Şimdi Ara

Kilo Sorunu ? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Merhaba İlk Oncellikle Boyum 1.70 95 Dogumluyum 15 Yaşında Sayılırım. Karın Bolgesinde Üst Taraftında Selülit Dedigimiz Gibi Yag Torbası gibi nefret ediyorum Ama okadarda gostermiyor normal olarak sadece Oturmak soz konusu olunca.

Boy : 1.71

Kilo : 70

1995 Dogumluyum

Yazın Spor Salonuna Yazılacagım Karın Kası Calışacagım Genellikle Bırakmıyacagım Hatta Mekik Tarzı Aletlerle Şimdiden Haftada 2 Kez Ayda kac kilo veririm kaslanma cıkarmı ?

• kilon iyiymiş yine ben 2 yıldır body yapıyorum boy 1.70 kilo 76 oldu üst tarafa verdi kiloyu yani üçgen oldum,
    önemli olan göbeği eritmek gerisi gelir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

kilon iyiymiş yine ben 2 yıldır body yapıyorum boy 1.70 kilo 76 oldu üst tarafa verdi kiloyu yani üçgen oldum,

Saolasın sendedemi aynı sorun vardı 1 ayda ücgen olma şansı varmı bu yağların ucup gitmesi icin ?
    belirti icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aktivasyon1

quote:

kilon iyiymiş yine ben 2 yıldır body yapıyorum boy 1.70 kilo 76 oldu üst tarafa verdi kiloyu yani üçgen oldum,

Saolasın sendedemi aynı sorun vardı 1 ayda ücgen olma şansı varmı bu yağların ucup gitmesi icin ?
    belirti icin.

1 ayda göbek eritmek imkansız gibi birşey benim göbeğimde biraz yağ vardı 6 ayda erimişti,,
    ama diyet yaparak çalışırsan yağlar erir
    sonra kaslar çıkmaya başlar
    ve sonra hafif hafif kilo alarak üçgen olmaya başlarsın
    ben böyle yapmıştım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aktivasyon1

quote:

belirti icin.

1 ayda göbek eritmek imkansız gibi birşey benim göbeğimde biraz yağ vardı 6 ayda erimişti,,
    ama diyet yaparak çalışırsan yağlar erir
    sonra kaslar çıkmaya başlar
    ve sonra hafif hafif kilo alarak üçgen olmaya başlarsın
    ben böyle yapmıştım

İnşallah bakıcaz artık ayak kısmında taraflarında oradada var yağlanma calışmak yeter 2 aydır zaten beyaz ekmek yemiyorum sebze + et + cavdar yane kepek ekmegi alışkanlık oldu

• ayak kısmı çabuk düzelir akşam 6 dan sonra yemek yeme eğer çok acıkırsanda süt iç tok tutuyor
  • Ya ben de yediklerime baya dikkat etmeye başladım hergün de çıkıp arkadaşla basket oynuyorum ama amacım göbeğimi ve kıç kısmımı eritmek . Koşmak eritir mi onları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvilForce

Ya ben de yediklerime baya dikkat etmeye başladım hergün de çıkıp arkadaşla basket oynuyorum ama amacım göbeğimi ve kıç kısmımı eritmek . Koşmak eritir mi onları ?

evde yarım mekik yaparak eritebilirsin günde bir program belirle mesela günlük 4x20 mekik yap karnın ağrıdığında dinlenip yap yoksa göbek kasa dönüşür kas olduğu içinde yağlar erimez
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvilForce

Ya ben de yediklerime baya dikkat etmeye başladım hergün de çıkıp arkadaşla basket oynuyorum ama amacım göbeğimi ve kıç kısmımı eritmek . Koşmak eritir mi onları ?

Spora yazıl bence ben yazılmaya düşünüyorum aynıyız
  • Bende 96 lıyım boy 1.70 bende küloluyum külolarımız da aynı Boşver ileride eriyecek tam ergenliğe girince
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

Bende 96 lıyım boy 1.70 bende küloluyum külolarımız da aynı Boşver ileride eriyecek tam ergenliğe girince

İnşallah.
  • Ohooo bu da kilo mu

Boy: 1.82
    Kilo:97
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

Bende 96 lıyım boy 1.70 bende küloluyum külolarımız da aynı Boşver ileride eriyecek tam ergenliğe girince

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.