Şimdi Ara

Kilo verenler,hayatınızda neler değişti ? Anlatın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
20.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz kilo vermeye çalışanlara bir nebze de olsa yardımcı olsanız hiç de fena olmaz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilo Verdikten Sonra Hayatınızda Değişenler

Kilo vermek önemli bir kilometre taşıdır ve hayatınızın birçok yönünü etkileyebilir. 15 kilo verince vücudunuzda aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok sayıda değişiklik yaşayabilirsiniz:

• Azalan Bel Çevresi: Bel çevresindeki yağ, kalp hastalığı ve diğer sağlık sorunları için önemli bir risk faktörüdür. Kilo vermek bu yağın azaltılmasına yardımcı olur ve bel çevrenizi azaltır.
    • İyileşmiş Kalp Sağlığı: Kilo vermek kan basıncını düşürmeye ve kolesterol seviyelerini iyileştirmeye yardımcı olarak kalp sağlığınızı iyileştirebilir.
    • Artan Enerji Seviyeleri: Kilo verdikçe, kendinizi daha enerjik hissedeceksiniz çünkü vücudunuz daha az ağırlık taşıyacaktır.
    • Uyku Kalitesinde İyileşme: Kilo vermek uyku kalitesini iyileştirmeye yardımcı olabilir, çünkü aşırı kilo uykuyu bozabilir.
    • Artan Hareketlilik: Kilo verdikçe, günlük görevlerinizi daha kolay yapabilir ve fiziksel aktivitelerden daha fazla keyif alabilirsiniz.
    • Artan Öz Saygı: Kilo vermek özgüveninizi artırabilir ve kendiniz hakkında daha iyi hissetmenize neden olabilir.
    • Giysileriniz Daha İyi Oturur: Kilo verdiğinizde, giysileriniz daha iyi oturur ve kendinizi daha çekici hissedebilirsiniz.
    • Hastalık Riskinin Azalması: Kilo vermek, kalp hastalığı, diyabet ve bazı kanser türleri gibi kronik hastalık riskinizi azaltmaya yardımcı olabilir.

Kilo vermek zor olabilir, ancak potansiyel sağlık yararları ve yaşam kalitesi üzerindeki olumlu etkileri göz önüne alındığında buna değebilir. Sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz ve gerekirse profesyonel destekle kilo verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 95-100 den 75 e düştüm dahada düşüyorum öncelikle tipim de acayip değişiklik oldu.kiloluyken cok çirkin duruyordum.şimdi bn bile inanmıyorum bazen kendime.sevgilim oldu ama kısa sürdü oda:D ne bileyim sanki hayat şimdi benim için daha iyi önceden suya girmek istemezdim dışarı çıkmakda şimdi istedigim an cıkıyorum suya giriyorum felan fıstık.
  • 6 kilo verdim yüzüm küçüldü.Koca koca yanağım vardı.6 kilo vermeden önce pantalon almıştık.O tam oluyordu.Şimdi düşüyor kemerle sabitliyom.Göbeğim erimedi aslında.Onun için bi 7 kilo daha vermem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

95-100 den 75 e düştüm dahada düşüyorum öncelikle tipim de acayip değişiklik oldu.kiloluyken cok çirkin duruyordum.şimdi bn bile inanmıyorum bazen kendime.sevgilim oldu ama kısa sürdü oda:D ne bileyim sanki hayat şimdi benim için daha iyi önceden suya girmek istemezdim dışarı çıkmakda şimdi istedigim an cıkıyorum suya giriyorum felan fıstık.

Nasıl düştüğünü de anlatır mısın hocam,bizler gibi faydalanmak isteyenler için.
  • Bende 135.7'den 122.5 kg'ya düştüm. Daha düşmek lazım tabii ki.
  • Takipteyim
  • Biraz fazla kilom vardı şimdi verdim tipim düzeldi, vücut yapım daha düzgün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80 den 60 a düşmüştüm ama çok kötü oluyor be abi kolların falan sünüyor resmen onları sıkılaştırmanın yollarını arıyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MancınıK*

