Şimdi Ara

Kilo versem Yakışıklı olurmuyum ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
4
Favori
12.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vahocan

Artık spora başlıyorum kendimi acındırmam herşeyim yeter Kilo versem ortalama tipte biri olacağını biliyorum benim için yeterli yarın Boğazımı tutuyorum Bütün kutsal varlıkların üzerine yemin ediyorum artık onurlu bir şekilde sözümü tutup bunu yapmaya uğraşacağım

boğazını tutmana gerek yok sakın doymadan sofradan kalkma. ben 2 ayda 10 kg verdim 80'den 70 e düştüm ve hiç aç kalmadan tek yaptığım doğru besinleri yiyip günlük 30 dk tempolu yürüyüş yapmak oldu gerçekten kilo vermenin bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim bana inanmıyorsan yorumlara bak:https://eksisozluk.com/karatay-diyeti--2753089?p=21

bu arada ben 2 öğün yiyorum ama 3 yesen de verebilirisn

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpool__77__

quote:

Artık spora başlıyorum kendimi acındırmam herşeyim yeter Kilo versem ortalama tipte biri olacağını biliyorum benim için yeterli yarın Boğazımı tutuyorum Bütün kutsal varlıkların üzerine yemin ediyorum artık onurlu bir şekilde sözümü tutup bunu yapmaya uğraşacağım

boğazını tutmana gerek yok sakın doymadan sofradan kalkma. ben 2 ayda 10 kg verdim 80'den 70 e düştüm ve hiç aç kalmadan tek yaptığım doğru besinleri yiyip günlük 30 dk tempolu yürüyüş yapmak oldu gerçekten kilo vermenin bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim bana inanmıyorsan yorumlara bak:https://eksisozluk.com/karatay-diyeti--2753089?p=21

Hocam 10 kilo olsa çok rahat 30-40 Kilodan bahsediyoruz...

• Yakışıklı olmak için değilde sağlıklı olmak için yaparsan daha iyi olur senin ama yakışıklı olacağını düşünmen motivasyonunu arttıracaktır, devam et ve pes etme. Bu arada tipinde bir şey yok ki zaten?
  • Yakisikli olmayi birak kendin icin spor yap ve kilo ver geirisi.kendiliginden gelir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deadpool__77__

quote:

Hocam 10 kilo olsa çok rahat 30-40 Kilodan bahsediyoruz...

hocam ben arada tatlı falan yedim ondan az verdim sen bu diyeti tam uygularsan 6-7 ayda düşersin diye tahmin ediyorum istediğin kiloya

• sendeki yüz göz bizde olsa o yaşımda bunun farkına varsam tam gelişme sürecinde sadece yüzmeye yazılırdım, haftada sadece 5 günümü yüzmeye ayırırdım. Şuan 17 sin 3 sene sonra allah razı olsun diyebileceğin bi duruma gelebilirsin. Biz senin yaşında beyin özürlü gibi dolaşıyoduk yeni nesil zeki arkadaş.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo verirken amacınız yakışıklı olmak değil sağlık olsun. Kilo ileride hastalık sahibi olacağın anlamına gelir. Ne kadar çabuk kurtulursanız o kadar iyi.
  • Adam erteledikçe erteliyor sürekli gaza geliyor icraat yok bence sen o kiloyu veremeyeceksin uzgunum

• quote:

Spor ile birlikte Yaza kadar bitirebilme ihtimalim varmıdır Azim ile bunu yapsam

Kardeş ben 10 yıldır spor ile kilo alır mıyım azim ile yapsam diyorum olmuyor salver gitsin yapamıcaksın zaten sende biliyorsun.
  • Her gün düzenli 5 saat koş.3 ay sonra leonardo di caprio gibi olursun.
  • Tip gerçekten iyi çabuk spora başla bence

• Aynı boydayız ama benim kilo 50
    Benimde acil kilo almam lazım , sen bana kilo alma taktiği ver bende sana kilo almama taktiği vereyim.

İlk madde kesinlikle ekmek yeme , ben yemiyorum.
  • yakisikli olmak icin degil saglikli yasamak icin kilo verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Spor ile birlikte Yaza kadar bitirebilme ihtimalim varmıdır Azim ile bunu yapsam

Kardeş ben 10 yıldır spor ile kilo alır mıyım azim ile yapsam diyorum olmuyor salver gitsin yapamıcaksın zaten sende biliyorsun.

Bu mantık ile hareket edersem ölüp giderim hocam Bazen insan yapmak istemediklerinide yapmak zorunda
  • Sen kilolu kadınlardan hoşlanırmısın? biraz empati kur ve ardından kararını ver. Gençliği bir kez yaşayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Sen kilolu kadınlardan hoşlanırmısın? biraz empati kur ve ardından kararını ver. Gençliği bir kez yaşayacaksın

Zayıf olup bir halta benzemeyen bir kızdanda hoşlanmam böyle olurmuyum acaba
  • başladın mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

başladın mı

İnşallah
  • 120 nasıl oldun oluum :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.