Şimdi Ara

KILO ALMAK ISTEYENLERE TAVSIYE KARISIMIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 adet muz 
    8 adet bebe biskuvisi 
    1 yemek kasigi keciboynuzu pekmezi 
    1 cay kasigi kreatin 
    4 yumurta 
    2 bardak süt 

bunlari robotta çekiyorsun günde 4 kere her öğünden sonra içiyorsun. 
    bu yöntemle 4 ayda 71 den 88 kg ya çıktım. 2 yillik emeklerimde 61den en fazla 71e çıkabildim ve 4 ay icerisinde bu karışımla kilo aldım. kardeslerime tavsiyemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tadı nasıl oluyor ayrıca kıvam nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertkaya34

Hocam tadı nasıl oluyor ayrıca kıvam nasıl?
    genel olarak bilinen güzel bir karışım arada bende yapıyorum böyle şeyler .

yumurtayı direk icebilen insan icin hic sıkıntı olmaz diger türlü agza yumurta tadı gelince sıkıntı yaratır oda düşük ihtimal bi nefeste icildigi sürece sorun olmaz .
  • Başlığı düzenleyin OBEZ OLMAK İSTEYENLERE diye. Adam ya talga geçmiş, ya iğne vurmuş da fazla yağlanmamış, ya da 4 ayda obez olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbomanlet

Başlığı düzenleyin OBEZ OLMAK İSTEYENLERE diye. Adam ya talga geçmiş, ya iğne vurmuş da fazla yağlanmamış, ya da 4 ayda obez olmuş.

hergün icilmedigi sürece haftada 1-2 gün icilebilir bir benzerini ben whey ile yapıyorum . (bebe büskivisi koymadan whey-yumurta-muz-süt-keciboynuzu tozu)

arkadasın 4 ayda o kadar kiloyu saglıklı kas yapısı olarak küre girmeden alması imkansız tabi keske bu kadar basit karısımlarla olsa dedigin gibi obezite baslangıcı oluşmuştur aşırı şeker yüklü cünkü karışım . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 17 Şubat 2016; 12:12:04 >
  • Günde 4 kere demiş adam yalnız
  • Hayır insan uyarır bunlar iğne vuran kisilere özel tarif diye dimi ama :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stay With Me kullanıcısına yanıt
    Bence troll başlık
  • Günde 4 kere kreatin böbrekleri iflas ettirir

• quote:

Başlığı düzenleyin OBEZ OLMAK İSTEYENLERE diye. Adam ya talga geçmiş, ya iğne vurmuş da fazla yağlanmamış, ya da 4 ayda obez olmuş.

boy 1.86 neye göre obez ?

• Tamam, obez olmamışsın, ama bu tempoyla obez olman 1 ay sürer en fazla.
  • en sağlıklısı apollo12 formülü:
    1- 1 adet muz
    2- 4 adet bıldırcın yumurtası
    3- yarım paket yulaflı lifli püskevit tanesi 1 tl olanlardan
    4- bir fincan yulaf ezmesi
    5- lor peynir
    6- süt

Bütün bunları karıştırıyorsunuz blendırdan mikserden geçiriyorsunuz gördüğünüz gibi ne kreatin ne protein tozu ne whey ne de başka hiç bir şey yok tamamen doğal ve sağlıklı bir yöntem.Akşamları yatmadan içiyorsunuz sonra buldozer gibi geziyorsunuz.
  • quote:

Tamam, obez olmamışsın, ama bu tempoyla obez olman 1 ay sürer en fazla.

öyle mi diyorsun ? spor yaparak obez olmak ? kendi vücudumu kendim tanıyorum merak etme hafif göbeklenme dısında hiç bir sorun yok antrenman agirligimda beslenmemle orantılı milletin gozunu korkutmayin bu formul kilo almakta zorlananlar icin obez olacak adam zaten su icse yaradigindan bu konulara ugramaz bile.

• bilgisizlerin yorum atmasi tavsiye edilmez obez ya da iğne diyen sığ bilgisiz insanlar oturdukları yerden göbeğini kasiyip harbi emek veren insanlari baltalar çamur atarlar. insan anatomisi ben 17 kg aldım kimi 10 alır kimi 5 alır 4 ay pekte kısa bi sure degil gainer kullanan ve ayda ortalama 5 kg alan insanlar var.

• Abim bu bahsettiğin karışımı günde 4 kere içip onun dışıda çok fazla yemek yemesen bile şişmanlarsın. Şişmanlamaman insan fizyolojisine aykırı. İnsanları yanlış yönlendime.

• quote:

Abim bu bahsettiğin karışımı günde 4 kere içip onun dışıda çok fazla yemek yemesen bile şişmanlarsın. Şişmanlamaman insan fizyolojisine aykırı. İnsanları yanlış yönlendime.

abisi her insan fizyolojisi farklıdır. zaten yemek yemeden bunlarla şişmanlarsın diyerek büyük bir cahil olduğunu gösteriyorsun. ulan deneyen kilo alan ve sıska zayifliktan kurtulup hafif yagli kas kutlesi kazanan benim adam hala aksini iddia ediyor guluyorum ya. bu karisim spor hocalarinin ve forumda bilen uygulayan arkadaslarimin yuksek kalori karisimidir ve bulk donemi icindir. hala bilgisizce yazacagina az arastirma yap ve ozur dile sus bence

• ayrica kreatin yukleme evresinde gunde 4 kez icilecektir gerci yukleme evresi tarihe gomuldu ama kisisel deneyimlerimden bahsediyorum.

• Her insan fizyolojisi farklıdır da, zannettiğin kadar değil. 1 ölçek gainer 500 kcal desen sen günde 5000 kalori alıyorsun bu karışım ile ortalama. Ya milleti trollüyorsun bunu günde 4 kere aldığını söyleyip, ya da obez olma yolunda ilerliyorsun. Obez olma diye uyarıyorum cahil olduğun bir konuda cahil cahil savunmaya geçiyorsun. Nasıl biliyorsan öyle yap, 3-4 ay sonra ağlayacaksan ağla, ama bu kadar salakça birşeyde bu kadar iddaalı olma. Dünya üzerinde günde 5000 kalori alıp şişmanlamayacak insan yok, profesyonel atletler ve ilaçlı kişiler dışında. Zor yoldan öğrenmek istiyorsan keyfin bilir.

• Gördüğüm en salakca karışım neyse hoşuma gidiyor bazen böyle tiplerin başarısız olması

• 2 ölçek gainer zaten 800 kalori falan 4 kere içsen 3200 . Bundan sonra yapcağın herşey yağ olur. çok saçma bişey olmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.