Şimdi Ara

Kilo versem Yakışıklı olurmuyum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
4
Favori
12.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    122 kiloydum 2 ayda 26 kilo verdim hedefim 80 azimle herşey olur kardeşim ben 22 yaşındayım sana tavsiyem yaşın çok geç olmadan kilo ver . Karı kız konusundada kiloluykende cok cevremde kız vardı şuandada var ama bakmıyacak dedigim kızlar konusmaya calısır oldu. Tavsiye istersen pmden yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moralin düzelsin diye demiyorum kötü bişey bekledim ama yani öyle kötü bi tipin yok 120 kiloya göre yüzün şekilli tabi ki hem sağlık hem görüntü açısından şöle en azından bi 90 bile olsan biraz sporla yüz zayıflayınca çene hatları falan da belli olur yaşında genç kilo verdiğin süre içinde 1-82 falan olsan daha ne istiyon Allah'ına şükret.
  • Tam böyle dövüp parası alınıcak pısırık lise öğrencisine benziyorsun bro.Sakal tek çözüm uğraşma kilo vermekle
  • üye çöp forum kilit konu kapansın

edit: şaka şaka başla diyete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zetharos -- 6 Aralık 2014; 0:57:21 >
  • fenasal olursul yesler hep sende olur kanki
  • 16 yaşındayım 116.8den 95e düştüm tipim vesaire çok değişti
  • SEN IZMIRLISIN KILO MILO BUNLARLA UGRASMA DIREK SAHALARA IN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Homo Erectus

Renkli göz,hmm...
    ...Olabilir.Sırf kilo vermekle olmaz.Çubuk gibi durursun ve çok çirkin olma ihtimali de bulunmakta.
    Tavsiyem spor salonuna gidip yağlarını kiloya çevirmen.

yağlarını kasa çevirmen demek istemiş arkadaş.
  • Bayan yerine kadın diyebilirsen vereceğin 30 kilo kadar iyi olur. Şişmanlığından dolayı sempatik olarak tanımlanıyorsan acil kilo ver.
  • geçende konu açan sensin nicki görünce hatırladım :) daha ne kadar inandırmak gerekiyor bilmiyorum,yaşın ufak ondan sanırım. emin ol özgüvenin artacak. ben düğünlerde oynamayı bırak gitmezdim bile. şimdi her dügünde oynuyorum hiç durmadan. deli danalar gibi :)
  • Olursun ne tipsiz herifler zayıflıktan yüz kemikleri gözüktüğü için yakışıklı gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Bayan yerine kadın diyebilirsen vereceğin 30 kilo kadar iyi olur. Şişmanlığından dolayı sempatik olarak tanımlanıyorsan acil kilo ver.

Hayatımın özeti Kadın demeyi pek sevmiyorum
  • ver arkadaşım kilo iyi bişe değil

• evet kilo verirsen yakışıklı olursun. 1.79 boyun olduğu için 70 kilo olman lazım. buda 50 kg fazlan var demektir. 1 yıllık süre tanı kendine. 1 yılda düzenli beslenme ve sporla 50 kgyi rahatlıkla verebilirsin. yeterki azimli ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 6 Aralık 2014; 2:57:33 >
  • 75 kiloya in spor salonuna git on numara yakışıklı olursun dostum.
  • 120 kiloya göre kafa baya küçük ya

potansiyel var hacı. ben 7-8 ayda 130'dan 110'a düştüm, düşmeye de devam ediyorum. kilo verdikçe özgüven geliyor, "aaa giderim varmış lan" demeye başlıyorsun. sporunu eksik etme, yediğine içtiğine dikkat et kolay.
  • 80 kilo ol senle cikarim

• tipin düzelmez hacı. ama sen yine de kilo ver. ileride güzel bir vücut yaparsın. sakallar da çıktı mı şekil verirsin. her türlü tipi düzeltir merak etme.
  • Emin ol çok şey değişir
    Ben kız olsaydım 120 kilo bir insana bakmama nedenim ilk tipi değil kilosu olurdu.

Bu hayatta herkes belirli tiple kız kaldırır ancak sende kilo var o yüzden tipsiz bir herif 100 kızdan 10unu kaldırır sende tip olmasına rağmen kilondan dolayı 5ini kaldırırsın o da zar zor

KİLO VER
    70-75 ol, sonra diyeceksin allahım bu ne güzel birşeymiş

Düşünsene mağazaya giriyorsun her pantolon rahatça oluyor, kıyafet aramıyorsun terlemiyorsun sumo güreşcileri gibi yürümüyorsun
  • Nuri Şahin geldi yine. Kilo ver artık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.