Şimdi Ara

Kilo versem Yakışıklı olurmuyum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
4
Favori
12.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17 Yaşındayım İzmirde yaşıyorum hep kiloluydum sizce Kilo versem yakışıklı olma şansım varmı abilerim ablalarım
    120 Kilo 1.79 Boy

Bellı bir süre sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 20 Ocak 2016; 1:25:35 >

• Evet, kilo vermek gerçekten çok işe yarıyor. Şuan yaşın çok iyi Şimdiden başla kilo vermeye. Yoksa pişman olursun.
    Kilo verince Çene yapın ortaya çıkar, gözlerin daha belirgin olur, yanakların iner... (Kilo vermeye Çalış)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç öyle düşünme, kendinle alay etmeyi, barışık olmayı bil. Ben de 1.80 100 kilo birisiyim ama hep barışık oldum kendimle adım gibi. Bir de boydan at istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daredev

Hiç öyle düşünme, kendinle alay etmeyi, barışık olmayı bil. Ben de 1.80 100 kilo birisiyim ama hep barışık oldum kendimle adım gibi. Bir de boydan at istersen.

Ergenlik krizi ile birlikte hocam bir Bayanı öpmeyi bile şu yaşımda hayal etmedim edemedim acınası bir durum tipten dolayı hiç bir zaman kendime güvenemedim zaten
  • Renkli göz,hmm...
    ...Olabilir.Sırf kilo vermekle olmaz.Çubuk gibi durursun ve çok çirkin olma ihtimali de bulunmakta.
    Tavsiyem spor salonuna gidip yağlarını kiloya çevirmen.
  • Yüz yapın yerinde,gözlerinde güzel,kilo versen bayaa iyi olursun bence.
  • Tabi ki fark eder. Maddi durumun yeterli ise bir spor salonuna başlamanı öneririm. Yoksa da elinin altında internet var, gerekli çalışmaları öğrenir böyle de bir şekilde zayıflarsın. Ne yap et zayıfla derim. Senden daha kilolu bir arkadaşım vardı, hatta askerlik falan yapmadı bıraktılar kilodan dolayı falan. Sonra bu inandı, çalıştı 70 küsürlere düştü o derece. Sende yapabilirsin kardeşim. Yaşında genç daha hadi sabaha zayıflamaya başlayacak bir düşünce ile başla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biraz kilo almışım ya ssli
    7 yıl önce açıldı
    nasıl kilo alabilirim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 75 e in ama fitness a gidip Full kardiyo çalış diyet çürütür seni kas kilo dengeni korumalısın diyetle 120 den 80 e insen ayakda duramassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 6 Aralık 2014; 0:28:47 >
  • Spor ile birlikte Yaza kadar bitirebilme ihtimalim varmıdır Azim ile bunu yapsam
  • Seven böyle sevsın

• vahocan kullanıcısına yanıt
    Ben 7 ayda 13 kilo kadar verdim ama hafif diyet ve evde kendi çapında spor ile şuan fitim ve mutluyum şuan vücut çalışıyorum.
    Ayda 9 kilo veren var spora giderek inanırsan olur kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapyonluLejyon -- 6 Aralık 2014; 0:30:34 >
  • Koşubandı sıkıcı gelirse ağırlık çalışması ve kickboks yap, bu da bir alternatif

• Yok kardeş malzeme belli yani

• quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Yok kardeş malzeme belli yani

Varmı hocam tipimi düzeltmem için bir tavsiyeniz ciddi olacak olursak
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Yok kardeş malzeme belli yani

Varmı hocam tipimi düzeltmem için bir tavsiyeniz ciddi olacak olursak

reis kusura bakama da malzeme belli yani.. senin iş zor :(
  • quote:

quote:

Hiç öyle düşünme, kendinle alay etmeyi, barışık olmayı bil. Ben de 1.80 100 kilo birisiyim ama hep barışık oldum kendimle adım gibi. Bir de boydan at istersen.

Ergenlik krizi ile birlikte hocam bir Bayanı öpmeyi bile şu yaşımda hayal etmedim edemedim acınası bir durum tipten dolayı hiç bir zaman kendime güvenemedim zaten

Kilo versende o papyonla yakışıklı olamazsın . Şaka bi yana tipin iyi hele birde kilo versen yakışıklı olursun bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

1.79 boyda 120 kilo ile yakışıklı olma ihtimali var mı?
  • neden izmirli olduğunu söyleme ihtiyacı duydun knk
  • dostum bence güzel bir yüzün var.
    nicolas cage ve russell crowe yi andırdın bana :) kilo ver gerisi hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rui Costa

neden izmirli olduğunu söyleme ihtiyacı duydun knk

Sahalara atılabilme şansım olurmu diyede gizliden sorayım diye
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.