Şimdi Ara

Kilo alma problemi olanlar.. Body'e başladım..Paylaşımlarımı yapacağım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
25.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sabah : 100-150 gr peynir(kaşar,beyaz peynir ya da çökelek) 2-3 adet haşlanmış yumurta ,zeytin,bal,sütveya %100 meyve suyu
    Ara : 2 adet muz
    Öğle : 150-250 gr et(balık,tavuk,hindi ya da kırmızı et) veya 5 ad. haşlanmış yumurta,,sebze yemeği(taze fasülye,bezelye vs. gibi) pilav (makarna ya da patateste olur) ,cacık
    Akşam : 150-250 ge et(balık ,tavuk ,hindi veya kırmızı et) çorba,salata,haşlanmış patates
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

Bu arada akın(umarım ismin budur:) 1.78 e 67 kilo cidden abes bir durum. boy kilo oranın çok bozuk.

1.80 kilo 55 bi de bunu düşün hocam ben oluyorum

@ozzyouz liste için çok teşekkürler ben de yarın bi body salonuna başlıcam umarım yaz sonuna kadar gelişme olur

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhngkhn

quote:

Bu arada akın(umarım ismin budur:) 1.78 e 67 kilo cidden abes bir durum. boy kilo oranın çok bozuk.

@ozzyouz liste için çok teşekkürler ben de yarın bi body salonuna başlıcam umarım yaz sonuna kadar gelişme olur

aslında basit bir işlemle doğruya yakın bir hesap yapılabilir , örneğin ;

1.75 boy

75 kilo

boydaki cm ile kilo doğru orantılı olmalı

cidden arkadaşım seninde zayıflık problemin var.spor salonunda fazla yorulup daha fazla kilo verme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 24 Haziran 2008; 2:23:11 >

• quote:

bu beslenme programında hatalar var.karbonhidratları ve proteinleri aynı öğün alırken diğer öğünler ikisindende yoksun(ona oranla az)

ayrıca antrenman öncesi ve sonrası olarak ayarlanması lazım ve ceviz kuru yemiş gibi besinler akşam yemeğinden sonraki öğün yemeli ve ılık bir süt ile günü bitirmeliyiz

Anterenman öncesine geliyorum ...

Bir Mikserde 2 ad.muz 4 yemek kaşığı süt tozu ya da ona ayarlı süt ,1 yemek kaşığı bal,2 adet elma ya da herhangi bir mevsim meyvesini süt ile karıştırıp içiniz (anterenmadan 30 dk önce) istenildiği taktirde anterenman sonrasında da yapılabilir ;)

Ayrıca verdiğim beslenmeler örnektir ... diğer bilgileri de yazacağım elimden geldiği kadarıyla ;) sakin olun yavaş yavaş :)

• Benim boyda 1.85 kilo 80 ama baya zayıf duruyorum.Şöyle 95 falan olsam direk göğüs ve kol çalışıcam.Ama bi türlü kilo alamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

2. Alternatif Beslenme planımız ise;

Sabah : 100-150 gr peynir(kaşar,beyaz peynir ya da çökelek) 2-3 adet haşlanmış yumurta ,zeytin,bal,sütveya %100 meyve suyu
    Öğle : 150-250 gr et(balık,tavuk,hindi ya da kırmızı et) veya 5 ad. haşlanmış yumurta,,sebze yemeği(taze fasülye,bezelye vs. gibi) pilav (makarna ya da patateste olur) ,cacık
    Akşam : 150-250 ge et(balık ,tavuk ,hindi veya kırmızı et) çorba,salata,haşlanmış patates

saçma gelebilir ama bişey sormak istiyorum.Haşlanmış patates tuz atabilir miyiz?Yani tuzlu yiyebilirmiyiz?
  • bende başlıcam ama ilk önce alkol ve sigarayı bırakmam lazım
  • İdeal olan boyunun 10 kilo altı
    1.80 boy 70 kilo
    1.68 boy 58 kilo.
  • biraz kendinizle barışık olun , hepsi olur

hadi tüm herkül ve herkül adaylarına iyi geceler , yarın bench te sidik yarıştırıcaz daha (yanlış biliyorum ama:)

@Commander , o bayanlar için geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 24 Haziran 2008; 2:31:56 >
  • boy 1,79
    kilo 47
    arkadaşlar sizce bende bady e gidiyimmi kilo alırmıyım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gkhngkhn

quote:

aslında basit bir işlemle doğruya yakın bir hesap yapılabilir , örneğin ;

1.75 boy

75 kilo

boydaki cm ile kilo doğru orantılı olmalı

cidden arkadaşım seninde zayıflık problemin var.spor salonunda fazla yorulup daha fazla kilo verme

ben 1.77 boy 77 kıloyum ama göbek önde gidiyor ee yag olunca oyle olur tabi

• quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

2. Alternatif Beslenme planımız ise;

saçma gelebilir ama bişey sormak istiyorum.Haşlanmış patates tuz atabilir miyiz?Yani tuzlu yiyebilirmiyiz?

valla ben tuzlu olarak yiyorum tuzsuz tadı hiç olmuyor :) sanırım bir problem olmaz ya hocaya sorayım buraya cevabını yazrım unutmazsam :)
    rap üstad hakı barışık olmakta iş bitiyor :) biraz da azim :) ayrıca rap_üstad herkül olma gibi bir niyetimiz yok vucudumuz biraz düzene girsin saglıklı olalım yeter ;) herküllük sana kalsın artk

