Şimdi Ara

Kilo versem Yakışıklı olurmuyum ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
4
Favori
12.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Vayyy anasını 2-3 yıl önce tanımadan facede eklediğim adamı burda gördüm

Kimsiniz hocam gerçekten tanışabilirsek sevinirim

1-2 yıldır facebook kullanmıyorum hocam facebookta her girdiğim dizi sayfasını sadece siz beğemiş oluyordunuz ordan aklımda kalmışsınız
  • quote:

quote:

quote:

Vayyy anasını 2-3 yıl önce tanımadan facede eklediğim adamı burda gördüm

Kimsiniz hocam gerçekten tanışabilirsek sevinirim

1-2 yıldır facebook kullanmıyorum hocam facebookta her girdiğim dizi sayfasını sadece siz beğemiş oluyordunuz ordan aklımda kalmışsınız

Valla gururum okşandı hocam kaliteli dizi zevkiniz varmış

• Aynı durumdayız hocam, 165 boy 142 kiloyum bakalım spora başladım 5 kiloluk dambıl kaldırıyorum düzenli olarak. İnşallah yaza bomba gibi girecez :)
  • gözlerin mavi zayıflasan yakışıklı olursun
  • Tip gayet iyi zaten şu haliyle, 20 kilo versen o surat düzleşir, ufalır biraz daha ötesine gerek bile yok hatta.Tabii devamını getirirsen ne ala kardeşim.Şimdiden iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Tip gayet iyi zaten şu haliyle, 20 kilo versen o surat düzleşir, ufalır biraz daha ötesine gerek bile yok hatta.Tabii devamını getirirsen ne ala kardeşim.Şimdiden iyi çalışmalar

Teşekkürler hocam bilmiyorum denerim elimden geleni Ortalamaya yetişsem benim için yeterli
  • Nefes almam zorlaştı bugün ölüyorum sandım nereye doğru gidiyorum bilmiyorum artık dayanamıyorum şu duruma...
  • kilo ver ve fitness yap bide saç şekli
  • vahocan kullanıcısına yanıt
    la olm sende ki tip bende olsa günde 10 tane karı götürürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytyvyv

kilo ver ve fitness yap bide saç şekli

Nasıl bir şekil vermeliyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ytyvyv

kilo ver ve fitness yap bide saç şekli

Nasıl bir şekil vermeliyim

İtalyan kesim de bide vuct yaptınmı kimse tutamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22'sinde bu diyete başladım Benim için ne kadar zor oldu anlatamam Ailem beni desteklemezken tombul severken benliğim ve kişiliğim bu olaydan yorulmuş durumda Arkadaşlarınız bir kızla nasıl tanıştığı vb anlatırken siz sadece oturup dinlersiniz
    Terlemezsiniz ama kokarsınız Soğuk kış günleri bazen montunuzun önünü açıp Çıkan dumanı görebilirsiniz Denize girmek işkencedir
    Sosyal ortamlarda adam yerine koyulmazsınız bunların hepsine yeter demek istedim evet Bügün başladım ve her gün buraya yazacağım

Kahvaltıda Süt ve Süt ürünleri tüketeceğim ve her sabah kalktığımda Limon Su karışımı yapacağım
    Öğlen yemeğinde Ekmek ve Yağ kesinlikle olmadan dışarıdan birşeyler yemeye çalışacağım Ayran tüketeceğim
    Akşamları ise 1 Bardak Süt ve yine Limon Su ile yatacağım Protein ihtiyacımı 2 günde 1 Alınan Tozlardan karşılayacağım 1 Mart'da Spora başlayacağım

Şu anda 118 Kiloyum 1.82 Boya sahibim en kısa sürede 100'ü görmem dileğiyle.

Her ay yenileyeceğim fotoğrafları Vucüt fotoğraflarımıda atacağım kısa süre içinde

• vahocan kullanıcısına yanıt
    bende sana eşim hadi bakalım şimdi sana katılıyorum

ama adam gibi bir progrm yap bune kilo vercem diye sağlık sorunları yaratma kendine

gençvefit e gir kurcala biraz.

183boy 116kg sen update ettikçe fotolarla söz bende etcem .)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz454

bende sana eşim hadi bakalım şimdi sana katılıyorum

ama adam gibi bir progrm yap bune kilo vercem diye sağlık sorunları yaratma kendine

gençvefit e gir kurcala biraz.

183boy 116kg sen update ettikçe fotolarla söz bende etcem .)

Haydi kurtuluyoruz şu illetten

• Bırakacak gibi olduğumda dinliyorum Koşasım geliyor
  • Geçen sene 108 kilo 183düm bende dün tartıldım 91.5 kilo 186 olmuşum.

Tek yaptığım kola ve ekmeği kesmek oldu . Afedersin öküz gibi yedim , ve spora gittim haftanın 3 4 günü .

Tipte farketme oluyor biraz tabi ama bacaklar ve göbek nerdeyse kalmadı , azimle mıçan hesabı . Olmayacak şey değil .

Başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: willie68

Geçen sene 108 kilo 183düm bende dün tartıldım 91.5 kilo 186 olmuşum.

Tek yaptığım kola ve ekmeği kesmek oldu . Afedersin öküz gibi yedim , ve spora gittim haftanın 3 4 günü .

Tipte farketme oluyor biraz tabi ama bacaklar ve göbek nerdeyse kalmadı , azimle mıçan hesabı . Olmayacak şey değil .

Başarılar

Ya hocam kilo verince Ortalamada olsam yeterli insanlar baktığında eli yüzü düzgün tatlı çocuk diyebilsin istiyorum bunu sağlayabilirmiyim benim bütün derdim bu
  • quote:

quote:

Başarılar

Ya hocam kilo verince Ortalamada olsam yeterli insanlar baktığında eli yüzü düzgün tatlı çocuk diyebilsin istiyorum bunu sağlayabilirmiyim benim bütün derdim bu

Neden olmasın . Bide tavsiyem , istediğin kiloya minimum 6 ay uğraşman lazım . Saçını uzat mesela bu süreçte eskiye göre bi değişiklik olsun .

• quote:

quote:

quote:

Başarılar

Neden olmasın . Bide tavsiyem , istediğin kiloya minimum 6 ay uğraşman lazım . Saçını uzat mesela bu süreçte eskiye göre bi değişiklik olsun .

İstiyorum hocam düşünebilirim

• Bügün iyi ilerledim hafif bozacak gibi oldum fakat düzelttim 2.Günde bitti kaldı 19 Gün sonrası kendiliğinden gelecek inanıyorum olacak...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.