ne yapılıyor
  • ben ılac kullanmadım hıc uzun surdu acıkcası param oldukca tavuk aldım yedım plav yedım cok maddı durumum ıyı degıl pek salon olayıda okudugum unıversıtenın olanaklarından dolayı ucuz oldugundan yanıı bıde merakımdan anlıcagın 3 senemı aldı cunku yeterlı beslenme saglıyamadm cok ara verdım sen ıyı beslenırsen duzenlı yaparsan sporu 8 ayda sekıl alırsın ama vucudunu görmek lazım görmeden bırsey demek salakca olur kolay gelsın ılac konusunda pek bılgım yok ama kullanılmasını tavsıye ederım ne demısler herseyın azı kar coğu zarar
  • arkadşlar koşu bandında koşmak ne işe yarar kas yapar mı kilo veridirir mi 18 yaşındayım kaç kmkoşayım?
  • Akın kardeşim konuşma tarzın pek hoş değil.neyse konu bu değil diğer konudada sormuştum ama cevaplamamıştın.vücut ölçülerini yazarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: raymanallstar

arkadşlar koşu bandında koşmak ne işe yarar kas yapar mı kilo veridirir mi 18 yaşındayım kaç kmkoşayım?

benim koşu işi?Koşu bandı programı olan var mı nası koşmalıyım hangi hızda?
  • quote:

quote:

arkadşlar koşu bandında koşmak ne işe yarar kas yapar mı kilo veridirir mi 18 yaşındayım kaç kmkoşayım?

benim koşu işi?Koşu bandı programı olan var mı nası koşmalıyım hangi hızda?

koşu bandı ile bize çalışmadan önce egzersiz yaptırıyorlar spora hazırlık,ısınma ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Commander

İdeal olan boyunun 10 kilo altı
    1.80 boy 70 kilo
    1.68 boy 58 kilo.

ideal ve bilimsel olanı beden kitle endeksinin 25 ile 19 arasında olması. beden kitle endeksi=kilo bölü boyun metre cinsinden karesi
  • Günde 1 defa mastürbasyon kilo almayı çok etkiler mi?
  • boy:1.86
    kilo:58
    yahu ben nasıl kilo alırım arkadasım herkes ye dicektir biliyorum ama bilen bilir herkesin bünyesi bir deil ki.yiyorum yiyorum kilo alamıyorum.kac kilo eksiğim var ve ne yababilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

boy:1.86
    kilo:58
    yahu ben nasıl kilo alırım arkadasım herkes ye dicektir biliyorum ama bilen bilir herkesin bünyesi bir deil ki.yiyorum yiyorum kilo alamıyorum.kac kilo eksiğim var ve ne yababilirim?

18 kilo kaybın var
  • arkadaşlar bugun hocaya sordum patatese tuz ekmenin çok fazla olmayacagı taktirde bir sorun olmayacagını söyledi. 2.anteranmanımı da bitirdim şükür. 45 dakika falan sürüyor . Ama bütün kaslarım özellikle kol ve göğüs kaslarım çok fena ağrıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeViLThieF

http://www.bebevizyon.com/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=35

dalga geçeceksen bu topiği kirletme ;)
  • bugun arkadasın calıstıgı salona gıttım ve antrönörle konustum bana ek besın kullandınmı dedı hayır dedım neden kullanmıyosun dedı vala ılersı ıcın dedım ılersı gelmısı gecmısı yok bu ısın dedı sen gunde bı tencere makarna 1 kg tavuk yıe bılırmısın dıyor hadı yedın her gun yıebılırmısın pekı göbek cıksa sekıl olurmu yemegı normal yıgerek ve ek besın takvıyelerı yaparak super sekıl alabılırsın dedı 1kg proteın 65 ytl marka üniversal söle bi dusunduğümde haklı gercekten ne yaparsam yapayım karın kasım olmasına ramen mıdem genısledıgınden göbek cıkacakmıs gıbı oluyor korkuyorum karnımı gösterdım falan yok dedıler yemeklerden dolayı olusan yaglar guzelım sekıllı kasları görunusnu kesme hatlarını dolduruyor bosa spor yapmıs gıbı bırsey karar sız kaldım acaba kullansammı kı bırde söle dusun dedı haftada 15 ytl tavuga para versen ayda 60 yapar toz alsan daha fazla proteın yınede sen bılırsın dedı aklım ıyıce karıstı