• quote:

http://www.karpuz.com/saglik/ideal_kilo_hesabi.htm

burdan bı hesapla canım orantısızmı ıyımı kötumuu zayıf bır vucuda kıloyu kas olarak aldırıp sekıl verdırmısım cok sukur ve suan kılom boyum normalken vucutlu gözukuyorum bence bu en guzelı her yerımde orantılı ayrıcaa

sen bu ısın profesörumusun hee

Kilo alma problemi olanlar.. Body'e başladım..Paylaşımlarımı yapacağım

sence vucutta bı anormallık varmı kılo boy vs geccen onu yaa boyla kılo aynı olcakmıs ıdeal ıkılo ıcın boydan 10kg gerıde olmalı 178-78 degıl 68 kılo olucak dusun ben 67 kılo ıle bu haldeyım göbek yok yağ yok, bu bayandada erkekdede gecerlı mantıklı dusunsene söle zaten kızların boyu bızden kısaa dogal olarak kılolarıda dusuk olmalı bos bos konusmaa ayrıca arkadasın dıyet lıstesı bence gayet normal zaten o ögle ve aksam yedıgı etler gereklı proteını karsılayacaktır ve yedıgı yemekler kılo almasına yarıyacaktır zaten arkadas yenı baslıyor hocası ona neyı spordan önce neyı sonra yığecegını söler sen rahat ol

ayrıca patatesı hasladıktan sonra tuzlamadan tadı cıkmıyor ama tuz kas gelısımını etkılıyor dıye okumustum yanı patatesı sade yemekte fayda var sen yınede hocana sor oda buyuk ıhtımal böle sölıcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 24 Haziran 2008; 7:46:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

boy 1,79
    kilo 47
    arkadaşlar sizce bende bady e gidiyimmi kilo alırmıyım

dostum sen baya zayıfsın. gerçi bende zayıfımdır. benim boy 1.72 kilom 59. cidden bi çözüm bulmak lazım.yemekle olmuyor çünkü yemem düzgün hatta fazla bile ama bünyem kilo almaya müsait değil çok fazla yakıyor bişey yapmamama rağmen.seninde sorunun böyle sanırsam.
  • body i bırakınca kaslar sarkıyor . hele karın kası yaparsanız ve de çalışmayı bırakırsanız güzel bir göbeğiniz olur aynen benim gibi :(
  • bende boş bulundugum zaman yemek yiyorum hatta buradaki herkezden çok yiyorumdur ama

boy : 1.88
    kilo: 69

:S kesinlikle 4 5 aydır 69 kiloyum çok kötü bi durum...
  • Selamlar

arkadaşlar bende çok zayıfım:(

boy 1.75 kilo 56...artık kemiklerim sayılıyor...şu yaz döneminde biraz kilo almam gerek...

uygun bir spor salonu araştırsam iyi olacak galiba...
  • ver ver diyet listesini verrrrr.
  • yine söyleyecem.. burda basket takımında ardaş var.. 180 cm 55-60 kilo arası.. onu bi görseniz zayıflarda kas olur mu olmaz anlıcanız.. adamın bacakları 75kg olan arkadaşın bacakları kadar ama en son 55 kg idi.. ve maçtan sonra formasını çıkarttı... her yeri kas adamın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Hiiç kasmaya gerek yok spor salonuymuş bodymiş cart curt çok şükür Herbalife ürünleriyle (protein takviyesi, formul 1, formul 2, vitamin mineral tablet vb.) şu an 75 kilo kasım var. (sadece kas oranıdır bu değer) Çoğunuzun kilosundan fazladır sanırım kasım.En ufak spor yapmadım kendimi zorlamadım. Öyle yok yemek programıymış falan ne uğraşıcam. Bilimadamları hazırlamış koymuş önüne deli gibi herbalife ürünlerini, senin tek yapacağın basıp parayı almak ve zevkini çıkartmak. Her şey beslenmeyle alakalıdır. Sen kaslarını adam gibi besinlerle beslemezsen ne kadar geliştirirsen geliştir onu o kası belli seviyede tutman için adam gibi beslemen lazım. Yoksa durmadan amele gibi vücut çalışmak zorunda kalırsınız. Ama ben en ufak şekilde çalışmadım ve içi soya proteini dolu bu kasların, vücutçuların bilmesi gereken bir besindir soya proteini, bilmiyorsanız zaten yuh diyorum.

bıkere sadece yemeyle olsaydı bu ıs dunya sampıyonları vs ter dökup bu sporu yapmazdı adamlar enayımı yerler her turlu besını otururlar mal gıbı yada bakarlar dalgalarınaa kas kendı gelısır

sen oturdugun yerde kas yapabılırsın basar parayı alabılırsın ama ama bır gram teknık yoktur bırseyı yerınden kaldırma gıbıı ıteleme gıbı çekme gıbı esaz kas yıgını senın dedıklerınle olur ama şekıl almak ıcın calısmak gerekıyor o senın dedıklerını toz tablet vs hıc kullanılmadan dogal plav makarna tavuk meyva sebze yıgerekte saglanır okadar guclu olmaz ama yeterlı olurr tabıkıde amele gıbı calısacaksın bu ıs böle mılletın senin gıbı parası olsaa ınan senın kadar dusmezdı bu besın takvıyesı olayına saglıktan anlıyor gıbısın ama ılerde zararlı olacagının farkında degılsın herhalde neysee saygı duymak lazım ama gercekten bu takvıyelerede ıhtıyac var ama abartmamak lazım hıc kullanılmasada olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.