80 den 60 a düşmüştüm ama çok kötü oluyor be abi kolların falan sünüyor resmen onları sıkılaştırmanın yollarını arıyorum şimdi

o da kötü olur tabii ki
  • 3 sene kadar oldu 106 kilodan 76 ya kadar düstüm,suan 80 kiloyuz,herseyden önce insanın kendine olan saygısı ile ilgili bir durum onun dısında yürümesi,gezmesi hersey cok daha kola,sıcaklar daha katlanılabilir oldu....astım hastasıydım nefesim için cok onemli birseydi,ki bilenler bilir astım ilaçlarında kortizon vardır buda asırı kilo yapar,onlarıda bırakınca kilo vermem kolaylastı oda ayrı bir konu
  • 65'ten 55'e düştüm 3 sene önce. Sonra tekrar aldım isteyerek. Hala 65im boyum 1.79. Vermesi çok zordu. Ama değmişti göbek falan kalmamıştı süper olmuştum Hayatımda pek bişey değişmedi ama az yemeye alıştım doyuyorum hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukyaz -- 10 Ağustos 2011; 18:20:38 >
  • Ben sana 2 resim atsam oha dersin Hayatımda herşeyden önce özgüven değişikliği oldu ama
  • 72-73 den 67 ye düştüm.Okul pantolonumu ve hiç sevmediğim bir kot pantolonumu denedim(bütün şişkoluğumu belli ediyordu ) Özellikle bel üstünde bayağı bir fark oldu,insan küçülüyor resmen Tam sınırda olan pantolonlarıma şu an çoook rahat sığıyorum.Boy 1.74
  • Çok güzel bir duygu herkesin sana bakışları değişiyor.Yukarda birisi yazmış denize girmek istemezdim diye.Şimdi plajdan çıkası gelmiyor insanın.Kendine güveni geliyor elbise denerken küçük beden olmasıda benim hoşuma gidiyor nedense.
    Arada eski elbiselerin bol gelmesi sinir bozucu olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Ben sana 2 resim atsam oha dersin Hayatımda herşeyden önce özgüven değişikliği oldu ama

Pm'den veya sakıncası yoksa buradaya resimlerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Çok güzel bir duygu herkesin sana bakışları değişiyor.Yukarda birisi yazmış denize girmek istemezdim diye.Şimdi plajdan çıkası gelmiyor insanın.Kendine güveni geliyor elbise denerken küçük beden olmasıda benim hoşuma gidiyor nedense.
    Arada eski elbiselerin bol gelmesi sinir bozucu olabiliyor

butun gardropu yenilemistim ben ki isin garibi ayakkabılarda bol gelmeye baslıyor,neyseki hallettim ama heralde bana oplamda temiz 700-800 liraya mal olmustur gradrop sıfırlama ve ayakkabı olayı ama degiyor cidden simdi 76 kg ye inmeye calısıyorum tekrar(1.81 boyum var)

• quote:

Orijinalden alıntı: 53 PEKER 53

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Ben sana 2 resim atsam oha dersin Hayatımda herşeyden önce özgüven değişikliği oldu ama

Pm'den veya sakıncası yoksa buradaya resimlerinizi bekliyorum

Resimleri atmam kesinlikle ama emin ol çok şey değişiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: MancınıK*

80 den 60 a düşmüştüm ama çok kötü oluyor be abi kolların falan sünüyor resmen onları sıkılaştırmanın yollarını arıyorum şimdi

üfleseler ölürdün 180 60 kilo akıl var mantık var o kadar verilirmi
  • Sadece o duygular için tekrar kilo aldım bu sene kısmetse tekrar zayıflıyorum o derece

Tekrar zayıflamak konusunda ciddiyim de, kilo verince aşırı bir özgüven gelmişti ki how i meet your motherdaki
    barneyden eksiğim kalmamıştısahilde nerede güzel bir kız varsa yapış
    geri çevril olsun başka kıza bakDerslere odaklanma, hayatı planlama çokça artmıştı
    bu yüzden spor hayattan hiç eksik olmamalı.Rahat giysiler giyme, çok bol giymeme ile
    görüş bakımından iyi olmuştum.Her yiyeceğin yağ-protein kalori hesabına dikkatlice bakar olmuştum.
    Sabahları erken kalkar gün içinde bir hareketlilik gelirse kendimi dışarı atar bir halim vardı,
    spor yapmayı biraz kestiğim zaman o hazzı arar olmuştum...

Eylülün 15 ine kadar sağlam 6-7 kilo versem bu sene de spora devam ederim gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 10 Ağustos 2011; 19:59:22 >

• 99'dan 86'ya düşmüştüm.Eh pek birşey değişmedi açıkçası
    Daha dar kıyafetler almaya başladım.Daha güzel durdular,sonra ne güzel giyiniyorsun tarzında yorumlar aldım.Daha az yorulmaya ve terlemeye başladım.Kendimi daha çevik hissettim.
    Şimdi 93 oldum orası ayrı ama boyum da uzadı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Fuddy -- 10 Ağustos 2011; 18:43:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.