zayıf olan bırı ıcın ıse ılk basta yemek yemek sart bunye normalınden 2 kılo kadar aldıktan sonra zaten o asamada vucut agırlıga alısacak ve kılo alımı hızlancak kas yagdan daha agır ve sekıl alarak kılo almıs olucan en saglıklısı bunu kas olarak saglıcan ve sonrasında ıse ek besınler devreye gırecek ne zengın sporuymus bu yaa ama bı bakımada mıllet ısın kolayına kacıyo alıyo ek besınlerı 6-7 ayda super sekıl alıyoo bu sporu yapıcaksan bu takfıyeler sart gercekten

• 87-akin izmir söylenecek fazla birşey yok aslında bu kiloda bu vücudu yaptığın için sana burdan ben teskkür ediyorum. çünkü o kiloda birinin resim çizer gibi şekilli bir kas kütlesi yakalaması gerçekden çok güzel. şunu söylemeliyimki genetiğin gerçekden bu spora çok uygun ve seni kurtarıyor. sana tavsiyem kaliteli beslenme, kaliteli proteinler, iyi dinlenme ve sağlam antrenmanlarla biraz kilo alarak vücudu tam olarak oturtman.(böylece vücudunun kusursuz olacağından emin olabilirsin) bu siteye senin için üye oldum , rasgele farkettim seni buradaki bilinçsiz ve bazı spordan anlamayan adamlarla polemiğe girmen bile hata, sen bildiğin yolda ilerle istersen çünkü şuan için nasıl bir vücut planladığını bilmiyoruz. kendini detaylı anlatmak istersen msn verirsen seni kendini rahat niteleyebileceğin ve resimlerine yorum alabileceğin, kafandaki düşünceleri deyim yerindeyse bu spordaki herşeyi sorup bir çok şey öğrenebilecein bir siteye yönlendirebilirim ve böylece pro sporculardan yorum almış olursun saygılar

• Merhaba Bendede Kilo Alma Sorunu Var...177cm 60 kilo - Ama Şöyle Bir durumum var Body Siporuyla Yeni Tanışan Biri değilim.. 2 yıl cıvarında uğraşmışlığım var protein tozları ve animo asitlerde kullandım Buna Mütakiben Doktor Kontrolleridne gerekli testleri yaptırmamama ramen hiç bie fazla değerle karşılamadım öyle bir bünyeye sahibimki Herşeyi tüketiyor emiyorr.. Fazla Yemek yesemde durum aynı.... genelde Antramanları Uzun Kollu Eşofmanla Yapıyorum. Şu an Slonda eN FAZLA AĞIRLIĞI KARDIRANLAAN BEİRİYİM öRNEK : Omuz Press 45 Kilo - Ön Kol Barla 40 kilo vs beni gören moreli bozulup ben niye bunları kaldıramıyorum diyip moreli bozuluyor.. aslında yanlış siporu yapıyorum galiba Çok esnek ve hızlı biriyim. Kas yapım Kemik gibi.. Ben sadece Kilo amlaya çalışıyordum bak Şu işe Bruce Lee mi OluyoRumm.

• slm millet benim boy 1.81 kilom 76 yeni bady ye başlayalı 5 gün oldu 5 günde pazılarım fırladı şimdi (ozzyouz) arkadaşımızın verdiği programı kullanıcam allhın izniyle wan damme gibi olmayı hayal ediyorm bakalım :))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: wan damme

slm millet benim boy 1.81 kilom 76 yeni bady ye başlayalı 5 gün oldu 5 günde pazılarım fırladı şimdi (ozzyouz) arkadaşımızın verdiği programı kullanıcam allhın izniyle wan damme gibi olmayı hayal ediyorm bakalım :))))

anatomin uygun değilse ne kadar çalışırsan çalış o görüntüye ulaşamazsın. yaklaşırsın ama aynısı olamazsın.
  • anatomi derken _?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.