Şimdi Ara

Kilo alma problemi olanlar.. Body'e başladım..Paylaşımlarımı yapacağım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
25.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim boy 168 kilom 57 body baslamak istiyorum hafif belirgin bir vücudu kaç ayda yapabilirim
  • sa beyler bişey sormak ıstıyorum 87akin-izmir sen bu konuda daha bılgılı duruyosun 19 yasındayım boyum 1.78 kılom 64 gecen hafta bodye basladım ve gercekten cok ısteklıyım ama bıleklerı gercekten ınce onun bı zararı olurmu kolumun gelişmesi için yoksa ılerde orayada etkı eder mi cevap yazarsanız cok mutlu olurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patan92

sa beyler bişey sormak ıstıyorum 87akin-izmir sen bu konuda daha bılgılı duruyosun 19 yasındayım boyum 1.78 kılom 64 gecen hafta bodye basladım ve gercekten cok ısteklıyım ama bıleklerı gercekten ınce onun bı zararı olurmu kolumun gelişmesi için yoksa ılerde orayada etkı eder mi cevap yazarsanız cok mutlu olurun

Bileklerinin ince olması sorun yaratmaz o vücut yapınla alakalı ama bir miktar kalınlaşma olur zamanla ama ince olması daha iyi kol çalıştıkdan sonra inceden kalına doğru çıkıyor ince olduğu için bileğin estetik duruyoru napcan odun gibi bileği
  • http://vitaminciniz.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=54:delicious-whey-protein-complex&Itemid=3

buradaki ürünü alacağım 175cm 62 kilo var 70 kilo olmak istiyom işe yararmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Hiiç kasmaya gerek yok spor salonuymuş bodymiş cart curt çok şükür Herbalife ürünleriyle (protein takviyesi, formul 1, formul 2, vitamin mineral tablet vb.) şu an 75 kilo kasım var. (sadece kas oranıdır bu değer) Çoğunuzun kilosundan fazladır sanırım kasım.En ufak spor yapmadım kendimi zorlamadım. Öyle yok yemek programıymış falan ne uğraşıcam. Bilimadamları hazırlamış koymuş önüne deli gibi herbalife ürünlerini, senin tek yapacağın basıp parayı almak ve zevkini çıkartmak. Her şey beslenmeyle alakalıdır. Sen kaslarını adam gibi besinlerle beslemezsen ne kadar geliştirirsen geliştir onu o kası belli seviyede tutman için adam gibi beslemen lazım. Yoksa durmadan amele gibi vücut çalışmak zorunda kalırsınız. Ama ben en ufak şekilde çalışmadım ve içi soya proteini dolu bu kasların, vücutçuların bilmesi gereken bir besindir soya proteini, bilmiyorsanız zaten yuh diyorum.

Adama bak

75 kilo kası varmış

Hemde hiç kasmadan haa

viral reklamın da bu kadarı be

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.